που ειναι η αρχη ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
Έλα μου ντε...
Σαν πολύ καθισα ξύπνιος...ας ξανακοιμηθώ καλύτερα...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Το καφέ ειναι το κεφαλάκι της...
Λεμε τωρα...οχι λάθος...απλά στην φωτό δεν φαίνεται το κεφαλάκι...γατομπερδεματα
Θα βάλω κι εγώ φωτό τα γατάκια μου λεμε...
Λεμε τωρα...οχι λάθος...απλά στην φωτό δεν φαίνεται το κεφαλάκι...γατομπερδεματα
Θα βάλω κι εγώ φωτό τα γατάκια μου λεμε...
Παρατηρητής...
Για βάλε να γουστάρουμε... 
Περάσαμε μια μικρή λαχτάρα με τον Σήφο (υποκοριστικό του Σϊφουνα)...Λοξίας έγραψε: 25 Οκτ 2020, 16:28 Ενός μηνός σκασιάρχης...
Spoiler
Αυτό το μπιτσικλόνι ήταν (σχεδόν) στην μέση της ασφάλτου, ζαλισμένο από τα αυτοκίνητα που περνούσαν.
Ευτυχώς λόγω της ώρας, η κίνηση ήταν ελάχιστη. Σταμάτησε η γυναίκα μου και το μάζεψε.
Έψαξε για κάνα μισάωρο στα γύρω στενά για την μάνα του, αλλά τίποτε. Ρώτησε κάνα δυο της εκεί γειτονιάς και πάλι τζίφος. Κανείς δεν ήξερε για κάποια γάτα με νεογέννητα. Έτσι το πήρε σπίτι. Ίσα ίσα που πρέπει να έχει κλείσει τον μήνα ο καημενούλης..
Καθώς είναι όλα κλειστά, του μούσκεψα λίγη ξηρά τροφή του μεγάλου γάτου και του έβαλα και νερό.
Στην αρχή ήταν πάρα πολύ φοβισμένο. Μετά ήπιε λίγο νερό και σε λίγο έφαγε τον χυλό κροκέτας. Την δε λεκανίτσα με την άμμο την βρήκε και την χρησιμοποίησε αμέσως.
Και μέχρι το βράδυ ξεδίπλωσε το ταλέντο του! Τρέχει γύρω γύρω στο δωμάτιο που τον έχουμε κλείσει, χοροπηδάει και σκαρφαλώνει απίστευτα!
Σαλτάρει αρκετά ψηλά και φτάνει μέχρι πάνω στο μικρό κρεβάτι για να ανέβει πάνω μας και να αρχίσει να ψάχνει για βυζί...
Το έχουμε απομονωμένο, διότι ο μεγαλος, ο Σφαίρας, το έχει πάρει βαριά και δεν τολμάω να το αφήσω να βγει.
Ο Σφαίρας μας κρατάει μούτρα! Δεν έρχεται πλέον για χάδια και κάθεται 5 μέτρα μακριά μας, ενώ τρώει ελάχιστα.
Ρε που έχουμε μπλέξει!![]()
Μόλις ξετσουμίσει ο μικρός, θα κοιτάξω να τον δώσουμε σε κάποιους που θα τον θέλουν.
Την περασμένη Κυριακή, άρχισε να έχει διάρροια με λίγο αίμα.
Δευτέρα πρωί πρωί στην γιατρό. Τον κράτησε για 40 ώρες, έκανε αντιβιωτική θεραπεία και αυστηρή δίατα.
Και καπάκι χάπι για σκουλήκια, που είχε μπόλικα. Η αντιβίωση και η δίαιτα συνεχίστηκαν μέχρι χτες καθώς και ένα σιρόπι γα σκουλήκια.
Πάει μια χαρά τώρα και χαλάει τον κόσμο από παιχνίδια και φωνές για φαγητό.
Θα ακολουθήσουν εμβόλια και μόλις γίνει 3 μηνων θα πάει στην βαφτισιμιά μου που τον ερωτεύθηκε.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το ωραιο με τον Τσιπο ειναι οτι αν εξαιρεσεις καμμια ωρα που κοβει βολτες η πηγαινει στην γωνια του στον καναπε ειμαστε συνεχεια μαζι ,παω να τσιμπησω κατι ,ερχεται να φαει ,παω για κατουρημα σκαρφαλωνει στο καζανακι και παρατηρει (εχει και επικριτικο βλεμμα) το ιδιο στο ντουζ .
Πρόσεξε, τύπε, γιατί δεν κάνει οι γάτες να τρώνε γαριδάκια.perseus έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 19:49 το ωραιο με τον Τσιπο ειναι οτι αν εξαιρεσεις καμμια ωρα που κοβει βολτες η πηγαινει στην γωνια του στον καναπε ειμαστε συνεχεια μαζι ,παω να τσιμπησω κατι ,ερχεται να φαει ,παω για κατουρημα σκαρφαλωνει στο καζανακι και παρατηρει (εχει και επικριτικο βλεμμα) το ιδιο στο ντουζ .
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- perseus
του εξηγω οτι ειναι πρωι ,κανει κρυο.Feindflug έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 19:53Πρόσεξε, τύπε, γιατί δεν κάνει οι γάτες να τρώνε γαριδάκια.perseus έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 19:49 το ωραιο με τον Τσιπο ειναι οτι αν εξαιρεσεις καμμια ωρα που κοβει βολτες η πηγαινει στην γωνια του στον καναπε ειμαστε συνεχεια μαζι ,παω να τσιμπησω κατι ,ερχεται να φαει ,παω για κατουρημα σκαρφαλωνει στο καζανακι και παρατηρει (εχει και επικριτικο βλεμμα) το ιδιο στο ντουζ .
- perseus
σας εχω σπασει τα ουμπαλα με τον Τσιπο να κοιμαται αλλα δεν μπορω να πιστεψω το μεγεθος του...
κοψτε μπρατσο

κοψτε μπρατσο

- SpAcE_PaNtHeR
Πήγαμε στην εξοχή σήμερα να μαζέψουμε καρύδια και χόρτα και στην επιστροφή μας είδαμε ένα ωραίο μαύρο γατάκι να κάνει βόλτες στο δάσος, φυσικά υπάρχει και ένας ιδιοκτήτης ο οποίος τα ταΐζει και τα φροντίζει τα γατάκια στο χωράφι του.
Το βγαλα και βίντεο
Το βγαλα και βίντεο
Ωχ...
1. Τα γατάκια είναι ασορτί σε χρώμα με τα κούτσουρα.
2. Ο sys3x δεν βλέπει καλά...
3. Δεν τολμώ να συνεχίσω...

1. Τα γατάκια είναι ασορτί σε χρώμα με τα κούτσουρα.
2. Ο sys3x δεν βλέπει καλά...
3. Δεν τολμώ να συνεχίσω...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros