Φαίνεται πως Δευτέρα-Τρίτη θα ρίξει βαρβάτες βροχές σε Θεσσαλία και Δ. Μακεδονία.taliban έγραψε: 22 Σεπ 2023, 13:11 Με τα σημερινά στοιχεία είδα ότι θα πέσει αρκετό νερό στη Δ. Θεσσαλία.
Αν και μεσολαβούν μέρες ακόμη...ελπίζω να αλλάξει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει γαμηθεί στην εντελώς αφύσικη ζέστη...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μπορεί να μην είναι σαν τις προηγούμενες. Αν και ψυχρή λίμνη σημαίνει και λίγο απρόβλεπτα,τοπικά τουλάχιστον, ύψη βροχής αλλά θα δούμε...
Φθινόπωρο έρχεται όπως και να χει θα ρίξει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βασικά θέλω βροχή και για ένα λόγο ακόμα.vantono έγραψε: 22 Σεπ 2023, 14:00Πατατούλες ή ρυζάκι να βάλουμε για γαρνιτούρα? Να σας την τυλίξομεν πακέτο ή την θέλετε στο χέρι?George_V έγραψε: 21 Σεπ 2023, 22:04 Ζέστη και υγρασία.
Βασικά θέλω μια βροχή. Όχι να ξεκωλωθει όπως προ 2 εβδομάδων. Μια απλή μικρή δροσιστική βροχή με την κατάλληλη θερμοκρασία.
Δεν ερχονται κατά παραγγελία οι βροχές, πύτε μου, δυστυχως.![]()
Μακάρι κι εμεις που γουστάρουμε ζέστη, να μπορουσαμε να παραγγείλουμε τετοιον καιρο (σαν το σημερινο) για τα μεσα Ιουλίου αντί για 45άρια που σκάνε συνηθως τότε.
Αλλά δυστυχως την παίρνεις πακέτο τη φάση. You pray for rain, you gotta deal with the mud too, το εγραψα και σε προηγούμενες σελιδες.
Ασε που το μετά της βροχής ειναι ο,τι χειρότερο. Οσο βρέχει μπορεί να ειναι ωραια και δροσερά, αλλά τετοια εποχη δημιουργείται τραγική υγρασία και μετα κολλάς ολόκληρος.
Και το χειμώνα δηλαδή, η μεταβροχική φάση πάλι δημιουργεί εκνευριστικη υγρασία.
Για αυτό άσε, μην ευχεσαι τίποτα σε κακοκαιρία. Δεν μπορουν να το διαχειριστούν οι ελληνιόλοι, θα πεθανει κοσμος. Μονο ζεστη και καυσωνας ειναι ο πιο ασφαλής καιρός για τους ελ, οσο κι αν τον απεχθάνονται.
Η ξηρασία μας έχει γαμησει τις ελιές. Έχει να βρέξει από Μάιο και αν δεν ρίξει καλό νερό σύντομα θα χάσουμε το 60% της παραγωγής σχεδόν. Η και παραπάνω.
Και πέρσι που πάλι είχαμε ξηρασία χάσαμε το 55%.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γενικά ακουω οτι φέτος ειναι παρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τις ελιές και τα λάδια. Στο δικο μου χωριο φετος παιζει να μη βγαλουμε ουτε σταγονα.George_V έγραψε: 22 Σεπ 2023, 19:18Βασικά θέλω βροχή και για ένα λόγο ακόμα.vantono έγραψε: 22 Σεπ 2023, 14:00Πατατούλες ή ρυζάκι να βάλουμε για γαρνιτούρα? Να σας την τυλίξομεν πακέτο ή την θέλετε στο χέρι?George_V έγραψε: 21 Σεπ 2023, 22:04 Ζέστη και υγρασία.
Βασικά θέλω μια βροχή. Όχι να ξεκωλωθει όπως προ 2 εβδομάδων. Μια απλή μικρή δροσιστική βροχή με την κατάλληλη θερμοκρασία.
Μακάρι κι εμεις που γουστάρουμε ζέστη, να μπορουσαμε να παραγγείλουμε τετοιον καιρο (σαν το σημερινο) για τα μεσα Ιουλίου αντί για 45άρια που σκάνε συνηθως τότε.
Αλλά δυστυχως την παίρνεις πακέτο τη φάση. You pray for rain, you gotta deal with the mud too, το εγραψα και σε προηγούμενες σελιδες.
Ασε που το μετά της βροχής ειναι ο,τι χειρότερο. Οσο βρέχει μπορεί να ειναι ωραια και δροσερά, αλλά τετοια εποχη δημιουργείται τραγική υγρασία και μετα κολλάς ολόκληρος.
Για αυτό άσε, μην ευχεσαι τίποτα σε κακοκαιρία. Δεν μπορουν να το διαχειριστούν οι ελληνιόλοι, θα πεθανει κοσμος. Μονο ζεστη και καυσωνας ειναι ο πιο ασφαλής καιρός για τους ελ, οσο κι αν τον απεχθάνονται.
Η ξηρασία μας έχει γαμησει τις ελιές. Έχει να βρέξει από Μάιο και αν δεν ρίξει καλό νερό σύντομα θα χάσουμε το 60% της παραγωγής σχεδόν. Η και παραπάνω.
Οχι οτι ήμασταν και ποτέ κανενα υπέρτατο ελαιοχώρι εμείς, εσπεριδοειδοχώρι είμαστε κυρίως, αλλά ακομα και απο ελαιοπαραγωγους ακουω απαισιόδοξα πράγματα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oταν οι Ισπανοί που έχουν το 40% της παγκόσμιας παραγωγής ουρλιάζουν για μείωση παραγωγής που σε κάποιες περιοχές αγγίζει ακόμα και το 90% λόγω ξηρασίας κλπ. φαντάσου τι συμβαίνει στην Ελλάδα που έχει ακριβώς τις ίδιες συνθήκες με την Ισπανία.vantono έγραψε: 22 Σεπ 2023, 19:21Γενικά ακουω οτι φέτος ειναι παρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τις ελιές και τα λάδια. Στο δικο μου χωριο φετος παιζει να μη βγαλουμε ουτε σταγονα.George_V έγραψε: 22 Σεπ 2023, 19:18Βασικά θέλω βροχή και για ένα λόγο ακόμα.vantono έγραψε: 22 Σεπ 2023, 14:00
Πατατούλες ή ρυζάκι να βάλουμε για γαρνιτούρα? Να σας την τυλίξομεν πακέτο ή την θέλετε στο χέρι?
Οχι οτι ήμασταν και ποτέ κανενα υπέρτατο ελαιοχώρι εμείς, εσπεριδοειδοχώρι είμαστε κυρίως, αλλά ακομα και απο ελαιοπαραγωγους ακουω απαισιόδοξα πράγματα.
Για αυτό βλέπεις λάδια (σχεδόν σκατολαδα) να εχου 13 ευρώ το λίτρο και τον ντενεκε να έχει πάει 150-170 ευρώ (είδα και έναν μαυραγοριτη να τον δίνει 210)
Και δεν μιλάω καν για λάδια Α' διαλογής έξτρα παρθένο κτλ. εκεί την τιμή την βλέπεις με τηλεσκόπιο πλέον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
stergiosbik
Μακάρι να μην ρίξει ούτε σταγόνα.
Η γη είναι τόσο κορεσμένη από το νερό που έπεσε,που δεν μπορεί να απορροφήσει ούτε σταγόνα!
Με μια βροχή που δεν θα είναι τίποτα το ιδιαίτερο,πολλα μέρη θα έχουν μεγάλο πρόβλημα στην Θεσσαλία.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πω ρε πστ μ.
Έχει και ζέστη πολύ θα το γυρίσει απότομα σε κρύο καιρό και βροχή...
Έχει και ζέστη πολύ θα το γυρίσει απότομα σε κρύο καιρό και βροχή...
Εδώ Αθήνα έχουμε καιρό Σιγκαπούρης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
user0972003
Κι εμένα ήρθε τέτοια ειδοποίηση την ίδια ώρα.taliban έγραψε: 24 Σεπ 2023, 17:15 Αρχίσαμε...
[img]https://i.postimg.cc/RFw4jyKb/Scre ... .jpg[/img]
Σώπα μωρέ μαλάκα κι εσύ τώρα, σιγά τι έκανες.
Εσύ να είσαι καλά πάνω απ' όλα.
οφ τόπικ τώρα:
Συγνεφιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αυτός ο καιρός, δεν μου αρέσει καθόλου, είναι περίεργος
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις