Ρε πστ μου τσιμπησε. Μετα απο αυτο να κλειδωθεί το νήμα.Bazoomba έγραψε: 03 Απρ 2024, 15:25Ωραία, θα τον ενημερώσω. Απλά για να το έχεις υπόψιν το κόστος συμμετοχής είναι στα 275 ευρώ και αν θες έξτρα features του περιοδικού ( δηλαδή βοήθεια στην διόρθωση και σύνταξη του κειμένου της έρευνας ) αυξάνεται στα 344.
Τον ενημερώνω και μόλις μου απαντήσει θα σου στείλω πμ με λεπτομέρειες ( Ιban, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ρε κομπογιαννιτη. Και λαθος σου βρήκα (ευκολο) και το παραδεχτηκες (δύσκολο για ατομα με dunning kruger) και συνεχίζεις απτόητος με τις κοτσάνες σου. Λαι τομοτιντα πριραματα σου ειναι αχρειστα τεκμηριωσα και τα λαθη στον υπολογισμο των απαιτουμενων δυναμεωμ για να μην ανατταπει το κτιριο (που δεν ειναιναυτο πρόβλημα ) και ο Νταγκλης σου εξήγησε γιατί η προενταση ειμαι ηλιθια ιδέα αλλα εσυ συνεχιζεις ακάθεκτος. Πες μου σε παρακαλώ γιατί ο mosalam και ο παπαδρακακης δεν δημοσιεύουν στα σκουπίδια που δημοσιεύεις εσύ και γιατί εσύ δεν δημοσιεύεις εκεί που δημοσιεύουν αυτοί. Την απάντηση την ξέρεις αλλά δεν την παραδέχεσαι. Επειδή είσαι άσχετος και γράφεις μπούρδες. Ούτε τι δυνάμεις πρέπει να αναπτύξουν οι τεβοβτες σου για να μην ανατραπεί το κτίριο κατά τη δική σου εσφαλμενη ερμηνεια του τι συμβαίνει δεν μπορείς να βρεις. Κόβετε απο το πρωτονεξαμηνονκυριε καθηγητά ή μάλλον δεν πάτε 8υτεβστην πρώτη λυκείου. Μάθετε μια τέχνη δεν έχουν όλοι μυαλό για γραμματαseismic1 έγραψε: 03 Απρ 2024, 15:05Τι μαλακίες μου λέτε. Ξέρετε τι είναι απόδειξηGeorge_V έγραψε: 03 Απρ 2024, 14:53Βασικά εσύ βλέπεις με τα κιάλια τους άλλους. Και όχι μόνο με κιάλια αλλά έχεις ξεχάσει να βγάλεις και το κάλυμμα από μπροστά.
Κοτζάμ μηχανικοί σου χουνε αποδειξει που είναι τα λάθη σου και αντί να πεις ένα ευχαριστώ και να τα διορθώσεις γίνεσαι αυθάδης και αλαζόνας.
Ε μην απορείς που σε έχουν ξωπεταξει από όπου και αν πηγές να γράψεις.
Μέχρι και ο Αϊνστάιν διορθώθηκε από φοιτητή και δέχτηκε το λάθος του διορθώνοντας την θεωρία του.
Δεν είπε ότι είναι ανώτερος γιατί είναι ο Αϊνστάιν. Είχε την ταπεινοτητα να δεχτεί ότι κάνει λάθη και μπορεί να τον διορθώσει οποιοσδήποτε.
Απόδειξη δεν είναι να μου βάζετε 100 ερωτήσεις και να θέλω μια ζωή να τις απαντήσω.
Το θέμα; είναι απλό.
Αυτό είναι απόδειξη.
Έχουμε δύο σκυλόσπιτα με τον ίδιο οπλισμό την ίδια μάζα.
Γιατί το δικό τους καταστρέφεται και το δικό μου δεν παθαίνει το παραμικρό?
Μου λένε λένε βλακείες για αστοχίες που θα έχει η δική μου μέθοδος και τα πειράματα δείχνουν το δικό τους να γίνεται σμπαράλια.
Ας μου εξηγήσουν πρώτα αυτό γιατί γίνεται αν αυτοί δεν λένε μαλακίες και μετά προχωράμε.
Ρε συνημίτονο σε ταμάς ρεLord Brum έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:23Ρε κομπογιαννιτη. Και λαθος σου βρήκα (ευκολο) και το παραδεχτηκες (δύσκολο για ατομα με dunning kruger) και συνεχίζεις απτόητος με τις κοτσάνες σου. Λαι τομοτιντα πριραματα σου ειναι αχρειστα τεκμηριωσα και τα λαθη στον υπολογισμο των απαιτουμενων δυναμεωμ για να μην ανατταπει το κτιριο (που δεν ειναιναυτο πρόβλημα ) και ο Νταγκλης σου εξήγησε γιατί η προενταση ειμαι ηλιθια ιδέα αλλα εσυ συνεχιζεις ακάθεκτος. Πες μου σε παρακαλώ γιατί ο mosalam και ο παπαδρακακης δεν δημοσιεύουν στα σκουπίδια που δημοσιεύεις εσύ και γιατί εσύ δεν δημοσιεύεις εκεί που δημοσιεύουν αυτοί. Την απάντηση την ξέρεις αλλά δεν την παραδέχεσαι. Επειδή είσαι άσχετος και γράφεις μπούρδες. Ούτε τι δυνάμεις πρέπει να αναπτύξουν οι τεβοβτες σου για να μην ανατραπεί το κτίριο κατά τη δική σου εσφαλμενη ερμηνεια του τι συμβαίνει δεν μπορείς να βρεις. Κόβετε απο το πρωτονεξαμηνονκυριε καθηγητά ή μάλλον δεν πάτε 8υτεβστην πρώτη λυκείου. Μάθετε μια τέχνη δεν έχουν όλοι μυαλό για γραμματαseismic1 έγραψε: 03 Απρ 2024, 15:05Τι μαλακίες μου λέτε. Ξέρετε τι είναι απόδειξηGeorge_V έγραψε: 03 Απρ 2024, 14:53
Βασικά εσύ βλέπεις με τα κιάλια τους άλλους. Και όχι μόνο με κιάλια αλλά έχεις ξεχάσει να βγάλεις και το κάλυμμα από μπροστά.
Κοτζάμ μηχανικοί σου χουνε αποδειξει που είναι τα λάθη σου και αντί να πεις ένα ευχαριστώ και να τα διορθώσεις γίνεσαι αυθάδης και αλαζόνας.
Ε μην απορείς που σε έχουν ξωπεταξει από όπου και αν πηγές να γράψεις.
Μέχρι και ο Αϊνστάιν διορθώθηκε από φοιτητή και δέχτηκε το λάθος του διορθώνοντας την θεωρία του.
Δεν είπε ότι είναι ανώτερος γιατί είναι ο Αϊνστάιν. Είχε την ταπεινοτητα να δεχτεί ότι κάνει λάθη και μπορεί να τον διορθώσει οποιοσδήποτε.
Απόδειξη δεν είναι να μου βάζετε 100 ερωτήσεις και να θέλω μια ζωή να τις απαντήσω.
Το θέμα; είναι απλό.
Αυτό είναι απόδειξη.
Έχουμε δύο σκυλόσπιτα με τον ίδιο οπλισμό την ίδια μάζα.
Γιατί το δικό τους καταστρέφεται και το δικό μου δεν παθαίνει το παραμικρό?
Μου λένε λένε βλακείες για αστοχίες που θα έχει η δική μου μέθοδος και τα πειράματα δείχνουν το δικό τους να γίνεται σμπαράλια.
Ας μου εξηγήσουν πρώτα αυτό γιατί γίνεται αν αυτοί δεν λένε μαλακίες και μετά προχωράμε.
Με κουφάνατε με τις εξηγήσεις σας.
Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε.
Αυτό δεν θέλετε? Πλαστιμότητα και ικανοτικός είναι το αποτέλεσμα του δικού σας πειράματος. ούτε τα τοιχώματα έσπασαν ούτε έπεσε.
Απλά κουνιέται παράξενα. Να του βάλεται και γόβα στιλέτο και να το χτίσετε στην Συγγρού.
Είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν ξέρεις τι είναι συνημιτονο
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν ξέρεις τι κάνει η βίδα.
Τι σε πείραξε?Lord Brum έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:14Ρε πστ μου τσιμπησε. Μετα απο αυτο να κλειδωθεί το νήμα.Bazoomba έγραψε: 03 Απρ 2024, 15:25Ωραία, θα τον ενημερώσω. Απλά για να το έχεις υπόψιν το κόστος συμμετοχής είναι στα 275 ευρώ και αν θες έξτρα features του περιοδικού ( δηλαδή βοήθεια στην διόρθωση και σύνταξη του κειμένου της έρευνας ) αυξάνεται στα 344.seismic1 έγραψε: 03 Απρ 2024, 15:17 Γιατί όχι Δεν θα είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω σε Ελληνικό περιοδικό.
Τον ενημερώνω και μόλις μου απαντήσει θα σου στείλω πμ με λεπτομέρειες ( Ιban, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση).
Αν δε σε πειράζει να σε δουλεύουνε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δώσε και άλλα 60 χιλ κανένα προβλημαseismic1 έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:55Τι σε πείραξε?Lord Brum έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:14Ρε πστ μου τσιμπησε. Μετα απο αυτο να κλειδωθεί το νήμα.Bazoomba έγραψε: 03 Απρ 2024, 15:25
Ωραία, θα τον ενημερώσω. Απλά για να το έχεις υπόψιν το κόστος συμμετοχής είναι στα 275 ευρώ και αν θες έξτρα features του περιοδικού ( δηλαδή βοήθεια στην διόρθωση και σύνταξη του κειμένου της έρευνας ) αυξάνεται στα 344.
Μαστοράκο μου γράψτους στ' αρχίδια σου. Το επόμενο σκυλόσπιτο φτιάχτο με καλάμια και δέστο με τριχιές, 14 ρίχτερ θ' αντέχει + το πέρα δώθε, μιλάμε θα λαλήσουν, θα τους δείξουμε μεις ναούμ'.
Θα τους βάλω εγώ μερικές ερωτήσεις τώρα.Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:22 Μαστοράκο μου γράψτους στ' αρχίδια σου. Το επόμενο σκυλόσπιτο φτιάχτο με καλάμια και δέστο με τριχιές, 14 ρίχτερ θ' αντέχει + το πέρα δώθε, μιλάμε θα λαλήσουν, θα τους δείξουμε μεις ναούμ'.
Έτσι, δώσε πόνο. Μη μας πάρουν τον αέρα οι παλιομηχανικάτζες.seismic1 έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:25Θα τους βάλω εγώ μερικές ερωτήσεις τώρα.Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:22 Μαστοράκο μου γράψτους στ' αρχίδια σου. Το επόμενο σκυλόσπιτο φτιάχτο με καλάμια και δέστο με τριχιές, 14 ρίχτερ θ' αντέχει + το πέρα δώθε, μιλάμε θα λαλήσουν, θα τους δείξουμε μεις ναούμ'.
Έχετε τελειώσει κει πέρα ένα ψωροπολυτεχνείο και τολμάτε να βγάζετε γλώσσα στον παγκόσμιο καθηγητή. Τώρα θα σας δείξει αυτός.
Πόσα είναι τα μισά της χιλιάδας ρε; Δεν ξέρετε ε; Τόσα! 1-0
.καλα, μάθε να υπολογίζεις δυνάμεις από τις εξισώσεις ισορροπίας μάθε τι είναι παραμόρφωση και πως δουλεύει γ προέκταση και τα λέμε. Όσο για τις ερωτήσεις σου, αν είχες σπουδάσει έστω και υπομηχανικος θα σκαμπαζες καποοα πραγματα και δεν θα είχες παιδαριωδεις απορίεςseismic1 έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:25Θα τους βάλω εγώ μερικές ερωτήσεις τώρα.Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:22 Μαστοράκο μου γράψτους στ' αρχίδια σου. Το επόμενο σκυλόσπιτο φτιάχτο με καλάμια και δέστο με τριχιές, 14 ρίχτερ θ' αντέχει + το πέρα δώθε, μιλάμε θα λαλήσουν, θα τους δείξουμε μεις ναούμ'.
436 σελίδες. Κόφτε το. Ακόμη κι εγώ έγινα πολιτικός μηχανικός. Αρκετή γνώση έφαγα στη μάπα. Όχι απ'τον μαστοράκο, αλλά απ'τους ειδήμονες. Πού μπορώ να κάμω χαρτιά για πτυχίο;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θα σας βάλω εγώ μερικές ερωτήσεις τώρα.
1.Το έδαφος ως εξωτερική δύναμη μπορεί να αφαιρέσει σεισμικές εντάσεις από την κατασκευή?
2.Η θλίψη των διατομών των τοιχωμάτων αυξάνει ή μειώνει την δυναμική τους και την δυσκαμψία τους?
1.Το έδαφος ως εξωτερική δύναμη μπορεί να αφαιρέσει σεισμικές εντάσεις από την κατασκευή?
2.Η θλίψη των διατομών των τοιχωμάτων αυξάνει ή μειώνει την δυναμική τους και την δυσκαμψία τους?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση