!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Από -5 έως 11 βαθμούς. Αλλά με ηλιοφάνεια. Δεν με πειράζει, περισσότερο με ενοχλεί ο μουντός, συννεφιασμένος ουρανός όλη μέρα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εγώ την ζέστη δε την μπορώ.
Γιατί πρέπει να είμαι ντυμένος με την μελισσοκομικη στολή μέσα στον ήλιο σχεδόν όλες τς ημέρες.
Και όταν εχει καύσωνα πρέπει πάλι να παω πολύ πρωί να προλάβω την ζέστη και απόγευμα μετά της 6 που είναι ότι χειρότερο στον κάμπο να πας και να χει εκείνη την ώρα τίποτα 37αρια να σ ρχεται λιποθυμία.
Καλυτερα να δίνουν μέλια τα ορεινά μέχρι Ιούλιο πάρα να χρειαστεί να κατέβω στον Κάμπο από τέλη Ιουνίου μέχρι μέσα Αυγούστου.
Γιατί πρέπει να είμαι ντυμένος με την μελισσοκομικη στολή μέσα στον ήλιο σχεδόν όλες τς ημέρες.
Και όταν εχει καύσωνα πρέπει πάλι να παω πολύ πρωί να προλάβω την ζέστη και απόγευμα μετά της 6 που είναι ότι χειρότερο στον κάμπο να πας και να χει εκείνη την ώρα τίποτα 37αρια να σ ρχεται λιποθυμία.
Καλυτερα να δίνουν μέλια τα ορεινά μέχρι Ιούλιο πάρα να χρειαστεί να κατέβω στον Κάμπο από τέλη Ιουνίου μέχρι μέσα Αυγούστου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θεωρητικά 9 βαθμοί δεν είναι εντελώς ψοφοκρυο. 9 βαθμοί που φαντάζουν σαν 0, όπως αυτό το σημερινό, είναι ψοφοκρυο.aLiCat έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:33 Ψοφόκρυο, 9 βαθμοί, βγήκα το πρωί για σούπερ μάρκετ και πάγωσα.
Κι έχω να πάω και οδοντίατρο..![]()
Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με το κιν μου, έκανα refresh κτλ, αλλά μετά τσεκαρω και θερμόμετρα και βλέπω τα ίδια.
Χτες απόγευμα που μου έγραφε 11αρι σε μια φάση, που θεωρητικά είναι μόνο 2 βαθμούς πιο πάνω, το feels like του ήταν εντελώς διαφορετικό από τη σημερινή κατάρα θεού.
- vantono
Σωστό αυτό.Antares έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:41 Από -5 έως 11 βαθμούς. Αλλά με ηλιοφάνεια. Δεν με πειράζει, περισσότερο με ενοχλεί ο μουντός, συννεφιασμένος ουρανός όλη μέρα.
Έχω πέσει και σε 5-6 βαθμούς παλιότερα αλλά με τίγκα ηλιοφάνεια, και σου φαινόταν πολύ κομπλέ σαν θερμοκρασία. Σου φαινόταν μη σου πω και πάνω από 10.
Μακάρι να είχαμε κι εδώ λίγο ήλιο.
Άσε τον οδοντίατρο τώρα.aLiCat έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:33 Ψοφόκρυο, 9 βαθμοί, βγήκα το πρωί για σούπερ μάρκετ και πάγωσα.
Κι έχω να πάω και οδοντίατρο..![]()
Να καλοκαιριάσει και μετά...
Yippie Kay Yay
Αλλά έχεις δίκιο. Δεν ήταν και επείγουσα ανάγκη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σε έξι μήνες πάλι.aLiCat έγραψε: 22 Ιαν 2024, 18:08Πολύ αργά... 'Ηδη έχω επιστρέψει.
![]()
Αλλά έχεις δίκιο. Δεν ήταν και επείγουσα ανάγκη.
Ιούλιος θα είναι, μια χαρά...
Yippie Kay Yay
Η ηλιοφάνεια με χαμηλή θερμοκρασία είναι αναζωογονητική. Καλύτερα από το καλοκαίρι.
Αλλά ο καιρός φαίνεται να έχει αλλάξει ακόμη και στις πιο βόρειες και ορεινές περιοχές. Θερμότερους χειμώνες και πολύ θερμότερα καλοκαίρια βλέπω.
Αλλά ο καιρός φαίνεται να έχει αλλάξει ακόμη και στις πιο βόρειες και ορεινές περιοχές. Θερμότερους χειμώνες και πολύ θερμότερα καλοκαίρια βλέπω.
- vantono
7 βαθμούς και ηλιοφάνεια σήμερα.
2 βαθμούς κάτω από χτες δηλαδή, και επειδή έχει φουλ ηλιοφάνεια φαντάζει σαν 12-13.
Ο ήλιος είναι ζωή, τέλος!
2 βαθμούς κάτω από χτες δηλαδή, και επειδή έχει φουλ ηλιοφάνεια φαντάζει σαν 12-13.
Ο ήλιος είναι ζωή, τέλος!
-
stergiosbik
-5 χτυπησε τα ξημερωματα.
Καλα ειναι;
Καλα ειναι;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
-3 έχει τώρα εδώ πάνω με ήλιο
Ο καλύτερος καιρός
Πάγωσαν όλα.
Κατά τς 6 το πρωί π βγήκα έξω είχε -7
Ο καλύτερος καιρός
Πάγωσαν όλα.
Κατά τς 6 το πρωί π βγήκα έξω είχε -7
-
stergiosbik
Μια χαρα!taliban έγραψε: 23 Ιαν 2024, 10:20 -3 έχει τώρα εδώ πάνω με ήλιο
Ο καλύτερος καιρός
Πάγωσαν όλα.
Κατά τς 6 το πρωί π βγήκα έξω είχε -7![]()
Και μετά μου το παίζεις σκληρο αγορι.vantono έγραψε: 22 Ιαν 2024, 13:47 Χειμωνακηδες γαμιέστε απο καθε τρυπα!
Για οποιον το σημερινο κρύο δεν ειναι δυσλειτουργικό και εκνευριστικό (για οποιον μη αργόσχολο ανθρωπο εννοω), ειναι ψυχοπαθης.
Καλύτερα χιονι. Οταν χιονίζει τουλαχιστον, σπάει καπως.
9 βαθμους μου γραφει εν τω μεταξυ, και η αισθηση ειναι σαν 2.
Στην Αγορά κάποια στιγμή έβγαλα το μπουφαν γιατί τρεχα δεξια αριστερα και ανέβα κατέβα στις ρυμουλκες.
Μακρυά το χιόνι, μας γαμεί τη δουλειά. Κρύο όσο θέλει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-