!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:07
decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 11:03
Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 09:05
Βάλτε μας φυλακή. Αν μπορείτε.

Όλοι ξέρουμε πως βγήκε η απόφαση.
Και στο κάτω κάτω,εγώ δηλώνω και είμαι εθνικιστής.
Για εσένα μπορεί να είμαι ότι χειρότερο υπάρχει.
Αν στηρίζεις ναζισμό εκεί ανήκεις. Στη φυλακή.-
Αν πασπαλίζεις με χρυσόσκονη τον ναζισμό βαφτίζοντας τον εθνικισμό, δεν μπορείς να είσαι μέλος δημοκρατικής κοινωνίας.
Αν στηρίζεις τις αηδίες της ΧΑ είσαι απόπατος της ανθρώπινης ύπαρξης.
Και βάζω το αν για να δώσω μια ευκαιρία να κατάλαβα λάθος το "όλοι ξέρουμε πως βγήκε η απόφαση".
Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 09:09 Απλά βλέπεις το απλυταριο και τους υποστηρικτές τους να λένε ότι όποιος δεν έπαιρνε πχ φυλλάδιο έτρωγε μαπες.
Ντρέπεται και η ντροπή με την κατάντια σας.
Η ντροπή και ο αποπατος του ντουνιά είστε οι απλυτοι,οι δήθεν ανθρωπιστές μπουρδολογοι.

Το τι απόψεις θα έχω εγώ αφορούν προσωπικά εμένα και σιγά μην έδινα αναφορά στο απλυταριο τι πιστεύω.
Στα τσακιδια.
Προσωπικώς, σε θεωρώ έναν από τους πιο ευγενικούς χρήστες.

Και ακριβώς γι' αυτό, στηρίζω το "στα τσακίδια" σε τυπάκια που θεωρούν ότι για κάποιο μυστήριο λόγο, έχουν το ηθικό δικαίωμα να λογοκρίνουν και να διαγράφουν όποιον ατίθασο έχει το θράσος να επεμβαίνει στα φόρα που επικρατεί η σωστή "δημοκρατία" ή αντιτίθεται στις απόψεις τους.

Το ότι κάτι τέτοιοι έχουν χοντρό σύνδρομο ανεκπλήρωτου μεγαλείου και ασυγκράτητη εξουσιαστική τάση ως αποφόρτιση, είναι ένα μάλλον ευαίσθητο θέμα, το οποίο θα πρέπει να κοιτάξουν. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τους παίρνεις στα σοβαρά. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Ιουν 2024, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

nowhere έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:39
nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:25 αν δεν καταλαβαινεις γιατι η γκομενα σκαλιζει το κινητο της ολη την ωρα που ειστε μαζι
μαλλον εισαι περα απο ηλιθιος και χαζος :smt005:
άνθρωπε μου μην το λες συνέχεια αυτό.μπορεί να μη το καταλαβαίνεις αλλά είσαι ηλίθιος,τέρμα ηλίθιος,από τους ηλιθιότερους τύπους που εχουν πατήσει εδώ μέσα.οκ για λίγο έχει πλάκα αλλά όταν το παραχέζεις του ρχεται του άλλου σαν σφαλιάρα γελοιότητας.τζάμπα συμβουλή είναι,πάρτηνα :g018:
οκ γουστα ειναι αυτα εσενα σου αρεσει να σαχλαμαριζειστο τραπεζι και εμενα οχι ....

υσ..εχεις σιγουρα βγει με κοπελα ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:51
nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:25 αν δεν καταλαβαινεις γιατι η γκομενα σκαλιζει το κινητο της ολη την ωρα που ειστε μαζι
μαλλον εισαι περα απο ηλιθιος και χαζος :smt005:
άνθρωπε μου μην το λες συνέχεια αυτό.μπορεί να μη το καταλαβαίνεις αλλά είσαι ηλίθιος,τέρμα ηλίθιος,από τους ηλιθιότερους τύπους που εχουν πατήσει εδώ μέσα.οκ για λίγο έχει πλάκα αλλά όταν το παραχέζεις του ρχεται του άλλου σαν σφαλιάρα γελοιότητας.τζάμπα συμβουλή είναι,πάρτηνα :g018:
οκ γουστα ειναι αυτα εσενα σου αρεσει να σαχλαμαριζειστο τραπεζι και εμενα οχι ....

Αν σαχλαμαρίζει στο τραπέζι η κοπέλα και αυτό είναι κάτι που σε ενοχλεί, απλώς δεν ξαναβγαίνεις μαζί της και τελειώνει αναίμακτα η ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Otto Weininger έγραψε: 20 Ιουν 2024, 09:05 Κάπου στις αρχές του 2013, καθόμασταν με τον πατέρα μου σε κεντρικό καφέ του Πειραιά και κάτι συζητούσαμε.

