!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:28
Gherschaagk έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:17
sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 01:44

Το έκανες και συ ε.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

Σήμερα άκουσα πως δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για την εγγραφή των παιδιών στο δημοτικό. Οι διευθυντές δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν να έχουν κάνει τα παιδιά τα εμβόλια. Αν ήταν έτσι θα ήταν εμβολιασμένα και τα παιδιά των τσιγγάνων, πράγμα που δεν ισχύει. Ζητάνε παρόλα αυτά φωτοτυπία του βιβλιάριου για να δουν ποιο παιδί έχει κάνει τι και για να έχουν έναν μπούσουλα του τι τρέχει. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά φοβάμαι πως είναι αλήθεια.

Δεν υπάρχει ελπίδα.
Αλήθεια είναι αλλά αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ελπίδα είναι καθαρά θέμα δικής σου βούλησης, ότι επιλέξεις υπάρχει, αυτό που απολύτως σίγουρα δεν υπάρχει και δεν είναι θέμα επιλογής είναι αυτό το κόνσπετ που συνήθως το ονομάζουμε σωτηρία.
Από το 1796 (εμβόλιο ευλογιάς) μέχρι σήμερα έχουν περάσει 225 χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα κανένας μας δεν έχει διδαχτεί στο σχολείο πόσο σημαντικοί είναι οι εμβολιασμοί. Ακόμη και σήμερα είναι άπειροι οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα. Λίγο πριν την περσινή καραντίνα υπήρχε έξαρση ιλαράς στην Ελλάδα η οποία ξεκίνησε από Πελοποννήσου και ανέβαινε και ανησυχούσαμε οι μάνες για το τι θα γινόταν. Αδυνατώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτονται όλοι αυτοί που ακούνε για εμβόλια και νομίζουν πως αντιμάχονται τον διάβολο όταν αρνούνται να εμβολιαστούν.

Δεν υπάρχει ελπίδα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Gherschaagk έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:51
sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:28

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Σήμερα άκουσα πως δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για την εγγραφή των παιδιών στο δημοτικό. Οι διευθυντές δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν να έχουν κάνει τα παιδιά τα εμβόλια. Αν ήταν έτσι θα ήταν εμβολιασμένα και τα παιδιά των τσιγγάνων, πράγμα που δεν ισχύει. Ζητάνε παρόλα αυτά φωτοτυπία του βιβλιάριου για να δουν ποιο παιδί έχει κάνει τι και για να έχουν έναν μπούσουλα του τι τρέχει. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά φοβάμαι πως είναι αλήθεια.

Δεν υπάρχει ελπίδα.
Αλήθεια είναι αλλά αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ελπίδα είναι καθαρά θέμα δικής σου βούλησης, ότι επιλέξεις υπάρχει, αυτό που απολύτως σίγουρα δεν υπάρχει και δεν είναι θέμα επιλογής είναι αυτό το κόνσπετ που συνήθως το ονομάζουμε σωτηρία.
Από το 1796 (εμβόλιο ευλογιάς) μέχρι σήμερα έχουν περάσει 225 χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα κανένας μας δεν έχει διδαχτεί στο σχολείο πόσο σημαντικοί είναι οι εμβολιασμοί. Ακόμη και σήμερα είναι άπειροι οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα. Λίγο πριν την περσινή καραντίνα υπήρχε έξαρση ιλαράς στην Ελλάδα η οποία ξεκίνησε από Πελοποννήσου και ανέβαινε και ανησυχούσαμε οι μάνες για το τι θα γινόταν. Αδυνατώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτονται όλοι αυτοί που ακούνε για εμβόλια και νομίζουν πως αντιμάχονται τον διάβολο όταν αρνούνται να εμβολιαστούν.

Δεν υπάρχει ελπίδα.
Υπάρχει, απλά όχι για τη Δύση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

taliban έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:29
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 01:52
foscilis έγραψε: 16 Μάιος 2021, 00:48

Ναι και όταν αρνείσαι να εμβολιαστεις για κάποια φονική αρρώστια το ξεπερνας λέμε.
Συμφωνώ. Διαφωνούμε στο τι είναι φονική αρρώστια. Με την οριστική έννοια, φονική είναι οποιαδήποτε αρρώστια σκοτώνει έστω και έναν. Είσαι εμβολιασμένος για όσες αρρώστιες σκοτώνουν έστω και έναν; Αλλιώς πες μας εσύ ποιο είναι το όριο ανθρώπων πέρα από το οποίο σε ενδιαφέρει να σώζεις ζωές εμμέσως.
Ο κορονας είναι φονική αρρώστια.
Απ την στιγμή που ειναι απρόβλεπτος και random στον καθε ενα .

Σαν να παίζεις ρωσικη ρουλετα είναι.

Άλλον θα τον πάρει ξοφαλτσα άλλον θα τον τελειώσει άλλον θα του κάνει μια γρατσουνια .

Η θεωρία για το τι ειναι φονικη αρρώστια διαφέρει στην πράξη όταν πέρσι είχες το παράδειγμα της Ιταλίας και φέτος της ινδιας .....
Έπεται συνέχεια.... απρόβλεπτη.
Υπάρχουν προβλέψιμες αρρώστιες; Το ερώτημα είναι σε ποιο βαθμό δικαιολογεί όλες αυτές τις υστερίες και λεκτικές και πρακτικές ακρότητες περί δολοφόνων και παπαριές ένας ιός που έχει θνητότητα 0,3-0,5%. Πολύ περισσότερο όταν συζητάμε για πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή άλλων, την στιγμή που ο εμβολιασμός υποτίθεται πως αποτρέπει τουλάχιστον το 95% των θανάτων και άρα μόνο οι ομάδες υψηλού κινδύνου αν εμβολιάζονταν θα μειώνονταν οι θάνατοι σε επίπεδα φυματίωσης στην Ελλάδα (για την οποία δεν εμβολιάζεται σχεδόν κανένας ενήλικας στην Ελλάδα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 01:44
Gherschaagk έγραψε: 15 Μάιος 2021, 23:35 Με όλα αυτά, δεν έχω την όρεξη ούτε να σας τρολλάρω πια.
Το έκανες και συ ε.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

Δεν υπάρχει ελπίδα.
Επειδή ακριβώς δεν έχω καταλάβει τι σε αγχωνει, έχει ανοίξει στην Ελλάδα κάποια πλατφόρμα για να εμβολιαστουν άτομα ηλικιας κάτω των 15;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90

hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:22
taliban έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:29
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 01:52

Συμφωνώ. Διαφωνούμε στο τι είναι φονική αρρώστια. Με την οριστική έννοια, φονική είναι οποιαδήποτε αρρώστια σκοτώνει έστω και έναν. Είσαι εμβολιασμένος για όσες αρρώστιες σκοτώνουν έστω και έναν; Αλλιώς πες μας εσύ ποιο είναι το όριο ανθρώπων πέρα από το οποίο σε ενδιαφέρει να σώζεις ζωές εμμέσως.
Ο κορονας είναι φονική αρρώστια.
Απ την στιγμή που ειναι απρόβλεπτος και random στον καθε ενα .

Σαν να παίζεις ρωσικη ρουλετα είναι.

Άλλον θα τον πάρει ξοφαλτσα άλλον θα τον τελειώσει άλλον θα του κάνει μια γρατσουνια .

Η θεωρία για το τι ειναι φονικη αρρώστια διαφέρει στην πράξη όταν πέρσι είχες το παράδειγμα της Ιταλίας και φέτος της ινδιας .....
Έπεται συνέχεια.... απρόβλεπτη.
Υπάρχουν προβλέψιμες αρρώστιες; Το ερώτημα είναι σε ποιο βαθμό δικαιολογεί όλες αυτές τις υστερίες και λεκτικές και πρακτικές ακρότητες περί δολοφόνων και παπαριές ένας ιός που έχει θνητότητα 0,3-0,5%. Πολύ περισσότερο όταν συζητάμε για πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή άλλων, την στιγμή που ο εμβολιασμός υποτίθεται πως αποτρέπει τουλάχιστον το 95% των θανάτων και άρα μόνο οι ομάδες υψηλού κινδύνου αν εμβολιάζονταν θα μειώνονταν οι θάνατοι σε επίπεδα φυματίωσης στην Ελλάδα (για την οποία δεν εμβολιάζεται σχεδόν κανένας ενήλικας στην Ελλάδα).

Και φυματίωση έχει ο μπαξες;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:56
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 01:52Συμφωνώ. Διαφωνούμε στο τι είναι φονική αρρώστια.Με την οριστική έννοια, φονική είναι οποιαδήποτε αρρώστια σκοτώνει έστω και έναν.
Ανεπίκαιρο το ερώτημα. Προς το παρόν συζητάμε γιά μία αρρώστεια που έχει σκοτώσει πάνω από 3.000.000 ανθρώπους. Αν εμφανισθεί κάποια που σκοτώνει έναν άνθρωπο, θα το ξανασυζητήσουμε.
Δηλαδή άλλοι ιοί και παθογόνα δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή που σκοτώνουν κόσμο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:59 Επ' ευκαιρία, πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος έναν αντιεμβολιαστή που καπνίζει;

Πόσο;
Τόσο όσο και έναν καπνιστή που καίγεται να κάνει το εμβόλιο, για έναν ιό που έχει 1000 φορές μικρότερη πιθανότητα να τον σκοτώσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Μίλησε ο φος (ποιός, ο φος) για παρτακισμό. Ο μεγαλύτερος παρτάκιας του φόρουμ. Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι.

Δεν μου λες. Το Καλοκαίρι πήγες τις διακοπούλες σου έτσι; Γιατί εγώ με μηδενικά κρούσματα πήγα μόνο 3 φορές σε παραλίες με 10 άτομα στα 200 μέτρα από μένα.

Χέσε μας να πούμε που θα μιλήσεις εσύ για παρτακισμό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ο foscilis πήγε διακοπές, με κίνδυνο να διασπείρει τον ιό, πράγμα που μπορεί και να συνέβη, μιας και δεν έκανε τεστ πριν φύγει και η πιθανότητα να είχε τον ιό δεν είναι ασήμαντη.

Με την ίδια ευκολία που προέβη σ' αυτήν την πράξη, πολύ χειρότερη απ' αυτές για τις οποίες κατηγορεί τώρα άλλους ότι είναι εγκληματικές, διαδίδει ψευδείς ισχυρισμούς. Αυτό είναι το επίπεδο της ηθικής του και φυσικά δεν έχει ούτε το ανάστημα ούτε τις γνώσεις ούτε την ευφυΐα να αντιπαρατεθεί στα ίσια, γι' αυτό καταθέτει ψευδείς ισχυρισμούς για το πρόσωπό μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:37
Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:56
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 01:52Συμφωνώ. Διαφωνούμε στο τι είναι φονική αρρώστια.Με την οριστική έννοια, φονική είναι οποιαδήποτε αρρώστια σκοτώνει έστω και έναν.
Ανεπίκαιρο το ερώτημα. Προς το παρόν συζητάμε γιά μία αρρώστεια που έχει σκοτώσει πάνω από 3.000.000 ανθρώπους. Αν εμφανισθεί κάποια που σκοτώνει έναν άνθρωπο, θα το ξανασυζητήσουμε.
Δηλαδή άλλοι ιοί και παθογόνα δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή που σκοτώνουν κόσμο;
Εγραψα "Προς το παρόν συζητάμε γιά μία αρρώστεια που έχει σκοτώσει πάνω από 3.000.000 ανθρώπους". Θέλεις να μιλήσουμε γιά άλλη; Εχεις κάποια υπ'όψη σου;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

- Casper - έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:42 Γιατί εγώ με μηδενικά κρούσματα πήγα μόνο 3 φορές σε παραλίες
Γατάκια, τρία χρόνια έχω να πλησιάσω στη θάλασσα, 500 μέτρα το πιο κοντινό κι αυτό επειδή η πόλη έχει θάλασσα :8)
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:47
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:37
Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:56 Ανεπίκαιρο το ερώτημα. Προς το παρόν συζητάμε γιά μία αρρώστεια που έχει σκοτώσει πάνω από 3.000.000 ανθρώπους. Αν εμφανισθεί κάποια που σκοτώνει έναν άνθρωπο, θα το ξανασυζητήσουμε.
Εγραψα "Προς το παρόν συζητάμε γιά μία αρρώστεια που έχει σκοτώσει πάνω από 3.000.000 ανθρώπους". Θέλεις να μιλήσουμε γιά άλλη; Εχεις κάποια υπ'όψη σου;
Έγραψα ένα πράγμα. Μέχρι ποιο σημείο θεωρείς σημαντική την απώλεια; Ή υπάρχει διαβάθμιση, την οποία μπορούμε να συζητήσουμε, ή δεν υπάρχει και θεωρείς σημαντικούς ακόμη και 5 θανάτους. Στην φυματίωση, που σκοτώνει 50 Έλληνες τον χρόνο έχω ξαναναφερθεί, όπως και στο γεγονός ότι οι ενήλικες δεν εμβολιάζονται, παρότι δεν έχουν πλέον προστασία και φυσικά μπορούν να την μεταδώσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:51
Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:47
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:37 Δηλαδή άλλοι ιοί και παθογόνα δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή που σκοτώνουν κόσμο;
Έγραψα ένα πράγμα. Μέχρι ποιο σημείο θεωρείς σημαντική την απώλεια; Ή υπάρχει διαβάθμιση, την οποία μπορούμε να συζητήσουμε, ή δεν υπάρχει και θεωρείς σημαντικούς ακόμη και 5 θανάτους. Στην φυματίωση, που σκοτώνει 50 Έλληνες τον χρόνο έχω ξαναναφερθεί, όπως και στο γεγονός ότι οι ενήλικες δεν εμβολιάζονται, παρότι δεν έχουν πλέον προστασία και φυσικά μπορούν να την μεταδώσουν.
Βρε συ Χελλη, η φυματίωση εξαφανίστηκε πρωτίστως λόγω καλύτερης διατροφής και συνθηκών διαβίωσης. Αυτές ήταν οι αιτίες που θέριζε η φυματίωση μέχρι το '45.

Τι σχέση έχει με μια επιδημία σαν την τωρινή;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Beria έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:58
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:51
Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:47 Εγραψα "Προς το παρόν συζητάμε γιά μία αρρώστεια που έχει σκοτώσει πάνω από 3.000.000 ανθρώπους". Θέλεις να μιλήσουμε γιά άλλη; Εχεις κάποια υπ'όψη σου;
Βρε συ Χελλη, η φυματίωση εξαφανίστηκε πρωτίστως λόγω καλύτερης διατροφής και συνθηκών διαβίωσης. Αυτές ήταν οι αιτίες που θέριζε η φυματίωση μέχρι το '45.

Τι σχέση έχει με μια επιδημία σαν την τωρινή;
Καμμία. Είναι τελείως διαφορετική η κλίμακα, αν και η φυματίωση μπήκε σε πραγματικό έλεγχο με το BCG, καθώς είναι μεταδοτική ασθένεια. Ωστόσο, για κάποιον που διατείνεται ότι και 50 θάνατοι είναι αρκετοί για να θεωρείται δολοφόνος ο ανεμβολίαστος, είναι ασυνεπές να μην είναι πρόσφατα εμβολιασμένος ο ίδιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Gewponos90

- Casper - έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:42 Μίλησε ο φος (ποιός, ο φος) για παρτακισμό. Ο μεγαλύτερος παρτάκιας του φόρουμ. Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι.

Δεν μου λες. Το Καλοκαίρι πήγες τις διακοπούλες σου έτσι; Γιατί εγώ με μηδενικά κρούσματα πήγα μόνο 3 φορές σε παραλίες με 10 άτομα στα 200 μέτρα από μένα.

Χέσε μας να πούμε που θα μιλήσεις εσύ για παρτακισμό.
:o Ρε Κάσπερ; Τι τρόπος είναι αυτός;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”