!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Champions League/Europa/Conference 2025
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Champions League/Europa/Conference 2025
Ακόμα και με δυνατοτερη ομαδα να παιζεις, πρεπει να κυνηγας να ΜΗΝ πας στα πεναλτι.
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
Αυτο σημερα δεν εχει προηγουμενο με τα πεναλτι. Εχει ξανασυμβει να εκτελεστουν περισσοτερα πεναλτι σε αγωνα?
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
Αυτο σημερα δεν εχει προηγουμενο με τα πεναλτι. Εχει ξανασυμβει να εκτελεστουν περισσοτερα πεναλτι σε αγωνα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Eθνικοκοινωνιστης
μετα το 10ο πεναλντι ειχε κριθειlonelyrider έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:30 Ακόμα και με δυνατοτερη ομαδα να παιζεις, πρεπει να κυνηγας να ΜΗΝ πας στα πεναλτι.
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν είχατε λίγο μυαλό, ΑΝ ξαναλέω διότι είστε σανοβάζελοι και είστε εξ ορισμού περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων, θα καταλαβαίνατε ότι αυτές οι ήττες είναι που χτίζουν χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός έχει φάει πάμπολλες τέτοιες κατραπακιές, πολύ σκατό, πολλή αποτυχία εδώ και πολλές δεκαετίες - και μετά από μετρικούς τόνους σκατό και καζούρα, πέρυσι σήκωσε το πρώτο ελληνικό ευρωπαϊκό τρόπαιο συλλόγων και είναι εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης.
Όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκατε του κόσμου τα παρατσούκλια και φτιάχνατε του κόσμου τα memes, επειδή είχατε μερικές καλές χρονιές-φωτοβολίδες και νομίζατε ότι μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν όλοι, μέχρι πορείες και πανηγύρια για τις ήττες σας. Συνεχίστε έτσι, μην αλλάζετε τίποτα, μην καταλαβαίνετε τίποτα. Όταν σηκώσει το επόμενο ξανά ο Ολυμπιακός, όταν πάρει και ο μπαογκάκος κάνα Conference, ίσως ξυπνήσετε.
Όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκατε του κόσμου τα παρατσούκλια και φτιάχνατε του κόσμου τα memes, επειδή είχατε μερικές καλές χρονιές-φωτοβολίδες και νομίζατε ότι μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν όλοι, μέχρι πορείες και πανηγύρια για τις ήττες σας. Συνεχίστε έτσι, μην αλλάζετε τίποτα, μην καταλαβαίνετε τίποτα. Όταν σηκώσει το επόμενο ξανά ο Ολυμπιακός, όταν πάρει και ο μπαογκάκος κάνα Conference, ίσως ξυπνήσετε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
στο μπαγιερν ΠΑΟΚ παντως λιγοτερα ειχε 9-8 τελειωσε 22 εκτελεσεις συνολοlonelyrider έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:30 Ακόμα και με δυνατοτερη ομαδα να παιζεις, πρεπει να κυνηγας να ΜΗΝ πας στα πεναλτι.
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Μαδουραίος
Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:32 Αν είχατε λίγο μυαλό, ΑΝ ξαναλέω διότι είστε σανοβάζελοι και είστε εξ ορισμού περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων, θα καταλαβαίνατε ότι αυτές οι ήττες είναι που χτίζουν χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός έχει φάει πάμπολλες τέτοιες κατραπακιές, πολύ σκατό, πολλή αποτυχία εδώ και πολλές δεκαετίες - και μετά από μετρικούς τόνους σκατό και καζούρα, πέρυσι σήκωσε το πρώτο ελληνικό ευρωπαϊκό τρόπαιο συλλόγων και είναι εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης.
Super cup τότε γιατί δεν παίξατε μιλκοπρωταθλητη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαδουραίος την 16 Αύγ 2024, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τους απέκλεισε στα πέναλτυ τερματοφύλαξ ετών 40.
Βγαίνω με ναυτικές φωτοβολίδες για πανηγύρια στο Πασαλιμανι, όπως άλλοτε…
Βγαίνω με ναυτικές φωτοβολίδες για πανηγύρια στο Πασαλιμανι, όπως άλλοτε…
FUCK DONALD TRUMP
- Eθνικοκοινωνιστης
10 προπονητες αλλαξες για να βρεις εναν επαρκη,χαλαρωσεΛεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:32 Αν είχατε λίγο μυαλό, ΑΝ ξαναλέω διότι είστε σανοβάζελοι και είστε εξ ορισμού περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων, θα καταλαβαίνατε ότι αυτές οι ήττες είναι που χτίζουν χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός έχει φάει πάμπολλες τέτοιες κατραπακιές, πολύ σκατό, πολλή αποτυχία εδώ και πολλές δεκαετίες - και μετά από μετρικούς τόνους σκατό και καζούρα, πέρυσι σήκωσε το πρώτο ελληνικό ευρωπαϊκό τρόπαιο συλλόγων και είναι εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
13-12 έληξε αυτό και έχασε νομίζω 4 μπαζερ μπίτερ ο ΆγιαξΚόκκορας έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:33στο μπαγιερν ΠΑΟΚ παντως λιγοτερα ειχε 9-8 τελειωσε 22 εκτελεσεις συνολοlonelyrider έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:30 Ακόμα και με δυνατοτερη ομαδα να παιζεις, πρεπει να κυνηγας να ΜΗΝ πας στα πεναλτι.
Ετσι το βλεπω εγω.
Γνωμη μου.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Κακή βραδιά για το Ελ ποδόσφαιρο.. Αρκετά κακή.
Πλέον πασχίζουμε να κρατήσουμε την 15η θέση.
Δεν είδα κανένα παιχνίδι αλλά τουλάχιστον η ζελα είχε δυνατό αντίπαλο και θαρρώ ότι έπεσε ηρωικά μαχομενος.
Τωρα με τη χανουμισσα τι ακριβώς παίχτηκε; Είναι δυνατόν να σκόραρε 1ο γκολ σε μια τέτοια ομαδα στο 90φευγα;
Ας μου πει κάποιος όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, τι στο μπεο;
Δεν είδα κανένα παιχνίδι αλλά τουλάχιστον η ζελα είχε δυνατό αντίπαλο και θαρρώ ότι έπεσε ηρωικά μαχομενος.
Τωρα με τη χανουμισσα τι ακριβώς παίχτηκε; Είναι δυνατόν να σκόραρε 1ο γκολ σε μια τέτοια ομαδα στο 90φευγα;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
15 Αυγουστου 2024
Μετραμε 3 αποκλεισμους Ελληνικων ομαδων η κανονικοτητα επανηλθε στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Μετραμε 3 αποκλεισμους Ελληνικων ομαδων η κανονικοτητα επανηλθε στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
no real no party ετσι το πηρε περισυ και ο οσφπΠτολεμαίος έγραψε: 16 Αύγ 2024, 00:38 Κακή βραδιά για το Ελ ποδόσφαιρο.. Αρκετά κακή.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαδουραίος
Πίστευε κανείς ότι θα κρατούσαμε την 15η θέση όταν την Ελλάδα αντιπροσωπεύει σοβαρά ο Ολυμπιακός, ένας μπαογκάκος που προσπαθεί αλλά δεν είναι ψημένος στην σκατοφαγία που απαιτείται για ευρωπαϊκή διάκριση, η πουτάνα της Ευρώπης, και μια ανυπόληπτη ομαδούλα που έχει φανέλα πούπουλο;
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση