!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική από τα προϊστορικά χρόνια!

Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική από τα προϊστορικά χρόνια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

hellegennes έγραψε: 08 Ιουν 2018, 16:06 Βγαίνω τακτικά με ανεμόμετρο και μετράω. Τι λες, μωρέ; Η κλίμακα μποφόρ περιγράφει και ταχύτητες ανέμων και ριπή. Σε καμμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό που περιγράφει ο τύπος στο βίντεο. Έλεος.
Εγώ όμως έχω ανεμόμετρο και βγαίνω και τακτικά και μετράω. :D
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

Isomnia έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:48 Η "παπαριά" που έγραψα εννοεί ότι τίποτα δεν γίνεται απ' τη μια μέρα στην άλλη αλλά οικοδομείται σιγά - σιγά...
Ότι δλδ πρώτα έφτασαν πχ στο Γιβραλτάρ, μετά στην Βρετανία κοκ.
Δεν νομίζω ότι ήθελε πολλή σκέψη για να γίνει κατανοητό.
Chainis έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:58 Ίσως (λέω ίσως) "η παπαριά" που έγραψε να σημαίνει ότι για να φτάσουμε στον μηχανισμό των Αντικυθήρων να προηγήθηκαν για πολλούς αιώνες άλλοι πιο απλοί μηχανισμοί που εξελίχθηκαν σιγά-σιγά, όπως πχ κάποιος Μινωικός που περιέγραψε τώρα τελευταία ο Τσικριτζής.
Ορίστε...
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Nero έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:58
Isomnia έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:46 Δεν θα είναι πάντα το φιλαράκι σου εδώ να σε καλύπτει.
Για αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλάψω με την κατάσταση σου
Για πες ποιό είναι το φιλαράκι σου.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Μηχανικός έγραψε: 08 Ιουν 2018, 18:25
Nero έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:58
Isomnia έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:46 Δεν θα είναι πάντα το φιλαράκι σου εδώ να σε καλύπτει.
Για αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλάψω με την κατάσταση σου
Για πες ποιό είναι το φιλαράκι σου.
Που να ξέρω αδερφέ,κι εγω μαζί σου πρώτη φορά το ακούω ότι έχω έμμισθα όργανα στον συντονισμό που με προστατεύουν(από τι αλήθεια?). Να μας πει ονόματα η κυρία που τα ξέρει να μας διαφωτίσει

επίσης χαίρομαι που σήμερα μαθαίνω ότι έκλεισα το πχρουμ. Δε θεωρούσα τον εαυτό μου τόσο εξέχουσα προσωπικότητα αλλά τελικά είχε πολύ μεγαλύτερη επιρροή απ'ότι πίστευα,αφού κατάφερα να ρίξω ολόκληρο site με μηχανορραφίες
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Isomnia έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:41
fagano3 έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:50 Φυσικα προσβαλλεις οταν ρωτας ποια ειναι τα διαπιστευτηρια μας επειδη αναφεραμε οτι ο μουσικολογος δεν ειναι ουτε ιστορικος ουτε γλωσσολογος και ουτε φυσικα διδασκει στην Χαιδελβεργη.
Ζήτησα τα διαπιστευτήριά σας καθώς θα πρέπει να είστε ανώτεροι φύσει και θέσει για να κρίνετε τις αποφάσεις των εκδόσεων ενός πανεπιστημίου.
Με ποιο κριτήριο αποφασίσατε ότι η έρευνα αυτού του ανθρώπου είναι άκυρη, ακατάλληλη κλπ;
Την διαβάσατε έστω;
Ή απλά είδατε το επάγγελμα και σηκώσατε μπαϊράκι ίσα για να μου την πείτε;
Από σένα δεν το περίμενα, ειλικρινά...
H ερευνα του συγκεκριμενου ειναι ακαταλληλη γιατι ο συγκεκριμενος δεν ειναι γλωσσολογος και αυτο φαινεται χωρις καν να το ψαξει κανεις.Το κλασσικο λαθος που κανουν αυτοι που δεν εχουν ασχοληθει ουτε ερασιτεχνικα με την γλωσσολογια ειναι να βρισκουν επιφανειακες ομοιοτητες μεταξυ λεξεων σε διαφορετικες γλωσσες.Δεν λειτουργει ετσι η γλωσσολογια.

Δεν καταλαβα γιατι δεν το περιμενες.Ποτε δεν εχω υποστηριξει ψεκασμενιες για μυστικες τεχνολογιες,συνωμοσιες μυστικων κεντρων,αρχαιους υπερπολιτισμους κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Όποιος μπορεί να αφιερώσει 3,5 ώρες να το δει, αξίζει τον κόπο.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Chainis έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:50 Όποιος μπορεί να αφιερώσει 3,5 ώρες να το δει, αξίζει τον κόπο.

Δώσε πόιντ να γίνει κουβέντα.
the end
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Πάντως οι μόνοι που ασχολούνται με αυτό το θέμα και προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι Μινωίτες πήγαν Αμερική είναι αυτός ο Τσικριτζής και ο Λυριτζής απ'όλη την επιστημονική κοινότητα και αυτό σημαίνει ή ότι είναι γραφικοί ή ότι είναι πρωτοπόροι. Αμφισβητώ το δεύτερο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

paul25 έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:58 Πάντως οι μόνοι που ασχολούνται με αυτό το θέμα και προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι Μινωίτες πήγαν Αμερική είναι αυτός ο Τσικριτζής και ο Λυριτζής απ'όλη την επιστημονική κοινότητα και αυτό σημαίνει ή ότι είναι γραφικοί ή ότι είναι πρωτοπόροι. Αμφισβητώ το δεύτερο.
+1
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Chainis

Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:52
Chainis έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:50 Όποιος μπορεί να αφιερώσει 3,5 ώρες να το δει, αξίζει τον κόπο.

Δώσε πόιντ να γίνει κουβέντα.
Το μεγαλύτερο μέρος αναφέρεται σε επιστημονικά επιτεύγματα των Μινωιτών, κυρίως σε σχέση με τα Μαθηματικά και την αστρονομία.

Αποδεικνύει ότι έφτιαχναν πλοία μέχρι 50 μέτρα με βάση αρχαίο ναυπηγείο που έχει βρεθεί.

Αναφέρει ευρήματα γραμμικής Α κ Β και Μινωικών - Μυκηναϊκών παραστάσεων στην Β. Ευρώπη και λίγα ενδιαφέροντα ευρήματα και στην Αμερική.

Θεωρεί ότι οι πληροφορίες του Πλούταρχου αφορούν σίγουρα την Αμερική και ότι ο χαλκός ήταν ισχυρό κίνητρο για ταξίδια εκεί.

Και μιλάει για δημοσιευμένες εργασίες που έχουν γίνει αποδεκτές και για πολλές αντίστοιχες εργασίες ξένων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
LOUROS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LOUROS »

Kάνα πετρέλαιο στην ΑΟΖ της Κρήτης βρήκαν απ' το τμήμα Γεωλογίας των Χανίων ή ακόμα με τους Μινωΐτες στο Μίτσιγκαν ασχολούνται; λες κι αν ισχύει (λαιμαι) κατι έγινε...
We're on a mission from God 777
Άβαταρ μέλους
Chainis

paul25 έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:58 Πάντως οι μόνοι που ασχολούνται με αυτό το θέμα και προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι Μινωίτες πήγαν Αμερική είναι αυτός ο Τσικριτζής και ο Λυριτζής απ'όλη την επιστημονική κοινότητα και αυτό σημαίνει ή ότι είναι γραφικοί ή ότι είναι πρωτοπόροι. Αμφισβητώ το δεύτερο.
Κι ο Μαργιολάκος και ο Μουσάς και άλλοι όχι τόσο γνωστοί.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Isomnia έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:48
hellegennes έγραψε: 08 Ιουν 2018, 13:55
Isomnia έγραψε: 08 Ιουν 2018, 11:22 Έν' απομεσήμερο πού 'βρεχε μονότονα και δεν μπορούσε να πάει βόλτα στην Ακαδημία Πλάτωνος ένας αρχαίος Έλληνας κάθησε και σκέφτηκε: "βρε, δεν φτιάχνω τον μηχανισμό των Αντικηθύρων;" και μπαπ μπουπ, σφυρί σκαρπέλο, τον έφτιαξε. Τι μπίλιγκεήτς και μλκς...
Α, συγγνώμη, παράλειψις! Βοηθό είχε έναν βόρειο που ήρθε με πολλή "μάκα" από τον ποταμό Ντον :smt005: :smt005: :smt005:
Τι εννοεί αυτή η παπαριά που έγραψες; Ότι τι; Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων είναι πιο κοντά στην σημερινή εποχή από ό,τι στην μινωική. Με την μινωική τον χωρίζουν μερικοί αιώνες παραπάνω.
Η "παπαριά" που έγραψα εννοεί ότι τίποτα δεν γίνεται απ' τη μια μέρα στην άλλη αλλά οικοδομείται σιγά - σιγά...
Ότι δλδ πρώτα έφτασαν πχ στο Γιβραλτάρ, μετά στην Βρετανία κοκ.
Δεν νομίζω ότι ήθελε πολλή σκέψη για να γίνει κατανοητό.
Τότε δεν κατανοείς την κλίμακα του χρόνου που χρειάζεται για να συμβούν όλα αυτά σταδιακά. Δεν συζητάμε για το αν συνέβησαν στ' αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος επέκτασης των Μινωιτών πέρα από την Κρήτη. Αν χίλια χρόνια έφτιαχναν αποικίες και πλησίαζαν στην Αμερική σιγά-σιγά, θα είχαμε πακτωλό αρχαιολογικών ευρημάτων στην πορεία τους. Δεν έχουμε τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

"Τότε" δεν μοιραζόντουσαν εύκολα την γνώση... ήταν "πόλεις κράτη", η γνώση ήταν και είναι δύναμη. Γιαυτό βρίσκουμε απομονωμένα τεχνολογικά επιτεύγματα.
the end
Άβαταρ μέλους
LOUROS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LOUROS »

αφου τους πατήσανε οι Ελλαδίτες για πλάκα και λεμε οτι κάνανε κουμάντο στη Μοντάνα μες΄το Χειμώνα με -40 :smt005:
We're on a mission from God 777
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι”