Σουβλίτσα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 16:29
έχω ανταπόκριση από Ουκρανία: δεν είναι μπλίνι αυτό στην φωτό, είναι πελμένjι (έπαθε η γλώσσα μου μέχρι να καταλάβω)
Έτσι, γιατί μπλινί με κιμά = κρέπες με κιμά.
Ο/Η ανταποκριτής από την Ουκρανία, δεν γράφει στο πχόρουμ;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Cecily Anne έγραψε: 20 Οκτ 2018, 19:52
Ο ατριχος με το πορτοκαλί -μπλε τ σερτ ποιος ειναι; Μλκ του πέσαν του ανθρώπου μεχρι κ οι τρίχες του χεριού με αυτα που τον ταϊζετε .
Ο ατριχος με το πορτοκαλί -μπλε τ σερτ ποιος ειναι; Μλκ του πέσαν του ανθρώπου μεχρι κ οι τρίχες του χεριού με αυτα που τον ταϊζετε .
κοστομπολα
έχει φίλτρο ρε το cam360 που βάζω. και μητροπολίτη να φωτογράφιζα, σαολίν θα τον έβγαζε
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Σουβλίτσα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 16:29
έχω ανταπόκριση από Ουκρανία: δεν είναι μπλίνι αυτό στην φωτό, είναι πελμένjι (έπαθε η γλώσσα μου μέχρι να καταλάβω)
εμένα όλα αυτά ίδια μου φαίνονται.
και επειδή είμαι ανεπίδεκτη με τα ρώσικα φαγιά, ξαναπήγα χθες σε άλλο για να τα εμπεδώσω.
ε δεν θυμάμαι πως λέγαν την σούπα που έφαγα.
θα χρειαστώ εντατικά μαθήματα
Συνημμένα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
κοστομπολα
έχει φίλτρο ρε το cam360 που βάζω. και μητροπολίτη να φωτογράφιζα, σαολίν θα τον έβγαζε
@ vagabondo:
εκεί στην Ουκρανία μερικοί άνθρωποι έχουν και βαρύ χέρι αδελφέ, άσε γιατί τα ΟΑΚΑ είναι για μεταξύ μας, που αγαπιώμαστε