Αμ όχι δεν το βλέπω να ντρέπεστε λίγο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
- Sid Vicious
Re: Ερώτηση Για δέμα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Προφανώς κάνεις τα στραβά μάτια με την κωλοσυμπεριφορά της. Εγώ γιατί να ντραπώ; Πες μου έναν καλό λόγο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Sid Vicious
Μα εσυ την εχεις παρει στο κατοπι και πεταχτηκες, οχι το αντιθετο, δικο σου προβλημα συμπεριφορας ειναι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ρε είσαι στραβός; Δεν βλέπεις πως φέρεται στους περισσότερους εδώ μέσα; Ακόμη κι αν απλά πάει να γράψει μια γνώμη, συμπεριφέρεται κάκιστα και υπεροπτικά. Πόσες φορές της το έχω επισημάνει;Sid Vicious έγραψε: 23 Αύγ 2023, 14:47 Μα εσυ την εχεις παρει στο κατοπι και πεταχτηκες, οχι το αντιθετο, δικο σου προβλημα συμπεριφορας ειναι
Σχολιάζει επι παντός επιστητού ακόμη και σε όσους δεν την γουστάρουν και μετά ΕΣΥ, ψέγεις εμένα που της τα χώνω; Όταν μιλάει για ψυχωτικά σύνδρομα δε, αυτό πάει ένα βήμα παραπέρα της πλάκας. Το έχουμε;
Εκτός κι αν έχεις επιληφθεί της καταστάσεως ωσάν δικηγόρος της. Ρε δεν πάμε καλά εδώ μέσα. Ούτε το προφανές δεν βλέπετε.
Κρατάω τον Sid και τον Νοσταλγία, κράτα τον Νάνδρο, τον τραχανοσαλάτα, τον Γιάννο τον γεμιτζή της μπανιέρας, τον μπαζούμπα, τη τζούνο και όποιον άλλο γουστάρεις ή σε γουστάρει. Κανένα πρόβλημα.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 14:54Ρε είσαι στραβός; Δεν βλέπεις πως φέρεται στους περισσότερους εδώ μέσα; Ακόμη κι αν απλά πάει να γράψει μια γνώμη, συμπεριφέρεται κάκιστα και υπεροπτικά. Πόσες φορές της το έχω επισημάνει;Sid Vicious έγραψε: 23 Αύγ 2023, 14:47 Μα εσυ την εχεις παρει στο κατοπι και πεταχτηκες, οχι το αντιθετο, δικο σου προβλημα συμπεριφορας ειναι
Σχολιάζει επι παντός επιστητού ακόμη και σε όσους δεν την γουστάρουν και μετά ΕΣΥ, ψέγεις εμένα που της τα χώνω; Όταν μιλάει για ψυχωτικά σύνδρομα δε, αυτό πάει ένα βήμα παραπέρα της πλάκας. Το έχουμε;
Εκτός κι αν έχεις επιληφθεί της καταστάσεως ωσάν δικηγόρος της. Ρε δεν πάμε καλά εδώ μέσα. Ούτε το προφανές δεν βλέπετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί λες μωρή χαζοβιόλα,που τα βλέπεις όλα για μονομαχία με κερκίδα; Οπαδοκατάσταση κι έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:00Κρατάω τον Sid και τον Νοσταλγία, κράτα τον Νάνδρο, τον τραχανοσαλάτα, τον Γιάννο τον γεμιτζή της μπανιέρας, τον μπαζούμπα, τη τζούνο και όποιον άλλο γουστάρεις.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 14:54Ρε είσαι στραβός; Δεν βλέπεις πως φέρεται στους περισσότερους εδώ μέσα; Ακόμη κι αν απλά πάει να γράψει μια γνώμη, συμπεριφέρεται κάκιστα και υπεροπτικά. Πόσες φορές της το έχω επισημάνει;Sid Vicious έγραψε: 23 Αύγ 2023, 14:47 Μα εσυ την εχεις παρει στο κατοπι και πεταχτηκες, οχι το αντιθετο, δικο σου προβλημα συμπεριφορας ειναι
Γαμωζέστη θα μου πεις. Έχει λαλήσει αρκετός κοσμάκης.
Έχω και μια εικοσάδα ακόμη να σου χαρίσω ένεκα καλοκαιρινών προσφορών. Επίσης κανένα πρόβλημα.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:04Τί λες μωρή χαζοβιόλα,που τα βλέπεις όλα για μονομαχία με κερκίδα; Οπαδοκατάσταση κι έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:00Κρατάω τον Sid και τον Νοσταλγία, κράτα τον Νάνδρο, τον τραχανοσαλάτα, τον Γιάννο τον γεμιτζή της μπανιέρας, τον μπαζούμπα, τη τζούνο και όποιον άλλο γουστάρεις.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 14:54
Ρε είσαι στραβός; Δεν βλέπεις πως φέρεται στους περισσότερους εδώ μέσα; Ακόμη κι αν απλά πάει να γράψει μια γνώμη, συμπεριφέρεται κάκιστα και υπεροπτικά. Πόσες φορές της το έχω επισημάνει;
Εκτός κι αν έχεις επιληφθεί της καταστάσεως ωσάν δικηγόρος της. Ρε δεν πάμε καλά εδώ μέσα. Ούτε το προφανές δεν βλέπετε.![]()
Γαμωζέστη θα μου πεις. Έχει λαλήσει αρκετός κοσμάκης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απο χειροκροτητές, αυλοκόλακες; Και; Τί θα μου κάνουνε; Τα μούτρα κρέας; Άσε μας κυρά μου που νομίζεις πως είσαι κάποια.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:07Έχω και μια εικοσάδα ακόμη να σου χαρίσω ένεκα καλοκαιρινών προσφορών. Επίσης κανένα πρόβλημα.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:04Τί λες μωρή χαζοβιόλα,που τα βλέπεις όλα για μονομαχία με κερκίδα; Οπαδοκατάσταση κι έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:00
Κρατάω τον Sid και τον Νοσταλγία, κράτα τον Νάνδρο, τον τραχανοσαλάτα, τον Γιάννο τον γεμιτζή της μπανιέρας, τον μπαζούμπα, τη τζούνο και όποιον άλλο γουστάρεις.![]()
Γαμωζέστη θα μου πεις. Έχει λαλήσει αρκετός κοσμάκης.![]()
Καλό μου, εγώ έχω φίλους και όχι μπράβους.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:11Απο χειροκροτητές, αυλοκόλακες; Και; Τί θα μου κάνουνε; Τα μούτρα κρέας; Άσε μας κυρά μου που νομίζεις πως είσαι κάποια.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:07Έχω και μια εικοσάδα ακόμη να σου χαρίσω ένεκα καλοκαιρινών προσφορών. Επίσης κανένα πρόβλημα.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:04
Τί λες μωρή χαζοβιόλα,που τα βλέπεις όλα για μονομαχία με κερκίδα; Οπαδοκατάσταση κι έτσι;![]()
Γαμωζέστη θα μου πεις. Έχει λαλήσει αρκετός κοσμάκης.![]()
![]()
Ουδεμία πρόθεση έχω να πειράξω τα μουτράκια σου.
Θέλω να μείνουν ακριβώς όπως είναι για να τα καμαρώνουν οι δικοί σου φίλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και το μόνο που ελπίζω είναι να μην πεταχτεί κάποια αρσενική πορδίτσα, να μιλήσει για λασπομαχίες γυναικών, έτσι;
Γιατί έχω ξαναδεί πολλές φορές ΚΑΙ αυτό το έργο.
Γιατί έχω ξαναδεί πολλές φορές ΚΑΙ αυτό το έργο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί σου είπε κανείς πως εγώ έχω φουσκωτούς; Εσύ καυχιέσαι για ''στήριξη'' απο δικούς σου. Εσύ το πας σε οπαδοπρεμούρα. Το είπες ξεκάθαρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:24Καλό μου, εγώ έχω φίλους και όχι μπράβους.
Θέλω να μείνουν ακριβώς όπως είναι για να τα καμαρώνουν οι δικοί σου φίλοι.![]()
Γαλή μαζέψου και άσε τα καφριλίκια, γιατί σε μένα δεν περνάνε.
Ελπίζω να συννενοηθήκαμε. Με τις ''έμμεσες'' απειλες.
Μήπως να σταματήσετε για λίγο το σπαμ και να ασχοληθούμε με εμενα; Οπως είπα είμαι πολύ λυπημένος γιατί ξέρω ότι μακροπροθεσμα θα με διαγραψει και δεν το κάνει από τώρα για να μην δημιουργήσει αντίδραση.
Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:40Γιατί σου είπε κανείς πως εγώ έχω φουσκωτούς; Εσύ καυχιέσαι για ''στήριξη'' απο δικούς σου. Εσύ το πας σε οπαδοπρεμούρα. Το είπες ξεκάθαρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:24Καλό μου, εγώ έχω φίλους και όχι μπράβους.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:11
Απο χειροκροτητές, αυλοκόλακες; Και; Τί θα μου κάνουνε; Τα μούτρα κρέας; Άσε μας κυρά μου που νομίζεις πως είσαι κάποια.![]()
Θέλω να μείνουν ακριβώς όπως είναι για να τα καμαρώνουν οι δικοί σου φίλοι.![]()
Γαλή μαζέψου και άσε τα καφριλίκια, γιατί σε μένα δεν περνάνε.
Ελπίζω να συννενοηθήκαμε. Με τις ''έμμεσες'' απειλες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επίσης να υπενθυμίσω πως η κυρία δεν μιλάει με χθεσινό χάπατο και πως η κάθε έμμεση και ''ακίνδυνη'' απειλή στο πρόσωπό μου, είτε από την ίδια είτε από φίλους της, θα πάει εκεί που πρέπει. Τα οπαδιλίκια αλλού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση