Κανενα προβλημα ο θιασος ανεβαζει την ωλ ταιμ κλασικ Γκολφω - που εχει σαν καβατζα - κ το σοου συνεχιζεταιΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 01:05Να σου πω, αν το προσεγγίσεις καλλιτεχνικά βγάζει νόημα. Έστω ότι ξεκινάει ένας θίασος για αρπαχτή παραστάσεων σε κάποιες πόλεις με το ίδιο θεατρικό έργο που είχαν και πέρσι (σκηνικά, φωτιστικά, κείμενα, σκηνοθεσία τα πάντα όλα) και αντιλαμβάνονται μετά την τρίτη παράσταση, ότι είναι ψιλοψόφια τα πράγματα (με την καλή την έννοια) και δεν τραβάει για παραπάνω.
Ε, αν βαρεθούν να περιμένουν οι Βαλκυρίες τον κάθε ήρωα που έχει τον απέθαντο, και κάνουν συνέχεια κύκλους πάνω απ' τ' αλώνια που παλεύει με το Χάρο, περιμένοντας το σήμα για προσγείωση, κάποια στιγμή κουράζονται τα έρμα τα άλογα και την κάνουν για άλλα μέρη. Νο Βαλκυρίες, νο συγκυρίες. Του χρόνου πάλι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα παρακολούθησης απεργίας πείνας Γιάννη ''τοξοβόλου'' Μιχαηλίδη
Re: Νήμα παρακολούθησης απεργίας πείνας Γιάννη ''τοξοβόλου'' Μιχαηλίδη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ο Ρωμανος ηθελε να σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και κλαιγότανε που δεν τον αφήνανε.Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 18:57Εγώ καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη του ανθρώπου για ελευθερία, αλλά ο Μιχαηλίδης και οι άλλοι αναρχικοί κρατούμενοι είναι στη φυλακή δηλώνοντας εχθροί του κράτους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 18:42 Οι Ιρλανδοί απεργοί πείνας το έκαναν για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό τους, το αίτημα του Μιχαηλίδη ήταν εγωϊστικό επομένως θεωρώ προσβλητική τη σύγκριση.
Μου φαίνεται παράδοξο, λοιπόν, να είσαι σε πόλεμο με το κράτος και να ζητάς προνομιακή (διότι αυτό είναι η υφ όρων απόλυση) από τον εχθρό.
- Golden Age
Τον πέρασε τον Μπόμπυ Σαντς.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 17:40Δεν είναι δική σου παράλειψη. Η είδηση δεν έχει πάνω από 45'.
Γιάννης Μιχαηλίδης: Σταμάτησε την απεργία πείνας μετά από 67 ημέρες ο "Τοξοβόλος του Συντάγματος"
Αυτό
και ας βυθιστεί και αυτό το νήμα στα βάθη της ιστορίας

https://twitter.com/SofiaNikolaou_/stat ... ATCfFzIkGg
και ας βυθιστεί και αυτό το νήμα στα βάθη της ιστορίας

https://twitter.com/SofiaNikolaou_/stat ... ATCfFzIkGg
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αν δεν είσαι αποφασισμένος είναι βλακώδες να πας σε απεργία πείνας.
Επίσης δεν πιστεύω πως 67 ημέρες δεν έφαγε.
Και ακόμα πιο επίσης, νομίζω πως υπήρχαν πληροφορίες πως δεν το εννοούσε και πολύ.
Και ακόμα πιο επίσης, νομίζω πως υπήρχαν πληροφορίες πως δεν το εννοούσε και πολύ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πλάκα κάνεις; Αν χτιστούν φυλακές σε ημιορεινές φτωχές περιοχές της χώρας, όντως θα χαρούν οι κάτοικοι και οι πολιτευτές. Θέσεις εργασίας για το χτίσιμο στην αρχή, και μόνιμες θέσεις εργασίας κατά τη λειτουργία μετά. Επιπλέον θα κυκλοφορήσει χρήμα στην περιοχή απ' τη λειτουργία της φυλακής.ST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:09Ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχουν αναλάβει πολιτικό κόστος σε πολύ λιγότερο ζόρικα θέματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:06 Ας το επιχειρήσει η νδ και θα δούμε αν θα πάρει. Γιατί αν είναι να γεμίζουν τα νοσοκομεία επειδή κάνουν αποσυμφόρηση στις φυλακές, κάπου έλεος.
Θα πας σε προεκλογική χρονιά να ανακοινώσεις νέες φυλακές σε κάποια περιοχή; Χαρά που θα κάνουν οι ντόπιοι κάτοικοι και πολιτευτές...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πώς τους πετσόκοψε έτσι η κουκλάρα νικολάου;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
δεν είναι βλακώδες είναι αλητεία.μια μέρα κάποιος πραγματικά αδικημένος κ αποφασισμένος θα πεθάνει στις 40 μέρες και δεν θα έχει ασχοληθεί κανείς μαζί τουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 10:58 Αν δεν είσαι αποφασισμένος είναι βλακώδες να πας σε απεργία πείνας.
To πιο ενδιαφέρον είναι το κείμενο όπου εξηγεί την αναστολή της απεργίας.
Είναι σαφές ότι το έγραψε, πριν καν ξεκινήσει.
Είναι σαφές ότι το έγραψε, πριν καν ξεκινήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Υπάρχει τρόπος να επιστρέψει στην κανονικοτητα ο Μιχαηλίδης.
Μόλις αποφυλακιστει να κόψει τις ιδεολογικές παπαριες, να βρει μια γαμημενη δουλειά και να ζήσει σαν άνθρωπος.
Αλλά δεν θα το κάνει και επειδή είναι τεμπέλης του κερατά, με το πρόσχημα της ιδεολογικής παλης θα ξανακάνει τα ίδια.
Θα ξανασυλληφθει και ο αριστερός αποπατος του βοθρου θα αλαλαζει σαν τους Ντοθρακι για την εκδικητικοτητα του Ελ κράτους.
Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα.
Χτες ένας μαλακας (τι άλλο θα μπορούσε να είναι;) αριστερός σε ένα σχόλιο μου στο φβ που έγραψα πάνω κάτω τα ίδια με αυτό το ποστ, με ρώτησε αν έχω τράπεζα. Του είπα "όχι, δεν έχω τράπεζα αλλά μπήκα στο προφίλ σου και είδα ότι είσαι οικονομικά σε καλύτερη φάση από μένα. Που ακριβώς μένεις να έρθω να κάνω κι εγώ το ταξικο μου καθήκον;"
Με μπλόκαρε

Μόλις αποφυλακιστει να κόψει τις ιδεολογικές παπαριες, να βρει μια γαμημενη δουλειά και να ζήσει σαν άνθρωπος.
Αλλά δεν θα το κάνει και επειδή είναι τεμπέλης του κερατά, με το πρόσχημα της ιδεολογικής παλης θα ξανακάνει τα ίδια.
Θα ξανασυλληφθει και ο αριστερός αποπατος του βοθρου θα αλαλαζει σαν τους Ντοθρακι για την εκδικητικοτητα του Ελ κράτους.
Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα.
Χτες ένας μαλακας (τι άλλο θα μπορούσε να είναι;) αριστερός σε ένα σχόλιο μου στο φβ που έγραψα πάνω κάτω τα ίδια με αυτό το ποστ, με ρώτησε αν έχω τράπεζα. Του είπα "όχι, δεν έχω τράπεζα αλλά μπήκα στο προφίλ σου και είδα ότι είσαι οικονομικά σε καλύτερη φάση από μένα. Που ακριβώς μένεις να έρθω να κάνω κι εγώ το ταξικο μου καθήκον;"
Με μπλόκαρε
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ο μιχαηλιδης ζει
Καθαρματα δαπερδογλικοι
Καθαρματα δαπερδογλικοι
μην ενοχλειστε παιδια, την τουαλετα ψαχνω.
α εδω ειναι, ευχαριστω.

α εδω ειναι, ευχαριστω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν είσαι πρώην μπάτσος, πνίξει την κόρη σου και την πετάξεις στα σκουπιδια, βγαίνεις και στα 8 χρόνια, δεν τρέχει μια. Αναρχικός μην είσαι που ληστευει τράπεζες.
https://www.cnn.gr/ellada/story/182028/ ... ri-toy/ampΈσπασε» η ποινή της ισόβιας κάθειρξης που είχε επιβληθεί πρωτοδίκως στον 61χρόνο πρώην αστυνομικό, ο οποίος τον Απρίλιο του 2017 σκότωσε την 6χρόνη κόρη του Στέλλα και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ομόφωνα του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση και έτσι καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 6 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων 5 ετών.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο ένοπλος έχει πιάσει το κομπιουτεράκι, κάνοντας αντιστοίχιση θυμάτων και προσπαθώντας να πείσει ότι........
Συμπληρώστε κατά βούληση.
Συμπληρώστε κατά βούληση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-