Καλύτερα επένδυσε σε εκείνο το προσθετικό καυσίμου απο την Αυστραλία.Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:01Δεν ξέρω , γιατί να δώσεις ευρώ να πάρεις μετοχές της πειραιως ; Φαντάζομαι επενδύση αν πιστεύεις ότι έχει μέλλον η εφαρμογή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 00:55Ωραία. Και γιατί να δώσω ευρώ για να αγοράσω BAT, εξηγείται το ίδιο απλά;Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 00:52
Brave browser καλύπτει μια υπάρχουσα ανάγκη , είναι σαν το safari ή το chrome αλλά καλύτερο επειδή σου εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα που θες και σε ανταμείβει για την προσοχή σου σε διαφημίσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
- Δημοκρατικός
Re: Cryptocurrency
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
ότι θα πάψει να σε κλέβει η Πειραιώς;mao mao έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:05Mπορεί να αγοράσω μετοχή πειραιώς επειδή πιστεύω οτι θα χορηγήσει πολλά υγιή δάνεια, θα έχει κέρδη και θα πάρω μέρισμα. Στο κρυπτονόμισμα σε τι ακριβώς ελπίζω;Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:01
Δεν ξέρω , γιατί να δώσεις ευρώ να πάρεις μετοχές της πειραιως ; Φαντάζομαι επενδύση αν πιστεύεις ότι έχει μέλλον η εφαρμογή.
το κράτος που είναι και ο βασικός της μέτοχος;
δε ξέρω, διάλεξε εσύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ότι ασχολείται σοβαρά η Morgan Stanley, Το ότι ο ηλονμας έχει χώσει πολύ χοντρά λεφτά, ότι το αμαζον έχει έτοιμη την πλατφόρμα συναλλαγών σε κρυπτο, ότι η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας δουλεύει πάνω στο xrp, Το ότι οι Visa, Mastercard αρχίζουν και επενδύουν εκατομμύρια για να εισέλθει το κρυπτονομισμα στις συναλλαγές, δείχνει ότι το πράγμα δεν είναι τόσο απλό και ασοβαρο πλέον.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Βλέπεις λοιπόν ότι από το "είναι σαν το Chrome αλλά καλύτερος" με πας στο "αγόρασε κάτι σαν μετοχές Brave γιατί έχει μέλλον". Δεν υπάρχει απόδραση από την αοριστία.Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:01Δεν ξέρω , γιατί να δώσεις ευρώ να πάρεις μετοχές της πειραιως ; Φαντάζομαι επενδύση αν πιστεύεις ότι έχει μέλλον η εφαρμογή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 00:55Ωραία. Και γιατί να δώσω ευρώ για να αγοράσω BAT, εξηγείται το ίδιο απλά;Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 00:52
Brave browser καλύπτει μια υπάρχουσα ανάγκη , είναι σαν το safari ή το chrome αλλά καλύτερο επειδή σου εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα που θες και σε ανταμείβει για την προσοχή σου σε διαφημίσεις.
Όταν συνιστώ σε κάποιον εγώ να κατεβάσει τον Chrome δεν προσπαθώ να του πασάρω και μετοχές της Alphabet. Εδώ υπάρχει μια αφύσικη τσυτιση προϊόντος και κάτι σα μετοχής αλλά οχι μετοχής.
οι διάφορες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα πιθανόν να έχουν εφαρμογές. Για αυτό και επενδύει πχ η Visa και η Mastercard. Και φυσικά αν φτιαχνούν κρύπτο με ομπρέλλα κεντρική τράπεζας, προφανώς θα τα εμπιστευτώ.Ερμής έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:09 Το ότι ασχολείται σοβαρά η Morgan Stanley, Το ότι ο ηλονμας έχει χώσει πολύ χοντρά λεφτά, ότι το αμαζον έχει έτοιμη την πλατφόρμα συναλλαγών σε κρυπτο, ότι η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας δουλεύει πάνω στο xrp, Το ότι οι Visa, Mastercard αρχίζουν και επενδύουν εκατομμύρια για να εισέλθει το κρυπτονομισμα στις συναλλαγές, δείχνει ότι το πράγμα δεν είναι τόσο απλό και ασοβαρο πλέον.
