!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Κι εδώ τζιτζίκια έχει
Αλλά πίστεψέ με η ζωή της πόλης είναι πολύ καλύτερη
Απλά μπουχτησες στο άστυ
Δεν είναι τυχερός όποιος ακούει τζιτζίκια,αν ήταν έτσι τα χωριά θα ήταν γεμάτα κόσμο δλ θα έφευγε ο κόσμος στα χωριά απ' τις πόλεις.
Εμ δε πανε
Απλά μπουχτησες στο άστυ
Δεν είναι τυχερός όποιος ακούει τζιτζίκια,αν ήταν έτσι τα χωριά θα ήταν γεμάτα κόσμο δλ θα έφευγε ο κόσμος στα χωριά απ' τις πόλεις.
Εμ δε πανε
μέχρι πριν κάποιο καιρό κι εγώ αυτοκίνητα άκουγα μέχρι που πήγα λίγα εκατοστόμετρα πιο πέρα και τώρα ακούω βασικά τα τζιτζίκια περισσότερο και δεν ΤΟΛΜΩ να παραπονεθώbolek έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:44τι μας γραφεις τυχερακια;Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:34 Εδώ σχεδόν όποιος ήταν εν κινήσει δεν τον κατάλαβε, εγώ που καθόμουν τον κατάλαβα, κουνήθηκε και το νερό στο ποτήρι
δεν κατάλαβα/θυμάμαι αν έκανε θόρυβο, είναι και τα τζιτζίκια έξω που μου παίρνουν τα αυτιά
που μενεις που ακους και τζιτζικια εξω που σου περνουν και τα αυτια;
εγω ακουω αυτοκινητα κατι παιδακια που στριγγλιζουν και μερικες φορες κατι ψιλοκαυγαδες απο εναν γειτονα
Χαιλάντερ, νότια προάστια
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν είναι τίποτα σπάνιο τα τζιτζίκια. Και κέντρο Αθήνας μια χαρά πόνο δίνουν. Το πιο σπάνιο (και πραγματικά γαμάτο) είναι τα τριζόνια το βράδυ.
το καλυτερο ειναι ενα χωριο διπλα σε μια πολη.
να εχεις σπιτι και γυρω γυρω κατι σαν περιβολι διαφορα φυτα και δεντρα και μερικα ζωακια για να βλεπουν τα παιδια.
να εχεις σπιτι και γυρω γυρω κατι σαν περιβολι διαφορα φυτα και δεντρα και μερικα ζωακια για να βλεπουν τα παιδια.
Βρε Μπλου μου, μην μου θυμίζεις οτι θέλω επειγόντως διακοπές και μάλιστα σε μέρος που να μην υπάρχει κανείς, κανείς, κανείς σου λέω!bluerose έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:49 Κι εδώ τζιτζίκια έχει
Απλά μπουχτησες στο άστυ
Εμ δε πανε
Να ρωτήσεις τη γυναίκα σου πριν κάνεις το λάθος: Pbolek έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:53 το καλυτερο ειναι ενα χωριο διπλα σε μια πολη.![]()
Όχι. Το καλύτερο είναι πρακτικά πράγματα
Γύρω γύρω όλα κι όχι τριζόνια τζιτζίκια και δέκα χιλιόμετρα να πάρεις ψωμι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 28 Ιούλ 2019, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vantono έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:53 Δεν είναι τίποτα σπάνιο τα τζιτζίκια. Και κέντρο Αθήνας μια χαρά πόνο δίνουν. Το πιο σπάνιο (και πραγματικά γαμάτο) είναι τα τριζόνια το βράδυ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τσεκ.
Να ενημερώσουν και οι υπόλοιποι.
Μην ανησυχούμε τζάμπα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τριζόνια, γκιώνης, δροσιά βραδινή και μυρωδιά από αγιόκλημα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Φρίκη. Εκτός αν είναι για λίγοΣουβλίτσα έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:54Βρε Μπλου μου, μην μου θυμίζεις οτι θέλω επειγόντως διακοπές και μάλιστα σε μέρος που να μην υπάρχει κανείς, κανείς, κανείς σου λέω!bluerose έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:49 Κι εδώ τζιτζίκια έχει
Απλά μπουχτησες στο άστυ
Εμ δε πανε![]()
bluerose έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:54Να ρωτήσεις τη γυναίκα σου πριν κάνεις το λάθος: Pbolek έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:53 το καλυτερο ειναι ενα χωριο διπλα σε μια πολη.![]()
αλλα αν καποτε αποκτησω θα φτιαχνει αυτη το ψωμι
σιγα τωρα μην περνει το αυτοκινητο μου για να παει στην πολη να αγορασει ψωμι
Αν κάνεις 10 χιλιόμετρα να πάρεις ψωμί, σημαίνει πως μένεις στο μικρό σπίτι στο λιβάδι και όχι σε χωριό.bluerose έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:54 Γύρω γύρω όλα κι όχι τριζόνια τζιτζίκια και δέκα χιλιόμετρα να πάρεις ψωμι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ζούσα στην Αθήνα πολλά χρόνια, μετά πήγα στα Γιάννενα για έξι χρόνια, μετά ξαναγύρισα στην Αθήνα. Επίσης έχω ζήσει σε μικρή πόλη (Χαιδεμβέργη) στη Γερμανία και μεγάλωσα σε χωριό.bluerose έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:54
Να ρωτήσεις τη γυναίκα σου πριν κάνεις το λάθος: P
Η παιδική ηλικία στο χωριό ήταν ωραία αλλά ποτέ σε αισθάνθηκα άνετα. Στην Αθήνα πάλι, κάτι δεν μου πήγαινε καλά.
Εκεί που βρήκα ηρεμία αλλά και ευκολία (υπήρχαν τα πάντα κοντά) ήταν στη Χαιδεμβέργη και στα Γιάννενα, αλλά δυστυχώς ο καιρός ήταν χάλια. Παρόλα αυτά πολύ καλύτερα από χωριό ή μεγάλη πόλη.
Ένα μήνα μίνιμουμbluerose έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:59Φρίκη. Εκτός αν είναι για λίγοΣουβλίτσα έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:54Βρε Μπλου μου, μην μου θυμίζεις οτι θέλω επειγόντως διακοπές και μάλιστα σε μέρος που να μην υπάρχει κανείς, κανείς, κανείς σου λέω!bluerose έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:49 Κι εδώ τζιτζίκια έχει
Απλά μπουχτησες στο άστυ
Εμ δε πανε![]()
Θα πάρει το αυτοκίνητό σου και θα την ψάχνεις:Pbolek έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 20:00bluerose έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:54Να ρωτήσεις τη γυναίκα σου πριν κάνεις το λάθος: Pbolek έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 19:53 το καλυτερο ειναι ενα χωριο διπλα σε μια πολη.![]()
Γύρω γύρω όλα κι όχι τριζόνια τζιτζίκια και δέκα χιλιόμετρα να πάρεις ψωμιποια γυναικα; δεν εχω
αλλα αν καποτε αποκτησω θα φτιαχνει αυτη το ψωμι
σιγα τωρα μην περνει το αυτοκινητο μου για να παει στην πολη να αγορασει ψωμι
Αν δε θέλει θα έχεις θέμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-