Προς το παρόν κρατάμε. Από αύριο πέφτει γύρω στους 10 βαθμούς.
Για τη Σιβηρία είσαι εσύ...Andromachi έγραψε: 20 Ιαν 2024, 22:24 δεν ξερω τι λετε οι υπολοιποι εγώ βγήκα πριν μπαλκόνι να κανω τσιγάρο, ετσι οπως βγήκα μπηκα, φόρεσα επανω απο τη πυτζαμα ενα πουλοβερ, το μπουφαν μου και μία φλις κουβέρτα... εντάξει υποφερτά ήταν... εκανα το μισό και μπηκα μέσα παλι...![]()
![]()
κρυώνω μόνο και στη σκέψη! μπρρρρρρAirman68 έγραψε: 20 Ιαν 2024, 22:29Για τη Σιβηρία είσαι εσύ...Andromachi έγραψε: 20 Ιαν 2024, 22:24 δεν ξερω τι λετε οι υπολοιποι εγώ βγήκα πριν μπαλκόνι να κανω τσιγάρο, ετσι οπως βγήκα μπηκα, φόρεσα επανω απο τη πυτζαμα ενα πουλοβερ, το μπουφαν μου και μία φλις κουβέρτα... εντάξει υποφερτά ήταν... εκανα το μισό και μπηκα μέσα παλι...![]()
![]()
![]()
κουραγιο, λεει θα περασει μεχρι σήμερα το βραδυΕλ_ρία έγραψε: 21 Ιαν 2024, 02:06 ..Και εκεί που σκέφτεσαι ( δεν μπορεί σήμερα θα απολαύσεις τον ύπνο νωρίς )
με τέτοιο κρύο και αέρα (προς το παρών)
όχι ύπνο δεν θα απολαύσω αλλά θα με πάρει και θα με σηκώσει.![]()
Ναι, αλλά σκουφί δεν φόρεσες.Andromachi έγραψε: 20 Ιαν 2024, 22:24 δεν ξερω τι λετε οι υπολοιποι εγώ βγήκα πριν μπαλκόνι να κανω τσιγάρο, ετσι οπως βγήκα μπηκα, φόρεσα επανω απο τη πυτζαμα ενα πουλοβερ, το μπουφαν μου και μία φλις κουβέρτα... εντάξει υποφερτά ήταν... εκανα το μισό και μπηκα μέσα παλι...![]()
![]()
taliban έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:06Ναι, αλλά σκουφί δεν φόρεσες.Andromachi έγραψε: 20 Ιαν 2024, 22:24 δεν ξερω τι λετε οι υπολοιποι εγώ βγήκα πριν μπαλκόνι να κανω τσιγάρο, ετσι οπως βγήκα μπηκα, φόρεσα επανω απο τη πυτζαμα ενα πουλοβερ, το μπουφαν μου και μία φλις κουβέρτα... εντάξει υποφερτά ήταν... εκανα το μισό και μπηκα μέσα παλι...![]()
![]()
![]()
Σωστά.Andromachi έγραψε: 21 Ιαν 2024, 08:41κουραγιο, λεει θα περασει μεχρι σήμερα το βραδυΕλ_ρία έγραψε: 21 Ιαν 2024, 02:06 ..Και εκεί που σκέφτεσαι ( δεν μπορεί σήμερα θα απολαύσεις τον ύπνο νωρίς )
διόρθωση: παρόνΕλ_ρία έγραψε: 21 Ιαν 2024, 02:06 ..Και εκεί που σκέφτεσαι ( δεν μπορεί σήμερα θα απολαύσεις τον ύπνο νωρίς )
kongrosian έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:55διόρθωση: παρόνΕλ_ρία έγραψε: 21 Ιαν 2024, 02:06 ..Και εκεί που σκέφτεσαι ( δεν μπορεί σήμερα θα απολαύσεις τον ύπνο νωρίς )
![]()
Ελ_ρία έγραψε: 21 Ιαν 2024, 11:06kongrosian έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:55διόρθωση: παρόνΕλ_ρία έγραψε: 21 Ιαν 2024, 02:06 ..Και εκεί που σκέφτεσαι ( δεν μπορεί σήμερα θα απολαύσεις τον ύπνο νωρίς )
![]()
![]()
Είναι το (ό (για σένα)
που έγινε (ώ) (της στιγμής για μένα) της αναστάτωσης του θύμου και αυπνίας.
Εχουμε εσάς να μας διορθώνεται.![]()
Ωχ, ετοιμάσου για την επόμενη διόρθωση...Ελ_ρία έγραψε: 21 Ιαν 2024, 11:06kongrosian έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:55διόρθωση: παρόνΕλ_ρία έγραψε: 21 Ιαν 2024, 02:06 ..Και εκεί που σκέφτεσαι ( δεν μπορεί σήμερα θα απολαύσεις τον ύπνο νωρίς )
![]()
![]()
Είναι το (ό (για σένα)
που έγινε (ώ) (της στιγμής για μένα) της αναστάτωσης του θύμου και αυπνίας.
Εχουμε εσάς να μας διορθώνεται.![]()