Δεν καταλαβαίνω τι μου γράφεις, τι σημαίνει το γτ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR 2022
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: SURVIVOR 2022
Η μπάνκο στο πέρσι με φέτος, μου θυμίζει Λέτο στο βάζελο πριν μια 15ετία με Λέτο στο βάζελο πριν μια 5ετία με το μπυροκοίλι του, που δεν έκατσε ουτε λιγους μηνες και νομιζες οτι ήρθε μόνο και μόνο για την τρολιάjason0 έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:14 Ευρυδίκη και Σοφιαναρα είναι οι πιο υπουλες εκεί μέσα
Αλλά αγαπάμε Σοφιαναρα
Βρισιηδα ο ορισμός της κακομαθημένης που δεν της κόβει και πολυ πώς να μιλήσει
Η Ταραμπανκο τι μπήκε να κάνει, καμιά σχέση με περσι, την έπιασε λέει και ο Τουρκος και της είπε βομβαρδίζουν την πολη σου να φυγει να γλυτώσει τα 10 χιλιάρικα τη βδομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 28 Φεβ 2022, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επίσης, αυτό το Τακις σε λίγο ετσι οπως πάει, θα μαλώνει και με τις πέτρες γύρω του. Βαλάντης σε πιο μάχιμη βερσιον έχει καταντήσει.
o Ραπτόπουλος πότε μπαίνει;
Εντωμεταξύ σίγουρα θα έχουν οδοντόκρεμες και ξυραφάκια, φοβερή επιβίωση κάνουν.
"Άχρι καιρού..."
Κερδίζουν οι κόκκινοι σήμερα. Οι μαχητές βγάζουν στον τάκο Μαρτίκα και Γιάννη.
Ε οκ λογικό είναι. Φαντάζεσαι τις κοπέλλες με τρίχα κάγκελο στη γάμπα;;;;;;Νατάσα έγραψε: 28 Φεβ 2022, 21:26 Εντωμεταξύ σίγουρα θα έχουν οδοντόκρεμες και ξυραφάκια, φοβερή επιβίωση κάνουν.
Επίσης, όλο και σε κάποια πηγή θα πλένονται, γιατί το αλμυρό νερό βλάπτει το δέρμα και τα κορίτσια μάλλον θα φορούν ταμπον... Το μόνο δύσκολο δηλ που κάνουν είναι ότι τρώνε μόνο καρύδα και φακορυζο. Σιγά τα ωά.
"Άχρι καιρού..."
Ο Σπύρος πάντως δεν φεύγει με τίποτα, έχει κοινό και θα συνεχίσει να είναι βαρίδι για την ομάδα του.
"Άχρι καιρού..."
Καλά εκείνο το σκήνωμα θα φυγει, εκείνος ο φουκαράςΝατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:07 Ο Σπύρος πάντως δεν φεύγει με τίποτα, έχει κοινό και θα συνεχίσει να είναι βαρίδι για την ομάδα του.
Πας στοίχημα ότι δεν φεύγει; Πιο πιθανό να φύγει έχω τον Τσολακη ή την Βρησηιδα.
"Άχρι καιρού..."
Ε το Τσολάκης είναι το σκήνωμα ο φουκαράς, το λείψανοΝατάσα έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:16Πας στοίχημα ότι δεν φεύγει; Πιο πιθανό να φύγει έχω τον Τσολακη ή την Βρησηιδα.
Ποιός έλεγες να ήταν, ο φαρμακοτριφτης που τους χορευει;
Αθάνατο σχέδιο Μαρτικα!jason0 έγραψε: 01 Μαρ 2022, 00:49Ε το Τσολάκης είναι το σκήνωμα ο φουκαράς, το λείψανο
Ποιός έλεγες να ήταν, ο φαρμακοτριφτης που τους χορευει;
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi