Bazoomba έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:40Εγω θυμαμαι οτι αρχισε να σε βριζει οταν ξεκινησες να τον αποκαλεις σταυρομανουρα στο νημα της Ουκρανιας. Θυμαμαι επισης πως τους χαρακτηρισμους τους αρχισες εσυ.Thor έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:50Κατ'αρχας, χωρις να γνωριζει υποτιθεται προσωπα και καταστασεις σ'ενα νεο χωρο νεος χρηστης, μου την επεσε χωρις απολυτως κανενα λογο, φανηκε το απωθημενο του.GoBack έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:41
Δεν πρεπει να εχει κανει ουτε μισο αυτιστικο ποστ το μελος student,πως εκανες τη συνδεση;
Αμα διαβασεις και τα ποστ που εχει κανει σε αλλα νηματα, θα δεις το αυτιστικο στιλ του να ξεδιπλωνεται με χαρη και μεγαλειο.
Επισης, γραφει σαν μυδραλιο οπως και ο ''συχωρεμενος'' και κουβαλαει τις ιδιες αποψεις περι επιστημης.
Δε θελει κοπο, ειναι εκει μπροστα σας, το φωναζει απελπισμενα, θελει τη προσοχη σας,
Εαν ειναι οντως αυτος, τοτε τα σεβη μου στον Σταβμαν αρ, ειναι ευφυεστατος. Σε καθε περιπτωση δεν μοιαζουν οι αποψεις των 2 περσονων και ο student δεν αναλωνεται σε debate μανιωδως οπως εκανε ο Σταυρος.
Ξαφνικα αρχισε να μου τη λεει με τη κλασικη ειρωνια του Στραβομανουρα γι'αυτο και τον καταλαβα και του απαντησα καταλληλως, αλλα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο ν'ακουσω απο'σενα.
Γνωστος αμεροληπτος, παλι καλα που δεν εισαι πλεον συντονιστης.