Κι εσύ φίλε μου είσαι ανώτερος από όλα αυτά τα πρωτόγονα γλοιώδη πράγματα. Για άλλους κόσμους είσαι ρε μεγάλε, από μακρινούς γαλαξίες σούπερ ανώτερους. Για υπερθεϊκές καταστάσεις μιλάμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα διαδηλώσουν αύριο είναι τσίρκουλα. Το σύνταγμα είναι ένα κωλόχαρτο..
Κι εσύ φίλε μου είσαι ανώτερος από όλα αυτά τα πρωτόγονα γλοιώδη πράγματα. Για άλλους κόσμους είσαι ρε μεγάλε, από μακρινούς γαλαξίες σούπερ ανώτερους. Για υπερθεϊκές καταστάσεις μιλάμε
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Συμφωνω στο οτι το Συνταγμα ειναι κωλοχαρτο.marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:00 Οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα διαδηλώσουν αύριο είναι τσίρκουλα. Το σύνταγμα είναι ένα κωλόχαρτο..
Κι εσύ φίλε μου είσαι ανώτερος από όλα αυτά τα πρωτόγονα γλοιώδη πράγματα. Για άλλους κόσμους είσαι ρε μεγάλε, από μακρινούς γαλαξίες σούπερ ανώτερους. Για υπερθεϊκές καταστάσεις μιλάμε![]()
Το χουν κανει κωλοχαρτο εδω και χρονια. Και κανεις δε λεει τιποτα για αυτο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ερωτώ, μακάρι να μπορούσα να ρωτήσω κατ'ίδιαν τον Λιόλιο ρε γμτ:
Τώρα βλέπει ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Λιόλιος να έχει πρόβλημα ο φακός τη νύχτα? δυο χρόνια για γκαζάκια μίλαγε!
Το μέγεθος της πυρόμπαλας, τα ινστιτούτα που εξετάζουν τόσο καιρό τους είπε κάποιος οτι τόσο ειναι και τόσο το ζύγισαν?
Ελεος , κάποιος να με λυπηθεί και να μου πάρει τον υπολογιστή απο τα χερια
Τώρα βλέπει ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Λιόλιος να έχει πρόβλημα ο φακός τη νύχτα? δυο χρόνια για γκαζάκια μίλαγε!
Το μέγεθος της πυρόμπαλας, τα ινστιτούτα που εξετάζουν τόσο καιρό τους είπε κάποιος οτι τόσο ειναι και τόσο το ζύγισαν?
Ελεος , κάποιος να με λυπηθεί και να μου πάρει τον υπολογιστή απο τα χερια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΟΧΙ! πρώτα εμένα να λυπηθεί!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Λίνο Βεντούρα
https://en.wikipedia.org/wiki/Cayce,_So ... _collisionOtto Weininger έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:52Βάλε και αλλα στοιχεία. Ταχύτητες, είδος μηχανών κλπ.Bandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:50 Συγκρούσεις τράινων Γερμανία και ΗΠΑ. Βλέπετε καμμιά φωτιά ή ανάφλεξη; Ετσι στο πρόχειρο γκουγκλάρισμα.
[img]https://i.postimg.cc/d09Ss0V2/germ ... .jpg[/img]
![]()
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE ... E%B3%CE%BA
χαμηλές ταχύτητες στην μία και ακινητοποιημένο ντίζελ στην άλλη
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- nik_killthemall
Σε ενα ευσυνειδητο κρατος με πολιτες υπευθυνους το πορισμα θα εριχνε οχι τη κυβερνηση αλλα ολο το πολιτικο συστημα των κομματων εξουσιας που κυβερνησαν ! Σε ενα κρατος με πολιτες γελοιους που θελουν να πεσουν συγκεκριμενα κομματα εξουσιας αλλα οχι τα δικα τους, το πορισμα ειναι αχρηστο, γιατι θελουν οι γελοιοι και οι επομενες κυβερνησεις και ο κρατικος μηχανισμους στον οποιο οι γελοιοι εργαζονται, να εχουν αμφοτεροι κεκτημενο δικαιωμα στην εγκληματικη ανικανοτητα !George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:01Συμφωνω στο οτι το Συνταγμα ειναι κωλοχαρτο.marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:00 Οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα διαδηλώσουν αύριο είναι τσίρκουλα. Το σύνταγμα είναι ένα κωλόχαρτο..
Κι εσύ φίλε μου είσαι ανώτερος από όλα αυτά τα πρωτόγονα γλοιώδη πράγματα. Για άλλους κόσμους είσαι ρε μεγάλε, από μακρινούς γαλαξίες σούπερ ανώτερους. Για υπερθεϊκές καταστάσεις μιλάμε![]()
Αλλα θιγονται οι γελοιοι οταν λεω πως αξιζει στον ψηφοφορο και τα τεμπη και το ματι και η γενοκτονια ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 28 Φεβ 2025, 08:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Δεν μας φτάνουν τώρα όλα τα άλλα, είναι και ο Νικ με το πρόβλημα διαχείρισης θυμού του!
Ελεος και με σένα!!!

Ελεος και με σένα!!!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η εξήγηση που έδωσε ο Κάπος που το υποστηρίζει αυτό είναι ότι τα λάδια αυτά σε πολύ υψηλή θερμοκρασία διασπώνται και δίνουν αυτή την ανάφλεξη.Το ίδιο λέει και ο άλλος Βέλγος,ο Κορτώ που έβαλε η εταιρία για πραγματογνώμονα.Saturn έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:58 Κοιτάχτε, δεν γίνεται να φταίνε οι μηχανές και τα λάδια του τραίνου και να μην το έχει βρει κανείς δυο χρόνια τώρα
Δηλαδή, αυτό ούτε εγώ δε μπορω να το δεχτώ
Δηλαδή,όποιος υποστηρίζει αυτό το πράγμα, πρέπει να δώσει μια εξήγηση
Οι άλλοι λένε άλλα,ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο καύσιμο για να γίνει παρόμοια ανάφλεξη.
ωπαOtto Weininger έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:02 Έλα Λακαφώση, καλά το πες τώρα στα πίσω πίσω.
https://twitter.com/omadaalithias/statu ... nIGWg&s=19
εκαναν δειγματοληπτική μόνο στην πλευρά που δεν μπαζώθηκε* = την αντίθετη από την πλευρά που βρέθηκε το εστιατόριο με την μηχανή της εμπορικής (picrel) - sημέιο που σύμφωνα με τους ερευνητές είχε σφηνωθει η πηγή του καυσίμου. αναφέρεται κάμποσες φορές η northbound φορά της πυρόσφαιρας
και ξανά... ίχνη καυσιμου βρέθηκαν στην απέναντι πλευρα, ενα μήνα μετα

*με πορτοκαλί το σημείο που κάηκε το εστιατόριο και βρέθηκαν οι περισσότεροι νεκροί
τι λέει ο λακαφώσης; "Δεν έγινε δειγματοληψία στα συγκεκριμένα σημεία όπως θα έπρεπε να γίνει"
Σιγουρα δεν πάει για κυνηγι στο δάσος η Ο.Α
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Παπαριές μαρίτσα μου λοιπόν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:06https://en.wikipedia.org/wiki/Cayce,_So ... _collisionOtto Weininger έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:52Βάλε και αλλα στοιχεία. Ταχύτητες, είδος μηχανών κλπ.Bandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:50 Συγκρούσεις τράινων Γερμανία και ΗΠΑ. Βλέπετε καμμιά φωτιά ή ανάφλεξη; Ετσι στο πρόχειρο γκουγκλάρισμα.
[img]https://i.postimg.cc/d09Ss0V2/germ ... .jpg[/img]
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι μόνο που άλλο είναι το "...εδω και χρονια. Και κανεις δε λεει τιποτα για αυτο" ("Ανησυχώ" => "Κάτι να γίνει" => "Πόσο θα παραμείνει αυτή η κατάσταση" κλπ κλπ)George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:01Συμφωνω στο οτι το Συνταγμα ειναι κωλοχαρτο.marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:00 Οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα διαδηλώσουν αύριο είναι τσίρκουλα. Το σύνταγμα είναι ένα κωλόχαρτο..
κι άλλο το ("μου τη σπάτε ρε" => "φάτε τον εμετό μου" => "και σήμερα έχω" => "είχα και χθες" => "θα έχω αύριο" => "Μπούααααχ" => "τσίρκουλα που μου μπασταρδεύετε το οικοσύστημά μου")
- Otto Weininger
Orion22 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:12ωπαOtto Weininger έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:02 Έλα Λακαφώση, καλά το πες τώρα στα πίσω πίσω.
https://twitter.com/omadaalithias/statu ... nIGWg&s=19![]()
εκαναν δειγματοληπτική μόνο στην πλευρά που δεν μπαζώθηκε* = την αντίθετη από την πλευρά που βρέθηκε το εστιατόριο με την μηχανή της εμπορικής (picrel) - sημέιο που σύμφωνα με τους ερευνητές είχε σφηνωθει η πηγή του καυσίμου. αναφέρεται κάμποσες φορές η northbound φορά της πυρόσφαιρας
και ξανά... ίχνη καυσιμου βρέθηκαν στην απέναντι πλευρα, ενα μήνα μετα(μετα από πίεση των συγγενών)
[img]https://i.postimg.cc/WzwBx7Jv/Scre ... .png[/img]
*με πορτοκαλί το σημείο που κάηκε το εστιατόριο και βρέθηκαν οι περισσότεροι νεκροί
τι λέει ο λακαφώσης; "Δεν έγινε δειγματοληψία στα συγκεκριμένα σημεία όπως θα έπρεπε να γίνει"
Σιγουρα δεν πάει για κυνηγι στο δάσος η Ο.Α
Την ξέρουμε την δειγματοληψία, απλά δεν βολευε να βγει και πολύ προς τα έξω:

Πάντως να τον παρακολουθείς τον Λακαφωση. Εχει ενδιαφέρον να δεις τι έλεγε πριν μήνες, πριν κάνα μήνα, μετα τα βίντεο και τι θα λέει σε κάνα 6μηνο.
Ο πιο ξύπνιος από όλους. Ε, και αν σχεδιάσαμε και καμιά δεξαμενή παραπάνω με τον Ευαγγελάτο, νερό και αλάτι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μα προσπαθεί να το διαχειριστεί δεν βλέπεις; Φταίνε οι α´λλοι που εχω δεν έχω τον κόσμο που ονειρεύομαι.Saturn έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:08 Δεν μας φτάνουν τώρα όλα τα άλλα, είναι και ο Νικ με το πρόβλημα διαχείρισης θυμού του!
Ελεος και με σένα!!!
![]()
Αλλά τώρα τι σου τα λέω; Θα καταλάβεις. Έχεις δώσει κι εσύ κάτι δείγματα...
Έτσι έτσι. Η κινητική ενέργεια.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:12Παπαριές μαρίτσα μου λοιπόν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:06https://en.wikipedia.org/wiki/Cayce,_So ... _collision
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 42 Απαντήσεις