!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπαίνατε;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ΜΠ1ΤΕ;

Ναι
20
47%
Όχι
23
53%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μπαίνατε στις «Ο βιαστής είσαι εσύ!» ; (Συναινετικα εννοείται...)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:11

Ποιος σου είπε ότι πληρώνουν όσοι δεν μπορούν να βρουν να σπρώξουν γενικά. :lol:
Εγώ όσους μπουρδελιαρηδες ξέρω γενικά όλοι παντρεμένοι είναι. Έχεις στο μυαλό σου την εικόνα του χοντρού, σπυριαρη, φτωχού που ζει στο υπόγειο. Το οποίο είναι τελείως λάθος .
Και εμένα δεν με απασχολεί αν η γριά της πρώτης εικόνας θεωρεί ότι θα την βιάσει και κάποιος
Όχι, γενικά μιλάω, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος εμφάνιση που δεν είναι κοινωνικά αρεστή. Αντιθέτως άπειροι ανθρώποι που δεν είναι εμφανισιμοι, με τα κοινωνικά κριτήρια, έχουν τον τρόπο και πηδανε χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν. Τώρα αν μου λες και για παντρεμένους, που δεν το έχουν βίτσιο,
ακόμα χειρότερα. Δηλαδή να έχεις γυναίκα, γκόμενα κτλ και να πηγαίνεις να πληρώσεις να πηδηξεις. Τόσο χάλια ερωτικά που δεν σου κάθεται ούτε η γυναίκα σου; και θέλεις να κάνεις και κριτική αν θα μπεις ή όχι επειδή είναι φεμινιστριες και δρουν ακτιβιστικα για τους βιασμούς; τς τς τρατζικ λεμε.
Τώρα αυτό που λες αν η γριά θεωρεί ότι θα τη βιάσουν ή όχι, δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι βιασμος όταν είναι μεγάλης ηλικίας η γυναίκα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Καραμελίτσα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:21
Βλήμα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:19
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:13 Μιλάμε για το βιασμό, κι αυτοί κοιτάνε τα βυζιά μας. Και μετά σου λέει ότι οι άντρες είναι έλλογα όντα και όχι κατασκευαστικά λάθη.
Αν σου μιλούσα για την ανεργία με τ' αρχίδια έξω θα έλεγες "για να δούμε τι έχει να πει αυτός ο τύπος";
Προφανώς, τα αρχίδια είναι αμελητέα λεπτομέρεια.
Κάφρε :smt005:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:23
Βλήμα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:19

Αν σου μιλούσα για την ανεργία με τ' αρχίδια έξω θα έλεγες "για να δούμε τι έχει να πει αυτός ο τύπος";
Τελικά η καραμελίτσα είναι ο ρεντ χοτ τσίλι λένιν;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οχι,ειναι σταφιδες :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:37
Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:33 Νομίζουν τις μειώνουν με το έμπαινα, δεν έμπαινα κτλ οι τύποι που πληρώνουν για να πηδήξουν :giggle:
Τι πειράζει αν πληρώσεις για να πηδήξεις;
Δηλαδη ένας που πηδάει επειδή είναι διάσημος είναι καλύτερα;
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βλήμα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:27

Τελικά η καραμελίτσα είναι ο ρεντ χοτ τσίλι λένιν;
Δεν γνωρίζω. Αλλά μη μπερδεύεσαι με το αρσενικό της λέξης. Και τις φίλες μου έτσι τις λεω άμα λέμε καμιά καφρίλα. Δεν υπάρχει σε θηλυκό η λέξη

Que Sera, Sera...
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Δεν μπαίναμε ούτε με στολή πυροσβέστη, ούτε μεfull plate armor
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ποιος σου είπε ότι πληρώνουν όσοι δεν μπορούν να βρουν να σπρώξουν γενικά. :lol:
Εγώ όσους μπουρδελιαρηδες ξέρω γενικά όλοι παντρεμένοι είναι. Έχεις στο μυαλό σου την εικόνα του χοντρού, σπυριαρη, φτωχού που ζει στο υπόγειο. Το οποίο είναι τελείως λάθος .
Και εμένα δεν με απασχολεί αν η γριά της πρώτης εικόνας θεωρεί ότι θα την βιάσει και κάποιος
Όχι, γενικά μιλάω, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος εμφάνιση που δεν είναι κοινωνικά αρεστή. Αντιθέτως άπειροι ανθρώποι που δεν είναι εμφανισιμοι, με τα κοινωνικά κριτήρια, έχουν τον τρόπο και πηδανε χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν. Τώρα αν μου λες και για παντρεμένους, που δεν το έχουν βίτσιο,
ακόμα χειρότερα. Δηλαδή να έχεις γυναίκα, γκόμενα κτλ και να πηγαίνεις να πληρώσεις να πηδηξεις. Τόσο χάλια ερωτικά που δεν σου κάθεται ούτε η γυναίκα σου; και θέλεις να κάνεις και κριτική αν θα μπεις ή όχι επειδή είναι φεμινιστριες και δρουν ακτιβιστικα για τους βιασμούς; τς τς τρατζικ λεμε.
Τώρα αυτό που λες αν η γριά θεωρεί ότι θα τη βιάσουν ή όχι, δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι βιασμος όταν είναι μεγάλης ηλικίας η γυναίκα;
Εσύ ανέφερες, ότι όσοι πληρώνουν δεν τους κάθεται καμία και σου απάντησα ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.
Στο θέμα μας τώρα. Αν όλες αυτές αντι να ξοδεύουν το χρόνο τους σε οπαδικού τύπου ηλιθιότητες για το ποιός είναι αδικημένος από την κοινωνία πέρναγαν το χρόνο τους με κοινωνικοποίηση με το αντίθετο φύλο, θα έβλεπαν ότι τα δύο φύλα δεν είναι και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους στο τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Σαφέστατα επίσης θα έβλεπαν ότι δεν υπάρχει καμιά κουλτούρα βιασμού.
Αντι αυτού όμως, επενδύουν το χρόνο τους ακολουθώντας 70 χρονες οπώς στη φωτογραφία και ομοφυλόφυλους που ονειρεύονται καρβέλια και έτσι καταστρέφονται, νομίζοντας ότι κάτι κάνουν ή ότι τους χρωστά η κοινωνία επειδή κάποτε πριν 100 χρόνια δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες να ψηφίζουν ξερω γω. :giggle:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Βλήμα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:13 Οι φεμινίστριες είναι η ομάδα γυναικών που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τύπισσα που ψήνεται για απενοχοποιημένο σεξάκι
Και οι δεκατετράχρονοι με σπυριά η αντίστοιχη ομάδα ανδρών, για πολύ παρόμοιους λόγους :)
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:23 Τόσο χάλια ερωτικά που δεν σου κάθεται ούτε η γυναίκα σου;
Δεν έχει σχέση με αυτό, είναι άλλη κατηγορία λέμε. Μπορεί να τους κάθεται κ κάθε βράδυ, αυτοί εκεί στις βίζιτες στα μπουρδελα ενίοτε κ στα τραβελια γιατί αρκετοί είναι κ κωλομπες :g030:
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:04
nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:54
Για να πηδήξεις μόνο δεν είναι και τόσο τραγικό.
Τώρα αν μιλάμε για κάτι παραπάνω εκεί να δεις πόσες έχουν κάνει οικογένειες με άντρες που αν δεν είχαν λεφτά δεν θα τους φτυνανε καν :giggle: Ποιος είναι πιο τραγικός από τους δύο;
Οι κοπέλες σαφώς είναι κλόουν 🤡. Δηλαδή αν περάσει ένας τυχαίος περαστικός και τις δει με τα βυζιά έξω ή να κυλιωνται στα πατώματα και να δείχνουν με το δάχτυλο τι θα συμπεράνει; Φυσικά ότι πρόκειται για τενεκέδες που κάνουν κάτι πιο κοντά σε τέχνη παρα ακτιβισμό .
Ε πως δεν είναι. Τραγικότητο είναι. Δηλαδή τι σκατα έχεις κάνει τόσο λάθος στη ζωή σου να μην μπορείς να σταύρωσεις γκόμενα και να χρειάζεται να πληρώσεις για να σου δανείσει η άλλη το σώμα της, που πιθανότατα να σε καταριέται εκείνη την ώρα που εσύ αγκομαχας να φτάσεις στην ηδονή με ένα γυναικείο σώμα που δεν σε επιθυμεί και μετράει την ώρα να τελειώσεις. Και έρχεσαι και κάνεις και κριτική έμπαινες, δεν έμπαινες για να τις μειώσεις; τς τς θλιβερουλικη σκέψη. Και όχι μόνο σε αυτό το νήμα σε όσα νήματα έχουν ανοιχτεί με τα μπαίνατε δεν μπαίνατε. Δηλαδή για το Θεό μωρ' μαλακες πληρώνετε για να πηδήξετε, λίγη σύναιση πριν το παίξετε και μάγκες. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, μιλάω γενικότερα.
Τώρα αν είναι κλοουν οι συγκεκριμένες στο δρώμενο, όπως καταλαβαίνεις δεν νομίζω να λαμβάνουν την δική σου άποψη σοβαρά. Δεν τις απασχολεί δηλαδή.
Αρκετοί δεσμευμένοι όντως στρέφονται στον πληρωμένο έρωτα ακόμα και σε περίπτωση που έχουν με τη σχέση τους ερωτική δραστηριότητα που τους ικανοποιεί.
Μάλιστα κάποιοι απατούν τη γυναίκα τους με άλλη και επιπλέον στοχεύουν και στον πληρωμένο έρωτα.
Ακόμα υπάρχουν άλλοι, γοητευτικοί ή και λιγότερο γοητευτικοί, που θέλουν ένα ξεκαύλωμα και όχι γενικά τα όσα αφορά η σχέση(ενασχόληση με τον άλλον κλπ., οπότε προτιμούν τη συνταγή μπες-βγες με ωραία κορίτσια επί πληρωμή.

Φυσικά υφίστανται και περιπτώσεις ατόμων που στοχεύουν στον πληρωμένο έρωτα για σαδομαζοχιστικές καταστάσεις που δεν θα έβρισκαν εύκολα αλλιώς.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Αρχέλαος έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:39
Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:04

Ε πως δεν είναι. Τραγικότητο είναι. Δηλαδή τι σκατα έχεις κάνει τόσο λάθος στη ζωή σου να μην μπορείς να σταύρωσεις γκόμενα και να χρειάζεται να πληρώσεις για να σου δανείσει η άλλη το σώμα της, που πιθανότατα να σε καταριέται εκείνη την ώρα που εσύ αγκομαχας να φτάσεις στην ηδονή με ένα γυναικείο σώμα που δεν σε επιθυμεί και μετράει την ώρα να τελειώσεις. Και έρχεσαι και κάνεις και κριτική έμπαινες, δεν έμπαινες για να τις μειώσεις; τς τς θλιβερουλικη σκέψη. Και όχι μόνο σε αυτό το νήμα σε όσα νήματα έχουν ανοιχτεί με τα μπαίνατε δεν μπαίνατε. Δηλαδή για το Θεό μωρ' μαλακες πληρώνετε για να πηδήξετε, λίγη σύναιση πριν το παίξετε και μάγκες. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, μιλάω γενικότερα.
Τώρα αν είναι κλοουν οι συγκεκριμένες στο δρώμενο, όπως καταλαβαίνεις δεν νομίζω να λαμβάνουν την δική σου άποψη σοβαρά. Δεν τις απασχολεί δηλαδή.
Αρκετοί δεσμευμένοι όντως στρέφονται στον πληρωμένο έρωτα ακόμα και σε περίπτωση που έχουν με τη σχέση τους ερωτική δραστηριότητα που τους ικανοποιεί.
Μάλιστα κάποιοι απατούν τη γυναίκα τους με άλλη και επιπλέον στοχεύουν και στον πληρωμένο έρωτα.
Ακόμα υπάρχουν άλλοι, γοητευτικοί ή και λιγότερο γοητευτικοί, που θέλουν ένα ξεκαύλωμα και όχι γενικά τα όσα αφορά η σχέση(ενασχόληση με τον άλλον κλπ., οπότε προτιμούν τη συνταγή μπες-βγες με ωραία κορίτσια επί πληρωμή.

Φυσικά υφίστανται και περιπτώσεις ατόμων που στοχεύουν στον πληρωμένο έρωτα για σαδομαζοχιστικές καταστάσεις που δεν θα έβρισκαν εύκολα αλλιώς.
Μην το λες σε εμένα. Στην κυρία πες το, αν είναι όντως κυρία και δεν είναι κανένα τριχωτό τρολ άντρας.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:33

Εσύ ανέφερες, ότι όσοι πληρώνουν δεν τους κάθεται καμία και σου απάντησα ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.
Στο θέμα μας τώρα. Αν όλες αυτές αντι να ξοδεύουν το χρόνο τους σε οπαδικού τύπου ηλιθιότητες για το ποιός είναι αδικημένος από την κοινωνία πέρναγαν το χρόνο τους με κοινωνικοποίηση με το αντίθετο φύλο, θα έβλεπαν ότι τα δύο φύλα δεν είναι και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους στο τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Σαφέστατα επίσης θα έβλεπαν ότι δεν υπάρχει καμιά κουλτούρα βιασμού.
Αντι αυτού όμως, επενδύουν το χρόνο τους ακολουθώντας 70 χρονες οπώς στη φωτογραφία και ομοφυλόφυλους που ονειρεύονται καρβέλια και έτσι καταστρέφονται, νομίζοντας ότι κάτι κάνουν ή ότι τους χρωστά η κοινωνία επειδή κάποτε πριν 100 χρόνια δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες να ψηφίζουν ξερω γω. :giggle:
Δηλαδή μ άλλα λόγια εσύ θεωρείς ότι οι φεμινιστριες, να το πω κομψά, είναι οι αγαμητες που δεν έχουν κοινωνικές επαφές με άντρες και για αυτό είναι φεμινιστριες και ακολουθούν τις 70χρονες. Το ότι δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού είναι λίγο αστείο να το ισχυριζεστε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Μερικά νήματα με θλίβουν που το αντρικό φύλο είναι ακόμα απαραίτητο για την αναπαραγωγή του είδους.
Z
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:45
nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:33

Δηλαδή μ άλλα λόγια εσύ θεωρείς ότι οι φεμινιστριες, να το πω κομψά, είναι οι αγαμητες που δεν έχουν κοινωνικές επαφές με άντρες και για αυτό είναι φεμινιστριες και ακολουθούν τις 70χρονες. Το ότι δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού είναι λίγο αστείο να το ισχυριζεστε.
Υπάρχει και ο παράγοντας χόμπυ στην εξίσωση.
Π.χ. άλλος ασχολείται με τον παοκ, άλλη με τον φεμινιστικό ακτιβισμό
Ακοινώνητες φυσικά είναι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”