!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
γιατι τον λες δεξιο, νεοδημοκράτης ειναι. Σιγα μην δεν τον κοροιδευεις.
Επιτρεψε μου να επιμεινω, οι αβροφροσύνες πρεπει να ανταποδίδονται.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Αν προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι, αναφερω κι αλλα οχι μονο αυτο που επισημενεις.sys3x έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:07Άρα επειδής σου την είπε είναι παγιός χρήστης κι όχι γενικά κάποιος παγιός χρήστης αλλά ο συγκεκριμένος κιόλα.Thor έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:50Κατ'αρχας, χωρις να γνωριζει υποτιθεται προσωπα και καταστασεις σ'ενα νεο χωρο νεος χρηστης, μου την επεσε χωρις απολυτως κανενα λογο, φανηκε το απωθημενο του.GoBack έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:41
Δεν πρεπει να εχει κανει ουτε μισο αυτιστικο ποστ το μελος student,πως εκανες τη συνδεση;
Αμα διαβασεις και τα ποστ που εχει κανει σε αλλα νηματα, θα δεις το αυτιστικο στιλ του να ξεδιπλωνεται με χαρη και μεγαλειο.
Επισης, γραφει σαν μυδραλιο οπως και ο ''συχωρεμενος'' και κουβαλαει τις ιδιες αποψεις περι επιστημης.
Δε θελει κοπο, ειναι εκει μπροστα σας, το φωναζει απελπισμενα, θελει τη προσοχη σας,
![]()
Που είναι αφτό με το γύρο;
Α, νάτο.
Δερ γιου γκόου.
![]()
![]()
Περιμενε, θα σ'το βρω εγω, να το
Άστο καλλίτερα, εν περάζ.Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:06Αν προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι, αναφερω κι αλλα οχι μονο αυτο που επισημενεις.sys3x έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:07Άρα επειδής σου την είπε είναι παγιός χρήστης κι όχι γενικά κάποιος παγιός χρήστης αλλά ο συγκεκριμένος κιόλα.Thor έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:50
Κατ'αρχας, χωρις να γνωριζει υποτιθεται προσωπα και καταστασεις σ'ενα νεο χωρο νεος χρηστης, μου την επεσε χωρις απολυτως κανενα λογο, φανηκε το απωθημενο του.
Αμα διαβασεις και τα ποστ που εχει κανει σε αλλα νηματα, θα δεις το αυτιστικο στιλ του να ξεδιπλωνεται με χαρη και μεγαλειο.
Επισης, γραφει σαν μυδραλιο οπως και ο ''συχωρεμενος'' και κουβαλαει τις ιδιες αποψεις περι επιστημης.
Δε θελει κοπο, ειναι εκει μπροστα σας, το φωναζει απελπισμενα, θελει τη προσοχη σας,
![]()
Α, νάτο.
Δερ γιου γκόου.
![]()
![]()
Περιμενε, θα σ'το βρω εγω, να το![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Jolly Roger
ελπιζω να ειναι καλα
ελπιζω να ειναι καλα
Ρε, καταλαβε το, δεν μπορω να σου κακιωσω ο,τι και να γραψεις, μ'εχεις βοηθησει και κατι τετοια δεν τα ξεχναω ποτε.sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:09Άστο καλλίτερα, εν περάζ.Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:06Αν προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι, αναφερω κι αλλα οχι μονο αυτο που επισημενεις.sys3x έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:07
Άρα επειδής σου την είπε είναι παγιός χρήστης κι όχι γενικά κάποιος παγιός χρήστης αλλά ο συγκεκριμένος κιόλα.
![]()
Α, νάτο.
Δερ γιου γκόου.
![]()
![]()
Περιμενε, θα σ'το βρω εγω, να το![]()
![]()
Ο τύπος είναι κορυφή, κι εγώ ελπίζω να είναι καλά.
.
.
Ρε άσε να σπάσουμε λίγο πλάκα λαίμαι.Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:12Ρε, καταλαβε το, δεν μπορω να σου κακιωσω ο,τι και να γραψεις, μ'εχεις βοηθησει και κατι τετοια δεν τα ξεχναω ποτε.
.
.
Σταμάτα ρε σατανά.enaon έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:58 γιατι τον λες δεξιο, νεοδημοκράτης ειναι. Σιγα μην δεν τον κοροιδευεις.
.
.
Καλα σορυ, το παιρνω πισω και θα σε βρισω, περιμενε ομως λιγο.
Δεν κοροϊδεύω ποτέ κανέναν, Αφού είμαι εκ φύσεως γνήσιο χριστιανόπουλο ρε νουντλ! Έχω ευαισθησίες τέτοιες που με κάνουν καλοπροαίρετο.enaon έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:58 γιατι τον λες δεξιο, νεοδημοκράτης ειναι. Σιγα μην δεν τον κοροιδευεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγω θυμαμαι οτι αρχισε να σε βριζει οταν ξεκινησες να τον αποκαλεις σταυρομανουρα στο νημα της Ουκρανιας. Θυμαμαι επισης πως τους χαρακτηρισμους τους αρχισες εσυ.Thor έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:50Κατ'αρχας, χωρις να γνωριζει υποτιθεται προσωπα και καταστασεις σ'ενα νεο χωρο νεος χρηστης, μου την επεσε χωρις απολυτως κανενα λογο, φανηκε το απωθημενο του.
Εαν ειναι οντως αυτος, τοτε τα σεβη μου στον Σταβμαν αρ, ειναι ευφυεστατος. Σε καθε περιπτωση δεν μοιαζουν οι αποψεις των 2 περσονων και ο student δεν αναλωνεται σε debate μανιωδως οπως εκανε ο Σταυρος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Thor έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:12Ρε, καταλαβε το, δεν μπορω να σου κακιωσω ο,τι και να γραψεις, μ'εχεις βοηθησει και κατι τετοια δεν τα ξεχναω ποτε.
Θα κομπλέξιαζε έτσι και σε μένα; Παλιά όταν επέστρεφα από μπαν έλεγε "ήρθε ο χαοτικός και ανέβασε λέβελ το φόρουμ". Γενικά ανταλλάζαμε φιλοφρονήσεις. Εκτός αν το παίζει τώρα για να θολώσει τα νερά.
Τώρα έλεγε αυτά
viewtopic.php?f=33&t=49502&start=135#p3162307
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ξεκόλλα ρε, ούτεΧαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:46
Θα κομπλέξιαζε έτσι και σε μένα; Παλιά όταν επέστρεφα από μπαν έλεγε "ήρθε ο χαοτικός και ανέβασε λέβελ το φόρουμ". Γενικά ανταλλάζαμε φιλοφρονήσεις. Εκτός αν το παίζει τώρα για να θολώσει τα νερά.
Τώρα έλεγε αυτά
viewtopic.php?f=33&t=49502&start=135#p3162307
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις