Μην τρεφεις ελπιδες, ειναι σε μονιμη σχεση εδω και πολλα χρονια μ ενα πολυ καλο παιδι. Μου εχει επισης εκμυστηρευτει πως πριν τον γνωρισει δυσκολευτηκε πολυ και ειχε μαλιστα ριξει πολλες χυλοπιτες σε μαλακοελληνες που δεν την βλεπαν σαν ατομο, αλλα σαν μια στερεοτυπικη εξωτικη "γκεισσα". Παρεμπιμπτοντως, ολες οι προαναφερθεισες εχουν κατι να πουν για τους ελληνες και δυτικους με "ασιατικο φετιχ¨και δεν νομιζω πως θα ηθελες να το ακουσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
- blackpaint
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
- Cecily Anne
Μικρή τσουτσούνα;blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:15Μην τρεφεις ελπιδες, ειναι σε μονιμη σχεση εδω και πολλα χρονια μ ενα πολυ καλο παιδι. Μου εχει επισης εκμυστηρευτει πως πριν τον γνωρισει δυσκολευτηκε πολυ και ειχε μαλιστα ριξει πολλες χυλοπιτες σε μαλακοελληνες που δεν την βλεπαν σαν ατομο, αλλα σαν μια στερεοτυπικη εξωτικη "γκεισσα". Παρεμπιμπτοντως, ολες οι προαναφερθεισες εχουν κατι να πουν για τους ελληνες και δυτικους με "ασιατικο φετιχ¨και δεν νομιζω πως θα ηθελες να το ακουσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
με την μεταφορικη εννοια, ναι. Ρηχες προσωπικοτητες δηλαδη που αδυνατουν να σκεφτουν περα απο φυλετικα στερεοτυπα, και που συν τοις αλλοις, μετρουν το βαρος της προσωπικοτητας τους με το μεγεθος του πουλιου τους.Cecily Anne έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:20Μικρή τσουτσούνα;blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:15Μην τρεφεις ελπιδες, ειναι σε μονιμη σχεση εδω και πολλα χρονια μ ενα πολυ καλο παιδι. Μου εχει επισης εκμυστηρευτει πως πριν τον γνωρισει δυσκολευτηκε πολυ και ειχε μαλιστα ριξει πολλες χυλοπιτες σε μαλακοελληνες που δεν την βλεπαν σαν ατομο, αλλα σαν μια στερεοτυπικη εξωτικη "γκεισσα". Παρεμπιμπτοντως, ολες οι προαναφερθεισες εχουν κατι να πουν για τους ελληνες και δυτικους με "ασιατικο φετιχ¨και δεν νομιζω πως θα ηθελες να το ακουσεις.
- Cecily Anne
Εγώ συμφωνώ ότι κάνουν μαλακίες, μιας και το παθολογικά μικρό πέος δε θα καλύψει ούτε την κινέζα, ο γυναικείος κόλπος είναι αστεία μικρός, σε σχέση με το γιγαντοσωλήνα που "φαντάζονται", οπότε ένα παθολογικά μικρό πέος, άντε να γαργαλήσει καμιά κινέζικη τρίχα.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:45
με την μεταφορικη εννοια, ναι. Ρηχες προσωπικοτητες δηλαδη που αδυνατουν να σκεφτουν περα απο φυλετικα στερεοτυπα, και που συν τοις αλλοις, μετρουν το βαρος της προσωπικοτητας τους με το μεγεθος του πουλιου τους.
Για να το κάνω κατανοητό, μιλάμε για 4-5 εκατοστά σε διαφορές και όχι τίποτα δεκάρια, οπότε αν ο άλλος τον έχει τυρογαριδάκι και με κινέζα και με ευρωπαία και με αμερικάνα, δε σώζεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
φοβουμαι πως οι συγκεκριμενοι που εφαγαν ακυρο, καηκαν με τις βλακειες που ελεγαν πολυ πριν εχουν την ευκαιρια να επιδειξουν την πεικη ανωτεροτητα τους. Γιατι ομως η συζητηση γυρισε απο τα ρατσιστικα στερεοτυπα για τις ασιατισες στα στερεοτυπα για την μικροτσουτσουνιαση των ελληνων; Ειμαι ελληνας γεννημα θρεμμα και ζωντανη αποδειξη πως αυτο το στερεοτυπο ειναι ψευδες, και τωρα που δεν εισαι πια συντονιστρια και δεν εχεις την ευχερεια να με μπαναρεις, μπορω να στο αποδειξω στελνοντας σου μια ωραιοτατη ντικ πικ.Cecily Anne έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:56Εγώ συμφωνώ ότι κάνουν μαλακίες, μιας και το παθολογικά μικρό πέος δε θα καλύψει ούτε την κινέζα, ο γυναικείος κόλπος είναι αστεία μικρός, σε σχέση με το γιγαντοσωλήνα που "φαντάζονται", οπότε ένα παθολογικά μικρό πέος, άντε να γαργαλήσει καμιά κινέζικη τρίχα.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:45
με την μεταφορικη εννοια, ναι. Ρηχες προσωπικοτητες δηλαδη που αδυνατουν να σκεφτουν περα απο φυλετικα στερεοτυπα, και που συν τοις αλλοις, μετρουν το βαρος της προσωπικοτητας τους με το μεγεθος του πουλιου τους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν σε κάνει αναφορά σε μπανάρω εγώ. Δεν έχει να κάνει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Ορέστης 35
Η απαντηση σου με οδηγει να πιστεψω οτι ειναι αποκυημα της φαντασιας σου οι γιαπωνεζες, αλλα στην απιθανη περιπτωση που δεν ειναι, πες της να γραφτει, και για τα υπολοιπα ασε να κανω εγω κουμαντο.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:15Μην τρεφεις ελπιδες, ειναι σε μονιμη σχεση εδω και πολλα χρονια μ ενα πολυ καλο παιδι. Μου εχει επισης εκμυστηρευτει πως πριν τον γνωρισει δυσκολευτηκε πολυ και ειχε μαλιστα ριξει πολλες χυλοπιτες σε μαλακοελληνες που δεν την βλεπαν σαν ατομο, αλλα σαν μια στερεοτυπικη εξωτικη "γκεισσα". Παρεμπιμπτοντως, ολες οι προαναφερθεισες εχουν κατι να πουν για τους ελληνες και δυτικους με "ασιατικο φετιχ¨και δεν νομιζω πως θα ηθελες να το ακουσεις.
-
Ορέστης 35
Εχεις γραψει το ακριβως αντιθετο παλαιοτερα απευθυνομενη στον Εθνι.Cecily Anne έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:56Εγώ συμφωνώ ότι κάνουν μαλακίες, μιας και το παθολογικά μικρό πέος δε θα καλύψει ούτε την κινέζα, ο γυναικείος κόλπος είναι αστεία μικρός, σε σχέση με το γιγαντοσωλήνα που "φαντάζονται", οπότε ένα παθολογικά μικρό πέος, άντε να γαργαλήσει καμιά κινέζικη τρίχα.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:45
Για να το κάνω κατανοητό, μιλάμε για 4-5 εκατοστά σε διαφορές και όχι τίποτα δεκάρια, οπότε αν ο άλλος τον έχει τυρογαριδάκι και με κινέζα και με ευρωπαία και με αμερικάνα, δε σώζεται.
- Cecily Anne
Τι του είπα; Δε θυμάμαι.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 17:32
Εχεις γραψει το ακριβως αντιθετο παλαιοτερα απευθυνομενη στον Εθνι.
- Cecily Anne
1. Πού γράφω για "μικροτσούτσουνους έλληνες";blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 17:03φοβουμαι πως οι συγκεκριμενοι που εφαγαν ακυρο, καηκαν με τις βλακειες που ελεγαν πολυ πριν εχουν την ευκαιρια να επιδειξουν την πεικη ανωτεροτητα τους. Γιατι ομως η συζητηση γυρισε απο τα ρατσιστικα στερεοτυπα για τις ασιατισες στα στερεοτυπα για την μικροτσουτσουνιαση των ελληνων; Ειμαι ελληνας γεννημα θρεμμα και ζωντανη αποδειξη πως αυτο το στερεοτυπο ειναι ψευδες, και τωρα που δεν εισαι πια συντονιστρια και δεν εχεις την ευχερεια να με μπαναρεις, μπορω να στο αποδειξω στελνοντας σου μια ωραιοτατη ντικ πικ.Cecily Anne έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:56Εγώ συμφωνώ ότι κάνουν μαλακίες, μιας και το παθολογικά μικρό πέος δε θα καλύψει ούτε την κινέζα, ο γυναικείος κόλπος είναι αστεία μικρός, σε σχέση με το γιγαντοσωλήνα που "φαντάζονται", οπότε ένα παθολογικά μικρό πέος, άντε να γαργαλήσει καμιά κινέζικη τρίχα.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:45
2. Και το μουνί σου να μου στείλεις, αδιάφορο μου είναι, οπότε whatever.
-
νύχτα
- blackpaint
οχι, δεν εχει ελληνικο ονομα.
- blackpaint
ηταν ενας χιουμοριστικος τροπος να σου πως να μην λες μαλακιες και να μην σχολιαζεις με την γνωστη ..λεπτοτητα και ...τακτ που σε διακατεχει τα γραπτα μου, για να πεις κατι που καμια σχεση δεν ειχε με αυτα που εγραψα.Cecily Anne έγραψε: 10 Ιαν 2019, 17:39 1. Πού γράφω για "μικροτσούτσουνους έλληνες";
2. Και το μουνί σου να μου στείλεις, αδιάφορο μου είναι, οπότε whatever.
Το μουνι που γαμαω αυτο τον καιρο ειναι πολυ ομορφο αλλα δεν θελει να σου στειλω φωτογραφια του και θα σεβαστω την επιθυμια της.
- blackpaint
τι κουμαντο να κανεις βρε καημενε, εσυ μονο να γραφεις τον πονο σου εδω εισαι ικανος. Να βρεις ασιατισες μονος σου εαν εχεις τ αρχιδια.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 17:30Η απαντηση σου με οδηγει να πιστεψω οτι ειναι αποκυημα της φαντασιας σου οι γιαπωνεζες, αλλα στην απιθανη περιπτωση που δεν ειναι, πες της να γραφτει, και για τα υπολοιπα ασε να κανω εγω κουμαντο.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:15Μην τρεφεις ελπιδες, ειναι σε μονιμη σχεση εδω και πολλα χρονια μ ενα πολυ καλο παιδι. Μου εχει επισης εκμυστηρευτει πως πριν τον γνωρισει δυσκολευτηκε πολυ και ειχε μαλιστα ριξει πολλες χυλοπιτες σε μαλακοελληνες που δεν την βλεπαν σαν ατομο, αλλα σαν μια στερεοτυπικη εξωτικη "γκεισσα". Παρεμπιμπτοντως, ολες οι προαναφερθεισες εχουν κατι να πουν για τους ελληνες και δυτικους με "ασιατικο φετιχ¨και δεν νομιζω πως θα ηθελες να το ακουσεις.
- Cecily Anne
1.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 17:59
ηταν ενας χιουμοριστικος τροπος να σου πως να μην λες μαλακιες και να μην σχολιαζεις με την γνωστη ..λεπτοτητα και ...τακτ που σε διακατεχει τα γραπτα μου, για να πεις κατι που καμια σχεση δεν ειχε με αυτα που εγραψα.
Το μουνι που γαμαω αυτο τον καιρο ειναι πολυ ομορφο αλλα δεν θελει να σου στειλω φωτογραφια του και θα σεβαστω την επιθυμια της.
2. Δεν έχω πρόβλημα να είσαι λεσβία, γκέυ, γουατέβα. Δικαίωμά σου, δεν έχω ασχοληθεί με τα ερωτικά σου.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:15 Παρεμπιμπτοντως, ολες οι προαναφερθεισες εχουν κατι να πουν για τους ελληνες και δυτικους με "ασιατικο φετιχ¨και δεν νομιζω πως θα ηθελες να το ακουσεις.
3. Συνεννοηθήκαμε στο ότι είπες παπαριά και σε ό,τι αφορά το χαρακτηρισμό από την πλευρά μου προς τους Έλληνες, να μην αφήνουμε στον αέρα να διαχέονται διάφορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 10 Ιαν 2019, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις