!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Golden Age έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:41
stella έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:24 Αυτός ξέμεινε στην εποχή των πιθήκων, πάντως.
Γι' αυτό εκσυγχρονίζει το Βόλο;
Αλιμονο. Αν δεν στηριζε το σκουπίδι το σκουπίδι, που θα πήγαινε αυτός ο κόσμος

Υ.Γ Σε έσενα προσωπικά το λέω goldenακο. Από υπόκοσμο σε υπόκοσμο το πας. Είναι λευτερο το φόρουμ να με μπαναρει
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Gewponos90 έγραψε: 21 Σεπ 2022, 22:28
stella έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:24 Αυτός ξέμεινε στην εποχή των πιθήκων, πάντως.

Υ.Γ Σε έσενα προσωπικά το λέω goldenακο. Από υπόκοσμο σε υπόκοσμο το πας. Είναι λευτερο το φόρουμ να με μπαναρει
Το "σπουπίδι" πήρε έναν Βόλο εγκατειλημμένο στη μοίρα του και τον εκσυγχρόνισε.

ΥΓ: Αδιαφορώ για τις εμμονές σου.
Gewponos90

Golden Age έγραψε: 21 Σεπ 2022, 22:30

Βολιωτης; Γιατι τον δήμο της Αθήνας τον έχουν εκσυχρονισει ΟΛΟΙ
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Gewponos90 έγραψε: 21 Σεπ 2022, 22:33

Δεν είμαι Βολιώτης, αλλά ξέρω λίγο - πολύ τι γίνεται στο Βόλο.
Gewponos90

Golden Age έγραψε: 21 Σεπ 2022, 22:35

Τελειος. Τις κακές παρέες τις έκοψες εντελώς η κρατάς επαφές;

Ξέρεις και για άλλες πόλεις η σε τραβάει μόνο ο υπόκοσμος;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Gewponos90 έγραψε: 21 Σεπ 2022, 22:38

Ο Βόλος είναι δίπλα και την ξέρω την πόλη χρόνια.
Gewponos90

Golden Age έγραψε: 21 Σεπ 2022, 22:40
Gewponos90 έγραψε: 21 Σεπ 2022, 22:38

Ο Βόλος είναι δίπλα και την ξέρω την πόλη χρόνια.

:003: ε αφού την ξέρεις πάω πάσο συμμορίτη μου
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Δεν χρειάζονται αντεγκλήσεις κύριοι. :smt018 Το παρόν νήμα-ανθολόγιο καλύπτει πολλά ζητήματα σχετικά με τον Βόλο και νομίζω πως δίνει αρκετές απαντήσεις αλλά και μπόλικη τροφή για σκέψη.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Φωτοστέφανο θέλει ο μαφιόζος δηλαδή που αντιμετωπίζει "τα κοινά";
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Εικόνα

Ας πιάσουμε πάλι τη Νύμφη της Παγασητικής Ριβιέρας, με μια αναφορά του Δημάρχου στην χρόνια κόντρα του με τον πανεπιστημιακό Μάρκο Βαξεβανόπουλο (όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει στις προηγούμενες σελίδες τούτου του μνημειώδους νήματος).

Βαξεβανόπουλος: Δεν είναι μαφία ο Μπέος – Ένταση στο δικαστήριο – Απέσυρε τη μήνυση ο δήμαρχος Βόλου

Ενώπιον του Τριμελούς δικαστηρίου Βόλου βρέθηκαν σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπεός και ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος, πανεπιστημιακός καθηγητής Γεωλογίας, με τον πρώτο να κατεγγέλει τον δεύτερο για συκοφαντική δυσφήμιση. Η καταγγελία αφορά άρθρο που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο τον Αύγουστο του 2019, το οποίο περιλάμβανε κείμενο της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του δημάρχου σημείο του κειμένου αναφερόταν σε «τοπική μαφία», αποδίδοντας στο πρόσωπό του τον χαρακτηρισμό του «μαφιόζου». «Ο κατηγορούμενος αυτοσχεδιάζει, προβάλλεται προκειμένου να κάνει πολιτική καριέρα σε βάρος δικό μου και του δήμου» δήλωσε ο ίδιος ενώπιον των δικαστών, ενώ σχολίασε πως «δεν υπάρχει θέμα με την μόλυνση του περιβάλλοντος.» Σε αυτό το σημείο επικράτησε ένταση, με γυναίκα στο ακροατήριο να φωνάζει «Ε όχι και δεν υπάρχει, μας δηλητηριάζετε!»

Η γυναίκα κλήθηκε από τις δικαστικές αρχές να αποχωρήσει από την αίθουσα, με τον δήμαρχο να ρωτά μεταξύ σοβαρού και αστείου αν μπορεί να καταθέσει μήνυση εναντίον της. Παρόντες ήταν δύο μάρτυρες υπεράσπισης, ένας εκ των οποίων δημοσιογράφος στον ιστότοπο όπου έγινε η επίμαχη δημοσίευση. Όπως εξήγησε όταν κλήθηκε να καταθέσει, στο άρθρο δεν υπήρχε τέτοιου είδους προσβολή που να απευθύνεται στον δήμαρχο, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για προσωπική δήλωση του Βαξεβανόπουλου, αλλά για κείμενο του συνόλου της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών. Δεύτερος μάρτυρας υπεράσπισης παρουσιάστηκε βολιώτης δικηγόρος και μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, η οποία όπως εξήγησε λειτούργει με συνελεύσεις. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος τον Αύγουστο του 2019 βρισκόταν στην Λυόν της Γαλλίας για τις πανεπιστημιακές του υποχρεώσεις και δεν συμμετείχε στις δράσεις της Επιτροπής, λόγω φόρτου εργασίας, οπότε δεν είχε ανάμειξη στο επίμαχο δημοσίευμα. «Σκοπός της δημοσίευσης ήταν να προβάλλει το ζήτημα της μόλυνσης και όχι να θίξει τον Αχιλλέα Μπέο» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος επιβεβαίωσε την απουσία του από τον Βόλο το διάστημα όπου έγινε η δημοσίευση, ενώ συμπλήρωσε πως η συμμετοχή του στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών είχε διαρκέσει ως τον Απρίλιο περίπου του 2019. Όταν ερωτήθηκε από τον Εισαγγελέα αν συμφωνεί με την άποψη ότι ο Αχιλλέας Μπέος και ο περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός αποτελούν «μαφία» απάντησε «Η ολιγορία τους μου βάζει ερωτηματικά, αλλά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ αυτό τον χαρακτηρισμό δημόσια, αν δεν είχαν καταδικαστεί για κάτι τέτοιο» Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε περιπτώσεις στο εξωτερικό όπου «αποδεδειγμένα εταιρίες εκμεταλλεύονταν περιοχές χρησιμοποιώντας τις τοπικές μαφίες», όπως με την μεταφορά σκουπιδιών από την Ιταλία στην Ρουμανία, όπου υπήρξε ανάλογη καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου. Επανέλαβε, όμως, ότι εφόσον ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει καταδικαστεί για κάτι τέτοιο, δεν θα τον χαρακτήριζε δημόσια ως «μαφιόζο».

Μετά την δήλωση αυτή ο δήμαρχος του Βόλου σχολίασε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο ζήτημα και απέσυρε την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του. «Είμαι μεγαλόψυχος άνθρωπος και αποδείχτηκε εδώ σήμερα ότι δεν υπάρχει Επιτροπή Αγώνα Πολιτών.» σχολίασε, προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία του ακροατηρίου. Ένας άνδρας, μέλος της Επιτροπής, σηκώθηκε δηλώνοντας «Η Επιτροπή υπάρχει και είναι παρούσα». Οι δικαστικές αρχές έδωσαν εντολή σύλληψής του, αλλά αφέθηκε αμέσως ελεύθερος και η υπόθεση έληξε με την ανάκληση του δημάρχου να γίνεται δεκτή από τον Μ. Βαξεβανόπουλο.

https://www.thenewspaper.gr/2022/10/31/ ... hos-voloy/

Αχ.Μπέος: «Άδειασε τους συντρόφους του ο Βαξεβανόπουλος – Παρεούλα που γράφει παραμύθια»

Με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει κατά του Μάρκου Βαξεβανόπουλου.