Πέρασε από την πλατεία μια μεγάλη ομάδα χρυσαυγιτών (είχαν τα γραφεία τους εκεί κοντά) με αρκετά ντερέκια ανάμεσά τους.

Άφηναν φυλλάδια πάνω στα τραπέζια. Εντελώς αψυχολόγητα, με το που άφησαν τα φυλλάδια πάνω στο τραπέζι μας, ο πατέρας μου θεώρησε καλή ιδέα να τα πάρει και να τους τα πετάξει στα πόδια επί τόπου.

Στιγμιαία σκέφτηκα "ω ρε πούστη μου, εγώ θα τις φάω τώρα" :lol:

Ο τύπος μας αγριοκοιταξε, κοιταχτήκαμε για κάποια δευτερόλεπτα σαν να ζυγιζόμασταν, πήρε τα φυλλάδια από κάτω και έφυγε μαζί με έναν άλλο δικό του που ήρθε και του είπε "πάμε".

Όταν έφυγαν, ρώτησα τον πατέρα μου τι διάολο σκεφτόταν και έκανε κάτι τέτοιο.
Μου λέει "μαλακία έκανα, απλά με εκνεύρισε που με το στανιό τα άφησαν πάνω στο τραπέζι".

Το δια ταύτα είναι, ότι κανείς δεν έφαγε ξύλο και σίγουρα όχι επειδή τρόμαξαν από μένα.
Γενικά η ΧΑ έκανε πολλές μαλακιες που δεν συνάδουν με κουλτούρα και την περηφάνια του πατριωτισμού.

Όπως και να το κάνουμε, το να μοιράζεις φυλλάδια (αυτό δηλαδή που κράζουμε στους κομμουνιστες και στο απλυταριο) είναι μαλακία και ξεφτίλα μεγατόνων.

Η ΧΑ είχε την μεγαλύτερη ίσως ευκαιρία που έχει παρουσιαστει σε εθνικιστικό/πατριωτικό κόμμα/κίνημα, να ξεφύγει από το λούμπεν state της και να ηγηθεί του εθνικισμού αρχικά και πατριωτισμού αργότερα στην Ελλάδα.
Πιθανολογώ ότι προτίμησαν να παραμείνουν ως έχουν διότι θα θεωρούσαν ότι προδίδουν τον 'μπρουταλισμο-εξτρεμισμο' που πρεσβευαν από παλιά.
Μην ξεχνάμε ότι για έναν εθνικιστή - πόσο μάλλον ναζιστή- η διολισθηση προς την Δεξιά είναι εξίσου ατιμωτικη.
Την ίδια πόρτα άλλωστε με τους αριστερούς, έβλεπαν και οι δεξιοί. (arbeit macht frei).
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:51 οκ γουστα ειναι αυτα εσενα σου αρεσει να σαχλαμαριζειστο τραπεζι και εμενα οχι ....

ούτε που κατάλαβες τι λέω έτσι?δεν βοηθάω άλλο :102:
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Πτολεμαίος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:00 ...να ξεφύγει από το λούμπεν state της και να ηγηθεί του εθνικισμού αρχικά και πατριωτισμού αργότερα στην Ελλάδα...
ο εθνικισμός είναι το αρχικό στάδιο για να καταλήξουμε στον πατριωτισμό; :p2:

όπως σοσιαλισμός-κομμουνισμός; :p2:
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:07 Το τι απόψεις θα έχω εγώ αφορούν προσωπικά εμένα και σιγά μην έδινα αναφορά στο απλυταριο τι πιστεύω.
Στα τσακιδια.
Ντρέπεσαι για τις απόψεις σου και ενδόμυχα ξέρεις πολύ καλά τι είσαι για αυτό και δεν κανείς ξεκάθαρη τοποθέτηση διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:23
Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:07 Το τι απόψεις θα έχω εγώ αφορούν προσωπικά εμένα και σιγά μην έδινα αναφορά στο απλυταριο τι πιστεύω.
Στα τσακιδια.
Ντρέπεσαι για τις απόψεις σου και ενδόμυχα ξέρεις πολύ καλά τι είσαι για αυτό και δεν κανείς ξεκάθαρη τοποθέτηση διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.
Φυσικά και δεν ντρέπομαι για τις απόψεις μου. Τις έχω αναφέρει κατά καιρούς και τις αναφέρω όταν χρειαστεί σε διάφορες συζητήσεις και εδώ μέσα και έξω στον φυσιολογικό κόσμο.
Εσύ είσαι το προβληματικό άτομο που θες να διαστρεβλωνεις και όχι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Εμένα μου κάνουν εντύπωση τα κωλογλειφτρόνια που διαρκώς χώνονται σε συνομιλίες για να προκαλέσουν μανούρα μεταξύ άλλων μελών. Επειδή ακριβώς είναι 24/7, δίχως ζωή εδώ μέσα, γουστάρουν να μαζέψουν ''συμμάχους''. :smt005:
Και παίρνουν τ'αρχίδια μου τυλιγμένα σε λαδόκολλα. Τόση κάψα το κέρατό τους λέμε. Το λόγο δεν έχω καταλάβει για όλο αυτό, αλλά δε γαμείς.:lol:

Πλάκα έχει.

decadent βλέπεις πως γίνεται ο διάλογος. Ο σωστός, ο ''ίσος''. Και ο πούστικος της γραίας. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:56
nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:51

Αν σαχλαμαρίζει στο τραπέζι η κοπέλα και αυτό είναι κάτι που σε ενοχλεί, απλώς δεν ξαναβγαίνεις μαζί της και τελειώνει αναίμακτα η ιστορία.
αυτο ειναι αυτονοητο για μενα αλλα δεν ειναι για τους αλλους ...
και απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι σαπακιαζω;
ντιπ ηλιθιοι ειστε γμτ μου
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

kongrosian έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:08
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:00 ...να ξεφύγει από το λούμπεν state της και να ηγηθεί του εθνικισμού αρχικά και πατριωτισμού αργότερα στην Ελλάδα...
ο εθνικισμός είναι το αρχικό στάδιο για να καταλήξουμε στον πατριωτισμό; :p2:

όπως σοσιαλισμός-κομμουνισμός; :p2:
Οχι, δεν είναι αρχικό στάδιο.

Είναι το τι πρέπει να κάνεις αν θες να είσαι μέσα στην πολιτική σκηνή χωρίς να χρειαστεί να διολισθησεις σε εξτρεμισμο, λουμπεναριο και φασισμό.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
nemo

nowhere έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:07
nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:51 οκ γουστα ειναι αυτα εσενα σου αρεσει να σαχλαμαριζειστο τραπεζι και εμενα οχι ....

ούτε που κατάλαβες τι λέω έτσι?δεν βοηθάω άλλο :102:
τερμα εισαι ! οταν βγαινεις με καποια και εκεινη σαχλαμαριζει με το κινητο σημαινει οτι σε εχει γραμμενο
τι στο διαολο δεν καταλαβαινεις; εκτος αν εισαι συνηθισμένος να σε γραφουν και να σε ξεφτιλιζουν
οπου και αν τυχει να βγεις με καποια γιατι για ξεφτιλα προκειται και για φτυσιμο
το καταλαβες;
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:38
Στα τσακιδια.
Φυσικά και δεν ντρέπομαι για τις απόψεις μου. Τις έχω αναφέρει κατά καιρούς και τις αναφέρω όταν χρειαστεί σε διάφορες συζητήσεις και εδώ μέσα και έξω στον φυσιολογικό κόσμο.
δείξε μου τι διαστρέβλωσα, σε προκαλώ
Πασιφάη έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:41 Εμένα μου κάνουν εντύπωση τα κωλογλειφτρόνια που διαρκώς χώνονται σε συνομιλίες για να προκαλέσουν μανούρα μεταξύ άλλων μελών. Επειδή ακριβώς είναι 24/7, δίχως ζωή εδώ μέσα, γουστάρουν να μαζέψουν ''συμμάχους''. :smt005:
Και παίρνουν τ'αρχίδια μου τυλιγμένα σε λαδόκολλα. Τόση κάψα το κέρατό τους λέμε. Το λόγο δεν έχω καταλάβει για όλο αυτό, αλλά δε γαμείς.:lol:

Πλάκα έχει.

decadent βλέπεις πως γίνεται ο διάλογος. Ο σωστός, ο ''ίσος''. Και ο πούστικος της γραίας. :lol:
έχει ανάγκη από προσοχή, σχεδόν λυπηρή η κατάσταση της, το αστείο είναι ότι θεωρεί πως με επηρεάζει :lol:
nemo

decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 14:30
έχει ανάγκη από προσοχή, σχεδόν λυπηρή η κατάσταση της, το αστείο είναι ότι θεωρεί πως με επηρεάζει :lol:
ο στοκος δεν επηρεάζεται λεμε!!!!
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 14:30
Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:38

δείξε μου τι διαστρέβλωσα, σε προκαλώ
Πασιφάη έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:41 Εμένα μου κάνουν εντύπωση τα κωλογλειφτρόνια που διαρκώς χώνονται σε συνομιλίες για να προκαλέσουν μανούρα μεταξύ άλλων μελών. Επειδή ακριβώς είναι 24/7, δίχως ζωή εδώ μέσα, γουστάρουν να μαζέψουν ''συμμάχους''. :smt005:

Πλάκα έχει.

Η διαστρέβλωση είναι αυτό που λες για εμένα.
Χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά, χωρίς να με έχεις παρακολουθήσει το τι γράφω κτλ και μου κολλάς μια ταμπέλα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”