!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
Οι μισοί έχουν πεθάνει.
- Υδράργυρος
Σε ειχα για πιο νεα
Κι εγώ... αλλά αυτό τό νήμα με διέψευσε
Το ξέρετε ότι δεν υπάρχουν οι παλιές εκπομπές τις ΕΡΤ γιατί ξαναχρησιμοποιούσαν τις μαγνητοταινίες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 04 Φεβ 2019, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχω δει τον Αρη πρωταθλητη!
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ναι. το Λούνα Παρκ. Θυμάμαι μια φορά [αυτό μου έμεινε στο νου, όταν ήμουν πιτσιρίκι] τη μητέρα μου να με σέρνει από το χέρι να γυρίσουμε σπίτι για να μην χάσει το ἐπεισόδιο... Αργότερα, την ξανθιά εκείνη την κοπελίτσα την έβλεπα σε βιντεοταινίες. Είχε μεγάλο σουξέ...
Ναι, δυστυχώς, τις ψάχνω και δεν υπάρχουν. Έχουν καταστρέψει παλιά σήριαλς που έχουν γυριστεί πολύ δύσκολα. Και με καλούς ηθοποιούς που θα ήθελα να τους ξαναδώ.Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:34 Το ξέρετε ότι δεν υπάρχουν οι παλιές εκπομπές τις ΕΡΤ γιατί ξαναχρησιμοποιούσαν τις μαγνητοταινίες;
-
stergiosbik
Ακομη εχω την γευση του στο στομα μου.
Ποσο χυμο ειχαμε πιει τοτε ρε!
Ειχαμε αυτα τα πτυσομενα ποτηρακια,μας εβαζαν το μισο ποτηρι χυμο και τον αραιωναμε με νερο γιατι ηταν παχυρευστος.
Καποια στιγμη μας ειχαν δωσει ολοκληρο το δοχειο για το σπιτι και μου ειχε βγει η Παναγια μεχρι να το παω σπιτι γιατι εμενα και μακρυα.

Ποσο χυμο ειχαμε πιει τοτε ρε!
Ειχαμε αυτα τα πτυσομενα ποτηρακια,μας εβαζαν το μισο ποτηρι χυμο και τον αραιωναμε με νερο γιατι ηταν παχυρευστος.
Καποια στιγμη μας ειχαν δωσει ολοκληρο το δοχειο για το σπιτι και μου ειχε βγει η Παναγια μεχρι να το παω σπιτι γιατι εμενα και μακρυα.

-
talaipwros
εγκλημα το γκερμισμα του Παγκρατιου, αλητες, καναγιες, φασισμος, προδοσια, αισχροι και οι δυοTarkovsky έγραψε: 22 Ιαν 2019, 01:08ταινιάρα με Κερκ Ντάγκλας/Τόνι Κέρτις, την είχα δει Κυριακή πρωί στο Παγκράτιον που στα μέσα των '80s γκρεμίστηκε για να γίνει σχολείοhellegennes έγραψε: 21 Ιαν 2019, 19:44Saliveros έγραψε: 21 Ιαν 2019, 18:57Όταν ήμουν μικρός, το τηλέφωνο του σπιτιού μας (περιοχή Μακρυγιάννη) είχε αριθμό 90275 και του μαγαζιού (περιοχή Ομόνοιας) 30247.
![]()
είμαι παμπάλαιος;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS