brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 13:51Ως απέχων από την κρεατοφαγία εδώ και τέσσερα χρόνια, διαμαρτύρομαι εντόνως για τον σουβλακογύρο.![]()

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 13:51Ως απέχων από την κρεατοφαγία εδώ και τέσσερα χρόνια, διαμαρτύρομαι εντόνως για τον σουβλακογύρο.![]()

Ίσως θα έπρεπε, όσα κριθούν ως μη χρησιμοποιούμενα, να μπουν κάπου στην "γωνία", αλλά να μη σβηστούν τελείως. Διότι έστω και από έναν αν έχουν χρησιμοποιηθεί, έπειτα θα φαίνεται προβληματική εκείνη η δημοσίευσή του.Spiros252 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:56 Θα κάνουμε κάποια στιγμή "αξιολόγηση" και τα μη χρησιμοποιούμενα θα τα διώξουμε.
αυτό;Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 12:23 Σπύρο, βάλε το εικονίδιο μαλακίας....είναι πολύ χρήσιμο τελικά εδώ μέσα.![]()

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Απρ 2019, 13:06αυτό;Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 12:23 Σπύρο, βάλε το εικονίδιο μαλακίας....είναι πολύ χρήσιμο τελικά εδώ μέσα.![]()
το αποφεύγει για να μην γίνει χαμός και το βάζουμε συνέχεια.
κάνε αυτό που κάνουν και όσοι το αποθήκευσαν!(πχ κουλούρι)Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:49κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Απρ 2019, 13:06αυτό;Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 12:23 Σπύρο, βάλε το εικονίδιο μαλακίας....είναι πολύ χρήσιμο τελικά εδώ μέσα.![]()
το αποφεύγει για να μην γίνει χαμός και το βάζουμε συνέχεια.![]()
![]()
![]()
βάλε το άβατάρι σου !Χαοτικός έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:07 Μπορείς να βάλεις ένα εμότικον που όταν το ποστάρεις οι γκόμενες θέλουν να σου κάτσουν;
. Μπορεί να θέλει κάποιος να τα χρησιμοποιήσει, ας υπάρχουν.Παλαιομνήμων έγραψε: 06 Απρ 2019, 12:16Ίσως θα έπρεπε, όσα κριθούν ως μη χρησιμοποιούμενα, να μπουν κάπου στην "γωνία", αλλά να μη σβηστούν τελείως. Διότι έστω και από έναν αν έχουν χρησιμοποιηθεί, έπειτα θα φαίνεται προβληματική εκείνη η δημοσίευσή του.Spiros252 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:56 Θα κάνουμε κάποια στιγμή "αξιολόγηση" και τα μη χρησιμοποιούμενα θα τα διώξουμε.
Αλλά, θα μου πεις, εδώ χάσαμε ολόκληρο αρχείο ετών από το παλιό φόρουμ, για μερικά κωλοεμοτικονάκια θα σκάσουμε; Σβήστε τα να πάνε στον εξαπωδό!![]()
Σωστά. Και εγώ τής απόψεως να διατηρηθούν είμαι. Άσε τι λέω για να πνίξω τον πόνο μου!don't speak έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:40. Μπορεί να θέλει κάποιος να τα χρησιμοποιήσει, ας υπάρχουν.Παλαιομνήμων έγραψε: 06 Απρ 2019, 12:16Ίσως θα έπρεπε, όσα κριθούν ως μη χρησιμοποιούμενα, να μπουν κάπου στην "γωνία", αλλά να μη σβηστούν τελείως. Διότι έστω και από έναν αν έχουν χρησιμοποιηθεί, έπειτα θα φαίνεται προβληματική εκείνη η δημοσίευσή του.Spiros252 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:56 Θα κάνουμε κάποια στιγμή "αξιολόγηση" και τα μη χρησιμοποιούμενα θα τα διώξουμε.
Αλλά, θα μου πεις, εδώ χάσαμε ολόκληρο αρχείο ετών από το παλιό φόρουμ, για μερικά κωλοεμοτικονάκια θα σκάσουμε; Σβήστε τα να πάνε στον εξαπωδό!![]()
Εγώ θα πρότεινα να μπουν στις σελίδες τους με κάποια αναλογία στις διαστάσεις τους. Είδα ότι κάποια μικρά ανάμεσα σε μεγάλα δεν τα πρόσεχα.