!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλη η διασπορά στους -------...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Μεγάλη η διασπορά στους -------...
Χτες εδώ άνοιξαν τα μπαρ, με κάλεσαν να πάω για μια μπύρα, ξεσυνήθισα, δεν θέλω.
Ordem e Progresso.
ολο βλακειες ειστε ... 200 γυφτοι κυνηγησανε αστυνομικους και πυροσβεστες ... σπασανε το λεωφορειο που πηγε να μεταφερει τους θετικους και κανανε ζημιες σε διερχομενα αυτοκινητα ...επρεπε να τους εχουνε πατησει κατω αλλα η αστυνομια εφυγε τρεχοντας ... αυτα παθαινεις οταν φερεσαι με γλυψιμο στις ευπαθεις ομαδες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Να πας ρε, θα δεις, είναι πιο ωραία από πριν.Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:06 Χτες εδώ άνοιξαν τα μπαρ, με κάλεσαν να πάω για μια μπύρα, ξεσυνήθισα, δεν θέλω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι, δεν θα πάω, γιατί όλοι καυλωμένοι θα πλακώσουν και τους βαριέμαι. Η Γυναίκα μου ανήκει σε ευπαθής ομάδα λόγω πνεύμονος, και δεν θα ρισκάρω για μαλακίες, αν ρισκάρω θα το κάνω για το ψωμάκι μου, όχι για τον κάθε μαλάκα. Την μπίρα μου την πίνω και σπίτι, και φτηνότερα. Χέστηκα, δεν είναι αυτά πραγματικές φιλίες, αν με καλέσει ένας αληθινός φίλος για μπίρα να τα πούμε, θα πάω, αλλά όχι στις μπαροπαρέες.
Ordem e Progresso.
Τι να σε πω ρε, εμένα δεν με αναγκάζει κανένας να έχω μη πραγματικούς φίλους, πήγα χτε μάλιστα, και τύμπανα έπαιξα, και μπάσο, και καμμιά 10ριά κρουστά, ήταν πολύ ωραία, όπως κάθε φορά βέβαια αλλά τώρα το εκτιμάμε ακόμη περισσότερο, γι' αυτό μάλλον ήταν και πιο γλυκιά η μπύρα και το χασίσι.Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:16Όχι, δεν θα πάω, γιατί όλοι καυλωμένοι θα πλακώσουν και τους βαριέμαι. Η Γυναίκα μου ανήκει σε ευπαθής ομάδα λόγω πνεύμονος, και δεν θα ρισκάρω για μαλακίες, αν ρισκάρω θα το κάνω για το ψωμάκι μου, όχι για τον κάθε μαλάκα. Την μπίρα μου την πίνω και σπίτι, και φτηνότερα. Χέστηκα, δεν είναι αυτά πραγματικές φιλίες, αν με καλέσει ένας αληθινός φίλος για μπίρα να τα πούμε, θα πάω, αλλά όχι στις μπαροπαρέες.
.
.
sys3x έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:20Τι να σε πω ρε, εμένα δεν με αναγκάζει κανένας να έχω μη πραγματικούς φίλους, πήγα χτε μάλιστα, και τύμπανα έπαιξα, και μπάσο, και καμμιά 10ριά κρουστά, ήταν πολύ ωραία, όπως κάθε φορά βέβαια αλλά τώρα το εκτιμάμε ακόμη περισσότερο, γι' αυτό μάλλον ήταν και πιο γλυκιά η μπύρα και το χασίσι.Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:16Όχι, δεν θα πάω, γιατί όλοι καυλωμένοι θα πλακώσουν και τους βαριέμαι. Η Γυναίκα μου ανήκει σε ευπαθής ομάδα λόγω πνεύμονος, και δεν θα ρισκάρω για μαλακίες, αν ρισκάρω θα το κάνω για το ψωμάκι μου, όχι για τον κάθε μαλάκα. Την μπίρα μου την πίνω και σπίτι, και φτηνότερα. Χέστηκα, δεν είναι αυτά πραγματικές φιλίες, αν με καλέσει ένας αληθινός φίλος για μπίρα να τα πούμε, θα πάω, αλλά όχι στις μπαροπαρέες.
ΟΟΠΑΑ... Εσύ, πήγες κι έκανες ωραία πράγματα, έπαιξες τη μουσικούλα σου. Απ... Διαφορετικό πράγμα. Εμένα με κάλεσε μια παρέα για πουλόπαιγμα, δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, μόνο να πιούμε. Να σου πω πού θα πάω: Την εβδομάδα κανονίσαμε να παίξουμε μπάλα με παρέα, αυτό γουστάρω.
Ordem e Progresso.
Και μεις μη νομίζεις μόνον όταν έχουμε πραγματικά όρεξη παίζουμε, 998 στις 1000 φορές δηλαδή, όχι πάντα.Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:25sys3x έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:20Τι να σε πω ρε, εμένα δεν με αναγκάζει κανένας να έχω μη πραγματικούς φίλους, πήγα χτε μάλιστα, και τύμπανα έπαιξα, και μπάσο, και καμμιά 10ριά κρουστά, ήταν πολύ ωραία, όπως κάθε φορά βέβαια αλλά τώρα το εκτιμάμε ακόμη περισσότερο, γι' αυτό μάλλον ήταν και πιο γλυκιά η μπύρα και το χασίσι.Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:16
Όχι, δεν θα πάω, γιατί όλοι καυλωμένοι θα πλακώσουν και τους βαριέμαι. Η Γυναίκα μου ανήκει σε ευπαθής ομάδα λόγω πνεύμονος, και δεν θα ρισκάρω για μαλακίες, αν ρισκάρω θα το κάνω για το ψωμάκι μου, όχι για τον κάθε μαλάκα. Την μπίρα μου την πίνω και σπίτι, και φτηνότερα. Χέστηκα, δεν είναι αυτά πραγματικές φιλίες, αν με καλέσει ένας αληθινός φίλος για μπίρα να τα πούμε, θα πάω, αλλά όχι στις μπαροπαρέες.![]()
ΟΟΠΑΑ... Εσύ, πήγες κι έκανες ωραία πράγματα, έπαιξες τη μουσικούλα σου. Απ... Διαφορετικό πράγμα. Εμένα με κάλεσε μια παρέα για πουλόπαιγμα, δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, μόνο να πιούμε. Να σου πω πού θα πάω: Την εβδομάδα κανονίσαμε να παίξουμε μπάλα με παρέα, αυτό γουστάρω.
Και η μπαλίτσα μετράει δε λέω, αλλά σα το μπάσο δεν έχει.
.
.
- NKVD_SMERSH
Δύο κάδους κάψανε καμιά άλλη ζημιά δεν κάνανε.
Δεν θα παραθέσω φωτογραφίες γιατί έυκολα θα καταλάβει κάποιος από την περιοχή που δουλεύω.
Από τους 5000 βγήκαν 300 άτομα.
Πάραυτα.
Καλά να πάθουν οι μπάτσοι και το λαμόγιο ο Αγοραστός που τους αφήνουν ανεξέλεγκτους.
Δεν θα παραθέσω φωτογραφίες γιατί έυκολα θα καταλάβει κάποιος από την περιοχή που δουλεύω.
Πάραυτα.
Καλά να πάθουν οι μπάτσοι και το λαμόγιο ο Αγοραστός που τους αφήνουν ανεξέλεγκτους.
“He who controls the spice controls the universe.”
https://www.onlarissa.gr/2020/05/15/nea ... logiannis/Νέα Σμύρνη: Επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Αγοραστός και Καλογιάννης
15/05/2020 - 14:35
καλα να παθουνε ... ψηφους θελανε ας τα λουστουνε τωρα
τουλαχιστον 5-6 αυτοκινητα περαστικων τα βουλιαξανε με κλωτσιες ... το λεοφωρειο το σπασανε ... τι αλλες ζημιες επρεπε να κανουνε ...?NKVD_SMERSH έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:53 Δύο κάδους κάψανε καμιά άλλη ζημιά δεν κάνανε.
Πάραυτα.
Δε θέλω να γράψω κάτι ,γιατί έχω "αρπάξει" προειδοποίηση γι' αυτό το θέμα και για ρατσιστικά σχόλια.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τι πραγματα ειναι αυτα; τι θα αποφασισει ο πολυχρονεμενος μας πασας;
ναι το πχορουμ ειναι γεματο κορεκτιλες που πουλανε ιδεολογια με ξενο κωλο ...Στύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:57 Δε θέλω να γράψω κάτι ,γιατί έχω "αρπάξει" προειδοποίηση γι' αυτό το θέμα και για ρατσιστικά σχόλια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-