Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οχι. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες για αυτόν που πληρώνεται.
οπως;
δεν μιλαμε να εξαναγκαζεται με απειλη βιας, ετσι;
Ο εξαναγκασμός μπορεί να προκύπτει και χωρίς την άμεση απειλή. Πχ δεν έχεις δουλειά και δεν έχεις γάλα για τα παιδιά σου. Και έρχεται ο τάδε λινατσας και σου λέει άμα μου κάτσεις θα ψωνίσω για τα παιδιά σου. Εγώ βέβαια είμαι της άποψης να τον ληστεψεις. Αλλά δεν παίρνουν όλοι το ίδιο ρίσκο.
στο συγχρονο δυτικο κοσμο δεν υπαρχει σχεδον κανενας που να μην μπορει να βρει γαλα για τα παιδια του. η βασικη επιβιωση ειναι εξασφαλισμενη για ολους.
παλι, παιρνεις την απιθανη εξαιρεση, αντι για τον κανονα. οσες/οι γαμιουνται για γαλα, ειναι 1000 φορες λιγοτεροι απο οσους γαμιουνται για αηφον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2021, 11:03
Δεν έχω στο μυαλό μου τον περιορισμό του 15 χρόνου κοριτσιού με μεθόδους Γκεστάπο. Δεν στοχευω στην διεύρυνση του χάσματος. Ο 40αρης, θα αντιμετωπιστεί ως ανώμαλος και φυσικά θα φτύνει τα δόντια του πασατεμπος έτσι και πλησιάσει. Αδιαμφισβητητα.
ναι, σιγουρακι. σε ολα τα εργα καρατε υπαρχει μια κοπελιτσα που σπαει τα μουτρα ενηλικου ανδρα.
καλο ειναι να τα αραιωσεις λιγο, και να βλεπεις περισσοτερες τσοντες, που ειναι καπως πιο ρεαλιστικες
Δεν είμαι κοπελίτσα, είμαι γυναίκα. Μπορεί να μην έχω την ίδια δύναμη με σένα αλλά πίστεψε με άμα παρουσιαστεί ανάγκη θα γίνω πιο επικίνδυνη από σένα που έχεις μεγαλύτερη μυική δύναμη.
Δεν έχω στο μυαλό μου τον περιορισμό του 15 χρόνου κοριτσιού με μεθόδους Γκεστάπο. Δεν στοχευω στην διεύρυνση του χάσματος. Ο 40αρης, θα αντιμετωπιστεί ως ανώμαλος και φυσικά θα φτύνει τα δόντια του πασατεμπος έτσι και πλησιάσει. Αδιαμφισβητητα.
ναι, σιγουρακι. σε ολα τα εργα καρατε υπαρχει μια κοπελιτσα που σπαει τα μουτρα ενηλικου ανδρα.
καλο ειναι να τα αραιωσεις λιγο, και να βλεπεις περισσοτερες τσοντες, που ειναι καπως πιο ρεαλιστικες
Δεν είμαι κοπελίτσα, είμαι γυναίκα. Μπορεί να μην έχω την ίδια δύναμη με σένα αλλά πίστεψε με άμα παρουσιαστεί ανάγκη θα γίνω πιο επικίνδυνη από σένα που έχεις μεγαλύτερη μυική δύναμη.
ασε τα εμενα και εσενα, επειδη σε εχω διαβασει συχνα να απειλεις ξυλο σε αντρα, για διαφορους λογους, καλο ειναι να μην το δοκιμασεις. ακομη κι αν πεσεςι σε μαλακα που δεν θα ανταποδωσει καθολου, πιο πολυ θα πονεσει το χερι σου παρα το κεφαλι του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:33
Δεν θα με πείραζε η περίπτωση 15χρονου έφηβου με 40ρα γυναίκα, ενώ το αντίστροφο μάλλον θα με πείραζε.
Το θέμα είναι ότι και η συγκεκριμένη περίπτωση και η αντίστροφη θα σε έγραφαν κανονικότατα, και με το νόμο.
Τότε θα έχω αποτύχει σαν γονιός. Καλά να πάθω. Επίσης, μικρό το κακό.
Ακόμα δεν κατάλαβες, ότι μιλάμε για τους γονείς και τα συναισθήματα τους και όχι για νόμους και ανθρώπινα δικαιώματα; Σε κάθε νήμα, είσαι εκτός θέματος.
ασε τα εμενα και εσενα, επειδη σε εχω διαβασει συχνα να απειλεις ξυλο σε αντρα, για διαφορους λογους, καλο ειναι να μην το δοκιμασεις. ακομη κι αν πεσεςι σε μαλακα που δεν θα ανταποδωσει καθολου, πιο πολυ θα πονεσει το χερι σου παρα το κεφαλι του.
Όταν λες να απειλώ με ξύλο άντρες, τι παπαριά είναι αυτή;
Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 11:20
ε, τωρα ειπες θα εσπαγες δοντια, αλλη φορα εχει τυχει να λες αμε σε κερατωσουν η ξερογω κοιταξουν καναν κωλο θα σπασεις κεφαλια, τετοια.
τα χερακια σου θα σπασεις
Ναι φυσικά αν ένιωθα απειλή θα τα έσπαγα τα δόντια. Τώρα για το κέρατο κτλ δεν νομίζω να έχω πει θα χτυπήσω κάποιον. Τουλάχιστον όχι στα σοβαρά. Το αν θα σπάσω το χεράκι μου ή όχι, ας μην χρειαστεί να το επιβεβαιώσω.
ε, τωρα ειπες θα εσπαγες δοντια, αλλη φορα εχει τυχει να λες αμε σε κερατωσουν η ξερογω κοιταξουν καναν κωλο θα σπασεις κεφαλια, τετοια.
Ναι φυσικά αν ένιωθα απειλή θα τα έσπαγα τα δόντια. Τώρα για το κέρατο κτλ δεν νομίζω να έχω πει θα χτυπήσω κάποιον. Τουλάχιστον όχι στα σοβαρά. Το αν θα σπάσω το χεράκι μου ή όχι, ας μην χρειαστεί να το επιβεβαιώσω.
Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:57
Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:33
Δεν θα με πείραζε η περίπτωση 15χρονου έφηβου με 40ρα γυναίκα, ενώ το αντίστροφο μάλλον θα με πείραζε.
Το θέμα είναι ότι και η συγκεκριμένη περίπτωση και η αντίστροφη θα σε έγραφαν κανονικότατα, και με το νόμο.
Τότε θα έχω αποτύχει σαν γονιός. Καλά να πάθω. Επίσης, μικρό το κακό.
Ακόμα δεν κατάλαβες, ότι μιλάμε για τους γονείς και τα συναισθήματα τους και όχι για νόμους και ανθρώπινα δικαιώματα; Σε κάθε νήμα, είσαι εκτός θέματος.
Δηλαδή οι γονείς είναι υπεράνω νόμων και ανθρώπινων δικαιωμάτων των παιδιών τους;
Τί θα πει "θα μου άρεσε" ή "δεν θα μου άρεσε" εν τέλει. Και από πότε ένας ελεύθερος άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να υπακούει τις δικές μου προτιμήσεις στο δικό του βρακί;