!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Champions League/Europa/Conference 2025

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Re: Champions League/Europa/Conference 2025

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Ακόμα και με δυνατοτερη ομαδα να παιζεις, πρεπει να κυνηγας να ΜΗΝ πας στα πεναλτι.
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
Αυτο σημερα δεν εχει προηγουμενο με τα πεναλτι. Εχει ξανασυμβει να εκτελεστουν περισσοτερα πεναλτι σε αγωνα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

lonelyrider έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:30 Ακόμα και με δυνατοτερη ομαδα να παιζεις, πρεπει να κυνηγας να ΜΗΝ πας στα πεναλτι.
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
Αυτο σημερα δεν εχει προηγουμενο με τα πεναλτι. Εχει ξανασυμβει να εκτελεστουν περισσοτερα πεναλτι σε αγωνα?
μετα το 10ο πεναλντι ειχε κριθει :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Αν είχατε λίγο μυαλό, ΑΝ ξαναλέω διότι είστε σανοβάζελοι και είστε εξ ορισμού περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων, θα καταλαβαίνατε ότι αυτές οι ήττες είναι που χτίζουν χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός έχει φάει πάμπολλες τέτοιες κατραπακιές, πολύ σκατό, πολλή αποτυχία εδώ και πολλές δεκαετίες - και μετά από μετρικούς τόνους σκατό και καζούρα, πέρυσι σήκωσε το πρώτο ελληνικό ευρωπαϊκό τρόπαιο συλλόγων και είναι εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης.

Όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκατε του κόσμου τα παρατσούκλια και φτιάχνατε του κόσμου τα memes, επειδή είχατε μερικές καλές χρονιές-φωτοβολίδες και νομίζατε ότι μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν όλοι, μέχρι πορείες και πανηγύρια για τις ήττες σας. Συνεχίστε έτσι, μην αλλάζετε τίποτα, μην καταλαβαίνετε τίποτα. Όταν σηκώσει το επόμενο ξανά ο Ολυμπιακός, όταν πάρει και ο μπαογκάκος κάνα Conference, ίσως ξυπνήσετε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

lonelyrider έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:30 Ακόμα και με δυνατοτερη ομαδα να παιζεις, πρεπει να κυνηγας να ΜΗΝ πας στα πεναλτι.
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
στο μπαγιερν ΠΑΟΚ παντως λιγοτερα ειχε 9-8 τελειωσε 22 εκτελεσεις συνολο
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:32 πρωταθλητής Ευρώπης.
:smt005: :smt005: :smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:32 Αν είχατε λίγο μυαλό, ΑΝ ξαναλέω διότι είστε σανοβάζελοι και είστε εξ ορισμού περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων, θα καταλαβαίνατε ότι αυτές οι ήττες είναι που χτίζουν χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός έχει φάει πάμπολλες τέτοιες κατραπακιές, πολύ σκατό, πολλή αποτυχία εδώ και πολλές δεκαετίες - και μετά από μετρικούς τόνους σκατό και καζούρα, πέρυσι σήκωσε το πρώτο ελληνικό ευρωπαϊκό τρόπαιο συλλόγων και είναι εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης.

Όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκατε του κόσμου τα παρατσούκλια και φτιάχνατε του κόσμου τα memes, επειδή είχατε μερικές καλές χρονιές-φωτοβολίδες και νομίζατε ότι μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν όλοι, μέχρι πορείες και πανηγύρια για τις ήττες σας. Συνεχίστε έτσι, μην αλλάζετε τίποτα, μην καταλαβαίνετε τίποτα. Όταν σηκώσει το επόμενο ξανά ο Ολυμπιακός, όταν πάρει και ο μπαογκάκος κάνα Conference, ίσως ξυπνήσετε.
:smt005: :smt005:

Super cup τότε γιατί δεν παίξατε μιλκοπρωταθλητη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαδουραίος την 16 Αύγ 2024, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Τους απέκλεισε στα πέναλτυ τερματοφύλαξ ετών 40.

Βγαίνω με ναυτικές φωτοβολίδες για πανηγύρια στο Πασαλιμανι, όπως άλλοτε…

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:32 Αν είχατε λίγο μυαλό, ΑΝ ξαναλέω διότι είστε σανοβάζελοι και είστε εξ ορισμού περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων, θα καταλαβαίνατε ότι αυτές οι ήττες είναι που χτίζουν χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός έχει φάει πάμπολλες τέτοιες κατραπακιές, πολύ σκατό, πολλή αποτυχία εδώ και πολλές δεκαετίες - και μετά από μετρικούς τόνους σκατό και καζούρα, πέρυσι σήκωσε το πρώτο ελληνικό ευρωπαϊκό τρόπαιο συλλόγων και είναι εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης.

10 προπονητες αλλαξες για να βρεις εναν επαρκη,χαλαρωσε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Κόκκορας έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:33
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
στο μπαγιερν ΠΑΟΚ παντως λιγοτερα ειχε 9-8 τελειωσε 22 εκτελεσεις συνολο
13-12 έληξε αυτό και έχασε νομίζω 4 μπαζερ μπίτερ ο Άγιαξ
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Κακή βραδιά για το Ελ ποδόσφαιρο.. Αρκετά κακή.
Πλέον πασχίζουμε να κρατήσουμε την 15η θέση.

Δεν είδα κανένα παιχνίδι αλλά τουλάχιστον η ζελα είχε δυνατό αντίπαλο και θαρρώ ότι έπεσε ηρωικά μαχομενος.

Τωρα με τη χανουμισσα τι ακριβώς παίχτηκε; Είναι δυνατόν να σκόραρε 1ο γκολ σε μια τέτοια ομαδα στο 90φευγα;

Ας μου πει κάποιος όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, τι στο μπεο;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

15 Αυγουστου 2024
Μετραμε 3 αποκλεισμους Ελληνικων ομαδων η κανονικοτητα επανηλθε στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Lugozzi έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:34
Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:32 πρωταθλητής Ευρώπης.
Γεια σου Λεγεών με τα ωραία σου.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Πτολεμαίος έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:38 Κακή βραδιά για το Ελ ποδόσφαιρο.. Αρκετά κακή.
Πλέον πασχίζουμε να κρατήσουμε την 15η θέση.

Δεν είδα κανένα παιχνίδι αλλά τουλάχιστον η ζελα είχε δυνατό αντίπαλο και θαρρώ ότι έπεσε ηρωικά μαχομενος.

Τωρα με τη χανουμισσα τι ακριβώς παίχτηκε; Είναι δυνατόν να σκόραρε 1ο γκολ σε μια τέτοια ομαδα στο 90φευγα;

Ας μου πει κάποιος όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, τι στο μπεο;
no real no party ετσι το πηρε περισυ και ο οσφπ :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Πίστευε κανείς ότι θα κρατούσαμε την 15η θέση όταν την Ελλάδα αντιπροσωπεύει σοβαρά ο Ολυμπιακός, ένας μπαογκάκος που προσπαθεί αλλά δεν είναι ψημένος στην σκατοφαγία που απαιτείται για ευρωπαϊκή διάκριση, η πουτάνα της Ευρώπης, και μια ανυπόληπτη ομαδούλα που έχει φανέλα πούπουλο;

FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”