enaon έγραψε: 01 Φεβ 2025, 21:52 σε αλλο τμημα νομιζω θα παρουσιαζε τηλεδοιήκηση, ηταν απευθείας συνδεση με το κοσμοδρόμιο καλαματας αυτό. Αλλα οκ, μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καλάθι, αλλο το αναφαίρετο δικαιωμα ενος πρωθυουργου να ταιζει σανο τους πολιτες, και ας ειναι απο φώτοσοπ, αλλο να το παιζει επιθεωρητής Κουλό και να λεει πίπες όταν πεθάνει κόσμος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
Re: Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Μαδουραίος
«Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοίκηση στην βόρεια Ελλάδα; Προς Δράμα δεν υπάρχει, μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλώρινα μονή γραμμή, ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα. Στην φωτό, οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;», έγραψε ο κ. Γενηδούνιας.enaon έγραψε: 01 Φεβ 2025, 21:52 σε αλλο τμημα νομιζω θα παρουσιαζε τηλεδοιήκηση, ηταν απευθείας συνδεση με το κοσμοδρόμιο καλαματας αυτό. Αλλα οκ, μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καλάθι, αλλο το αναφαίρετο δικαιωμα ενος πρωθυουργου να ταιζει σανο τους πολιτες, και ας ειναι απο φώτοσοπ, αλλο να το παιζει επιθεωρητής Κουλό και να λεει πίπες όταν πεθάνει κόσμος.
https://www.libre.gr/2023/03/01/tragodi ... odeye-ton/
ωρα τωρα ειναι να μου πεςι οτι δεν ξερεις πως έχουμε κοσμοδρόμιο στην Καλαμάτα. Τεσπα.
Για το κοσμοδρόμιο ξέρω, πάω και συχνά εκεί
Τα υπόλοιπα δεν κατάλαβα τί λες
Οτι και καλά, τσιου θα εγκαινίαζε?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
1 εμφανιζεις τηλεδιοικηση - σιγα το δυσκολοSaturn έγραψε: 01 Φεβ 2025, 21:49Συγγνώμη, αλλά έτσι εύκολα εξαφανίζεις ολόκληρη τηλεδιοίκηση?
Δηλαδή, δεν είναι μόνο οι φωτο ή τα βίντεο που θα έπρεπε κάτι να δείχνουν
Δεν γίνεται να έχει εγκαινιάσει κάτι τέτοιο και να μην υπάρχει ποτέ και πουθενά
Αυτό, γιατί δεν το είχα σκεφθεί πιο πριν??
2 θα παθαινες πλακα απο τα κεντρα ελεγχου κ τα μηχανηματα - μπορει να εμφανιζοταν κ ο Ρουντολφ
3 μονο του σπανου τα γενια κ η αφαιρεση του καλου στον εγκεφαλο της Μπουργκανας δεν ειναι εφικτα
4
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μη με παραθέτεις αρχιδάκι εσύ
ναι βρε, τσιου, μακετο, σανό, μπούρδες, σάχλες, πως να το πουμε; Δεν υπηρχε κατι να εγκαινιάσει, το εκανε για να κανει πλατες στο Καραμανλή που τον δερνανε στην βουλη. Ηταν τυχερός, αν ειχε προλάβει να κανει την παρουσιαση θα ηταν το κεντρο τηλεδοιήκησης στον πωπό του μεσα τωρα.Saturn έγραψε: 01 Φεβ 2025, 21:58 Για το κοσμοδρόμιο ξέρω, πάω και συχνά εκεί
Τα υπόλοιπα δεν κατάλαβα τί λες
Οτι και καλά, τσιου θα εγκαινίαζε?
αλλα αστα αυτα, έγιναν πιο χοντρες μαλακιες μετα.
Αλλιως ;
Θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για εξηγήστε μου λίγο οι υπόλοιποι, αν θέλετε
Η τηλεδιοίηση ήταν ένα έργο που το είχε εξαγγείλει ξερω γω καιρό πριν και ήταν ώρα να το παρουσιάσει?
Ήταν δεσμευτικό από τους κανόνες της ΕΕ να υπάρχει? Και υπήρχε και κάποιο ντεντ λαιν?
Αφού ήταν να το εγκαινιάσει και το είχε προαναγγείλει, πώς γίνεται ταυτόγχρονα να μην υπήρχε τίποτα?
Η τηλεδιοίηση ήταν ένα έργο που το είχε εξαγγείλει ξερω γω καιρό πριν και ήταν ώρα να το παρουσιάσει?
Ήταν δεσμευτικό από τους κανόνες της ΕΕ να υπάρχει? Και υπήρχε και κάποιο ντεντ λαιν?
Αφού ήταν να το εγκαινιάσει και το είχε προαναγγείλει, πώς γίνεται ταυτόγχρονα να μην υπήρχε τίποτα?
- Μαδουραίος
Μα τα ΓΙΔΙΑ του ηθελε να πεισει,Δεν φημιζονται για την οξυδέρκεια τουςSaturn έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:03 Για εξηγήστε μου λίγο οι υπόλοιποι, αν θέλετε
Αφού ήταν να το εγκαινιάσει και το είχε προετοιμάσει, πώς γίνεται ταυτόγχρονα να μην υπήρχε τίποτα?
Συγγνώμη, αλλά προσπαθώ να καταλάβω και θέλω να μου εξηγήσετε περισσότερα γι αυτό το σύστημα.Μαδουραίος έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:05Μα τα ΓΙΔΙΑ του ηθελε να πεισει,Δεν φημιζονται για την οξυδέρκεια τουςSaturn έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:03 Για εξηγήστε μου λίγο οι υπόλοιποι, αν θέλετε
Αφού ήταν να το εγκαινιάσει και το είχε προετοιμάσει, πώς γίνεται ταυτόγχρονα να μην υπήρχε τίποτα?
Δεν γίνεται να έχεις εγκαινιάσει ένα σύστημα τηλεδιοίκησης,όπως λέγεται, και να μην υπάρχει τέτοιο σύστημα από την επομένη των εγκαινίων στην πράξη...δεν ειναι πλέυ στέισιο που το έχεις για το σπίτι σου
- Μαδουραίος
Otto WeiningerSaturn έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:08Συγγνώμη, αλλά προσπαθώ να καταλάβω και θέλω να μου εξηγήσετε περισσότερα γι αυτό το σύστημα.Μαδουραίος έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:05Μα τα ΓΙΔΙΑ του ηθελε να πεισει,Δεν φημιζονται για την οξυδέρκεια τουςSaturn έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:03 Για εξηγήστε μου λίγο οι υπόλοιποι, αν θέλετε
Δεν γίνεται να έχεις εγκαινιάσει ένα σύστημα τηλεδιοίκησης,όπως λέγεται, και να μην υπάρχει τέτοιο σύστημα από την επομένη των εγκαινίων στην πράξη...δεν ειναι πλέυ στέισιο που το έχεις για το σπίτι σου
μπορει να ρώτησε και να του ειπαν ελα, ετοιμα ειναι ολα. Τοσα ηξερε, τοσα θα ελεγε, εκεινος θα εφταγε;Saturn έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:08
Συγγνώμη, αλλά προσπαθώ να καταλάβω και θέλω να μου εξηγήσετε περισσότερα γι αυτό το σύστημα.
Ρε , σοβαρά απαντάτε!
Γίνεται να κρύψεις οτι κάτι έχεις εγκαινιάσει αλλά δεν υπάρχει??????
- Μαδουραίος
Παραπλανηθηκε παλιSaturn έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:16 Ρε , σοβαρά απαντάτε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 1 Απαντήσεις