Η χθεσινή εκδίκαση της μήνυσής μου κατά του Μάρκου Βαξεβανόπουλου, για τον οποίο δήλωσα ότι δεν επιθυμούσα την περαιτέρω ποινική του δίωξη, αποτέλεσε για μένα μια μεγάλη ηθική δικαίωση.

Όχι βέβαια γιατί ο Βαξεβανόπουλος « άδειασε» τους « συντρόφους» του στην περιβόητη Επιτροπή Πολιτών και αποδοκίμασε τα περί δήθεν σχέσεών μου με…μαφία. Αλίμονο αν περίμενα από τέτοιους τύπους να με νομιμοποιήσουν κοινωνικά και ηθικά…

Αλλά γιατί μέσα από τις καταθέσεις τόσο του Βαξεβανόπουλου, όσο και του μάρτυρά του, του αλησμόνητου Μαργαρίτη Πατσιαντά, επιβεβαιώθηκα για τα όσα χρόνια τώρα αναφέρω για τον μυστηριώδη ρόλο των διάφορων αυτών Επιτροπών Πολιτών, που αλλάζοντας απλώς ονόματα προσπαθούν να επηρεάσουν την τοπική πολιτική και οικονομική πραγματικότητα, χωρίς τα κίνητρά τους να είναι απολύτως ξεκάθαρα και διαυγή.

Από τις ερωτήσεις τόσο του Εισαγγελέα, όσο και της Προέδρου του Δικαστηρίου τα συμπεράσματα ήταν σαφή. Αυτή η Επιτροπή Πολιτών δεν είναι παρά μια παρεούλα, χωρίς νόμιμη υπόσταση και συγκρότηση, όπως θέλει να εμφανίζεται. Το τι επιδιώκει και ποια συμφέροντα υπηρετεί παραμένουν αδιευκρίνιστα και η αγωνιώδης προσπάθεια των μελών της παρέας αυτής να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, εκδίδοντας πχ ανυπόγραφες ανακοινώσεις, επιτρέπει να εικάσουμε τα πάντα, όχι κατ’ ανάγκη θετικά…

Μπορεί ο Σαββόπουλος τραγουδώντας για τις παρέες που γράφουν Ιστορία να είχε δίκιο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η παρεούλα γράφει παραμύθια. Με δράκους, βασιλείς, πριγκίπισσες, ήρωες που είναι τόσο τραγικοί που προκαλούν πια το γέλιο και όχι το ενδιαφέρον μας.

Η χθεσινή δίκη έφερε στο φως το σκοτ(ε)ινό ρόλο τους και τους έδειξε στην κοινωνία, όπως ακριβώς είναι.

https://www.thenewspaper.gr/2022/11/01/ ... aramythia/
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Εικόνα

Τον Βόλο θα επισκεφθεί ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Συνάντηση με Μπέο στην Κωνσταντινούπολη

:vp20:

Τον Βόλο θα επισκεφθεί και πάλι στις αρχές Ιουνίου του 2023, μετά από 20 χρόνια που μεσολάβησαν από την προηγούμενη επίσκεψή του, η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προσκεκλημένος του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος, κ. Ιγνατίου και του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου που μετέβησαν το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκαν μαζί στο Επισκοπείο Σηλυβρίας για το σκοπό αυτό.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, που αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση αυτή, κατά την παραμονή του στο Βόλο θα τελέσει τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου, σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που ήδη προετοιμάζεται, ενώ βεβαίως θα παραστεί και στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, και θα είναι αφιερωμένες στην γενέτειρά του,την Ιμβρο. Οι ακριβείς λεπτομέρειες και οι ημερομηνίες θα καθοριστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Με την ευκαιρία της εκεί επίσκεψής του ο κ. Μπέος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, στην Ακρόπολη της Σηλυβρίας, στην Ανατολική Θράκη, γενέτειρα πόλη του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως, με την ευκαιρία του επικείμενου εορτασμού της μνήμης του.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Παναγιώτατος τέλεσε Τρισάγιο για τους αναπαυομένους στην πόλη και την περιοχή, «τους τε ειρηνικώς κοιμηθέντας και τους μαρτυρικώς τελειωθέντας».

https://www.thenewspaper.gr/2022/11/07/ ... i-eikones/

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”