Juno έγραψε: 18 Απρ 2018, 19:41
Και φυσικά λείπουν talaipwros, τέρας-του-νες, Γιαννόπουλος, αλλά εσείς τους διώξατε.
Και οι τρεις δε γραφουν από δική τους επιλογη.
Εμένα τλχ μου λείπουν και οι τρεις και μακάρι να γυρίσουν
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Juno έγραψε: 18 Απρ 2018, 19:41
Και φυσικά λείπουν talaipwros, τέρας-του-νες, Γιαννόπουλος, αλλά εσείς τους διώξατε.
Σαν τι να παίζει ρε συ Σουβλι δλδ?Σουβλίτσα έγραψε: 18 Απρ 2018, 19:55 Θα είσαι στο φόρουμ και θα 'ναι σαν να μην είσαι
Δεν έχω πάρει πρέφα τί -ακριβώς- παίζει
Γιατί ηρθε?
με τους εξαφανισθέντες κτλ καλέ
Ταλ - τέρας ούτε γω κατάλαβα γιατί εξαφανιζόλ.
Εγώ είχα κάνει έναν κλώνο αλλά τον διαγράψανε γιατί έβριζα τον μπουμπούκο.Πάνας έγραψε: 18 Απρ 2018, 20:18 Μας λείπουν και οι κλώνοι ρε παιδιά.
Θα τους πιστοποιήσουμε και αυτούς.
Έφευγες με 11 λικε το νήμα όμωςΧαοτικός έγραψε: 18 Απρ 2018, 20:36
Εγώ είχα κάνει έναν κλώνο αλλά τον διαγράψανε γιατί έβριζα τον μπουμπούκο.
Όλοι φταίνε για αυτό. Και ο Γιαννόπουλος που επέμεινε και οι άλλοι που τον άρχισαν. Πρέπει αν μάθει να τους αγνοεί.Μπίστης έγραψε: 18 Απρ 2018, 19:52 Άδικο !
Το τέρας πότε αμάρτησε ;
Ο ΓΓ κόλλησε σε ένα νήμα αυτοδικαίωσης και όλοι του την λέγανε ενώ ο Σάλιβερ σε ρόλο ευλύγιστου χορευτή με λαγουδένια χαρωπά πηδηματάκια το έπαιζε ανήξερος γιά την εκατόμβη του παλιού πχώρουμ χωρίς να εισπράξει την ροχάλα κανενός. Αν βρούμε όμως έναν τρελλό να τον αποτρελλάνουμε, ελληνική επαρχία του 50 είμαστε
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.