και η προέγκριση και η ομοφυλοφιλία ισχύουν, αν μιλάμε όλοι για το ομοφυλελεύθερο αυτό.Uppercut έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:06Δεν ισχύει αυτό που λέει για προέγκριση. Ισχύει ότι τα μηνύματα τα διαβάζουν κι ότι τρως μπαν για πλάκα. Εμένα μου κάναν έντιτ ένα ποστ που έγραφε απλά τη λέξη "πχώρουμ". Το πως τρως μπαν για οτιδήποτε γουστάρουν το χουν πει άλλοι εδώ μέσα.Αγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:01Δεν ισχύει - οτι γράφω ανεβαίνει άμεσα - δεν έχει σβηστεί ποτέ κανένα.Juno έγραψε: 30 Ιουν 2018, 14:23
απαιτούν
Γιατί αυτά που γράφεις είτε σαν σχόλια είτε σαν μηνύματα προέγκριση για να δημοσιευθούν και ο Γενικός Γραμματέας του Ασύλου, Αλεχάντρο, τα σβήνει αν δεν του αρέσουν.
Αν τους ξέρετε και αλλού (social media, email κλπ), ειδοποιήστε τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και οοοχι, δεν ειστε εκτος θεματος εδω και πφφ... πολλες σελιδες!

Εφτυσα την οθονη παλι.Uppercut έγραψε: 30 Ιουν 2018, 15:22 Update: Προφανώς παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση κι έφαγα μπαν.
Έχετε αποκλειστεί οριστικά από αυτό το σύστημα συζητήσεων.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων για περισσότερες πληροφορίες.
Μια απαγόρευση έχει εκδοθεί στο όνομα μέλους σας.
Στο Λέφτερο παρακολουθώ κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις - αν θελήσουν να με μπανάρουν - επειδή έτσι γουστάρουν - δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πάντως για το '' Διπλωματικά '' η οπως αλλιώς πείτε το δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να δηλώσω πίστη και αφοσίωση μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός μου σε κανένα φόρουμ - ούτε φτύνω εκεί που εγλυφα - γράφτηκα - έκανα αίτηση μόνος μου - με δέχτηκαν - φιλοξένησαν η να διαγκωνίζομαι στριμωγμένος με άλλους και άλλες για προσκύνημα - διαγωνισμό σε χουλιγκανικο οπαδιλίκι .
Πάντως για το '' Διπλωματικά '' η οπως αλλιώς πείτε το δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να δηλώσω πίστη και αφοσίωση μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός μου σε κανένα φόρουμ - ούτε φτύνω εκεί που εγλυφα - γράφτηκα - έκανα αίτηση μόνος μου - με δέχτηκαν - φιλοξένησαν η να διαγκωνίζομαι στριμωγμένος με άλλους και άλλες για προσκύνημα - διαγωνισμό σε χουλιγκανικο οπαδιλίκι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Μπήκα να τσεκάρω. Κι εγώ με μπαν είμαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ναι αλλά είμαστε στο περι ανέμων οπότε οκCustom_F έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:24 Και οοοχι, δεν ειστε εκτος θεματος εδω και πφφ... πολλες σελιδες!![]()
νομίζω
Αμα δείτε κανέναν συντονιστή να πλησιάζει δώστε συρμα να διαλυθούμε
κάποιος να φυλάει τσίλιες
εδιτ
μας πιάσαν
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Νταξ, φλώρικα πράματα, εμείς εδώ πάνω γενικά πάντως δεν την αντέχουμε τόση ομοφυλοφιλία.Αγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:25 Στο Λέφτερο παρακολουθώ κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις - αν θελήσουν να με μπανάρουν - επειδή έτσι γουστάρουν - δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πάντως για το '' Διπλωματικά '' η οπως αλλιώς πείτε το δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να δηλώσω πίστη και αφοσίωση μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός μου σε κανένα φόρουμ - ούτε φτύνω εκεί που εγλυφα - γράφτηκα - έκανα αίτηση μόνος μου - με δέχτηκαν - φιλοξένησαν η να διαγκωνίζομαι στριμωγμένος με άλλους και άλλες για προσκύνημα - διαγωνισμό σε χουλιγκανικο οπαδιλίκι .![]()
.
.
argouen έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:29 ναι αλλά είμαστε στο περι ανέμων οπότε οκ![]()
νομίζω![]()
Αμα δείτε κανέναν συντονιστή να πλησιάζει δώστε συρμα να διαλυθούμε
κάποιος να φυλάει τσίλιες
εδιτ
μας πιάσαν![]()
-
Uppercut
Καθάρισε την τώρα.Custom_F έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:24 Και οοοχι, δεν ειστε εκτος θεματος εδω και πφφ... πολλες σελιδες!![]()
Εφτυσα την οθονη παλι.Uppercut έγραψε: 30 Ιουν 2018, 15:22 Update: Προφανώς παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση κι έφαγα μπαν.
Έχετε αποκλειστεί οριστικά από αυτό το σύστημα συζητήσεων.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων για περισσότερες πληροφορίες.
Μια απαγόρευση έχει εκδοθεί στο όνομα μέλους σας.![]()
![]()
![]()
Εντωμεταξύ έτρεξαν να μπανάρουν κάποιον που έχει να ποστάρει δύο μήνες κι έχει συνολικά 7 ποστς εκεί για κάτι που είπε σ' ένα άλλο πχώρουμ. Το αντιλήφθηκαν δε σε 10 λεπτάκια κι έδρασαν ακαριαία. Συνήθως είναο ο φόσιλις που λέει τι σεξουλαικά προβλήματα έχει ο καθένας, αλλά εδώ δε βρίσκω άλλη εξήγηση.
Εδώ δεν είναι ελεύθερο.νετ. Εδώ είναι πραγματικά ελεύθερο. Οι συντονιστές είναι μετρημένοι, λογικοί, εχέφρονες, συμπαθητικοί.
Τι κερδίζω;
ναι βρε έτσι είναι, απλά κάνουμε και λίγη πλάκα. Πάντως ρε Άγι, θα έρθει μία μέρα που θα διαβάσεις εκεί κάτι ενδιαφέρον και θα θες να απαντήσεις με ένα σύνδεσμο/αναφορά προς κάτι που είχες διαβάσει εδώ, και τότε θα έχει ενδιαφέρον τι θα σκεφτείςΑγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:25 Στο Λέφτερο παρακολουθώ κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις - αν θελήσουν να με μπανάρουν - επειδή έτσι γουστάρουν - δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πάντως για το '' Διπλωματικά '' η οπως αλλιώς πείτε το δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να δηλώσω πίστη και αφοσίωση μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός μου σε κανένα φόρουμ - ούτε φτύνω εκεί που εγλυφα - γράφτηκα - έκανα αίτηση μόνος μου - με δέχτηκαν - φιλοξένησαν η να διαγκωνίζομαι στριμωγμένος με άλλους και άλλες για προσκύνημα - διαγωνισμό σε χουλιγκανικο οπαδιλίκι .![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Ιουν 2018, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Uppercut
Δεν θα έχει πρόβλημα αυτός ρε.enaon έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:37ναι βρε έτσι είναι, απλά κάνουμε και λίγη πλάκα. Πάντως ρε Άγι, θα έρθει μία μέρα που θα διαβάσεις εκεί κάτι ενδιαφέρον και θα θες να απαντήσεις με κάτι που είχες διαβάσει εδώ, και τότε θα έχει ενδιαφέρον τι θα σκεφτείςΑγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:25 Στο Λέφτερο παρακολουθώ κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις - αν θελήσουν να με μπανάρουν - επειδή έτσι γουστάρουν - δεν μπορώ να κάνω κάτι.
![]()
.
.
-
Uppercut
Άραξε, δεν ήταν σοβαρό το σχόλιο. Σιγά μην έλεγα ότι φοβάσαι μη σε δείρει ο Διάδοχος.Αγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:25 Στο Λέφτερο παρακολουθώ κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις - αν θελήσουν να με μπανάρουν - επειδή έτσι γουστάρουν - δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Ρώτα και τον Uppercut που πριν λίγη ώρα είπε κάτι ανάλογο και τώρα τον έχουν σε καραντίνα.Αγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 16:01Δεν ισχύει - οτι γράφω ανεβαίνει άμεσα - δεν έχει σβηστεί ποτέ κανένα.Juno έγραψε: 30 Ιουν 2018, 14:23απαιτούνUppercut έγραψε: 30 Ιουν 2018, 14:20 Τι λέτε ρε παιδιά; Υπάρχουν άτομα στο ελεύθερο που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτουνού; Γιατί δεν ειδοποιούνται;
Γιατί αυτά που γράφεις είτε σαν σχόλια είτε σαν μηνύματα προέγκριση για να δημοσιευθούν και ο Γενικός Γραμματέας του Ασύλου, Αλεχάντρο, τα σβήνει αν δεν του αρέσουν.
Αν τους ξέρετε και αλλού (social media, email κλπ), ειδοποιήστε τους.
Θα σας πετάξουν έξω έναν-έναν όποτε και όπως τους βολεύει. Καλύτερα να φύγετε μόνοι σας και όλοι μαζί, μήπως καταλάβουν κάτι οι αιχμάλωτοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 30 Ιουν 2018, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 69 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 8 Απαντήσεις