Προφανως διακοπες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Υδράργυρος
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι σπίτι μου είμαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
user0972003
Νόμιζα λείπεις διακοπές κι εγώ. Ήθελα κάτι τις κι έστειλα στους άλλους συντονιστές αλλά μ' έγραψαν
- hellegennes
Isildur
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Όσο τον προκαλείς, ο παλιός, καλός Isi δεν θα εμφανίζεται. Μόνο ο νέος, ο αδίστακτος, ο παρορμητικός, ο στριμμένος, ο παπάρας, ο κομματόσκυλος.
Εμένα πάλι μού λείπει ο Shrike, αλλά δεν το κάνω και θέμα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Μαλάκας ήτανε. Άστονα ρε που έφυγε! Μια χαρά ωραίες συζητήσεις δεν κάνουμε; Αν ήταν εδώ θα έριχνε πολύ το επίπεδο.Isildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:56Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Όσο τον προκαλείς, ο παλιός, καλός Isi δεν θα εμφανίζεται. Μόνο ο νέος, ο αδίστακτος, ο παρορμητικός, ο στριμμένος, ο παπάρας, ο κομματόσκυλος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σε αντίθεση με μένα που είμαι ψηλού επιπέδου, ε;Χαοτικός έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:58Μαλάκας ήτανε. Άστονα ρε που έφυγε! Μια χαρά ωραίες συζητήσεις δεν κάνουμε; Αν ήταν εδώ θα έριχνε πολύ το επίπεδο.Isildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 12:56Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Όσο τον προκαλείς, ο παλιός, καλός Isi δεν θα εμφανίζεται. Μόνο ο νέος, ο αδίστακτος, ο παρορμητικός, ο στριμμένος, ο παπάρας, ο κομματόσκυλος.
Μη νομίζεις, υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν. Αλλά έχεις δίκιο, γάμησέ τονα ρε τον πάτερ*.
* τι να σου εξηγώ τώρα γι' αυτό. Μεγάλη ιστορία, κάποια στιγμή μπορεί να σου την πω. Προς το παρόν, δέξου το απλά σαν φράση που λέμε στην παρέα μου. Κι όποτε θέλω να πω "γάμησέ τον" για κάποιον, μού βγαίνει αυθόρμητα. Ξες, όπως όταν θες να πεις "δεν μας χέζεις" που κολλάει αυτόματα και το "ρε Νταλάρα" από πίσω, ένα πράγμα.
Το καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λεςIsildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:06
* τι να σου εξηγώ τώρα γι' αυτό. Μεγάλη ιστορία, κάποια στιγμή μπορεί να σου την πω. Προς το παρόν, δέξου το απλά σαν φράση που λέμε στην παρέα μου. Κι όποτε θέλω να πω "γάμησέ τον" για κάποιον, μού βγαίνει αυθόρμητα. Ξες, όπως όταν θες να πεις "δεν μας χέζεις" που κολλάει αυτόματα και το "ρε Νταλάρα" από πίσω, ένα πράγμα.
Και μου αρέσει που το εξηγείς και μάλιστα με τον τρόπο που το κάνεις. Μου θυμίζει εμένα κάπως.
Ειλικρινά, το φαντάστηκα και ότι θα το καταλάβαινες αλλά και ότι θα σου άρεζε. Γι' αυτό και σου το εξήγησα ακριβώς μ' αυτόν τον τρόπο...Χαοτικός έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:12Το καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λεςIsildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:06
* τι να σου εξηγώ τώρα γι' αυτό. Μεγάλη ιστορία, κάποια στιγμή μπορεί να σου την πω. Προς το παρόν, δέξου το απλά σαν φράση που λέμε στην παρέα μου. Κι όποτε θέλω να πω "γάμησέ τον" για κάποιον, μού βγαίνει αυθόρμητα. Ξες, όπως όταν θες να πεις "δεν μας χέζεις" που κολλάει αυτόματα και το "ρε Νταλάρα" από πίσω, ένα πράγμα.![]()
Και μου αρέσει που το εξηγείς και μάλιστα με τον τρόπο που το κάνεις. Μου θυμίζει εμένα κάπως.
μπινελίκι από xioni σε 5... 4... 3...
Isildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:16Ειλικρινά, το φαντάστηκα και ότι θα το καταλάβαινες αλλά και ότι θα σου άρεζε. Γι' αυτό και σου το εξήγησα ακριβώς μ' αυτόν τον τρόπο...Χαοτικός έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:12Το καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λεςIsildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:06
* τι να σου εξηγώ τώρα γι' αυτό. Μεγάλη ιστορία, κάποια στιγμή μπορεί να σου την πω. Προς το παρόν, δέξου το απλά σαν φράση που λέμε στην παρέα μου. Κι όποτε θέλω να πω "γάμησέ τον" για κάποιον, μού βγαίνει αυθόρμητα. Ξες, όπως όταν θες να πεις "δεν μας χέζεις" που κολλάει αυτόματα και το "ρε Νταλάρα" από πίσω, ένα πράγμα.![]()
Και μου αρέσει που το εξηγείς και μάλιστα με τον τρόπο που το κάνεις. Μου θυμίζει εμένα κάπως.![]()
.
Σ' αγαπώ.
Ρε, βρειτε δωματιο και μη χαλατε το υπεροχο αυτο νημα!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Πως χαλάει το νήμα;
Σπασίκλες.Χαοτικός έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:12Το καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λεςIsildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:06
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γιατί πάτερ;sys3x έγραψε: 17 Σεπ 2023, 16:21Σπασίκλες.Χαοτικός έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:12Το καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λεςIsildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 13:06
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις