Όχι δε κουράζεις καθόλου ίσα ίσα είναι εύλογες οι απορίες σου τις οποίες ακόμη έχω και εγώ.Λεγεών έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:47Το είπες και τις προάλλες για τις "εφευρέσεις κάθε 30 χρόνια", αλλά κάπου έχεις μπερδευτεί και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:31 Το ίντερνετ δε θα ήταν αυτό που είναι σήμερα αν δε το χρησιμοποιούσε και η κουτσή Μαρία.
Το ίντερνετ ήταν ένα δίκτυο υπολογιστών και μία μέθοδος επικοινωνίας, όχι ένα χρηματιστήριο. Το να μπεις στο ίντερνετ προυπέθετε ένα κεφάλαιο που σου έμενε ως αντικείμενο μέσα στο σπίτι και ήταν μέρος των παγίων εξόδων του σπιτικού, δεν τζόγαρες αυτό το κεφάλαιο αγοράζοντας ανύπαρκτα νομίσματα ελπίζοντας κάποτε να βρεθεί κάποιος να τα πάρει από εσένα με κέρδος.
Το σύγκρινες και με το online banking, αλλά και πάλι δεν έχει νόημα. Αυτό ήταν η ηλεκτρονική εξέλιξη του κλασικού τραπεζικού λογαριασμού, δεν ήταν τζόγος. Τώρα βλέπω το συγκρίνεις με τις online αγορές - πάλι ανόμοια πράγματα. Όταν αγόραζες κάτι από το Άμαζον, ακόμα και 20 χρόνια πριν, δεν το αγόραζες με την ελπίδα να το πουλήσεις περισσότερο μετά από μερικά χρόνια - και αν σου καθόταν μία τέτοια περίπτωση, ΟΚ, αλλά ήταν κάτι απτό, και πολύ πιθανό να το είχες χρησιμοποιήσει πρώτα.
Το μοναδικό με το οποίο μπορείς να συγκρίνεις τα cryptocurrencies τη δεδομένη στιγμή είναι ένα χρηματιστήριο, αλλά ακόμα και εκεί αγοράζεις ολόκληρες μετοχές εταιρειών, όχι υποκομμάτια ενός νομίσματος που δεν ελέγχεται σοβαρά.
Τέλος πάντων, μπορεί να λέω μαλακίες και να σας κουράζω, συγγνώμη αν είναι έτσι.
Δεν είναι ακριβώς ανομία πράγματα, το blockchain Είναι κάτι υπαρκτό και πάνω σε αυτή την τεχνολογία έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια επί εκατομμυρίων. Πάνω σε αυτή την τεχνολογία έχουν στηριχθεί και τα κρυπτο.
Το ίντερνετ αν το καλοσκεφτείς είναι κάτι το ανύπαρκτο που έχει συνδέσει όλο τον κόσμο Και μέσω αυτού έχει αλλάξει στην ουσία ο πλούτος της ανθρωπότητας τα τελευταία 30 χρόνια.
Η μορφή σαφέστατα Και δεν είναι ίδια αλλά ποιος θα πίστευε πριν 40 χρόνια ότι θα μπορείς να στείλεις χρήματα στην άλλη άκρη του κόσμου σε 3 μέρες χωρίς να πας σε κατάστημα τραπεζας; Προσωπικά διατηρώ ακόμη τις επιφυλάξεις μου σχετικά αλλά αυτές οι επιφυλάξεις δε θα με κρατήσουν πίσω στην πιθανότητα να μπω σε αυτό το τρένο από τη στιγμή που έχω συναίσθηση πως και να σκάσει όλο αυτό δε θα πεινάσει η οικογένεια μου. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί η φάση με τα κρυπτο έχει ανοίξει τόσο πολύ που δε τη βλέπω να μαζεύεται. Και αν σκάσει τότε θα πάρει η μπάλα και αυτούς που δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει το bitcoin. Σκέψου πως η κατάρρευση της Lehmam Brothers επηρέασε όλο τον κόσμο που στην ουσία ήταν ψίχουλα μπροστά στο market cap Που υπάρχει τώρα στα κρυπτονομισματα. Τι θέλω να πω, πως κάποιοι που εύχονται να σκάσει όλο αυτό, θα έχει αντίκτυπο και στη δική τους τσέπη.
Πτολεμαιε είναι έγκλημα να λες στον αλλο να βάλει όλα του τα assets Σε επένδυση ακόμη και αν το κάνεις με τις αγαθοτερες των προθέσεων.