!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
Δεν μας απασχολει αυτο. In fact και η Μερκελ να τους το πληρωνε ακομη καλυτερα.
.
.
Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
Μια φορα εμεις θα σηκωσουμε νταβαντουρι και στο διαδικτυο και σε εφημεριδες και σε περιοδικα.
.
.
-
talaipwros
απλως να θυμησω οτι καπως ετσι το παλιο phorum βρεθηκε μπλεγμενο σε δικες
spiros252
spiros252
Τι σχεση εχει το πχορουμ;
.
.
Αυτό είναι σαφές. Το νταβαντούρι είναι το ζητούμενο.Αρίστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:45 Μια φορα εμεις θα σηκωσουμε νταβαντουρι και στο διαδικτυο και σε εφημεριδες και σε περιοδικα.
.
Το ερώτημα είναι γιατί ενώ γουστάρετε τα νταβαντούρια και την κριτική γενικότερα, έχετε πρόβλημα με την κριτική των άλλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έδινε πλατφόρμα σε δικομανείς με αποτέλεσμα να κλείσει νύχτα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:53Αυτό είναι σαφές. Το νταβαντούρι είναι το ζητούμενο.Αρίστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:45 Μια φορα εμεις θα σηκωσουμε νταβαντουρι και στο διαδικτυο και σε εφημεριδες και σε περιοδικα.
.![]()
Το ερώτημα είναι γιατί ενώ γουστάρετε τα νταβαντούρια και την κριτική γενικότερα, έχετε πρόβλημα με την κριτική των άλλων.
Κανενα προβλημα. ΑΥΤΟΙ δεν δημοσιευσαν την απαντηση μου. Ενω σε αλλες περιπτωσεις αλλων καταγγελιων το κανουν. Προφανως τους ενοχλει να βγει η απαντηση μου στη σελιδα τους.
.
Και οσον αφορα εμενα εγω θεωρω οτι βγηκα απο πανω και το αρθρο-απαντηση μου θα το δινουν πολλοι περισσοτεροι απο την καταγγελια τους. Οποτε δεν ειχα καμια πρεμουρα να το συνεχισω.
Το new economy ομως το εχει παρει προσωπικα και θα το συνεχισει.
.
Το new economy ομως το εχει παρει προσωπικα και θα το συνεχισει.
.
Ναι ρε συ το κατάλαβαμε αυτό. Είσαι το αντίπαλο δέος του Μπιλάκου, όπως τον αποκαλείς.Αρίστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:57Κανενα προβλημα. ΑΥΤΟΙ δεν δημοσιευσαν την απαντηση μου. Ενω σε αλλες περιπτωσεις αλλων καταγγελιων το κανουν. Προφανως τους ενοχλει να βγει η απαντηση μου στη σελιδα τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:53Αυτό είναι σαφές. Το νταβαντούρι είναι το ζητούμενο.Αρίστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:45 Μια φορα εμεις θα σηκωσουμε νταβαντουρι και στο διαδικτυο και σε εφημεριδες και σε περιοδικα.
.![]()
.
Φυσικό είναι να φοβούνται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το γεγονος ΓΑΛΗ μου ειναι οτι δεν το ανεβασαν ενω πιχι ανεβαζουν σχολια ασχετων που τους βριζουν. Και δεν χρειαζεται να ειμαι το αντιπαλο δεος κανενος. Αρκει που αποδεικνυει η απαντηση οτι ελεγαν τριχες.
.
.
Κι εγώ λέω ότι λες τρίχες εσύ.
Και δεν είμαι η μόνη.
Το τι θεωρείς εσύ απόδειξη είναι άλλο θέμα.
Παρακάτω;
Και δεν είμαι η μόνη.
Το τι θεωρείς εσύ απόδειξη είναι άλλο θέμα.
Παρακάτω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλα εσυ εχεις το ακαταλογιστο αυτο τον καιρο οποτε οτι λες ισχυει ακριβως το αντιθετο.
.
.
Μα ακριβώς αυτό θέλω ρε συ.Αρίστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 18:08 Καλα εσυ εχεις το ακαταλογιστο αυτο τον καιρο οποτε οτι λες ισχυει ακριβως το αντιθετο.![]()
.
Να καταλάβω το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι το ακαταλόγιστο.
Είσαι ένα είδος μέτρησης για μένα.
Και θέλω να σε ευχαριστήσω γι' αυτό, γιατί ήδη έχω καταλήξει σε κάποιες εκτιμήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οτι δινει κανεις παιρνει.
.
.
Σαφέστατα ναι.
Είδες που συμφωνούμε και σε κάτι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση