κρασι απο τα λιντλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Χιονονερο κ παγωμενος βορειοδυτικος ανεμος - τελειος καιρος στο απαγκιο για ψησιμο κ ζεστη απο τις βεμπερ - στη μια συκωταρια κ σουτζουκια Μιραν για μεζεκλικι στην αλλη αργααααα χοιρινη σπαλα
κρασι απο τα λιντλ
cabernet sauvignon - merlot - ωραιοτατο κ καλη τιμη
κρασι απο τα λιντλ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πηζουμε που από μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξανά ανεβει στα over15; Δεν νομίζω Τάκη.
Και το καλοκαίρι θα πήξετε. Και το ξέρετε.vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:02Πηζουμε που από μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξανά ανεβει στα over15; Δεν νομίζω Τάκη.
Εκτός αν θεωρείτε καλοκαίρι, το διάστημα που δεν μπορείτε να επιβιώσετε αν δεν παίζει το κλιματιστικό σε χειμωνιάτικες θερμοκρασίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Το καλοκαίρι πήζουν οι χειμωνάκηδες, όχι εμείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:09Και το καλοκαίρι θα πήξετε. Και το ξέρετε.vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:02Πηζουμε που από μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξανά ανεβει στα over15; Δεν νομίζω Τάκη.
Εκτός αν θεωρείτε καλοκαίρι, το διάστημα που δεν μπορείτε να επιβιώσετε αν δεν παίζει το κλιματιστικό σε χειμωνιάτικες θερμοκρασίες.![]()
![]()
Εμείς γιατι να πηξομεν? Έχει βγει καμία πρόγνωση από τώρα ότι θα αγγίξει τους 50 βαθμούς η θερμοκρασία το ερχόμενο καλοκαίρι?
Αν ναι οκ, τότε θα πηζαμε κι εμείς.
Να υποθέσω ότι τα κλιματιστικά παίζουν ολημερίς στα γραφεία και τα σπίτια σας, μόνον όταν η θερμοκρασία πιάσει τους 50 βαθμούς, ζουζούνια μου;vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:16Το καλοκαίρι πήζουν οι χειμωνάκηδες, όχι εμείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:09Και το καλοκαίρι θα πήξετε. Και το ξέρετε.vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:02
Πηζουμε που από μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξανά ανεβει στα over15; Δεν νομίζω Τάκη.
Εκτός αν θεωρείτε καλοκαίρι, το διάστημα που δεν μπορείτε να επιβιώσετε αν δεν παίζει το κλιματιστικό σε χειμωνιάτικες θερμοκρασίες.![]()
![]()
![]()
Εμείς γιατι να πηξομεν? Έχει βγει καμία πρόγνωση από τώρα ότι θα αγγίξει τους 50 βαθμούς η θερμοκρασία το ερχόμενο καλοκαίρι?
Γιατί εγώ ξέρω ότι ο όρος "καύσωνας" αρχίζει και παίζει όταν το ...αλερτ χτυπάει από 36 και πάνω.
Ή ότι καθημερινώς ξεχύνεστε στις παραλίες για μια "ανάσα δροσιάς" κάνοντας ηλιοθεραπεία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Για μένα το σοβαρό καυσωνοαλερτ χτυπάει στα 38 και πάνω. Τα κλιματιστικά μας είναι όλα σύγχρονα και ινβερτερ και πληρώνουμε πολύ λιγότερα απ' όσα πληρώνουν οι χειμωνάκηδες το χειμώνα με τα πετρέλαια τους και τις σόμπες τους και τα τζάκια τους, που θέλουν μισό δάσος ξύλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:26Να υποθέσω ότι τα κλιματιστικά παίζουν ολημερίς στα γραφεία και τα σπίτια σας, μόνον όταν η θερμοκρασία πιάσει τους 50 βαθμούς, ζουζούνια μου;vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:16Το καλοκαίρι πήζουν οι χειμωνάκηδες, όχι εμείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:09
Και το καλοκαίρι θα πήξετε. Και το ξέρετε.
![]()
![]()
Γιατί εγώ ξέρω ότι ο όρος "καύσωνας" αρχίζει και παίζει όταν το ...αλερτ χτυπάει από 36 και πάνω.![]()
Ή ότι καθημερινώς ξεχύνεστε στις παραλίες για μια "ανάσα δροσιάς" κάνοντας ηλιοθεραπεία;
Και σχεδόν καθημερινώς ξεχυνόμεθα στις παραλίες (απογεύματα μετά τη δουλειά) και κάθε ΣΚ φυσικά.
ο μπιχεσας δεν εχει δουλεψει σε καμπο με 49 βαθιμους
Εσύ βανρονε προκειμένου να φορέσεις τη στριγκαρα σου και να τρέχεις ανέμελα στις ακρογιαλιές με άλλα τρίχα δροσερά αγόρια, στην τρύπα σου, ας καει και όλη η Ελ καλλιέργεια
Πάει χάλασες και εσύ. Πήξιμο. Ιανουάριο μήνα με 10 βαθμούς; αυτό είναι πήξιμο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Τι πάθανε τα πληκτρολόγια σας ρε μλκες, πάγωσαν και τα δαχτυλακια σας απ' το κρύο?
- vantono
Έχω δουλέψει μικρότερος, είδα πως είναι, και μορφωθηκα για να μη χρειαστεί να δουλέψω εκεί μελλοντικά, πυτε μου.
Αν είχα δικά μου κτήματα, θα δούλευα κι εγώ. Κάτι ελιές που έχω, εγώ κατεβαίνω και τις μαζεύω. Αλλά τότε είναι εποχή που δεν έχει 49αρια.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:34Για μένα το σοβαρό καυσωνοαλερτ χτυπάει στα 38 και πάνω. Τα κλιματιστικά μας είναι όλα σύγχρονα και ινβερτερ και πληρώνουμε πολύ λιγότερα απ' όσα πληρώνουν οι χειμωνάκηδες το χειμώνα με τα πετρέλαια τους και τις σόμπες τους και τα τζάκια τους, που θέλουν μισό δάσος ξύλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:26Να υποθέσω ότι τα κλιματιστικά παίζουν ολημερίς στα γραφεία και τα σπίτια σας, μόνον όταν η θερμοκρασία πιάσει τους 50 βαθμούς, ζουζούνια μου;vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:16
Το καλοκαίρι πήζουν οι χειμωνάκηδες, όχι εμείς.![]()
Γιατί εγώ ξέρω ότι ο όρος "καύσωνας" αρχίζει και παίζει όταν το ...αλερτ χτυπάει από 36 και πάνω.![]()
Και σχεδόν καθημερινώς ξεχυνόμεθα στις παραλίες (απογεύματα μετά τη δουλειά) και κάθε ΣΚ φυσικά.
Δεν έχεις τις ιδιες αναγκες θέρμανσης στην Αθήνα σε σχεση με τα Τρίκαλα ή την Φλώρινα.
Από το άλλο Σ/Κ έρχεται κρύο διάρκειας.
Θες δεν θες θα πηξεις.
vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:34 Για μένα το σοβαρό καυσωνοαλερτ χτυπάει στα 38 και πάνω. Τα κλιματιστικά μας είναι όλα σύγχρονα και ινβερτερ και πληρώνουμε πολύ λιγότερα απ' όσα πληρώνουν οι χειμωνάκηδες το χειμώνα με τα πετρέλαια τους και τις σόμπες τους και τα τζάκια τους, που θέλουν μισό δάσος ξύλα.
Απλώς επιβεβαιώνεις αυτά που έγραψα.
Για την καθημερινή κάθοδο στις παραλίες, άσ' το για όσους έχουν στα πόδια τους παραλίες και όχι στους εγκλωβισμένους στις παραλιακές διαδρομές.
Με λίγα λόγια, καλέ μου, το καλοκαίρι το απολαμβάνουν καλύτερα οι χειμωνάκηδες που γουστάρουν και τα βουνά και ειδικώς σε περιοχές της Ελλάδας που η διαδρομή βουνό παραλία, είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο δρόμος.
Σε κάθε περίπτωση, όσοι εγκλιματίζονται χαλαρά στο κρύο, ακριβώς τόσο χαλαρά αντιμετωπίζουν και τη ζέστη. Τα άλλα είναι να' χουμε να λέτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Για μένα μακάρι και χιόνια διάρκειας, μπας και μας κάτσει και κανένα τοπικό λοκνταουν εδώ στην Αττική, αλλά δεν το βλέπω.taliban έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:53vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:34Για μένα το σοβαρό καυσωνοαλερτ χτυπάει στα 38 και πάνω. Τα κλιματιστικά μας είναι όλα σύγχρονα και ινβερτερ και πληρώνουμε πολύ λιγότερα απ' όσα πληρώνουν οι χειμωνάκηδες το χειμώνα με τα πετρέλαια τους και τις σόμπες τους και τα τζάκια τους, που θέλουν μισό δάσος ξύλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:26
Να υποθέσω ότι τα κλιματιστικά παίζουν ολημερίς στα γραφεία και τα σπίτια σας, μόνον όταν η θερμοκρασία πιάσει τους 50 βαθμούς, ζουζούνια μου;
Δεν έχεις τις ιδιες αναγκες θέρμανσης στην Αθήνα σε σχεση με τα Τρίκαλα ή την Φλώρινα.
Από το άλλο Σ/Κ έρχεται κρύο διάρκειας.
Θες δεν θες θα πηξεις.
![]()
Φυσάει πολύ.
Μη μου το θυμίζεις.vantono έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:39 Τι πάθανε τα πληκτρολόγια σας ρε μλκες, πάγωσαν και τα δαχτυλακια σας απ' το κρύο?
Να δω αν θα τη γλυτώσω φέτος.
Και δεν είμαι χειμωνάκιας, αδικία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-