!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Θα μπορούσες άραγε να ισορροπήσεις διατηρώντας την σταθερή αργή ταχύτητα που απαιτείται, κρατώντας ένα θαμνοκοπτικό?
(Όχι τόσο αργά όσο στο βίντεο, γύρα στα 10χλμ που λέγαμε πριν και με μικρότερο τόξο κοπής)
(Όχι τόσο αργά όσο στο βίντεο, γύρα στα 10χλμ που λέγαμε πριν και με μικρότερο τόξο κοπής)
τόσο αργά όχι, αλλά αν το θαμνοκοπτικό ήταν δρεπάνι και ήμασταν στην μάχη κλπ, ναι θα τους πετσόκοβα. Όταν το πρώτο έκανα βόλτες, έψαχνα να βρώ τσαντάκι πλάτης να μην με ενοχλεί, λίγο να κουνιόταν έχανα τα κέντρα μου. Πλέον το βγάζω ενώ πηγαίνω, το ανοίγω, βγάζω τον καπνό, στρίβω το φοράω πάλι και ανάβω το τσιγάρο, και δεν χάνω εκατοστό από την ευθεία, μαθαίνουμε.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
enaon έγραψε: 04 Φεβ 2019, 03:42 τόσο αργά όχι, αλλά αν το θαμνοκοπτικό ήταν δρεπάνι και ήμασταν στην μάχη κλπ, ναι θα τους πετσόκοβα. Όταν το πρώτο έκανα βόλτες, έψαχνα να βρώ τσαντάκι πλάτης να μην με ενοχλεί, λίγο να κουνιόταν έχανα τα κέντρα μου. Πλέον το βγάζω ενώ πηγαίνω, το ανοίγω, βγάζω τον καπνό, στρίβω το φοράω πάλι και ανάβω το τσιγάρο, και δεν χάνω εκατοστό από την ευθεία, μαθαίνουμε.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, το ανισόπεδο ενός χωραφιού, η χαμηλή ταχύτητα και η δεξιά αριστερά κίνηση το δυσκολεύουν πάρα πολύ. Ίσως μια ιδιοκατασκευή με διπλή κεφαλή μπροστά και κεντρικά (να μη χρειάζεται η δεξιά-αριστερά κίνηση αλλά να έχεις εύρος κοπής) να είχε περισσότερο νόημα.
Με έχει στοιχειώσει το μονόροδο. Ενσωματωμένο σε όλες τις φαντασιώσεις πιά.
(Για τα σκυλιά οφείλεις να επακταθείς εμάς τους φοβιτσιάρηδες δε μας κάλυψες)
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, το ανισόπεδο ενός χωραφιού, η χαμηλή ταχύτητα και η δεξιά αριστερά κίνηση το δυσκολεύουν πάρα πολύ. Ίσως μια ιδιοκατασκευή με διπλή κεφαλή μπροστά και κεντρικά (να μη χρειάζεται η δεξιά-αριστερά κίνηση αλλά να έχεις εύρος κοπής) να είχε περισσότερο νόημα.
Με έχει στοιχειώσει το μονόροδο. Ενσωματωμένο σε όλες τις φαντασιώσεις πιά.
(Για τα σκυλιά οφείλεις να επακταθείς εμάς τους φοβιτσιάρηδες δε μας κάλυψες)
καλό είναι και για το χωράφι, μην το απορρίπτουμε. Αν το μάθεις καλά και φορέσεις λεπίδια στους αστραγάλους ίσως είναι επανάσταση. Αλλά και χωρίς λεπίδια, αν πας στο χωράφι να μάθεις, όταν τα καταφέρεις θα έχεις πατήσει όλα τα χόρτα, δύο σε ένα.
Τα σκυλιά και οι γάτες το κοιτάνε σαν να είναι μονόκυκλο, πολύ περίεργο, αλλά έτσι νομίζω.
Τα σκυλιά και οι γάτες το κοιτάνε σαν να είναι μονόκυκλο, πολύ περίεργο, αλλά έτσι νομίζω.
Ωραία ιδέα σε ψιλοεργαστηριακές όμως συνθήκες. Θέλει κάτι περιστροφικό κορδονάτο νομίζω γενικά, συχνά βρίσκεις πάνω σε πέτρες (που έφερε η βροχή κλπ). Δε θες συγκρουσεις μεταξύ (σχετικά) ακλόνητων.
Λέγε ωρέ σε δάγκωσαν? π'ονεσε? :-)
Λέγε ωρέ σε δάγκωσαν? π'ονεσε? :-)
να πάρεις το άλλο με τις δύο ρόδες για το χωράφι, κάνει και ισορροπία μόνο του και έχει api ανοικτό να του μιλάς, απλό να βάλεις το χορτοκοπτικό επάνω και να χαρτογραφήσεις το χωράφι, καλά όχι απλό, αλλά γίνεται. 
όχι σου λέω, δεν με πειράζουν, δεν καταλαβαίνουν ότι βλέπουν ρόδα να πάνε να την φάνε, με κοιτάνε σαν να είμαι πάνω σε ένα πράγμα που δεν έχουν δει ακόμα στα μαγαζιά, το πρώτο γάβ έχει απορία, αν σταματήσω έρχονται να δούνε τι είναι.
μετά την αλλαγή φιρμγουερ αυτά, πρίν με άκουγαν, πρέπει να τους έσπαγα τα νεύρα γιατί γάβγιζαν απο μακρυά.
όχι σου λέω, δεν με πειράζουν, δεν καταλαβαίνουν ότι βλέπουν ρόδα να πάνε να την φάνε, με κοιτάνε σαν να είμαι πάνω σε ένα πράγμα που δεν έχουν δει ακόμα στα μαγαζιά, το πρώτο γάβ έχει απορία, αν σταματήσω έρχονται να δούνε τι είναι.
μετά την αλλαγή φιρμγουερ αυτά, πρίν με άκουγαν, πρέπει να τους έσπαγα τα νεύρα γιατί γάβγιζαν απο μακρυά.
Καλά το διπλό μπορώ να το οδηγήσω κ γω.enaon έγραψε: 04 Φεβ 2019, 04:28 να πάρεις το άλλο με τις δύο ρόδες για το χωράφι, κάνει και ισορροπία μόνο του και έχει api ανοικτό να του μιλάς, απλό να βάλεις το χορτοκοπτικό επάνω και να χαρτογραφήσεις το χωράφι, καλά όχι απλό, αλλά γίνεται.
Μα τι λέω, έχω καβαλήσει ήδη (όταν ακόμη ήταν σκέτο σεγκγουέη).
Ήταν πολύ ωραία φάση κ δεν ήταν καθόλου δύσκολο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στο μονόκυκλο κατεβάζεις το ποδαράκι και πατάς στεριά. Θεμελιώδης λόγος αγάπης.
Σε όλα τ΄άλλα απλά πέφτεις απ το όχημα.
Δύο ρόδες αλλά λεπτές, κολλητές μεταξύ τους με νανοαναρτησούλα ανάμεσα. Ακούει η χιαόμι?
Διπλομονόκυκλο
Δύο ρόδες αλλά λεπτές, κολλητές μεταξύ τους με νανοαναρτησούλα ανάμεσα. Ακούει η χιαόμι?
Διπλομονόκυκλο
Με ρητράκταμπλ φρεζάκι, ε μανμου;πήζον bot έγραψε: 04 Φεβ 2019, 04:46 Στο μονόκυκλο κατεβάζεις το ποδαράκι και πατάς στεριά. Θεμελιώδης λόγος αγάπης.
Διπλομονόκυκλο
.
.
Φρεζάκι απαγορεύεται δια ροπάλου. Αφήνουμε τη φύση ήσυχη όσο γίνεται..
υπάρχει, προφανώς, Κινέζοι, πες το και έγινε.πήζον bot έγραψε: 04 Φεβ 2019, 04:46 Στο μονόκυκλο κατεβάζεις το ποδαράκι και πατάς στεριά. Θεμελιώδης λόγος αγάπης.
Διπλομονόκυκλο
είναι το αριστερό, πλάκα έχει γιατί δεν πέφτεις, αλλά δεν στρίβεις τόσο μάχιμα.
Άψογο, και δεν πέφτεις κιόλα(ς) ακίνητος. Μάλλον δε θα χει αναρτησούλα-θα περίμενα να στρίβει καλύτερα απ τ άλλα. Τέλος πάντων σούπερ είναι θα το ψάξω.
enaon έγραψε: 04 Φεβ 2019, 04:28 να πάρεις το άλλο με τις δύο ρόδες για το χωράφι, κάνει και ισορροπία μόνο του και έχει api ανοικτό να του μιλάς, απλό να βάλεις το χορτοκοπτικό επάνω και να χαρτογραφήσεις το χωράφι, καλά όχι απλό, αλλά γίνεται.
.
Πρίν μιά βδομάδα είδα έναν στό Σύνταγμα μέ μονόκυκλο ..... τού λέω είσαι ο Εναον ..... οχι μου λέει ....
Γιά νέους καλό είνσι .... οι μεγαλύτεροι θά πάνε από πέσιμο ....
Τα πατίνια γιά πόσα κιλά είναι ;;;
Η αυτό το καταπληκτικό μέ τίς επίπεδες ρόδες πόσο πάει τό μαλλί ξέρει κανείς ;;;
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Κοντά στο διχίλιαρο είσαι, έχουν πέσει πολύ οι τιμές.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 14:52enaon έγραψε: 04 Φεβ 2019, 04:28 να πάρεις το άλλο με τις δύο ρόδες για το χωράφι, κάνει και ισορροπία μόνο του και έχει api ανοικτό να του μιλάς, απλό να βάλεις το χορτοκοπτικό επάνω και να χαρτογραφήσεις το χωράφι, καλά όχι απλό, αλλά γίνεται.
.
Πρίν μιά βδομάδα είδα έναν στό Σύνταγμα μέ μονόκυκλο ..... τού λέω είσαι ο Εναον ..... οχι μου λέει ....
Γιά νέους καλό είνσι .... οι μεγαλύτεροι θά πάνε από πέσιμο ....
Τα πατίνια γιά πόσα κιλά είναι ;;;
Η αυτό το καταπληκτικό μέ τίς επίπεδες ρόδες πόσο πάει τό μαλλί ξέρει κανείς ;;;
.
.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις