Προσωπικώς, σε θεωρώ έναν από τους πιο ευγενικούς χρήστες.Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:07Η ντροπή και ο αποπατος του ντουνιά είστε οι απλυτοι,οι δήθεν ανθρωπιστές μπουρδολογοι.decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 11:03Αν στηρίζεις ναζισμό εκεί ανήκεις. Στη φυλακή.-Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 09:05
Βάλτε μας φυλακή. Αν μπορείτε.
Όλοι ξέρουμε πως βγήκε η απόφαση.
Και στο κάτω κάτω,εγώ δηλώνω και είμαι εθνικιστής.
Για εσένα μπορεί να είμαι ότι χειρότερο υπάρχει.
Αν πασπαλίζεις με χρυσόσκονη τον ναζισμό βαφτίζοντας τον εθνικισμό, δεν μπορείς να είσαι μέλος δημοκρατικής κοινωνίας.
Αν στηρίζεις τις αηδίες της ΧΑ είσαι απόπατος της ανθρώπινης ύπαρξης.
Και βάζω το αν για να δώσω μια ευκαιρία να κατάλαβα λάθος το "όλοι ξέρουμε πως βγήκε η απόφαση".
Ντρέπεται και η ντροπή με την κατάντια σας.Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 09:09 Απλά βλέπεις το απλυταριο και τους υποστηρικτές τους να λένε ότι όποιος δεν έπαιρνε πχ φυλλάδιο έτρωγε μαπες.
Το τι απόψεις θα έχω εγώ αφορούν προσωπικά εμένα και σιγά μην έδινα αναφορά στο απλυταριο τι πιστεύω.
Στα τσακιδια.
Και ακριβώς γι' αυτό, στηρίζω το "στα τσακίδια" σε τυπάκια που θεωρούν ότι για κάποιο μυστήριο λόγο, έχουν το ηθικό δικαίωμα να λογοκρίνουν και να διαγράφουν όποιον ατίθασο έχει το θράσος να επεμβαίνει στα φόρα που επικρατεί η σωστή "δημοκρατία" ή αντιτίθεται στις απόψεις τους.
Το ότι κάτι τέτοιοι έχουν χοντρό σύνδρομο ανεκπλήρωτου μεγαλείου και ασυγκράτητη εξουσιαστική τάση ως αποφόρτιση, είναι ένα μάλλον ευαίσθητο θέμα, το οποίο θα πρέπει να κοιτάξουν. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τους παίρνεις στα σοβαρά.