Αλλά τα διάφορα που κυκλοφορούν τώρα δεν έχω πειστεί οτι έχουν οποιαδήποτε αξία. Αυτό που πιστεύω είναι οτι λειτουργούν ως "αεροπλανάκι". Όλοι τα αγοράζουν, με την ελπίδα οτι στο μέλλον θα τα αγοράσουν και άλλοι, για να ανέβει η αξία τους.
δεν σου είπε κάτι τέτοιο ο μαν, σου είπε ότι κάνεις την δουλειά που θα έκανες με τον κρομ ΣΥΝ την επιβράβευση σε ΒΑΤ (αν κλικάρεις διαφημίσεις κτλ) συν την αυξημένη μπάη ντηφόλντ ιδιωτικότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:09Βλέπεις λοιπόν ότι από το "είναι σαν το Chrome αλλά καλύτερος" με πας στο "αγόρασε κάτι σαν μετοχές Brave γιατί έχει μέλλον". Δεν υπάρχει απόδραση από την αοριστία.Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:01Δεν ξέρω , γιατί να δώσεις ευρώ να πάρεις μετοχές της πειραιως ; Φαντάζομαι επενδύση αν πιστεύεις ότι έχει μέλλον η εφαρμογή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 00:55
Ωραία. Και γιατί να δώσω ευρώ για να αγοράσω BAT, εξηγείται το ίδιο απλά;
Όταν συνιστώ σε κάποιον εγώ να κατεβάσει τον Chrome δεν προσπαθώ να του πασάρω και μετοχές της Alphabet. Εδώ υπάρχει μια αφύσικη τσυτιση προϊόντος και κάτι σα μετοχής αλλά οχι μετοχής.
.
.
Σου έφερα παράδειγμα μιας εφαρμογής που αξιοποιεί με κάποιον τρόπο την συγκεκριμένη τεχνολογία. Το bat είναι το νόμισμα που ανταμείβει τους χρήστες του. Το να το αγοράσεις τι άλλο μπορεί να έχει σαν σκοπό πέρα από το να έχεις προσδοκία να ανεβεί η αξία του ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:09Βλέπεις λοιπόν ότι από το "είναι σαν το Chrome αλλά καλύτερος" με πας στο "αγόρασε κάτι σαν μετοχές Brave γιατί έχει μέλλον". Δεν υπάρχει απόδραση από την αοριστία.Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:01Δεν ξέρω , γιατί να δώσεις ευρώ να πάρεις μετοχές της πειραιως ; Φαντάζομαι επενδύση αν πιστεύεις ότι έχει μέλλον η εφαρμογή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 00:55
Δημοκρατικός έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:05Καλύτερα επένδυσε σε εκείνο το προσθετικό καυσίμου απο την Αυστραλία.Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:01Δεν ξέρω , γιατί να δώσεις ευρώ να πάρεις μετοχές της πειραιως ; Φαντάζομαι επενδύση αν πιστεύεις ότι έχει μέλλον η εφαρμογή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 00:55
Φυσικά. Έτσι είναι. Όμως δεν αναιρεί το ότι από πίσω παίζει background καθώς και τεχνολογία για την επόμενη εικοσαετία. Δε νομίζω ότι γίγαντες της παγκόσμιας οικονομίας θα έστρεψαν βλέμμα και τα ωραία τους δισεκατομμύρια προς τα εκεί αν δεν υπήρχε ψωμί στην όλη φάση. Δε μιλάμε για την Κλωνατεξ και τα Χαλυβδοφυλλα. Αυτή τη στιγμή διακινούνται περί τα 2 τρις δολάρια στα κρυπτονομισματα. Πόσο που υπερβαίνει ακόμη την Aramco.mao mao έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:13οι διάφορες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα πιθανόν να έχουν εφαρμογές. Για αυτό και επενδύει πχ η Visa και η Mastercard. Και φυσικά αν φτιαχνούν κρύπτο με ομπρέλλα κεντρική τράπεζας, προφανώς θα τα εμπιστευτώ.Ερμής έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:09 Το ότι ασχολείται σοβαρά η Morgan Stanley, Το ότι ο ηλονμας έχει χώσει πολύ χοντρά λεφτά, ότι το αμαζον έχει έτοιμη την πλατφόρμα συναλλαγών σε κρυπτο, ότι η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας δουλεύει πάνω στο xrp, Το ότι οι Visa, Mastercard αρχίζουν και επενδύουν εκατομμύρια για να εισέλθει το κρυπτονομισμα στις συναλλαγές, δείχνει ότι το πράγμα δεν είναι τόσο απλό και ασοβαρο πλέον.
Αλλά τα διάφορα που κυκλοφορούν τώρα δεν έχω πειστεί οτι έχουν οποιαδήποτε αξία. Αυτό που πιστεύω είναι οτι λειτουργούν ως "αεροπλανάκι". Όλοι τα αγοράζουν, με την ελπίδα οτι στο μέλλον θα τα αγοράσουν και άλλοι, για να ανέβει η αξία τους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Η επιβράβευση σε BAT είναι ακριβώς αυτό που μου φαίνεται το άχρηστο κομμάτι. Όταν εγώ δεν είμαι ήδη πεποισμενος για την αξία του ΒΑΤ, είναι κυκλική λογική.sys3x έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:13δεν σου είπε κάτι τέτοιο ο μαν, σου είπε ότι κάνεις την δουλειά που θα έκανες με τον κρομ ΣΥΝ την επιβράβευση σε ΒΑΤ (αν κλικάρεις διαφημίσεις κτλ) συν την αυξημένη μπάη ντηφόλντ ιδιωτικότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:09Βλέπεις λοιπόν ότι από το "είναι σαν το Chrome αλλά καλύτερος" με πας στο "αγόρασε κάτι σαν μετοχές Brave γιατί έχει μέλλον". Δεν υπάρχει απόδραση από την αοριστία.Magnus3 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:01
Δεν ξέρω , γιατί να δώσεις ευρώ να πάρεις μετοχές της πειραιως ; Φαντάζομαι επενδύση αν πιστεύεις ότι έχει μέλλον η εφαρμογή.
το βασικότερο φήτσουρ των κρυπτονομισμάτων και του μπλόκτσεην πέρα από την ασφάλεια είναι η αποκεντροποίηση της όλης φάσης, αυτό από μόνο του το καθιστά ακόμη πιο ασφαλή, αν μιλάς για την συναλλαγματική τους αξία οκ έχει κάποιο neumann (και πάλι παίζεται - με όρους σημερινούς, μελλοντικά μάλλον αυτοακυρώνεται η φάση καθώς η αποκεντροποίηση όπως είπαμε είναι βασικό χαρακτηριστικό) το που ψήνεσαι να πλασάρεις την εμπιστοσύνη σου, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν βγαίνει neumann.mao mao έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:13οι διάφορες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα πιθανόν να έχουν εφαρμογές. Για αυτό και επενδύει πχ η Visa και η Mastercard. Και φυσικά αν φτιαχνούν κρύπτο με ομπρέλλα κεντρική τράπεζας, προφανώς θα τα εμπιστευτώ.Ερμής έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:09 Το ότι ασχολείται σοβαρά η Morgan Stanley, Το ότι ο ηλονμας έχει χώσει πολύ χοντρά λεφτά, ότι το αμαζον έχει έτοιμη την πλατφόρμα συναλλαγών σε κρυπτο, ότι η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας δουλεύει πάνω στο xrp, Το ότι οι Visa, Mastercard αρχίζουν και επενδύουν εκατομμύρια για να εισέλθει το κρυπτονομισμα στις συναλλαγές, δείχνει ότι το πράγμα δεν είναι τόσο απλό και ασοβαρο πλέον.
.
.
εμένα προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει αν είσαι εσύ πεπεισμένος για το οτιδήποτε, ειδικά όταν γνωρίζω ότι αυτό το οτιδήποτε από το πουθενά είναι ήδη ένα επιπλέον χαρτζιλίκι για όποιον το χρησιμοποιεί σε δολάρια. είναι σα να σου δίνουν ένα χαρτζιλίκι 50 εβραιώ το μήνα πχ από το πουθενά και να λες, χμ δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα ξοδέψω αυτά τα λεφτά γιατί *.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:22Η επιβράβευση σε BAT είναι ακριβώς αυτό που μου φαίνεται το άχρηστο κομμάτι. Όταν εγώ δεν είμαι ήδη πεποισμενος για την αξία του *ΒΑΤ, είναι κυκλική λογική.sys3x έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:13δεν σου είπε κάτι τέτοιο ο μαν, σου είπε ότι κάνεις την δουλειά που θα έκανες με τον κρομ ΣΥΝ την επιβράβευση σε ΒΑΤ (αν κλικάρεις διαφημίσεις κτλ) συν την αυξημένη μπάη ντηφόλντ ιδιωτικότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:09
Βλέπεις λοιπόν ότι από το "είναι σαν το Chrome αλλά καλύτερος" με πας στο "αγόρασε κάτι σαν μετοχές Brave γιατί έχει μέλλον". Δεν υπάρχει απόδραση από την αοριστία.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ναι οκ, με αλλα λόγια τι σε νοιάζει, κάποιος θα βρεθεί να δώσει λεφτά για να το πάρει απ το χέρια σου.sys3x έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:33εμένα προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει αν είσαι εσύ πεπεισμένος για το οτιδήποτε, ειδικά όταν γνωρίζω ότι αυτό το οτιδήποτε από το πουθενά είναι ήδη ένα επιπλέον χαρτζιλίκι για όποιον το χρησιμοποιεί σε δολάρια. είναι σα να σου δίνουν ένα χαρτζιλίκι 50 εβραιώ το μήνα πχ από το πουθενά και να λες, χμ δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα ξοδέψω αυτά τα λεφτά γιατί *.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:22Η επιβράβευση σε BAT είναι ακριβώς αυτό που μου φαίνεται το άχρηστο κομμάτι. Όταν εγώ δεν είμαι ήδη πεποισμενος για την αξία του *ΒΑΤ, είναι κυκλική λογική.sys3x έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:13
δεν σου είπε κάτι τέτοιο ο μαν, σου είπε ότι κάνεις την δουλειά που θα έκανες με τον κρομ ΣΥΝ την επιβράβευση σε ΒΑΤ (αν κλικάρεις διαφημίσεις κτλ) συν την αυξημένη μπάη ντηφόλντ ιδιωτικότητα.
Εδώ όμως συζητάμε αν έχει χρηστική αξία εκτός από ανταλλακτική. Και η απάντηση φαίνεται να είναι ότι το μέρος της τεχνολογίας που έχει χρηστική αξία είναι με το ζορι κολλημένο με το μέρος που έχει ανταλλακτικη.
αν συνεχίζουμε να μιλάμε για το BAT συγκεκριμένα σου έχω απαντήσει ήδη και μάλλον δεν κατάλαβες, αν μιλάμε για κάτι άλλο πες μου γιατί μιλάμε γιατί δεν μπορώ να κάνω φόλοου χωρίς αυτήν την πληροφορία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:42Ναι οκ, με αλλα λόγια τι σε νοιάζει, κάποιος θα βρεθεί να δώσει λεφτά για να το πάρει απ το χέρια σου.sys3x έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:33εμένα προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει αν είσαι εσύ πεπεισμένος για το οτιδήποτε, ειδικά όταν γνωρίζω ότι αυτό το οτιδήποτε από το πουθενά είναι ήδη ένα επιπλέον χαρτζιλίκι για όποιον το χρησιμοποιεί σε δολάρια. είναι σα να σου δίνουν ένα χαρτζιλίκι 50 εβραιώ το μήνα πχ από το πουθενά και να λες, χμ δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα ξοδέψω αυτά τα λεφτά γιατί *.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 01:22
Η επιβράβευση σε BAT είναι ακριβώς αυτό που μου φαίνεται το άχρηστο κομμάτι. Όταν εγώ δεν είμαι ήδη πεποισμενος για την αξία του *ΒΑΤ, είναι κυκλική λογική.
Εδώ όμως συζητάμε αν έχει χρηστική αξία εκτός από ανταλλακτική. Και η απάντηση φαίνεται να είναι ότι το μέρος της τεχνολογίας που έχει χρηστική αξία είναι με το ζορι κολλημένο με το μέρος που έχει ανταλλακτικη.
.
.