!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:24
AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:23
Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:14

κ επειδη η ο παπους της κυριας ηταν ξαδελφος του ''ιδρυτη της δυναστειας '' πιστευει ακραδαντα πως θα επρεπε να την σιτιζουν βασιλικα
δεν το εκαναν προφανως αρα ευκαιρια να τα χωσουμε
Μα εννοείται ότι για λόγους συμφέροντος παίρνει το μέρος του θύματος.

Για τη ψυχή της μάνας της θα πρόδιδε την οικογένεια;
Ναι, σε ποια λογική σφαίρα βέβαια θα πάρει λεφτά με το να στηρίζει τη Μπίκα, ένας θεός ξέρει.
κανα κοκκαλο απο αλλους + την ικανοποιηση πως βρηκε την ευκαιρια να τους την βγει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:24 Ναι, σε ποια λογική σφαίρα βέβαια θα πάρει λεφτά με το να στηρίζει τη Μπίκα, ένας θεός ξέρει.
Μπορεί και να θέλει να εκδικηθεί.Τα μίση και τα πάθη μεταξύ μελών πλουσίων οικογενειών είναι μεγαλύτερα από αυτά μεταξύ ανθρώπων μέσου εισοδήματος επειδή και τα πιθανά ωφέλη είναι μεγαλύτερα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:24
AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:23
Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:14

κ επειδη η ο παπους της κυριας ηταν ξαδελφος του ''ιδρυτη της δυναστειας '' πιστευει ακραδαντα πως θα επρεπε να την σιτιζουν βασιλικα
δεν το εκαναν προφανως αρα ευκαιρια να τα χωσουμε
Μα εννοείται ότι για λόγους συμφέροντος παίρνει το μέρος του θύματος.

Για τη ψυχή της μάνας της θα πρόδιδε την οικογένεια;
Ναι, σε ποια λογική σφαίρα βέβαια θα πάρει λεφτά με το να στηρίζει τη Μπίκα, ένας θεός ξέρει.
Μπορείς να πεις ότι επειδή βάλανε στο συμβούλιο των μετόχων της εταιρίας κάποιον γαμπρό και όχι την ίδια, (αυτή το λέει) τους το κρατάει μανιάτικο. Γιατί θέλει μερίδιο από τα κέρδη. Επομένως το κάνει από εκδίκηση.

Ωστοσο εγώ κρατάω και αυτό που αναφέρει στο τέλος, ότι ενώ ήξερε πως υπήρχαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις γενικά σε άλλες κοπέλες "μόνο η Γεωργία το πέρασε πιο σκληρά".

Αν ήταν εντελώς ψευτρα θα μπορούσε να πει ότι ήξερε και για άλλους βιασμούς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

πατησιωτης έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:25
Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:46
Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:38

Eφόσον δεν βγαίνουν από κοινό ταμείο (ζευγάρι με κοινό λογαριασμό ή που μοιράζεται έξοδα) είναι βίζιτες. Το μόνο που δέχομαι είναι να θέλει ο ένας να κάνει διακοπές σε μέρος που η τσέπει του άλλου δεν αντέχει και να του πει ότι εφόσον μπορεί, θα καλύψει τη διαφορά. Επίσης δέχομαι να πει "σου κάνω δώρο τις διακοπές". Το να σου πληρώνει τα πάντα ο άλλος αυτόματα τον κάνει χορηγό σου.-
σωστα

το θεμα ειναι οταν λεμε πως δεν τρεχει μια να εχουν φραγκατο γκομενοχορηγο αλλα κανει τζιζ να τις αποκαλουμε βιζιτες η πουτανες

στο τελος θα μας πουν πως ειναι αγωνιστριες του αντικαπιταλιστικου μετωπου - που τα μασανε απο τους πλουτοκρατες στο ονομα της εκδικησης της εργατικης ταξης με αλλα μεσα (τρυπες)
Mε αυτή τη λογική όμως θα μπορούσες να πεις και όσους και όσες κυνηγάνε την προίκα βίζιτες.Όπως έγραψα και στο άλλο ποστ περί καταργήσεως της πορνείας στην Ισπανία με ένα νόμο και ένα άρθρο :lol: από αρχαιοτάτων χρόνων και από τότε που υπάρχουν ανθρώπινες κοινωνίες το σεξ συνδέεται με υλικά ωφελήματα με διάφορους τρόπους.Αλλά υπάρχουν διαβαθμίσεις.
ποσοτικες διαβαθμισεις - πρακτικα ειτε πηδιουνται επειδη τις κερασες ποτα στο κλαμπ η επειδη τις πηγαινεις - τυχαιο παραδειγμα κοστα ναβαρινο - η τις σπιτωνεις κ δωριζεις αυτοκινητο ειναι το ιδιο

οπως εχει πει κ καποιος υπαρχουν κ πουτανες που εχουν μονο εναν (σταθερο ) πελατη - αυτον που τους εκανε για συζυγος
ισχυει κ αντιστροφα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Γενικά η ιστορία εξελίσσεται σε κάτι μεταξύ "λάμψη" και "καλημέρα ζωή". Αν ζούσε ο Φώσκολος, θα μάζευε υλικό για 5 σεζόν.

Αρχίζει ωστόσο από κάποιο σημείο και έπειτα να μην έχει "πλάκα". Ολοι μπορεί να λένε την αλήθεια και όλοι μπορεί να λένε ψέμματα.

Είναι αθώοι ή είναι ένοχοι;

Και το δυσάρεστο είναι ότι ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε (ή τον αυτοκτόνησαν) αναφέροντας σοβαρά πράγματα (ή άλλος τα έγραψε;).

Θεωρώ ότι θα πρέπει να λάβει γνώση η επίσημη έδρα της κόκα κόλα για όλα αυτά γιατί μόνο αυτή έχει τη δυνατότητα να δώσει συγκεκριμένες λύσεις (αν θέλει).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:36 Γενικά η ιστορία εξελίσσεται σε κάτι μεταξύ "λάμψη" και "καλημέρα ζωή". Αν ζούσε ο Φώσκολος, θα μάζευε υλικό για 5 σεζόν.

Αρχίζει ωστόσο από κάποιο σημείο και έπειτα να μην έχει "πλάκα". Ολοι μπορεί να λένε την αλήθεια και όλοι μπορεί να λένε ψέμματα.

Και το δυσάρεστο είναι ότι ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε (ή τον αυτοκτόνησαν) αναφέροντας σοβαρά πράγματα (ή άλλος τα έγραψε;).

Θεωρώ ότι θα πρέπει να λάβει γνώση η επίσημη έδρα της κόκα κόλα για όλα αυτά γιατί μόνο αυτή έχει τη δυνατότητα να δώσει συγκεκριμένες λύσεις (αν θέλει).
για να το σιγουρεψουμε να στειλει κ δικο της κλιμακιο η πεπσι για να ελεγχει το αδιαβλητο των ερευνων της κοκακολας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:34
vantono έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:29 Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".

Μια χαρά το πάτε.
Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει σχέση 7 χρόνια με φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.

Σιγά μην κολλήσουν στο να κάνουν σημαία το τελευταίο γράμμα του φουσκωτού.
απορια
οσες εχουν γκομενοχορηγους πως να τις αποκαλουμε ;
Γκολντ ντίγκερς. Σουγκαρνταντολάγνες. Ένα σκασμό λέξεις υπάρχουν. Από τη στιγμή που δεν είναι επαγγελματίες, και η φάτσα τους δεν βγαίνει στα εσκορτάδικα σάιτς που ψάχνεις, μαζί με το πλούσιο βιογραφικό τους, τότε δεν μπορείς να τις λες βίζιτες με την επίσημη έννοια του όρου.

Και εγώ στα 22 μου έπαιζα μπάλα σε β' εθνική, και παίζω ακόμα σε κανενα 8χ8 ή 11χ11 όταν κανονιστεί ματσάκι, και ως επί το πλείστον με επαγγελματίες που όλοι τους παίζουν σε ομάδες. Αν λες αυτές βίζιτες, τότε μπορείς να με λες και εμένα (επαγγελματία) ποδοσφαιριστή αν θες, δεν θα τα χαλάσουμε εδω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:39
Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει σχέση 7 χρόνια με φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.

απορια
Γκολντ ντίγκερς. Σουγκαρνταντολάγνες. Ένα σκασμό λέξεις υπάρχουν. Από τη στιγμή που δεν είναι επαγγελματίες, και η φάτσα τους δεν βγαίνει στα εσκορτάδικα σάιτς που ψάχνεις, μαζί με το πλούσιο βιογραφικό τους, τότε δεν μπορείς να τις λες βίζιτες με την επίσημη έννοια του όρου.

Και εγώ στα 22 μου έπαιζα μπάλα σε β' εθνική, και παίζω ακόμα σε κανενα 8χ8 ή 11χ11 όταν κανονιστεί ματσάκι, και ως επί το πλείστον με επαγγελματίες που όλοι τους παίζουν σε ομάδες. Αν λες αυτές βίζιτες, τότε μπορείς να με λες και εμένα (επαγγελματία) ποδοσφαιριστή αν θες, δεν θα τα χαλάσουμε εδω.
Γιατί η βίζιτα κόβει απόδειξη παροχής υπηρεσιών και σου χαλάσαμε τον κωδικό στο ΚΑΔ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:39
AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:36 Γενικά η ιστορία εξελίσσεται σε κάτι μεταξύ "λάμψη" και "καλημέρα ζωή". Αν ζούσε ο Φώσκολος, θα μάζευε υλικό για 5 σεζόν.

για να το σιγουρεψουμε να στειλει κ δικο της κλιμακιο η πεπσι για να ελεγχει το αδιαβλητο των ερευνων της κοκακολας
Θεωρώ ότι σε μια χώρα που πέφτουν κεφάλια μόνο και μόνο γιατί πρόφεραν λάθος κάποια pronouns, οι πολυεθνικές ενδιαφέρονται για την αθωότητα των όσων είναι μέτοχοι στις θυγατρικές τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
vantono

πατησιωτης έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:25
Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:46
Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:38

Eφόσον δεν βγαίνουν από κοινό ταμείο (ζευγάρι με κοινό λογαριασμό ή που μοιράζεται έξοδα) είναι βίζιτες. Το μόνο που δέχομαι είναι να θέλει ο ένας να κάνει διακοπές σε μέρος που η τσέπει του άλλου δεν αντέχει και να του πει ότι εφόσον μπορεί, θα καλύψει τη διαφορά. Επίσης δέχομαι να πει "σου κάνω δώρο τις διακοπές". Το να σου πληρώνει τα πάντα ο άλλος αυτόματα τον κάνει χορηγό σου.-
σωστα

το θεμα ειναι οταν λεμε πως δεν τρεχει μια να εχουν φραγκατο γκομενοχορηγο αλλα κανει τζιζ να τις αποκαλουμε βιζιτες η πουτανες

στο τελος θα μας πουν πως ειναι αγωνιστριες του αντικαπιταλιστικου μετωπου - που τα μασανε απο τους πλουτοκρατες στο ονομα της εκδικησης της εργατικης ταξης με αλλα μεσα (τρυπες)
Mε αυτή τη λογική όμως θα μπορούσες να πεις και όσους και όσες κυνηγάνε την προίκα βίζιτες.Όπως έγραψα και στο άλλο ποστ περί καταργήσεως της πορνείας στην Ισπανία με ένα νόμο και ένα άρθρο :lol: από αρχαιοτάτων χρόνων και από τότε που υπάρχουν ανθρώπινες κοινωνίες το σεξ συνδέεται με υλικά ωφελήματα με διάφορους τρόπους.Αλλά υπάρχουν διαβαθμίσεις.
Βίζιτα, με τη λογική πχορουμ, μπορείς να πεις και τη ράντομ γκόμενα που απλά θέλει να την κερνάει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού, ή να την πηγαινοφέρνει με το αμάξι του χωρίς να του τσοντάρει βενζίνη. Το 99,9% ειναι βίζιτες, αν το παμε ετσι.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:08
georgebi ακούς;
Παρ όλο που δεν σκοπεύω να αποκαλύψω το επάγγελμά μου

και παρ όλο που φυσικά δεν εχω την απαίτηση να γίνω και πιστευτός....καθως το λέω έτσι ανώνυμα :102:

Απλά θα σου πω πως πολλούς για τους οποίους συζητάμε γενικά στα νήματα

τους εχω συναναστραφεί

και για χρόνια και από κοντά

και για δυο τρεις από αυτούς

δεν θα εμπιστευόμουνα να με ενημερώσουν

ούτε καν για το τι ώρα ειναι....

Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω ποιο συγκεκριμένος....αλλά.... Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Αγις

απορια

ενας σκασμος λεξεις που αναφερονται στην ιδια δραστηριοτητα κ ειναι σαν γλωσσοδετες εισ την αγγλικην κ φυσικα χαριτωμενοι
ποιος ο λογος να μην προτιμουμε την πλουσια βαλκανοανατολικο μεσογειακη κ να λεμε καραμπαμπαμ - πουταναριο - πορνιδιο κλπ ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 02 Ιουν 2022, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vantono

Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:40

απορια

Γιατί η βίζιτα κόβει απόδειξη παροχής υπηρεσιών και σου χαλάσαμε τον κωδικό στο ΚΑΔ;
Καλά, να πούμε και εσένα επαγγελματία σεφ τότε, επειδή πχ έχεις χόμπι να μαγειρεύεις πιο ιδιαίτερα φαγητά. :102: Δεν ειναι λογική αυτη. Δεν καταλήγει πουθενά και ταυτόχρονα καταλήγει παντού.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

georgebi έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:44
AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:08
georgebi ακούς;
Παρ όλο που δεν σκοπεύω να αποκαλύψω το επάγγελμά μου

και παρ όλο που φυσικά δεν εχω την απαίτηση να γίνω και πιστευτός....καθως το λέω έτσι ανώνυμα :102:

Απλά θα σου πω πως πολλούς για τους οποίους συζητάμε γενικά στα νήματα

τους εχω συναναστραφεί

και για χρόνια και από κοντά

και για δυο τρεις από αυτούς

δεν θα εμπιστευόμουνα να με ενημερώσουν

ούτε καν για το τι ώρα ειναι....

Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω ποιο συγκεκριμένος....αλλά.... Εικόνα
:goodpost:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:42

Θεωρώ ότι σε μια χώρα που πέφτουν κεφάλια μόνο και μόνο γιατί πρόφεραν λάθος κάποια pronouns, οι πολυεθνικές ενδιαφέρονται για την αθωότητα των όσων είναι μέτοχοι στις θυγατρικές τους.
Παιζει λες να δουμε την Μπικα πρωτοσελιδο στην ουασικτον ποστ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”