Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α !!!Kauldron έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:20 Συννενόηση-μπουρδέλο στο "επιτελικό κράτος" των ανίκανων Δεξιών:
https://www.real.gr/koinonia/arthro/apo ... ia-762019/
Οι του δασαρχείου πήγαν να βάλουν πρόστιμα σε όσους έκοβαν δέντρα για αντιπυρικές.
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Aprilianos
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Εξακολουθείς να κοιμάσαι με τα τσαρούχια.
Φιάσκο ήταν το Μάτι, οι πυρκαγιές του 2007, παλαιοτερες πυρκαγιές σε Πεντέλη, Ταύγετο, Μαίναλο,Θασο, και αλλού. Εκεί ο μηχανισμός προσπάθησε -έστω και στα λειψά πλαίσια ή/και με τους λάθος στόχους που υπήρχαν - αλλά απέτυχε.
Η σημερινή κατάσταση δεν είναι φιάσκο. Εϊναι αυτό ακριβώς που επιδιώκεται.
Το Μάτι δεν είναι απλά ένας προπαγανδίστικός μηχανισμός όπως πιστεύετε τα κομματόσκυλα. Ήταν η ευκαιρία από πλευράς κρατικής γραφειοκρατίας για ριζική αναδιάρθωση της σχέσης άστεως και μη ανθρώπινων οικοσυστηματων. Ενός πλάνου που ήταν στα σκαριά από το 2010 και το πρότζεκτ Ήλιος -με συστηματικό τρόπο, γιατί νωρίτερα εμφανιζόταν μόνο σπασμωδικά- και που μεχρι σήμερα υλοποιούνταν βήμα βήμα από τις 3 εξουσίες με διάφορες προφάσεις.
Το Μάτι χρησιμοποιήθηκε για να επιταχύνει τις διαδικασίες καθώς και να προσθέσει νέες παραμέτρους εμπλουτίζοντας τους αρχικούς στόχους. Τα επιχειρησιακά σχέδια που συνεχώς εκφυλίζονταν στο παθητικότερο μετά την κατάργηση της δασοπυροσβεστικής και διολίσθαιναν σε ένα πλαίσιο ήπιας καταστολής εκτός σχεδιασμού ευρύτερης περιβαλλοντικής πολιτικής, τελείωσαν με το Μάτι-προς το χειρότερο-. Η μη-καταπολέμηση των πυρκαγιών και η τοπίκη και επιλεγμένη ανακοπή τους είναι μόνο ένα μικρο κομμάτι της νέας εικόνας. Η αλλαγή χρήσης γης και ο μετασχηματισμός της μορφής εκμετάλλευσής της είναι το ζητούμενο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ούτε στα 14 είναι φυσιολογικό αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 14:18 Σε όλους μας άρεσε η φωτιά όταν ήμασταν 14, δεν βάζαμε πυρκαγιές κιόλας. Άιντε να κάναμε πειράματα σε κάνα οικόπεδο. Εγω πάντως είχα βάλει φωτιά σε μια σκηνή που είχαμε στο δάσος όταν ημουν 5. Μέχρι τα 15 οπότε έπαιζαν πυρκαγιές, χάζευα στην τηλεόραση όλη μέρα και ήμουν με τη φωτιά.
- Green Dragon
Ούτε που φαντάζεσαι πόσο γρήγορα μπορεί να επεκταθεί ακόμα και με ελαφρύ αεράκι αν υπάρχουν ξερόχορτα.Αρίστος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 14:28 Θεωρω οτι στην καλυτερη περιπτωση υπερβαλει και οτι επιχειρησε 9 φορες να βαλει φωτια και ισως να τα καταφερε τη μια. Δεν δημιουργεις ευκολα μεγαλη φωτια με αναπτηρα 9 φορες.
