Αν κάνετε παιδι είσαι διατεθειμένος να κάνεις και εσύ ακριβώς το 50% του ξεσκατισματος, του καθαρίσματος των ξερατων, τη διαμονή σε νοσοκομείο αν κολλήσει καμία πιο βαριά ίωση; να το πηγαίνεις σχολείο τις μισές μέρες, δραστηριότητες κάθε απόγευμα κτλ?Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:41οχι βεβαιαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:37Σωστά. Δεν μου φαίνεται λογικό το 50-50, π.χ. αν η δικιά μου παίρνει το βασικό εγώ πρέπει να τρώω μόνο ρύζι και φασόλια και να μένω σε υπόγειο για να μην υπερβώ τα δικά της μισά; Μαλακία. Ενώ με την αναλογικότητα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, το επίπεδο διαβίωσης καθορίζεται από το κοινό εισόδημα.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:32
τι πα να πει αναλογικος - σαν παραδειγμα - η συντροφος που εχει εισοδηματα 5 χιλ κ εγω ( ο φτωχος κ βασανισμενος ) 1 χιλ να συνεισφερει τα πενταπλασια ;
πολυ θα το ηθελα να της το προτεινεις![]()
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν ανακατεύομαι.
εσυ τρωγε κ παπια πεκινου
η δικια σου απλα πρεπει πληρωνει μονο τα μισα εξοδα της κοινης διαβιωσης - αν δεν δυναται μπορει να βρει αλλη μια η δυο εργασιες να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις της
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: "Πεινάω ρε"
- Dwarven Blacksmith
Οπότε αν η δικιά σου αποφασίσει ότι τα έξοδα κοινής διαβίωσης θα είναι 2.5 χιλ ευρώ, εσύ θα πρέπει να δώσεις 1.25 χιλ που δεν έχεις και θα τρέξεις να βρεις δεύτερη δουλειά.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:41οχι βεβαιαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:37Σωστά. Δεν μου φαίνεται λογικό το 50-50, π.χ. αν η δικιά μου παίρνει το βασικό εγώ πρέπει να τρώω μόνο ρύζι και φασόλια και να μένω σε υπόγειο για να μην υπερβώ τα δικά της μισά; Μαλακία. Ενώ με την αναλογικότητα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, το επίπεδο διαβίωσης καθορίζεται από το κοινό εισόδημα.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:32
τι πα να πει αναλογικος - σαν παραδειγμα - η συντροφος που εχει εισοδηματα 5 χιλ κ εγω ( ο φτωχος κ βασανισμενος ) 1 χιλ να συνεισφερει τα πενταπλασια ;
πολυ θα το ηθελα να της το προτεινεις![]()
η δικια σου απλα πρεπει πληρωνει μονο τα μισα εξοδα της κοινης διαβιωσης - αν δεν δυναται μπορει να βρει αλλη μια η δυο εργασιες να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις της
Οκ όπως τη βρίσκει ο καθένας - δεν κρίνω.
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Ούτε μου κάνουν οι λίστες και το τόσα έβαλα εγώ, τόσα έβαλες εσύ και χρωστάς ένα υπόλοιπο κλπ.talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:07 Δεν ειναι γαμος αν μιλαμε για ξεχωριστα πορτοφολια κλπ.
ολα μαζι
Αν φτάσει το πράγμα εκεί, καληνύχτα.
Όμως δεν δουλεύει για όλους. Ειδικά όταν υπάρχει μεγάλη περιουσιακή/εισοδηματική διαφορά δεν μου φαίνεται κακή ιδέα το προγαμιαίο συμβόλαιο.
Και γενικά κάθε ζευγάρι έχει τη δική του δυναμική και όλοι οι άνθρωποι που παντρεύονται δεν έχουν ακριβώς το ίδιο πράγμα στο μυαλό τους. Μου είναι αρκετά ξεκάθαρο σε συζητήσεις ότι κάποιοι/ες αντιλαμβάνονται το γάμο ως ένα σκαλοπάτι που θα τους αναβαθμίσει με τον Α ή Β τρόπο και όχι ότι βρήκαν σύντροφο με τον οποίο θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους και να δημιουργήσουν οικογένεια.
εννοειταιEKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:45Αν κάνετε παιδι είσαι διατεθειμένος να κάνεις και εσύ ακριβώς το 50% του ξεσκατισματος, του καθαρίσματος των ξερατων, τη διαμονή σε νοσοκομείο αν κολλήσει καμία πιο βαριά ίωση; να το πηγαίνεις σχολείο τις μισές μέρες, δραστηριότητες κάθε απόγευμα κτλ?Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:41οχι βεβαιαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:37
Σωστά. Δεν μου φαίνεται λογικό το 50-50, π.χ. αν η δικιά μου παίρνει το βασικό εγώ πρέπει να τρώω μόνο ρύζι και φασόλια και να μένω σε υπόγειο για να μην υπερβώ τα δικά της μισά; Μαλακία. Ενώ με την αναλογικότητα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, το επίπεδο διαβίωσης καθορίζεται από το κοινό εισόδημα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Εμπεδοκλής
Σε λίγο θα μας πείτε ότι πρέπει να πληρώνουμε και το σεξ που κάναμε με τη γυναίκα μας ή τουλάχιστον να βάζουμε μισά μισά τα λεφτά για τα προφυλακτικά και τις σερβιέτες.
Ο καθένας συνεισφέρει όσο μπορεί στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Οι γυναίκες βέβαια στατιστικώς έχουν μικρότερο μισθό και μεγαλύτερα πάγια έξοδα. Ένας άνδρας κουρεύεται μια φορά το μήνα με δέκα ευρώ. Έ, η γυναίκα θέλει περιποίηση, μαλλί, νύχι, ρούχα.
Ε, οποίος θέλει δίπλα του μια γυναίκα να κακοπερνά. Να μιζεριάζει με μισά μισά, αφήνοντας ένα λουλούδι απότιστο λέγοντας μετά κοίτα τι περιποιημένες γυναίκες έχουν οι άλλοι, καλά να πάθει.
Ο καθένας συνεισφέρει όσο μπορεί στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Οι γυναίκες βέβαια στατιστικώς έχουν μικρότερο μισθό και μεγαλύτερα πάγια έξοδα. Ένας άνδρας κουρεύεται μια φορά το μήνα με δέκα ευρώ. Έ, η γυναίκα θέλει περιποίηση, μαλλί, νύχι, ρούχα.
Ε, οποίος θέλει δίπλα του μια γυναίκα να κακοπερνά. Να μιζεριάζει με μισά μισά, αφήνοντας ένα λουλούδι απότιστο λέγοντας μετά κοίτα τι περιποιημένες γυναίκες έχουν οι άλλοι, καλά να πάθει.
-
Εμπεδοκλής
Θα το βυζαίνεις κιόλας τύπε;Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:50εννοειταιEKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:45Αν κάνετε παιδι είσαι διατεθειμένος να κάνεις και εσύ ακριβώς το 50% του ξεσκατισματος, του καθαρίσματος των ξερατων, τη διαμονή σε νοσοκομείο αν κολλήσει καμία πιο βαριά ίωση; να το πηγαίνεις σχολείο τις μισές μέρες, δραστηριότητες κάθε απόγευμα κτλ?Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:41
οχι βεβαια
ατυχες παραδειγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46Οπότε αν η δικιά σου αποφασίσει ότι τα έξοδα κοινής διαβίωσης θα είναι 2.5 χιλ ευρώ, εσύ θα πρέπει να δώσεις 1.25 χιλ που δεν έχεις και θα τρέξεις να βρεις δεύτερη δουλειά.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:41οχι βεβαιαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:37
Σωστά. Δεν μου φαίνεται λογικό το 50-50, π.χ. αν η δικιά μου παίρνει το βασικό εγώ πρέπει να τρώω μόνο ρύζι και φασόλια και να μένω σε υπόγειο για να μην υπερβώ τα δικά της μισά; Μαλακία. Ενώ με την αναλογικότητα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, το επίπεδο διαβίωσης καθορίζεται από το κοινό εισόδημα.
τα εξοδα ειναι συγκεκριμενα κ οχι αποφαση ενος
αν αποφασισει πχ πως θελει νεο καναπε - προβλημα της - ας πληρωσει να τον παρει
την δεη παραδειγμα θα την πληρωσω κατα 50 %
αλλες αποριες (της πλακας ) σκοτεινα σημεια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αυτη ακριβως ειναι η νοοτροπια του ελληναρα αντρακλα - κοροιδουΕμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:51 Σε λίγο θα μας πείτε ότι πρέπει να πληρώνουμε και το σεξ που κάναμε με τη γυναίκα μας ή τουλάχιστον να βάζουμε μισά μισά τα λεφτά για τα προφυλακτικά και τις σερβιέτες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το θέμα δεν είναι στα τρέχοντα έξοδα. Εκεί είναι κλόουν όποιος κάθεται και μετράει τόσα έβαλα εγώ τόσα εσύ. Όντως δεν είναι γάμος αν γίνεται αυτό.ST48410 έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Ούτε μου κάνουν οι λίστες και το τόσα έβαλα εγώ, τόσα έβαλες εσύ και χρωστάς ένα υπόλοιπο κλπ.talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:07 Δεν ειναι γαμος αν μιλαμε για ξεχωριστα πορτοφολια κλπ.
ολα μαζι
Το πράγμα αλλάζει σε αποταμιευτικούς λογαριασμούς. Εκεί καλό είναι ο καθένας να έχει από ένα δικό του.
Ναι, αλλά εσύ μπορεί να καταναλώνεις πολύ περισσότερο ρεύμα με τα μαστορέματα σου. Ειδικά στις μέρες μας, μπορεί η διαφορά να είναι μεγάλη.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:54ατυχες παραδειγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46Οπότε αν η δικιά σου αποφασίσει ότι τα έξοδα κοινής διαβίωσης θα είναι 2.5 χιλ ευρώ, εσύ θα πρέπει να δώσεις 1.25 χιλ που δεν έχεις και θα τρέξεις να βρεις δεύτερη δουλειά.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:41
οχι βεβαια
-
Εμπεδοκλής
Κορόιδο είναι αυτός που γάμησε μόνο τη χούφτα του μην τυχόν και κάνει ανάληψη κανένα ευρώ.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:55αυτη ακριβως ειναι η νοοτροπια του ελληναρα αντρακλα - κοροιδουΕμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:51 Σε λίγο θα μας πείτε ότι πρέπει να πληρώνουμε και το σεξ που κάναμε με τη γυναίκα μας ή τουλάχιστον να βάζουμε μισά μισά τα λεφτά για τα προφυλακτικά και τις σερβιέτες.
- Dwarven Blacksmith
Πως πρόβλημα της, εσύ δεν θα κάθεσαι στον καναπέ; Τι σημαίνει τα έξοδα είναι "συγκεκριμένα και όχι απόφαση ενός";Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:54ατυχες παραδειγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46Οπότε αν η δικιά σου αποφασίσει ότι τα έξοδα κοινής διαβίωσης θα είναι 2.5 χιλ ευρώ, εσύ θα πρέπει να δώσεις 1.25 χιλ που δεν έχεις και θα τρέξεις να βρεις δεύτερη δουλειά.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:41
οχι βεβαια
Δηλαδή και πληρώνετε χωριστά και κάνετε και έλεγχο ο ένας στον άλλο.
Κατά τη δική μου οπτική, καταφέρατε να συνδυάσατε τα χειρότερα μέρη όλων των πιθανών λύσεων. Ωστόσο δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί για εσάς να δουλεύει άψογα.
Όταν κάθεται θα πληρώνει νοίκι. Είναι ειδικός καναπές με κλεψύδρα στην άκρη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:57Πως πρόβλημα της, εσύ δεν θα κάθεσαι στον καναπέ; Τι σημαίνει τα έξοδα είναι "συγκεκριμένα και όχι απόφαση ενός";Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:54ατυχες παραδειγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46
Οπότε αν η δικιά σου αποφασίσει ότι τα έξοδα κοινής διαβίωσης θα είναι 2.5 χιλ ευρώ, εσύ θα πρέπει να δώσεις 1.25 χιλ που δεν έχεις και θα τρέξεις να βρεις δεύτερη δουλειά.
Δηλαδή και πληρώνετε χωριστά και κάνετε και έλεγχο ο ένας στον άλλο.
Κατά τη δική μου οπτική, καταφέρατε να συνδυάσατε τα χειρότερα μέρη όλων των πιθανών λύσεων. Ωστόσο δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί για εσάς να δουλεύει άψογα.
- Dwarven Blacksmith
Μπορείς να επεκταθείς; Πως δουλέυει το σύστημα τρεχόντων εξόδων που περιγράφεις;mao mao έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:56Το θέμα δεν είναι στα τρέχοντα έξοδα. Εκεί είναι κλόουν όποιος κάθεται και μετράει τόσα έβαλα εγώ τόσα εσύ. Όντως δεν είναι γάμος αν γίνεται αυτό.ST48410 έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Ούτε μου κάνουν οι λίστες και το τόσα έβαλα εγώ, τόσα έβαλες εσύ και χρωστάς ένα υπόλοιπο κλπ.talaipwros έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:07 Δεν ειναι γαμος αν μιλαμε για ξεχωριστα πορτοφολια κλπ.
ολα μαζι
Το πράγμα αλλάζει σε αποταμιευτικούς λογαριασμούς. Εκεί καλό είναι ο καθένας να έχει από ένα δικό του.
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου, γιατί το 50%; Ξέρεις πόσο καίει το πιστολάκι; Ξέρεις πόσο καυτό νερό από το θερμοσίφωνα χαλάει; Οτιδήποτε δώσεις πάνω από 30% σε κλέβει.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:54ατυχες παραδειγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:46Οπότε αν η δικιά σου αποφασίσει ότι τα έξοδα κοινής διαβίωσης θα είναι 2.5 χιλ ευρώ, εσύ θα πρέπει να δώσεις 1.25 χιλ που δεν έχεις και θα τρέξεις να βρεις δεύτερη δουλειά.Αγις έγραψε: 17 Σεπ 2022, 23:41
οχι βεβαια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές