!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Bazoomba έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:40
Thor έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:50
GoBack έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:41

Δεν πρεπει να εχει κανει ουτε μισο αυτιστικο ποστ το μελος student,πως εκανες τη συνδεση;
Κατ'αρχας, χωρις να γνωριζει υποτιθεται προσωπα και καταστασεις σ'ενα νεο χωρο νεος χρηστης, μου την επεσε χωρις απολυτως κανενα λογο, φανηκε το απωθημενο του.
Αμα διαβασεις και τα ποστ που εχει κανει σε αλλα νηματα, θα δεις το αυτιστικο στιλ του να ξεδιπλωνεται με χαρη και μεγαλειο.
Επισης, γραφει σαν μυδραλιο οπως και ο ''συχωρεμενος'' και κουβαλαει τις ιδιες αποψεις περι επιστημης.
Δε θελει κοπο, ειναι εκει μπροστα σας, το φωναζει απελπισμενα, θελει τη προσοχη σας,
Εγω θυμαμαι οτι αρχισε να σε βριζει οταν ξεκινησες να τον αποκαλεις σταυρομανουρα στο νημα της Ουκρανιας. Θυμαμαι επισης πως τους χαρακτηρισμους τους αρχισες εσυ.

Εαν ειναι οντως αυτος, τοτε τα σεβη μου στον Σταβμαν αρ, ειναι ευφυεστατος. Σε καθε περιπτωση δεν μοιαζουν οι αποψεις των 2 περσονων και ο student δεν αναλωνεται σε debate μανιωδως οπως εκανε ο Σταυρος.
:smt018 ουτε καν.
Ξαφνικα αρχισε να μου τη λεει με τη κλασικη ειρωνια του Στραβομανουρα γι'αυτο και τον καταλαβα και του απαντησα καταλληλως, αλλα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο ν'ακουσω απο'σενα.
Γνωστος αμεροληπτος, παλι καλα που δεν εισαι πλεον συντονιστης.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος »

οπα
Άβαταρ μέλους
Πλέριος

Πλέριος έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:54 οπα

για τους CAN
Άβαταρ μέλους
Thor

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:46
Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:12
sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:09

Άστο καλλίτερα, εν περάζ.
:wave:
Ρε, καταλαβε το, δεν μπορω να σου κακιωσω ο,τι και να γραψεις, μ'εχεις βοηθησει και κατι τετοια δεν τα ξεχναω ποτε.

Θα κομπλέξιαζε έτσι και σε μένα; Παλιά όταν επέστρεφα από μπαν έλεγε "ήρθε ο χαοτικός και ανέβασε λέβελ το φόρουμ". Γενικά ανταλλάζαμε φιλοφρονήσεις. Εκτός αν το παίζει τώρα για να θολώσει τα νερά.
Τώρα έλεγε αυτά

viewtopic.php?f=33&t=49502&start=135#p3162307
Η γνωστη του ειρωνια, αλλη μια επιβεβαιωση.
Άβαταρ μέλους
Thor

Τελος παντων, πολυ αναλωθηκαμε για τον συγκεκριμενο και θα γελανε και τα μουστακια του τωρα.
Αν δεν πιστευετε οτι ειναι αυτος, δεν ειναι, δε θα χασω και τον υπνο μου που δεν το βλεπετε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ρε σεις, ειλικρινά τώρα σοβαρολογείτε με τις πιθανές συνδέσεις του ποιος την έλεγε σε ποιον, ώστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα;

Το στυλ γραφής του καθενός, δεν σας λέει κάτι; Μερικές φορές πραγματικά πιστεύω ότι αν για κάποιο λόγο έπαιζε κάποια στραβή στη βιβλιοδεσία ενός βιβλίου όπου κάποια τυπογραφικά θα ήταν κείμενα του Καζαντζάκη για την Ασκητική, κάποια αποφθέγματα ζωής της σουπερκικής και κάποια ποιήματα της Δημουλά, έτσι ατάκτως ερριμμένα και συνδεδεμένα, δεν θα καταλαβαίνατε καν τη διαφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πλέριος

Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:59 Τελος παντων, πολυ αναλωθηκαμε για τον συγκεκριμενο και θα γελανε και τα μουστακια του τωρα.
Αν δεν πιστευετε οτι ειναι αυτος, δεν ειναι, δε θα χασω και τον υπνο μου που δεν το βλεπετε.
φανταζεσαι να μην ειναι αυτος?

και να δεις στον υπνο σου την ΓΑΛΗ και τον wooded glade?
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

:smt005:

Ούτε καν.

Ωραίος ρε φίλε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

GoBack έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:41

Δεν πρεπει να εχει κανει ουτε μισο αυτιστικο ποστ το μελος student,πως εκανες τη συνδεση;
Κατ'αρχας, χωρις να γνωριζει υποτιθεται προσωπα και καταστασεις σ'ενα νεο χωρο νεος χρηστης, μου την επεσε χωρις απολυτως κανενα λογο, φανηκε το απωθημενο του.
Αμα διαβασεις και τα ποστ που εχει κανει σε αλλα νηματα, θα δεις το αυτιστικο στιλ του να ξεδιπλωνεται με χαρη και μεγαλειο.
Επισης, γραφει σαν μυδραλιο οπως και ο ''συχωρεμενος'' και κουβαλαει τις ιδιες αποψεις περι επιστημης.
Δε θελει κοπο, ειναι εκει μπροστα σας, το φωναζει απελπισμενα, θελει τη προσοχη σας,
Εγω θυμαμαι οτι αρχισε να σε βριζει οταν ξεκινησες να τον αποκαλεις σταυρομανουρα στο νημα της Ουκρανιας. Θυμαμαι επισης πως τους χαρακτηρισμους τους αρχισες εσυ.

Εαν ειναι οντως αυτος, τοτε τα σεβη μου στον Σταβμαν αρ, ειναι ευφυεστατος. Σε καθε περιπτωση δεν μοιαζουν οι αποψεις των 2 περσονων και ο student δεν αναλωνεται σε debate μανιωδως οπως εκανε ο Σταυρος.
Είσαι ειδικός και στις περσόνες που δεν είναι του Χαοτικού;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 01:00 Ρε σεις, ειλικρινά τώρα σοβαρολογείτε με τις πιθανές συνδέσεις του ποιος την έλεγε σε ποιον, ώστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα;

Το στυλ γραφής του καθενός, δεν σας λέει κάτι; Μερικές φορές πραγματικά πιστεύω ότι αν για κάποιο λόγο έπαιζε κάποια στραβή στη βιβλιοδεσία ενός βιβλίου όπου κάποια τυπογραφικά θα ήταν κείμενα του Καζαντζάκη για την Ασκητική, κάποια αποφθέγματα ζωής της σουπερκικής και κάποια ποιήματα της Δημουλά, έτσι ατάκτως ερριμμένα και συνδεδεμένα, δεν θα καταλαβαίνατε καν τη διαφορά.

Εμένα έλεγαν ότι είμαι ο John dear. Ό,τι ναναι
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 01:06

Είσαι ειδικός και στις περσόνες που δεν είναι του Χαοτικού;
Με εκπαιδευσες καλα :003:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Bazoomba έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:40 Εγω θυμαμαι οτι αρχισε να σε βριζει οταν ξεκινησες να τον αποκαλεις σταυρομανουρα στο νημα της Ουκρανιας. Θυμαμαι επισης πως τους χαρακτηρισμους τους αρχισες εσυ.

Η πατρότητα του χαρακτηρισμού είναι δική μου και μην μου την αφαιρείς. Πιθανόν του την έδωσα και στο παλιό.
Και ταιριάζει γάντι στον συγκεκριμένο.
Όταν πρωτομπήκε στο παλιό έγραψε τόσες πολλές μαλακίες που τον κράξαμε πολλοί, χριστιανοί και άθεοι (Λοξίας, Fonfon, George_V, εγώ και άλλοι που δεν θυμάμαι).
Αντέδρασε σκούζοντας για αναίτιες επιθέσεις από πολυπρόφιλους λογαριασμούς, παρά τις διαβεβαιώσεις του Συντονισμού για το αντίθετο.
Συνέχισε τους υπαινιγμούς για πολιπρόφιλα μέλη.
Φανατικός δημιουργιστής, ανήθικος συνομιλητής, ψεύτης, διαστρεβλωτής και στρεψοδίκης.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:54 :smt018 ουτε καν.
Ξαφνικα αρχισε να μου τη λεει με τη κλασικη ειρωνια του Στραβομανουρα γι'αυτο και τον καταλαβα και του απαντησα καταλληλως, αλλα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο ν'ακουσω απο'σενα.
Όταν ορίστηκε συντονιστής είχα αντιδράσει γραπτά ότι θα μεροληπτεί αφού είναι ένθερμος χριστιανός.
Φανερή η συμπάθεια του για τον στραβομανούρα.
Θεωρώ ότι κάνεις λάθος στο θέμα της επανεμφάνισης του με άλλο προφίλ.
Δεν έχω εντοπίσει ακόμα κάποιον που να του μοιάζει και τον έχω σπουδάσει τον φανατίλα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Thor

Πλέριος έγραψε: 27 Αύγ 2023, 01:03
Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:59 Τελος παντων, πολυ αναλωθηκαμε για τον συγκεκριμενο και θα γελανε και τα μουστακια του τωρα.
φανταζεσαι να μην ειναι αυτος?

και να δεις στον υπνο σου την ΓΑΛΗ και τον wooded glade?
:o :a040:
Άβαταρ μέλους
Thor

Nandros έγραψε: 27 Αύγ 2023, 12:34
Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:54 :smt018 ουτε καν.
Όταν ορίστηκε συντονιστής είχα αντιδράσει γραπτά ότι θα μεροληπτεί αφού είναι ένθερμος χριστιανός.
Φανερή η συμπάθεια του για τον στραβομανούρα.
Θεωρώ ότι κάνεις λάθος στο θέμα της επανεμφάνισης του με άλλο προφίλ.
Δεν έχω εντοπίσει ακόμα κάποιον που να του μοιάζει και τον έχω σπουδάσει τον φανατίλα.
.
Δεν υπαρχει περιπτωση να απεχει απ'το Φορουμ, ειναι αρρωστημενη περιπτωση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”