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το φυσιολογικό δεν είναι να τις βάζεις.. Αλλά η φωτιά ως εφηβική φαντασίωση είναι συνήθης.Green Dragon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:26Ούτε στα 14 είναι φυσιολογικό αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 14:18 Σε όλους μας άρεσε η φωτιά όταν ήμασταν 14, δεν βάζαμε πυρκαγιές κιόλας. Άιντε να κάναμε πειράματα σε κάνα οικόπεδο. Εγω πάντως είχα βάλει φωτιά σε μια σκηνή που είχαμε στο δάσος όταν ημουν 5. Μέχρι τα 15 οπότε έπαιζαν πυρκαγιές, χάζευα στην τηλεόραση όλη μέρα και ήμουν με τη φωτιά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
"Δε σβήνανε τη φωτιά γιατί ήτανε σε αλλαγή βάρδιας, και όταν φωνάξαμε τα κανάλια, τότε τη σβήσανε".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Green Dragon
Εγώ πάντως πάντα είχα φοβία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:36Το φυσιολογικό δεν είναι να τις βάζεις.. Αλλά η φωτιά ως εφηβική φαντασίωση είναι συνήθης.
Είχα δει και την ταινία Ηφαίστειο όταν ειχε βγει στο σινεμά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια.
Εγω φαντασιωνομουν το που κατεληγαν κατω απο τη φουστα τα μπουτια των κοριτσιων της γειτονιας. Αντε και οτι εκανα χατ τρικ κατα του γαβρου μεσα στο Καραισκακη.
.
.
Συνήθης εφηβική φαντασίωση είναι να σκέφτεσαι καμιά βυζαρού τύπισσα, οχι να βάζεις φωτιές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:36Το φυσιολογικό δεν είναι να τις βάζεις.. Αλλά η φωτιά ως εφηβική φαντασίωση είναι συνήθης.Green Dragon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:26Ούτε στα 14 είναι φυσιολογικό αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 14:18 Σε όλους μας άρεσε η φωτιά όταν ήμασταν 14, δεν βάζαμε πυρκαγιές κιόλας. Άιντε να κάναμε πειράματα σε κάνα οικόπεδο. Εγω πάντως είχα βάλει φωτιά σε μια σκηνή που είχαμε στο δάσος όταν ημουν 5. Μέχρι τα 15 οπότε έπαιζαν πυρκαγιές, χάζευα στην τηλεόραση όλη μέρα και ήμουν με τη φωτιά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν μιλάμε για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, δεν έχει σχέση το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:36Το φυσιολογικό δεν είναι να τις βάζεις.. Αλλά η φωτιά ως εφηβική φαντασίωση είναι συνήθης.Green Dragon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:26Ούτε στα 14 είναι φυσιολογικό αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 14:18 Σε όλους μας άρεσε η φωτιά όταν ήμασταν 14, δεν βάζαμε πυρκαγιές κιόλας. Άιντε να κάναμε πειράματα σε κάνα οικόπεδο. Εγω πάντως είχα βάλει φωτιά σε μια σκηνή που είχαμε στο δάσος όταν ημουν 5. Μέχρι τα 15 οπότε έπαιζαν πυρκαγιές, χάζευα στην τηλεόραση όλη μέρα και ήμουν με τη φωτιά.
Τώρα πάντως τα γυρίζει και λέει ότι δεν τις έβαλε αυτός. Να δούμε τι θα δείξει το υλικό από κάμερες
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -14hronos/
Στην κατάθεσή του ενώπιον του Εισαγγελέα ο ανήλικος δεν παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην εκδήλωση των πυρκαγιών - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα - «Έβαζα φωτιές γιατί μου άρεσε να βλέπω φλόγες και καπνό», είπε πριν από ένα 24ωρο ο 14χρονος
Είπε - ξείπε, στ' αρχίδια του.
Occasio facit furem
Δηλαδή τι; Θα του πουν δεν πειράζει και θα τον αφήσουν να πάει σπίτι; Το καλύτερο σενάριο ίσως να περιλαμβάνει εγκλεισμό σε ίδρυμα αυτή τη στιγμή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22923 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις