!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Spiros252 έγραψε: 10 Αύγ 2018, 21:59
Μηχανικός έγραψε: 10 Αύγ 2018, 21:48
Ήταν δύσκολο σε συριζαίους να σκεφτούν να γυρίζουν πίσω προς Ραφήνα όσα έρχονταν από Ραφήνα, και να γυρίζουν προς Μαραθώνα όσα έρχονταν από Μαραθώνα.
Σε ποιους Συριζαιους; Ο Πολακης σκεφτόταν τι θα κάνουν; :smt017
Συριζαίους διορίζουν για αρχηγούς. Ήταν όλοι συριζαίοι, οι αρχηγοί και οι υπαρχηγοί της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του λιμενικού, ... γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, .... ΟΛΟΙ που είχαν την ευθύνη της διαχείρισης της κρίσης.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Δεν ξέρω πως το βλέπετε πάντως έχω γείτονα πυροσβέστη, στενό φίλο πυροσβέστη, πολύ κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο αστυνομικό. Έχω μεγαλώσει μαζί τους, με ανθρώπους των σωμάτων αυτών εννοώ. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα πολιτικών πεποιθήσεων στις αποφάσεις τους. Δεν ελέγχει η πολιτική ηγεσία αποφάσεις εκείνων των στιγμών. Δεν είναι δυνατόν να το κάνει.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Στην αρχή γράφεις για πρόσωπα, εισπράτεις τις δέουσες απαντήσεις κι έπειτα το γυρίζεις στους κουμπάρους σου γράφωντας για 'πεποιθήσεις στις αποφάσεις'... Ζαίε, σε βλέπω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Spiros252 έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:07 Δεν ξέρω πως το βλέπετε πάντως έχω γείτονα πυροσβέστη, στενό φίλο πυροσβέστη, πολύ κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο αστυνομικό. Έχω μεγαλώσει μαζί τους, με ανθρώπους των σωμάτων αυτών εννοώ. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα πολιτικών πεποιθήσεων στις αποφάσεις τους. Δεν ελέγχει η πολιτική ηγεσία αποφάσεις εκείνων των στιγμών. Δεν είναι δυνατόν να το κάνει.
Ο απλός πυροσβέστης και αστυνομικός θα πάει εκεί που θα του πούνε. Αν δόθηκαν λάθος εντολές δε φταινε αυτοί φυσικά :102:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:10 Στην αρχή γράφεις για πρόσωπα, εισπράτεις τις δέουσες απαντήσεις κι έπειτα το γυρίζεις στους κουμπάρους σου γράφωντας για 'πεποιθήσεις στις αποφάσεις'... Ζαίε, σε βλέπω
:lol:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Spiros252 έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:07 Δεν ξέρω πως το βλέπετε πάντως έχω γείτονα πυροσβέστη, στενό φίλο πυροσβέστη, πολύ κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο αστυνομικό. Έχω μεγαλώσει μαζί τους, με ανθρώπους των σωμάτων αυτών εννοώ. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα πολιτικών πεποιθήσεων στις αποφάσεις τους. Δεν ελέγχει η πολιτική ηγεσία αποφάσεις εκείνων των στιγμών. Δεν είναι δυνατόν να το κάνει.
Όχι φυσικά αλλά λόγω πολιτικών καταστάσεων όπως αυτά με τις μειώσεις που έχουν δημιουργεί κλίμα δυσφορίας με όλα τα αρνητικά αποτελέσματα. Και εγώ από προσωπική πείρα μιλάω.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν γίνεται επίτηδες υπάρχει σοβαρή πτώση ηθικού.
the end
Spiros252
Διαχειριστής

Ρε σοβαρευτείτε.. Τι θα πει συριζαιος , δεξιός και λοιπά . Ο άλλος είναι πυροσβέστης 30-40 χρόνια. Με βάση ιδεολογία αποφασίζει που θα στείλει τα αυτοκίνητα; Ότι να ναι..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Spiros252
Διαχειριστής

Πάνας έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:26
Όχι φυσικά αλλά λόγω πολιτικών καταστάσεων όπως αυτά με τις μειώσεις που έχουν δημιουργεί κλίμα δυσφορίας με όλα τα αρνητικά αποτελέσματα. Και εγώ από προσωπική πείρα μιλάω.

Αυτό ισχύει, ναι. Αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές πιστεύω πως κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Διαφωνείς;
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Spiros252 έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:38
Πάνας έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:26

Αυτό ισχύει, ναι. Αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές πιστεύω πως κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Διαφωνείς;
Όχι δεν διαφωνώ αλλά στα αρνητικά αποτελέσματα είναι και οι λάθος και ελλιπής πληροφόρηση στο πως να κινηθούν. Πιστεύεις ότι γνώριζαν ή φανταζόντουσαν τι θα γίνει οι πυροσβέστες και οι αστυνόμοι πού έκλειναν και έκτρεπαν προς το Μάτι τα αυτοκίνητα στην Μαραθώνος;

Πως να το δουν αφού δεν υπήρχε ελικόπτερο; Σίγουρα κάτι σκάλωσε στον μηχανισμό για τους παραπάνω λόγους.
the end
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

OANNHSEA έγραψε: 10 Αύγ 2018, 18:10
Naranjita έγραψε: 10 Αύγ 2018, 08:36 εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να πληρωσω φορους για να ξαναφτιάξει την εξοχική αυθαιρετη βιλιτσα του ο ξυπνιος που με την πρωτη ευκαιρια θα κανει τα ιδια.

