!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Δεν διαφωνώ, Μικρασιάτης που είναι καρμπόν ταταρομογγόλος. Το αν είναι Μικρασιάτης, εγκληματίας κτλ
δεν έχει καμιά σχέση φυσικά, καθαρά φυσιογνωμικά επιλέγει ο τύπος. Από τότε που τον είδα σε ένα βίντεο του
εγκληματολογικού μουσείου τον έχω ταυτίσει με τις μορφές στα αντισοβιετικά ποστερς. Νομίζω δεν υπάρχουν
πολλοί τέτοιοι Έλληνες, ή τουλάχιστον εμένα δεν μου έρχονται στο μυαλό.
δεν έχει καμιά σχέση φυσικά, καθαρά φυσιογνωμικά επιλέγει ο τύπος. Από τότε που τον είδα σε ένα βίντεο του
εγκληματολογικού μουσείου τον έχω ταυτίσει με τις μορφές στα αντισοβιετικά ποστερς. Νομίζω δεν υπάρχουν
πολλοί τέτοιοι Έλληνες, ή τουλάχιστον εμένα δεν μου έρχονται στο μυαλό.
Dwarven Blacksmith κάνοντας πρόταση συμφώνου συμβίωσης

+1Χαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 16:31 Οι last drive δεν μου άρεσαν καθόλου. Κι οτιδήποτε ακουγόταν το 90 από το χώρο.
Νταξ' , καλούληδες είναι αλλά όχι γιά μένα, αν δεν είχαν επιβληθεί τόσο βάναυσα δεν θα είχα την περιέργεια να τους ακούσω αλλά όσα έχω διαβάσει γιά αυτούς ή κολλητοί τους τα έγραψαν ή έμμισθοι λακέδες τύπου υμνογράφων του Springsteen.
Πάντως φαντάζομαι τον Καοτίκ σαν τον Αλέξη Καλοφωλιά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπα, αυτό είναι το αγόρι του, μπαρμπα-μπούμερ είναι, με τον Ευαγγελάτο μοιάζει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
γιατι πειράχτηκες τόσο;Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2020, 11:54Ό,τι να'ναι, πιο έξω δεν μπορούσες να πέσεις. Βασικά ούτε στον ύπνο σου.
![]()
προτιμάς κάτι τέτοιο;

- Dwarven Blacksmith
Εγώ προτιμώ την αρχική. Το κονσεπτ του υπερήρωα είναι αντιευρωπαϊκο εκ φύσεως. Είμαι ένας απλός μιλλενιαλ στρατιώτης.dotcom έγραψε: 01 Οκτ 2020, 09:52γιατι πειράχτηκες τόσο;Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2020, 11:54Ό,τι να'ναι, πιο έξω δεν μπορούσες να πέσεις. Βασικά ούτε στον ύπνο σου.
![]()
προτιμάς κάτι τέτοιο;
![]()
Μηπως σταμάτησες να δουλεύεις remote;
Είμαστε σε ένα άτυπο rotation περίπου μια εβδομάδα το μήνα στο "γραφείο".Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2020, 10:53
Εγώ προτιμώ την αρχική. Το κονσεπτ του υπερήρωα είναι αντιευρωπαϊκο εκ φύσεως. Είμαι ένας απλός μιλλενιαλ στρατιώτης.
Έιχαν λυσσάξει οι μπουμεροπροιστάμενοι να μας φέρουν σιγά σιγά όλους πίσω αλλά με τα νέα μέτρα ξαναάρχισε να γυρνάει προς το remote,τι να πεις άνθρωποι του μόχθου και αυτοί (προσπαθούν να αποφύγουν τα σπίτια τους)
- Dwarven Blacksmith
Κάτι υποψιάστηκα. Έπαθες σύνδρομο της Στοκχόλμης μανμου.dotcom έγραψε: 01 Οκτ 2020, 11:19Είμαστε σε ένα άτυπο rotation περίπου μια εβδομάδα το μήνα στο "γραφείο".Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2020, 10:53
Εγώ προτιμώ την αρχική. Το κονσεπτ του υπερήρωα είναι αντιευρωπαϊκο εκ φύσεως. Είμαι ένας απλός μιλλενιαλ στρατιώτης.
Έιχαν λυσσάξει οι μπουμεροπροιστάμενοι να μας φέρουν σιγά σιγά όλους πίσω αλλά με τα νέα μέτρα ξαναάρχισε να γυρνάει προς το remote,τι να πεις άνθρωποι του μόχθου και αυτοί (προσπαθούν να αποφύγουν τα σπίτια τους)
kauldron από πόλεμο δεν κάτεχε
Chainis τις κακουχιές δεν άντεχε (νουδούλης)
πήζον bot ήταν υποκείμενο γελοίο
κόκκορας φοβότανε το κρύο
4 στρατηγοί στο γενικό επιτελείο φόρουμ επιτίθονται στην Τουρκιά
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
που το ξετρυπωσες
καταπληκτικο!
καταπληκτικο!
georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 22:01 kauldron από πόλεμο δεν κάτεχε
Μπα, αντέχω πολύ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider