Όχι, γενικά μιλάω, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος εμφάνιση που δεν είναι κοινωνικά αρεστή. Αντιθέτως άπειροι ανθρώποι που δεν είναι εμφανισιμοι, με τα κοινωνικά κριτήρια, έχουν τον τρόπο και πηδανε χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν. Τώρα αν μου λες και για παντρεμένους, που δεν το έχουν βίτσιο,nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:11
Ποιος σου είπε ότι πληρώνουν όσοι δεν μπορούν να βρουν να σπρώξουν γενικά.![]()
Εγώ όσους μπουρδελιαρηδες ξέρω γενικά όλοι παντρεμένοι είναι. Έχεις στο μυαλό σου την εικόνα του χοντρού, σπυριαρη, φτωχού που ζει στο υπόγειο. Το οποίο είναι τελείως λάθος .
Και εμένα δεν με απασχολεί αν η γριά της πρώτης εικόνας θεωρεί ότι θα την βιάσει και κάποιος
ακόμα χειρότερα. Δηλαδή να έχεις γυναίκα, γκόμενα κτλ και να πηγαίνεις να πληρώσεις να πηδηξεις. Τόσο χάλια ερωτικά που δεν σου κάθεται ούτε η γυναίκα σου; και θέλεις να κάνεις και κριτική αν θα μπεις ή όχι επειδή είναι φεμινιστριες και δρουν ακτιβιστικα για τους βιασμούς; τς τς τρατζικ λεμε.
Τώρα αυτό που λες αν η γριά θεωρεί ότι θα τη βιάσουν ή όχι, δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι βιασμος όταν είναι μεγάλης ηλικίας η γυναίκα;