δεν ειναι προτιμότερο να δωθουν περισσοτερα χρήματα σε αυτους που κάηκε η μόνιμη και μοναδική τους κατοικια; *

*δεν αναφερομαι στο δευτερο σπιτι που μπορει να χει στο ταδε γιδοχώρι και πηγαινει μονο στις διακοπες αρα να μην αποζημιωθεί. μιλαω για αυτους που μεναν μονιμα στις καμμένες περιοχές και ας εχουν αλλα ακινητα στο χ ψ βουνο.
Όσα σπίτια κάϊκαν και ήταν αυθαίρετα δεν πρέπει να πάρουν ούτε ευρώ οι κάτοχοι τους ακόμα και εάν τα είχαν νομιμοποιήσει, ακόμα και εάν ήταν η μοναδική τους κατοικία!!!
Δεν θα πληρώνουμε τα κωλόσπιτα εγκληματιών!!! :smt013
Όλοι οι άλλοι που είμαστε νόμιμοι, είμαστε μαλάκες;;;

Αλλά τελικά είναι λογικό να δίνουν τόσα χρήματα οι συριζαίοι σε εγκληματίες - κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει!!!

.

Ρε παιδιά συγνώμη .....τά λεφτά πού θά δώσουν είναι δάνεια .......νομίζω .......

Η Οχι ;;;;

Πρός αυτούς τώρσ πού ψάχνουν υπεύθυνο μέρες τώρα ......

Ο νούμερο 1 έχουμε πεί ....ήταν ο Πυροσβέστης Α' πού έπρεπε νά Εκτιμήση τή Φωτιά ... καί ήταν ΠΑΡΩΝ ...

Καί έπρεπε νά δώσει τίς Εντολές Αμεσης Εκκένωσης ..... αυτός πρέπει νά ήταν ήδη στόν ανακριτή καί προφυλακιστέος.....

Σπύρο

Τό καλύτερο πού μπορούσαν νά κάνουν τό είδαμε ........ τά όμορφα χωριά .......όμορφα καίγονται ......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:46
Σπύρο

Τό καλύτερο πού μπορούσαν νά κάνουν τό είδαμε ........ τά όμορφα χωριά .......όμορφα καίγονται ......

.
Συγνώμη αλλά δεν έχεις δει τίποτα. Μακάρι να μπορούσες να δεις μια τέτοια επιχείρηση από κοντά, μέσα από ένα εναέριο μέσον. Είναι σαν να έχει πάρει φωτιά ένα χωράφι και εσύ να προσπαθείς να το σβήσεις με δακτυλίθρες και μάλιστα να πρέπει να περπατήσεις έξω από το χωράφι για να βρείς τον κουβά με το νερό να γεμίσεις την δακτυλίθρα.

Σε παραπέμπω στην Καλιφόρνια για περισσότερα.
the end
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Πάνας έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:50 Σε παραπέμπω στην Καλιφόρνια για περισσότερα.
Έτσι, όποια φωτιά δούμε θα παραπέμπουμε στην Καλιφόρνια. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μηχανικός έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:55
Πάνας έγραψε: 10 Αύγ 2018, 22:50 Σε παραπέμπω στην Καλιφόρνια για περισσότερα.
Έτσι, όποια φωτιά δούμε θα παραπέμπουμε στην Καλιφόρνια. :smt005:
Ε, ναι ρε... Οι Αμερικάνοι έχουν τα περισσότερα και καλύτερα μέσα και δεν μπορούν να την σβήσουν το καλό που έχουν είναι η έγκαιρη πρόληψη και ειδοποίηση αλλά και πάλι για αυτούς είναι πιο εύκολο γιατί δεν έχουν στριμωχτεί σε ένα χώρο γεμάτο δέντρα σαν σαρδέλες. Αυτό τους δίνει και πλεονέκτημα χρόνου.
the end
Spiros252
Διαχειριστής

Μου δίνουν πολλοί την εντύπωση πως δεν έχουν ζήσει καθόλου τέτοια περιστατικά. Και προφανώς πολλοί δεν θα έχουν ζήσει - εγώ κρίνω αλλιώς επειδή έτυχε να τα ζήσω πολλές φορές . Νομίζουν ότι μιλάει ο πυροσβέστης ή ο τροχονόμος με τον Τόσκα εκείνη την ώρα και του λέει τι να κάνει! Η ότι ο αρχηγός της ΠΥ κάθεται και το συζητάει με το ΓΓ αν θα στείλει η όχι πυροσβεστικά εδώ ή εκεί ή αν θα κλείσει το δρόμο. Ούτε καν οι αρχηγοί των σωμάτων δεν παίρνουν τις αποφάσεις εκείνη την ώρα. Οι αρχηγοί ενημερώνονται και ενημερώνουν για τις εξελίξεις δεν είναι αυτοί που αποφασίζουν για όλα αυτά. Υπάρχουν άλλοι κατώτεροι μάχιμοι επιχειρησιακοί διοικητές μονάδων.

Το ότι δεν υπήρχε ελικόπτερο πιθανον έπαιξε σοβαρό ρόλο στην εκ του αποτελέσματος ολέθρια απόφαση. Αυτό όντως είναι πολιτικό θέμα.
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ναι, οκ, τσάρμινγκ. Στον πραγματικό κόσμο http://www.tovima.gr/society/article/?aid=1013533
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”