Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, επαναλαμβάνει ότι πασίγνωστος επιχειρηματίας, του ζήτησε να κλείσει η υπόθεση με εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Σε δηλώσεις του στον Statusfm 1077 Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε “να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα (δικηγόρο της 33χρονης κατηγορούμενης) και να τα βρουν” όπως του είπε χαρακτηριστικά. ”Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Νουλέζα”, δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.
Εαν ισχυει σημαινει οτι η γυναικα που εκλεψε την μικρη, ηταν "βαπορακι", εκλεβε κοριτσακια τα ναρκωνε και τα εσπρωχνε σε επιχειρηματιες για πηδημα.
<<εσπρωχνε σε επιχειρηματιες >>
Μου αρέσει που βάζουμε τους επιχειρηματίες σε πρώτο πλάνο για τέτοια.
Αποκλείεται να είναι κάποιος συνδικαληστής ή εφοριακός ή πολιτικός του αριστερού χώρου ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Εαν ισχυει σημαινει οτι η γυναικα που εκλεψε την μικρη, ηταν "βαπορακι", εκλεβε κοριτσακια τα ναρκωνε και τα εσπρωχνε σε επιχειρηματιες για πηδημα.
Αποκλείεται να είναι κάποιος συνδικαληστής ή εφοριακός ή πολιτικός του αριστερού χώρου ?
Βασικά έσπρωχνε σε εκείνους που έχουν να πληρώσουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, επαναλαμβάνει ότι πασίγνωστος επιχειρηματίας, του ζήτησε να κλείσει η υπόθεση με εξωδικαστικό συμβιβασμό
Τι να κανουμε ρε μαστορα, αφου αυτο ειπωθηκε, να πουμε υπαλληλος ΟΣΕ για να νοιωσεις εσυ καλυτερα;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σέλευκας έγραψε: 25 Ιουν 2020, 16:03
καταρχήν δεν έγινε καμιά δίκη. Θα γίνει δίκη σε απροσδιόριστο χρόνο. Ο νόμος λέει μέσα σε ένα μήνα αλλά γίνεται η δίκη σε ενα μήνα και μετά κάνει η απόφαση να βγει πολλούς μήνες ανάλογα με τη σύμβαση που έκανε η εισαγγελία με τη ΜΚΟ. Ούτε ο γονέας ουτε ο δικηγόρος μπορούν να κάνουν τίποτε γιατί εκβιάζονται και τρομοκρατούνται (οι γονείς).
Ο Κούγιας δεν μπορω να ξέρω τι ρόλο παίζει. Να ξέρεις οτι αν είσαι δικηγόρος δεν είναι εύκολο να τα βάζεις με δικαστές γιατί μετά οι δικαστές θα σου βγάζουν συνεχώς κακές αποφάσεις. Ενα μεγάλο γραφείο δεν μπορεί να διακινδυνεύσει. Αυτή είναι η καλή εκδοχή αλλά μπορεί η συμμορία να περιλαμβάνει και δικηγόρους.
Οπως και να έχει δεν υπάρχει πλαίσιο προστασίας του πολίτη απο τέτοια κυκλώματα στην Ελλάδα.
Θα πρόσεξες οτι μολις μπουζούριασαν τα δυο παιδιά όλοι, κανάλια δικηγόροι κλπ το έχουν βουλώσει. Ομερτά. Τα παιδιά δεν θα τα δει κανείς για μερικούς μήνες και κανείς δεν θα ξέρει πως περνάνε.
Αν το παιδί που έπεσε κατω απα την πείνα ήταν στη Θεσσαλονίκη και οχι στη Ρόδο τώρα θα το είχε αρπάξει το σύγχρονο παιδομάζωμα και αυτό.
Σελ, παρακολουθώ την στιχομυθία σου γι αυτό το συγκεκριμένο θέμα και θέλω να σου πω ότι ποτέ δεν το είχα συνδυάσει το όλο ζήτημα με αυτόν τον τρόπο, επιπλέον αυτά που λες φαντάζουν αρκούντως αληθοφανή σε σχέση και με τα λίγα ομολογουμένως πράματα που γνωρίζω για τέτοιες περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση πάρα πάρα πολύ σοβαρά.
Σελευκε διαβάζω αυτά που λες και χωρίς πλάκα μου έχεις αλλάξει προοπτική σε κάποια πράγματα που γνώριζα και είχα ακούσει. Εσύ πως κατέληξες στα συμπεράσματα σου ;Απο περιέργεια ρωτάω
απο συγγενή μου που το έπαθε
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Gherschaagk έγραψε: 25 Ιουν 2020, 16:39
Βασικά έσπρωχνε σε εκείνους που έχουν να πληρώσουν.
Ξέρεις τι κονομάνε οι συνδικαληστές της δεη ποε οτα και ολμε και οσε ?
Πάρα πολλά με μηδέν κεφάλαιο, μόνο με διασυνδέσεις και γνωριμίες.
Οι επιχειρηματίες βάλονται πανταχόθεν και είναι είδος προς εξαφάνιση για αυτό και έχουμε τέτοια κρίση.
Και ο πρωην βουλευτης Νικος Γεωργιαδης της ΝΔ που ΕΣΥ ψηφιζεις ψωνιζει ανηλικα απο την Μολδαβια δεν τα κανουν οι μονο οι
αριστεροι να τα λεμε και αυτα συντρολλε.
sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2020, 16:09
Σελ, παρακολουθώ την στιχομυθία σου γι αυτό το συγκεκριμένο θέμα και θέλω να σου πω ότι ποτέ δεν το είχα συνδυάσει το όλο ζήτημα με αυτόν τον τρόπο, επιπλέον αυτά που λες φαντάζουν αρκούντως αληθοφανή σε σχέση και με τα λίγα ομολογουμένως πράματα που γνωρίζω για τέτοιες περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση πάρα πάρα πολύ σοβαρά.
Για μένα οι δομές αυτές ΜΚΟ (Κλάμα Μωρού κλπ) είναι ύποπτες, δεν ελέγχονται απο κανέναν και δεν λογοδοτούν σε κανέναν.
Εχουν υποκαταστήσει την πολιτεία και καταστρατηγούν το νόμο.
Δρουν με απόλυτη ανοχή και ασυδοσία και τους αντιμετωπίζουν ως ήρωες!!!
Οταν μπει ένα παιδί μέσα εκεί χάνεται. Εχεις ακούσει ποτέ να συμβαίνει κάτι κακό εκει μέσα; Σκέψου οτι διαβιούν μαζί κακοποιημένα παιδιά τα οποία τα έχουν αρπάξει σηκωτά και τα πήγαν εκεί με κλούβα. Αυτά τα παιδιά ζουν μαζί απο μωρά μέχρι έφηβοι στον ίδιο χώρο. Ολοι αυτοί δηλαδή εκεί μέσα δεν κάνουν ποτέ τίποτε και ολα είναι παραδεισένια, είναι άγγελοι που τους κακοποιούσαν στο σπίτι και γλύτωσαν και δεν πειράζει κανένας κανέναν.
Μήπως είσαι κάπως υπερβολικός; Τουλάχιστον αν δεν γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο που δεν μπορείς να αποκαλυψεις μου φαίνονται υπερβολικά αυτά που λες.
Τι εννοείς όταν λες ότι όταν μπει εκεί ένα παιδί χάνεται;
Φυσικά έλεγχοι θα πρέπει να γίνονται, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι και ανεξέλεγκτο.
Έχουν ειπωθεί κατηγορίες δημοσίως (ΜΜΕ) για δομές κρατικές και μη, ότι μπλοκάρουν υιοθεσίες χωρίς λόγο "να το ξαναδούμε" και ενώ οι υποψήφιοι γονείς πληρούν τις προϋποθέσεις για να μην πέσει ο αριθμός των παιδιών κάτω από συγκεκριμένο όριο και κοπούν επιδοτήσεις.
nostromos έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:30
με τον Κουγια απεναντι θα χορτασουνε φυλακη ... εδω θα ειμαστε
Μακάρι, αλλά ο Κούγιας ανέλαβε πριν ζητήσει ο επιχειρηματίας εξωδικαστικό συμβιβασμό, πριν η υπεράσπιση τα γυρίσει με θράσος, πριν το βουλώσουν τα ΜΜΕ και πριν πάρει τα παιδιά από τους γονείς ο εισαγγελέας.
edit:και πριν ανακατευθεί το Χαμόγελο του Παιδιού που επιτέθηκε στην οικογένεια ενώ η Μεσσαλίνα είχε ομολογήσει.
sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2020, 16:09
Σελευκε διαβάζω αυτά που λες και χωρίς πλάκα μου έχεις αλλάξει προοπτική σε κάποια πράγματα που γνώριζα και είχα ακούσει. Εσύ πως κατέληξες στα συμπεράσματα σου ;Απο περιέργεια ρωτάω
απο συγγενή μου που το έπαθε
Δηλαδή;
Του πήραν το παιδί αυθαίρετα και το κρατούν για καιρό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 25 Ιουν 2020, 19:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σέλευκας έγραψε: 25 Ιουν 2020, 16:22
Για μένα οι δομές αυτές ΜΚΟ (Κλάμα Μωρού κλπ) είναι ύποπτες, δεν ελέγχονται απο κανέναν και δεν λογοδοτούν σε κανέναν.
Εχουν υποκαταστήσει την πολιτεία και καταστρατηγούν το νόμο.
Δρουν με απόλυτη ανοχή και ασυδοσία και τους αντιμετωπίζουν ως ήρωες!!!
Οταν μπει ένα παιδί μέσα εκεί χάνεται. Εχεις ακούσει ποτέ να συμβαίνει κάτι κακό εκει μέσα; Σκέψου οτι διαβιούν μαζί κακοποιημένα παιδιά τα οποία τα έχουν αρπάξει σηκωτά και τα πήγαν εκεί με κλούβα. Αυτά τα παιδιά ζουν μαζί απο μωρά μέχρι έφηβοι στον ίδιο χώρο. Ολοι αυτοί δηλαδή εκεί μέσα δεν κάνουν ποτέ τίποτε και ολα είναι παραδεισένια, είναι άγγελοι που τους κακοποιούσαν στο σπίτι και γλύτωσαν και δεν πειράζει κανένας κανέναν.
Μήπως είσαι κάπως υπερβολικός; Τουλάχιστον αν δεν γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο που δεν μπορείς να αποκαλυψεις μου φαίνονται υπερβολικά αυτά που λες.
Τι εννοείς όταν λες ότι όταν μπει εκεί ένα παιδί χάνεται;
Φυσικά έλεγχοι θα πρέπει να γίνονται, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι και ανεξέλεγκτο.
Έχουν ειπωθεί κατηγορίες δημοσίως (ΜΜΕ) για δομές κρατικές και μη, ότι μπλοκάρουν υιοθεσίες χωρίς λόγο "να το ξαναδούμε" και ενώ οι υποψήφιοι γονείς πληρούν τις προϋποθέσεις για να μην πέσει ο αριθμός των παιδιών κάτω από συγκεκριμένο όριο και κοπούν επιδοτήσεις.
Ισχύει 100%.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.