Gewponos90 έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:25
Gherschaagk έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:17
sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 01:44
Το έκανες και συ ε.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Σήμερα άκουσα πως δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για την εγγραφή των παιδιών στο δημοτικό. Οι διευθυντές δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν να έχουν κάνει τα παιδιά τα εμβόλια. Αν ήταν έτσι θα ήταν εμβολιασμένα και τα παιδιά των τσιγγάνων, πράγμα που δεν ισχύει. Ζητάνε παρόλα αυτά φωτοτυπία του βιβλιάριου για να δουν ποιο παιδί έχει κάνει τι και για να έχουν έναν μπούσουλα του τι τρέχει. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά φοβάμαι πως είναι αλήθεια.
Δεν υπάρχει ελπίδα.
Επειδή ακριβώς δεν έχω καταλάβει τι σε αγχωνει, έχει ανοίξει στην Ελλάδα κάποια πλατφόρμα για να εμβολιαστουν άτομα ηλικιας κάτω των 15;
Να σου πω τι με αγχώνει.
Γνωρίζω 7 μαμάδες απ' το σχολείο του παιδιού μου όπου θα εμβολιαστούν ΜΟΝΟ ΟΙ 2!!! Οι υπόλοιπες δεν θα εμβολιαστούν. Δλδ περίπου το 25%.
Είναι δυνατόν να λειτουργήσει ο εμβολιασμός αν μείνει ανεμβολίαστο το 75%;
Κάποιοι κόλλησαν και το πέρασαν πολύ ελαφριά. Μόνο που αυτό δε λέει τίποτα με δεδομένο ότι σε λίγους μήνες μπορεί να ξανακολλήσουν και να είναι πιο σοβαρά.
Και δεν φτάνει που τρέχει αυτό και ΕΠΕΙΓΕΙ, κάποιοι εντελώς ηλίθιοι αφήνουν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα από εμβόλια που είναι δοκιμασμένα εδώ και χρόνια.
Είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να μιλάμε για εμβολιασμούς κόβιντ σε ηλικίες 12+ γιατί κάποιοι εντελώς ανεγκέφαλοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τον οποιοδήποτε λόγο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανοσία αγέλης.
Και στην τελική άντε και γαμήσου μλκα που βάζεις σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους γιατί την είδες κάπως και δεν νοιώθεις τι συμβαίνει γύρω σου.
Αϊ σιχτίρ ηλίθιοι.