!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Κόλτρον και Γκόλτεν, αφού έξυσαν για ολίγες ημέρες τα χνούδια στην κεφαλή
Δεν ξέρω για τον Γκόλντεν, εγώ μια χαρά μαλλιά έχω.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Μάιος 2020, 23:17

Ολοι ξερουν τη γνώμη που εχω για τον Κας και τα ναζιδια (τη χειρότερη εβερ) αλλα για να είμαστε δίκαιοι ούτε η καθε Κανέλλη δικαιολογείται να τον ακουμπησει. Δε λέω ο ψυχακιας ενδεχομένως να τη χτυπαγε ακομα κ σε λεκτική αντιπαράθεση, αλλα γεγονός είναι οτι αυτή τον ακούμπησε πρωτη. Με τη Δουρου εννοείται 100% φαουλ
Δεν τον ακουμπησε απλα τον χτυπησε με τον Ριζοσπαστη!Θα εκανα χειροτερα :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Manolis έγραψε: 25 Μάιος 2020, 14:43 Το κας που επαναλαμβάνετε
Εικόνα
Εικόνα
Ουστ ναζιδια
Σεβασου το ιερο τερας του Φαληρου κρετινε!

Εικόνα

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 25 Μάιος 2020, 14:52

Τον χτυπησε μολις πεταξε το ποτηρι νερο στη δουρου (και αυτος μετεπειτα αρχισε να την παιζει φαπες στο προσωπο :078: ) , μου ειναι αδιαφορες προς αντιπαθητικες και οι 2 . αλλα αν δε μπορεις να συγκρατείς τα νευρα σου ειδικα απεναντι σε γυναικες πας στο μποστανι του παππου σου και κανεις θερμοκηπιο δε το παιζεις πολιτικος και πλεον εθνοσωτηρας αρχηγος κομματος .

https://streamable.com/s2isgq
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ολοι ξερουν τη γνώμη που εχω για τον Κας και τα ναζιδια (τη χειρότερη εβερ) αλλα για να είμαστε δίκαιοι ούτε η καθε Κανέλλη δικαιολογείται να τον ακουμπησει. Δε λέω ο ψυχακιας ενδεχομένως να τη χτυπαγε ακομα κ σε λεκτική αντιπαράθεση, αλλα γεγονός είναι οτι αυτή τον ακούμπησε πρωτη. Με τη Δουρου εννοείται 100% φαουλ
Εσένα ρε αμα σε ακουμπούσαν με τον Ριζοσπάστη θα έκανες σαν τον Νοσφεράτου σε μεσημεριανό ανοιχτό παράθυρο

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Beria έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:07

Εσένα ρε αμα σε ακουμπούσαν με τον Ριζοσπάστη θα έκανες σαν τον Νοσφεράτου σε μεσημεριανό ανοιχτό παράθυρο

Εικόνα
Ο Παπαδάκης φταίει που τους έβαλε δίπλα-δίπλα.
Στο Σκάϊ είδες τι άπλα έχουν ;
Για να πιάσει ο Κυρανάκης τον Πολάκη ή να τον χτυπάει με το Ριζοσπάστη πρέπει να κάνει άλμα εις μήκος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Kauldron έγραψε: 25 Μάιος 2020, 14:48
vatraxos έγραψε: 25 Μάιος 2020, 14:43 Υ.Γ. Εσύ ήσουν που είχες κάνει αναφορά σε νήμα που ανέβηκε με φήμες περί αποχώρησης Κασιδιάρη από τη ΧΑ. Προφανώς δείχνοντας ενοχλημένος.
Τώρα στηρίζεις τον αποχωρήσαντα. Κάπου παλαντζάρεις, δε νομίζεις;
Α, βλέπω οτι τώρα βγάζεις και στη φόρα και πού έκανα αναφορές. Καλώς έκανα, αφού δεν υπήρχε λίνκ.
Εσύ ήσουν ο συντονιστής που αναρωτιόταν πού βρίσκομαι, την ώρα που (προφανώς ήξερες) οτι ήμουν μπαναρισμένος. Κάπου παλαντζάρεις, δε νομίζεις?
Σιγά το απόρρητο μυστικό. Πιθανώς αναρωτιόμουν, δεν το θυμάμαι, ούτε είχα υπόψη ότι είχες φάει μπαν, αλλά αυτά δεν είναι απάντηση στο ερώτημά μου, είναι μπάλα στην κερκίδα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Kauldron έγραψε: 25 Μάιος 2020, 14:47
Το εξήγησα πιο πρίν στον Non4me. Ο Κασιδιάρης μπορεί να προωθήσει πολύ καλύτερα τις εθνικιστικές θέσεις. Εμένα μ' ενδιαφέρει μόνο να υπάρξει μια ισχυρή ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ παράταξη, και μακάρι να υπάρξει και μια ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Να είναι περίπου στα πρότυπα του Ορμπαν. Κανείς απ' τους άλλους που έφυγαν δεν μπορούσε να το κάνει αυτό, είτε γιατί δεν έχει το λέγειν, είτε γιατί δεν είναι αρκετά έξυπνος ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Για το Γελόπουλο, βέβαια (για να πάμε εκτός ΧΑ) ούτε λόγος να γίνεται, αφού είναι απλά το κωμικό δεκανίκι της νουδού, και τον ψηφίζουν μόνο άνθρωποι που είναι ήδη με το ένα πόδι στην επιστροφή στη νουδού. Επιπλέον, και εξίσου σημαντικό, Ο Γελόπουλας είναι απλός απατεώνας (λογικό, αφού προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ). Ο Κασιδιάρης έχει την ικανότητα ν' απευθύνεται στους νέους (αφού και ο ίδιος νέος είναι), και μπορεί να σταθεί άνετα σε οποιαδήποτε συζήτηση.
Αν είχες εκφράσει τέτοιους προβληματισμούς σε ανύποπτο χρόνο, θα ήταν μια χαρά απάντηση. Όμως μέχρι πολύ πρόσφατα έμενες προσηλωμένος στην οργάνωση της ΧΑ όταν όλοι φεύγαν και εισέπραττες μάλιστα το αντίστοιχο δούλεμα.

Δεν έλεγες δηλαδή κάτι του τύπου "αυτούς έχουμε τώρα, με αυτούς πορευόμαστε, αν προκύψει κάτι με καλύτερες προοπτικές το συζητάμε".

Αν πάλι το έχεις πει, βάλε ένα λινκ να με διορθώσεις.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Beria έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:07

Εικόνα
Μονο με τον Ριζοσπαστη.Την εφημεριδα της ΟΑΚΚΕ πχ θα την διαβαζα κιολας.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Kauldron

vatraxos έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:13
Kauldron έγραψε: 25 Μάιος 2020, 14:47
Το εξήγησα πιο πρίν στον Non4me. Ο Κασιδιάρης μπορεί να προωθήσει πολύ καλύτερα τις εθνικιστικές θέσεις. Εμένα μ' ενδιαφέρει μόνο να υπάρξει μια ισχυρή ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ παράταξη, και μακάρι να υπάρξει και μια ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Να είναι περίπου στα πρότυπα του Ορμπαν. Κανείς απ' τους άλλους που έφυγαν δεν μπορούσε να το κάνει αυτό, είτε γιατί δεν έχει το λέγειν, είτε γιατί δεν είναι αρκετά έξυπνος ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Για το Γελόπουλο, βέβαια (για να πάμε εκτός ΧΑ) ούτε λόγος να γίνεται, αφού είναι απλά το κωμικό δεκανίκι της νουδού, και τον ψηφίζουν μόνο άνθρωποι που είναι ήδη με το ένα πόδι στην επιστροφή στη νουδού. Επιπλέον, και εξίσου σημαντικό, Ο Γελόπουλας είναι απλός απατεώνας (λογικό, αφού προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ). Ο Κασιδιάρης έχει την ικανότητα ν' απευθύνεται στους νέους (αφού και ο ίδιος νέος είναι), και μπορεί να σταθεί άνετα σε οποιαδήποτε συζήτηση.
Αν είχες εκφράσει τέτοιους προβληματισμούς σε ανύποπτο χρόνο, θα ήταν μια χαρά απάντηση. Όμως μέχρι πολύ πρόσφατα έμενες προσηλωμένος στην οργάνωση της ΧΑ όταν όλοι φεύγαν και εισέπραττες μάλιστα το αντίστοιχο δούλεμα.

Δεν έλεγες δηλαδή κάτι του τύπου "αυτούς έχουμε τώρα, με αυτούς πορευόμαστε, αν προκύψει κάτι με καλύτερες προοπτικές το συζητάμε".

Αν πάλι το έχεις πει, βάλε ένα λινκ να με διορθώσεις.
Ρε μαν, το ξέρεις και το ξέρω, και το ξέρουν και τα μπάνερ, πως ο,τιδήποτε λινκ και να σου βάλω, τα ίδια θα πείς.
Ο Κασιδιάρης με το Μιχαλολιάκο έχουν τις ίδιες θέσεις για τη χώρα. Ο Κασιδιάρης είναι ικανός να προωθήσει τις θέσεις αυτές καλύτερα. Συνεπώς καλύτερα είναι να στηριχτεί ο Κασιδιάρης, που μπορεί να φέρει σ' αυτές τις θέσεις πιο πολύ κόσμο. Είναι κάτι σαν το Μπογιόπουλο με τον Κουτσούμπα, για να καταλάβεις. Φυσικά οι ΚΚέδες στηρίζετε Κουτσούμπα, γιατί δε θέλετε να κυβερνήσετε, λόγω του δουλέματος που θα φάτε (που όπως φαίνεται το τρέμετε). Από 'κει και πέρα, μπορείς να μου προσάπτεις ό,τι θέλεις.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Kauldron έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:53
Ρε μαν, το ξέρεις και το ξέρω, και το ξέρουν και τα μπάνερ, πως ο,τιδήποτε λινκ και να σου βάλω, τα ίδια θα πείς.
Ο Κασιδιάρης με το Μιχαλολιάκο έχουν τις ίδιες θέσεις για τη χώρα. Ο Κασιδιάρης είναι ικανός να προωθήσει τις θέσεις αυτές καλύτερα. Συνεπώς καλύτερα είναι να στηριχτεί ο Κασιδιάρης, που μπορεί να φέρει σ' αυτές τις θέσεις πιο πολύ κόσμο. Είναι κάτι σαν το Μπογιόπουλο με τον Κουτσούμπα, για να καταλάβεις. Φυσικά οι ΚΚέδες στηρίζετε Κουτσούμπα, γιατί δε θέλετε να κυβερνήσετε, λόγω του δουλέματος που θα φάτε (που όπως φαίνεται το τρέμετε). Από 'κει και πέρα, μπορείς να μου προσάπτεις ό,τι θέλεις.
Βάλε εσύ και θα δούμε τι θα πουν τα μπάνερ.

Αν ο Κασιδιάρης είναι το ίδιο καλύτερος από το ΝΓΜ όπως ο Μπογιόπουλος από τον Κουτσούμπα, σε περιμένει τεράστια απογοήτευση.

Προσωπικά αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στους δύο, με τα χίλια θα διάλεγα Κουτσούμπα.

Εδώ που τα λέμε, εύστοχη είναι η σύγκριση, μιλάμε για καραμπινάτους καιροσκόπους.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

vatraxos έγραψε: 25 Μάιος 2020, 17:51
Kauldron έγραψε: 25 Μάιος 2020, 15:53
Βάλε εσύ και θα δούμε τι θα πουν τα μπάνερ.

Αν ο Κασιδιάρης είναι το ίδιο καλύτερος από το ΝΓΜ όπως ο Μπογιόπουλος από τον Κουτσούμπα, σε περιμένει τεράστια απογοήτευση.

Προσωπικά αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στους δύο, με τα χίλια θα διάλεγα Κουτσούμπα.

Εδώ που τα λέμε, εύστοχη είναι η σύγκριση, μιλάμε για καραμπινάτους καιροσκόπους.
Δε θα κάτσω να ψάχνω τώρα σε 15 χιλιάδες δημοσιεύσεις για ν' αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.
Ναι, γιατί δε θέλεις να δείς το ΚΚΕ να κυβερνάει. Ο Μπογιόπουλος θα μπορούσε να φέρει πολλούς ψηφοφόρους στο κόμμα, τόσους, που να διεκδικήσει την εξουσία. Το ΚΚΕ είναι συνεπές σ' αυτά που λέει, κι αυτό θα μπορούσε να εκτιμηθεί από πολύ κόσμο. Κι εγώ έχω ψηφίσει ΚΚΕ σε δημοτικές εκλογές (όταν έμεινε στο δεύτερο γύρο ο υποψήφιός σας με τον Μπουτάρη).
Αν ο Κασιδιάρης ήταν καιροσκόπος, θα πήγαινε νουδού. Η νουδού είναι τόσο βρωμερό κόμμα που δεν τη νοιάζει αν την έβριζες σ' όλη σου την πολιτική καριέρα, ψηφαλάκια να φέρνεις και όλα καλά. Κι ο Κας θα τους έφερνε.
Ομοίως και ο Μπογιόπουλος θα μπορούσε εύκολα να πάει στο Σύριζα.
Αντιθέτως, βλέπεις οτι εδώ πιο πολύ απ' όλους έχουν ιδρώσει οι νουδούκοι με το κόμμα του Κασιδιάρη, γιατί ξέρουν οτι μόνο απ' αυτόν θα υπάρξει πραγματική αντιπολίτευση, αν φυσικά μπορέσει να μπεί στη Βουλή. Μέχρι και τη Δούρου υπερασπίζονται απέναντι στον Κασιδιάρη.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Τόσα χρόνια μαύρα μεσάνυχτα απο πολιτική, πώς αντέχεις ρε χελώνε
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Kauldron έγραψε: 25 Μάιος 2020, 17:57

Αν ο Κασιδιάρης ήταν καιροσκόπος, θα πήγαινε νουδού. Η νουδού είναι τόσο βρωμερό κόμμα που δεν τη νοιάζει αν την έβριζες σ' όλη σου την πολιτική καριέρα, ψηφαλάκια να φέρνεις και όλα καλά. Κι ο Κας θα τους έφερνε.
Υπηρξε καποια προσκληση της νδ προς τον κας την οποια χασαμε ? Η το αν ηταν καιροσκοπος θα πηγαινε στη νδ ειναι οπως του λέγαν τα ταλιμπανια στα ιντερνετς να παρει τα ηνια της χώρας ? :smt005:
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Apergos8 έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:42

Η Χρυσή Αυγή γκρινκαζε ποτ δεν την καλούσαν τα κανάλια και έλεγε μας πολεμάνε κτλ αλλά ο λόγος που δεν την καλούσαν από ένα σημείο και μετά τα κανάλια ήταν απλός: το ξύλο. Δεν γίνεται να πας σε ένα κανάλι και να αρχίζεις να δέρνεις τους συνομιλητές σου(ακόμα και τις γυναίκες) επειδή διαφωνείς μαζί τους πολιτικά.Την Ελληνική Λύση πως την καλούν; Το ΛΑΟΣ πως το καλούσαν;

Άμα δεις ξανά τη φαση, όλα ξεκινάν όταν ο ναζί άρχιζει να συμπεριφέρεται ως μπαμπουίνος που είναι και να βρίζει χυδαία, σαν γελοίο υποκείμενο κατώτατης υποσταθμός, σε πανελλήνιο τηλεοπτικό βήμα.

Η Κανέλλη ανεμίζει το ριζοσπάστη λέγοντας του να φύγει και να πάει στη ζούγκλα όπου και ανήκει και εκείνος σαν αδερφή που είναι της παίζει χαστούκια.

Και μετά βέβαια κρύφτηκε επί τριήμερο για να αποφύγει το αυτόφωρο. Κλασική χρυσαυγιτικη θρασυδειλια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”