Δηάδή θες φώτο να σου επιβεβαιώσει ότι δεν είμαι αδύνατη; συνήθως το αντίθετο γινεταιΝon4me έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:20pic or didnt happen.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όμορφες plus size γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Όμορφες plus size γυναίκες
να αυτες τις ηττοπάθειες δε μπορω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σας ξεφτιλιζει η ναιδα παπαροχλιμίτζουρες, που νομίζετε ότι την προσβαλετε και χαίρεστε κιόλας.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καταλάβαμε ότι την ζηλεύεις επειδή πηδιεται καλύτερα από σένα, αλλά μην το δείχνεις και τόσο, δείξει λίγη αξιοπρέπειαstergiosbik έγραψε: 09 Φεβ 2025, 12:10
Να τον φυλάς σαν τα μάτια σου!
καλως τον white knight .
έχει τερματίσει τις γυναίκες ο μαδουραίος,νανάκια ψηλές αδύνατες χοντρές,την έχει παίξει με τα πάντα,θα αρχίσει να την παίζει με τις τοστιέρες
- Fata_Morgana
Το παλεύεις πάντως να την πεις την εξυπνάδα. Στο δίνω αυτό. Απλά δεν έχει αποτέλεσμα.
- Μαδουραίος
Έχω βάλει το πέος μου σε χλιαρή θερμοκρασία σε τοστιέρα και το αποτέλεσμα ήταν αποθεωτικοvantono έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:30 Σας ξεφτιλιζει η ναιδα παπαροχλιμίτζουρες, που νομίζετε ότι την προσβαλετε και χαίρεστε κιόλας.
Οι εξυπναδες μου χτυπαν στην αλεξίσφαιρη αυρα σου και φευγουν προς το υπερπέραν του διαστήματος κάποιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα ?Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:24Το παλεύεις πάντως να την πεις την εξυπνάδα. Στο δίνω αυτό. Απλά δεν έχει αποτέλεσμα.
- Fata_Morgana
Δεν έχει ηλιοβασίλεμα το διάστημαΝon4me έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:41Οι εξυπναδες μου χτυπαν στην αλεξίσφαιρη αυρα σου και φευγουν προς το υπερπέραν του διαστήματος κάποιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα ?Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:24Το παλεύεις πάντως να την πεις την εξυπνάδα. Στο δίνω αυτό. Απλά δεν έχει αποτέλεσμα.
Πριν βγουν απ τη γη ρε γαμωτ.Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:52Δεν έχει ηλιοβασίλεμα το διάστημαΝon4me έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:41Οι εξυπναδες μου χτυπαν στην αλεξίσφαιρη αυρα σου και φευγουν προς το υπερπέραν του διαστήματος κάποιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα ?Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:24
Το παλεύεις πάντως να την πεις την εξυπνάδα. Στο δίνω αυτό. Απλά δεν έχει αποτέλεσμα.Τίμια προσπάθεια και πάλι όμως.
- Fata_Morgana
Ε συγνώμη δε κατάλαβα ότι ήταν πρινΝon4me έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:53Πριν βγουν απ τη γη ρε γαμωτ.Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:52Δεν έχει ηλιοβασίλεμα το διάστημαΝon4me έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:41
Οι εξυπναδες μου χτυπαν στην αλεξίσφαιρη αυρα σου και φευγουν προς το υπερπέραν του διαστήματος κάποιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα ?Τίμια προσπάθεια και πάλι όμως.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
καταλάθος ή για αυτοτιμωρία όταν σε απόλυσε η υπόγα λόγω ατίθασου χαρακτήρα;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
δεκτη.Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:54Ε συγνώμη δε κατάλαβα ότι ήταν πρινΝon4me έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:53Πριν βγουν απ τη γη ρε γαμωτ.Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:52
Δεν έχει ηλιοβασίλεμα το διάστημαΤίμια προσπάθεια και πάλι όμως.
ναι τότε έτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1914 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-