!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Orion22 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:38
Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:33
παραμυθατζη,
κατι τύπους που έβλεπαν ρωσσους σαμποτερ και ήθελαν ελεγχο για εμβάσματα στους λογαριασμούς του σταθμαρχη, τους ξέρεις;
Τους ξέρω.
Για εμένα αυτό ενδεχόμενο είναι υπαρκτό ακόμα. Ειδικά μετα τα όσα είπε ο άλλος του ΝΑΤΟ.

Αλλά εγώ το ανέφερα και τέλος. Δεν έχω κάτι να το βασισω.
Ούτε πορίσματα βγάζω βάσει αυτού.

Και κυρίως, παραμυθατζη, δεν λέω για κανένα ότι "πλησιάζει η ώρα που θα παρακαλάει για έλεος".

Ατσαλώσου λέμε. Έχει συνέχεια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:26
Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:24 Πόσο με χαροποιείς δεν λεγεται, γιατί είχα αρχίσει να νοιώθω μουρλέγκω.
καλα κανεςι και νοιωθεις μουρλεγκω, σαχλαμαρες σου λεει, λυπαμαι. Ειναι σαν να σου λεει οτι δεν υπηρχε φωτια γιατι δεν ξερουμε ποιος την εβαλε.
Οχι. Δεν λέει σαχλαμάρες. Ούτε σου λέει οτι δεν υπήρχε "φωτιά" (για να το καταλάβεις, σου λέει οτι μια χαρά "φωτιά" μπορεί να υπάρχει όπως υπήρξε και η Μαρφίν πχ...).
Αυτό που ουσιαστικά λέει είναι γιατί είναι πολύ σημαντικό να επιμένει ο Όττο να λέει εμένα μουρλέγκω και η κυβέρνηση όλον τον κόσμο ψέκες.
Και γιατί ο Γιαννόπουλας εχει μοιράσει προσκλητήρια μέσω ταγκ στο μισό φόρουμ.
Κατάλαβες?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
kokkinostimvros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kokkinostimvros »

Αμέτρητες οι σφαλιάρες στα δεξιά μποτάκια

«Έχουμε δύο βίντεο που υπό κανονικές συνθήκες καταγραφής δεν μπορεί να είναι μόνον 33 λεπτά το καθένα. Λογικά και υπό φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να είναι τμήματα καταγραφών μεγαλύτερής διάρκειας.

Γιατί λοιπόν δίδονται στη δημοσιότητα δύο βίντεο μόνο 33 λεπτών;

Ο κ. ανακριτής τι έχει;

Αφού ο κ. Καπερναρος διαρρέει στη δημοσιότητα 2 βίντεο γιατί δε διαρρέει την ολότητα των καταγραφών εκείνης της ημέρας από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα για να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη γνησιότητα τους βλέποντας και άλλους συρμούς που διήλθαν μπροστά από τις κάμερες πριν το ατύχημα.

Έχει τα πλήρη βίντεο ο κ. ανακριτής ή έχει ότι ανέβηκε στο YouTube;

Δε γίνεται να σώζεται μόνο τμήμα των βίντεο. Τα βίντεο πριν αρχίζουν να διαγράφονται από τον σκληρό δίσκο παραμένουν σωσμένα στην ολότητά τους.

Ο συρμός φαίνεται να έχει τη σύνθεση της 63503 αλλά οι λαμαρίνες στα τρία πρώτα βαγόνια δε φαίνεται να εξέχουν ή να είναι προσδεμένες με σύρματα όπως ήταν στον συρμό που συμμετείχε στην σύγκρουση. Μέσα στο τούνελ θα γυαλίζανε στο φως τα σύρματα.

«Τα μεταφερόμενα ελάσματα είχαν προσδεθεί, ως ορίζονται από τα διεθνή πρότυπα, με δεσμίδες τεσσάρων συνεστραμμένων συρμάτων πάχους 5mm, ανοπτημένου όλκιμου σιδήρου, σε κατά πλάτος διπλό πέρασμα προ της ασφάλισης (περίπλεξης). Συνεπώς, με οκτώ (σύρματα ανά πρόσδεση και σε κατά μήκος αποστάσεις μικρότερες των τριών (3) μέτρων (Εκθεση Μπαρτζόπουλου)».

Δεν έχουμε φωτογραφίες των δύο καμερών.

Οι κάμερες φαίνεται να είναι σχετικά χαμηλά στο ύψος των δύο έως 2,5 μέτρων το πολύ. Τέτοια τοποθέτηση είναι αντισυμβατική γιατί οι κάμερες τοποθετούνται πλησιέστερα προς την οροφή και μάλιστα ώστε να έχουν μεγάλο οπτικό πεδίο. Το πεδίο της ν. 5 είναι εξαιρετικά περιορισμένο.

Επίσης οι κάμερες στηρίζονται γενικά σε τοίχο για να αποφεύγεται να η χρήση επιπρόσθετης κολώνας – στηρίγματος που στο τούνελ μέσα δε μπορείς να την τοποθετήσεις εύκολα λόγω στενότητας.

Απαιτούνται φωτογραφίες των καμερών και στατικές όψεις από τις ίδιες τις κάμερες για να μπορούμε να αποφανθούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για το τι βλέπουμε.

Επίσης η ονομασία των καμερών είναι αντισυμβατική γιατί θα περίμενε κανείς να αναγράφεται η τοποθεσία της κάμερας και όχι κάτι ασαφές όπως κάμερα 5 λες και πρόκειται για κάμερες μίνι μάρκετ.

Συγκρίνετέ την με την ονομασία των καμερών της ΠΑΘΕ.

Επίσης η ονομασία των καμερών στα βίντεο αυτά δεν ταιριάζει με τον τρόπο που ονοματίζει η εταιρεία τις κάμερες στον επιβατικό σταθμό ΘΣΝ (Δέστε την έκθεση Μπατζόπουλου -Βασιλακου για το περιεχόμενο των σκληρών δίσκων).

Εν κατακλείδι χωρίς να γνωρίζουμε πως εξήχθησαν αυτά τα βίντεο από τους δίσκους που τα περιείχαν και που βρίσκονταν αυτοί οι δίσκοι όταν έγινε αυτή η ανάκτηση στοιχείων, δεν μπορούμε να αποφανθούμε για τη γνησιότητα των βίντεο αυτών.

Η χρονοσήμανση δεν αποτελεί απόδειξη γιατί τα καταγραφικά μπορεί να ρυθμισθούν να αναγράφουν οποιαδήποτε ώρα και μέρα ανεξαρτήτως από την πραγματική ημερομηνία και ώρα και κάποιος μπορεί να γυρίσει βίντεο σε μεταγενέστερο χρόνο και να το χρονοσημάνει για προγενέστερο χρόνο και ημερομηνία.

Dr Manos Papadakis
University of Houston
Department of Mathematics
Philip Guthrie Hoffman Hall
3551 Cullen Blvd, Room 641
Houston, Texas 77204-3008
713-743-3500
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:48
Κατάλαβες?
Μοιρασα tags σε σοβαρες προσωπικοτητες που θεωρω οτι πρεπει να τοποθετηθουν για το θεμα :003:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

καλύτερο συντονισμό παιδιά, ανεβάζετε όλοι τα ίδια

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:26
Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:24 Πόσο με χαροποιείς δεν λεγεται, γιατί είχα αρχίσει να νοιώθω μουρλέγκω.
καλα κανεςι και νοιωθεις μουρλεγκω, σαχλαμαρες σου λεει, λυπαμαι. Ειναι σαν να σου λεει οτι δεν υπηρχε φωτια γιατι δεν ξερουμε ποιος την εβαλε.
Οχι. Δεν λέει σαχλαμάρες. Ούτε σου λέει οτι δεν υπήρχε "φωτιά" (για να το καταλάβεις, σου λέει οτι μια χαρά "φωτιά" μπορεί να υπάρχει όπως υπήρξε και η Μαρφίν πχ...).
Αυτό που ουσιαστικά λέει είναι γιατί είναι πολύ σημαντικό να επιμένει ο Όττο να λέει εμένα μουρλέγκω και η κυβέρνηση όλον τον κόσμο ψέκες.
Κατάλαβες?
ναι κορίτσι μου, αλλα δεν γραφω εγω για μπουκαλες υγραερίου και για μπαταρίες κλπ, καταλαβες; Δεν υπάρχει πρόβλημα με το καλεσμα του γγ, εκτος αν δεν μπορουμε να κρατηθουμε, πρεπει να το λυσουμε τωρα το μυστήριο, εχουμε και δουλειες. :lol:

σαχλαμαρες λεει, λυπαμαι.
kokkinostimvros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kokkinostimvros »

Αγχωμένες οι δεξιές αμοιβάδες. Λογικό θα μου πεις. Θα πρέπει να επιστρέψουν στην επαιτεία, μπορεί βέβαια και στην πορνεία.
Η ντροπή δεν είναι δουλειά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:24 Λοιπόν, συμπερασματικά και αναλόγως με αυτά τα οποία έλεγα κι εσύ συμφωνείς, αν πχ στην υπόθεση Καραιβαζ ή Μαρφιν, ο κοσμος το ειχε τουμπανο τι ειχε γινει αλλα δεν μπορουσε να στοιχειοθετηθει, παιζει και να εβγαινε στους δρομους να τα κανει ολα λιμπα. Εαν δεν φροντιζαν οι εμπλεκομενοι να διαχειριστουν την οργή, να θολώσουν λίγο τα νερά για να μουδιάσουν το κοινό αίσθημα κτλ κτλ, έτσι?
Μια μικρή διαφωνία. :D Στο έγκλημα Μάρφιν δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να βγει ο κόσμος να τα κάνει όλα λίμπα διότι δεν βγαίνει ο κόσμος γενικώς αλλά ο αριστερός κόσμος και αυτός δεν βγαίνει καθόλου όταν τα εγκλήματα τα κάνουν δικοί του.Η 17Ν σκότωσε καμμιά σαρανταριά άτομα αλλά ποτέ δεν έγινε καμμία διαδήλωση εναντίον της.Οι μόνες διαδηλώσεις που έγιναν σε καιρό πανδημίας μάλιστα έγιναν υπέρ του δολοφόνου διότι ήταν αριστερός.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Επειδή ο καλός φαρμακογιατρευτής της κοινότητας- που πρώτα δέρνει αλλά επειδή είναι και συνειδητός επιστήμονας και άνθρωπος μετά γιατρεύει, το αντίστροφο δηλαδη του γαμάω και δέρνω, εμένα δεν μου απαντάει γιατι είναι και τσιουάουα :003: , τί είπε πριν για Ρώσους πράκτροες και για ΝΑΤΟ? Δεν έχω ακούσει κατι, μπορεί να μου πει κανεις?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:54 Επειδή ο καλός φαρμακογιατρευτής της κοινότητας- που πρώτα δέρνει αλλά επειδή είναι και συνειδητός επιστήμονας και άνθρωπος μετά γιατρεύει, το αντίστροφο δηλαδη του γαμάω και δέρνω, εμένα δεν μου απαντάει γιατι είναι και τσιουάουα :003: , τί είπε πριν για Ρώσους πράκτροες και για ΝΑΤΟ? Δεν έχω ακούσει κατι, μπορεί να μου πει κανεις?
Ο Βελόπουλος έχει πει ότι μπορεί το τραίνο να μετέφερε καύσιμα για τα αμερικανικά drones που πετάνε μέχρι την Ουκρανία οπότε άνοιξε το γήπεδο και σε γεωπολιτικές θεωρίες περί του δυστυχήματος.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Σατουρν ο οττο λεει τόσες επίσημες πίπες, και θες να μαθεις για τους ρώσους; Και πιανεις και κουβεντα με τον Πατησιώτη; Μηπως εισαι και εσυ σκουληκι της ΝΔ; :011:
Άβαταρ μέλους
Saturn

πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:53
Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:24 Λοιπόν, συμπερασματικά και αναλόγως με αυτά τα οποία έλεγα κι εσύ συμφωνείς, αν πχ στην υπόθεση Καραιβαζ ή Μαρφιν, ο κοσμος το ειχε τουμπανο τι ειχε γινει αλλα δεν μπορουσε να στοιχειοθετηθει, παιζει και να εβγαινε στους δρομους να τα κανει ολα λιμπα. Εαν δεν φροντιζαν οι εμπλεκομενοι να διαχειριστουν την οργή, να θολώσουν λίγο τα νερά για να μουδιάσουν το κοινό αίσθημα κτλ κτλ, έτσι?
Μια μικρή διαφωνία. :D Στο έγκλημα Μάρφιν δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να βγει ο κόσμος να τα κάνει όλα λίμπα διότι δεν βγαίνει ο κόσμος γενικώς αλλά ο αριστερός κόσμος και αυτός δεν βγαίνει καθόλου όταν τα εγκλήματα τα κάνουν δικοί του.Η 17Ν σκότωσε καμμιά σαρανταριά άτομα αλλά ποτέ δεν έγινε καμμία διαδήλωση εναντίον της.Οι μόνες διαδηλώσεις που έγιναν σε καιρό πανδημίας μάλιστα έγιναν υπέρ του δολοφόνου διότι ήταν αριστερός.
Τα παραδείγματα που φέρνεις δεν τηρούν το κατ'αναλογίαν επακριβώς, γι αυτό -ενώ το διαισθάνεσαι :003: -δεν μπορείς να συμφωνήσεις επακριβώς με τα λεγόμενά μου.

Σου θυμίζω ας πούμε οτι με ένα τέτοιο πρωτοφανές δυστύχημα, με 57 νεκρά παδιά και το θέμα να φτάνει στα ευωπαικά δικαστήρια που βαλαν κακο χερι στην ελλ δικαιοσύνη, δεν πας να κανεις συμψηφισμούς τετοιους. Και δεν σου βαζω και ολα τα αλλα...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:50
Κατάλαβες?
Μοιρασα tags σε σοβαρες προσωπικοτητες που θεωρω οτι πρεπει να τοποθετηθουν για το θεμα :003:
Τα γυρίζουν λίγο ή μου φαίνεται;

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:58 Σατουρν ο οττο λεει τόσες επίσημες πίπες, και θες να μαθεις για τους ρώσους; Και πιανεις και κουβεντα με τον Πατησιώτη; Μηπως εισαι και εσυ σκουληκι της ΝΔ; :011:
όχι, προσπαθώ να καταλάβω τί θεωρείται ψεκ απο τους ΝΔιτες και τί όχι.

Μήπως είσαι βαλτός του Οττο να με βγάζεις κι εσύ μουρλέγκω??? :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”