!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR 2022
Re: SURVIVOR 2022
Αν συνδυάσουμε την εξυπνάδα Ασημινας-Σοφιανας-Κατσαουνη φτάνουν τον φαρμακοτριφτη όταν ήταν 11
Αγωνιστικά όμως δεν πιάνει μία.jason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:57 Αν συνδυάσουμε την εξυπνάδα Ασημινας-Σοφιανας-Κατσαουνη φτάνουν τον φαρμακοτριφτη όταν ήταν 11
"Άχρι καιρού..."
Κάποια ώρα όμως θα φυγει κι αυτός, που θα πάει.jason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 01:02Αν έπιανε θα κέρδιζε κιόλας στο τέλος
Μένει απλά γιατί δικάζει και έχει δίκαιο κιόλας
"Άχρι καιρού..."
Ε ναι
Αλλά θα ναι ο πρωταθλητής της καρδιάς μας, τουλάχιστον 8 βδομαδιατικα τους πηρε ως άχρηστος αγωνιστικά που θα πρεπε να φυγει πρωτη μέρα
Χορεύουν ακόμα οι μαριονέτες, ούτε τώρα να δεις θα φυγει
Αλλά θα ναι ο πρωταθλητής της καρδιάς μας, τουλάχιστον 8 βδομαδιατικα τους πηρε ως άχρηστος αγωνιστικά που θα πρεπε να φυγει πρωτη μέρα
Χορεύουν ακόμα οι μαριονέτες, ούτε τώρα να δεις θα φυγει
Εμένα μου άρεσε που ξεφτίλισε χωρίς αφορμή στο χθεσινό την πλαστικοβυζου ψωναρα
Που κανεις απ την ομάδα της μετά τον Βαλάντη που έφυγε δεν της πηγε κόντρα
Αν φυγει αυτή θα δείτε ποσο θα ηρεμήσετε, τεράστιος ο άχρηστος αγωνιστικά προφεσορ
Την Ευρυδίκη εννοείς; Άλλη ταλαιπώρη αυτή Αγωνιστικά, μόνο τους στόχους καμία φορά πετυχαίνει. Και ναι, ειναι ψωναρα.jason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 01:13Εμένα μου άρεσε που ξεφτίλισε χωρίς αφορμή στο χθεσινό την πλαστικοβυζου ψωναρα
Αν φυγει αυτή θα δείτε ποσο θα ηρεμήσετε, τεράστιος ο άχρηστος αγωνιστικά προφεσορ![]()
"Άχρι καιρού..."
Ειναι πολυ κακός χαρακτήραςΝατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 01:20Την Ευρυδίκη εννοείς; Άλλη ταλαιπώρη αυτή Αγωνιστικά, μόνο τους στόχους καμία φορά πετυχαίνει. Και ναι, ειναι ψωναρα.jason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 01:13Εμένα μου άρεσε που ξεφτίλισε χωρίς αφορμή στο χθεσινό την πλαστικοβυζου ψωναρα
Αν φυγει αυτή θα δείτε ποσο θα ηρεμήσετε, τεράστιος ο άχρηστος αγωνιστικά προφεσορ![]()
Σιγά μην αφήσουν το βδομαδιατικο, ο χειρότερος παιρνει ένα 500αρι
Δεν πειραζει, στάζουν τα κοριτσάκια, μια χαρά θα το εξαργύρωσει το παλικαρακι ο πλουταρχος το καλυτερο παιδί την συμπεριφορά του
Συμπαθέστατος, την πλήρωσε γιατί είχε ζορικους αντιπάλους
Εχει γκομενάρα εξω, δεν την είδες χτες;
Όχι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις