!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

foscilis έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:00
stavmanr έγραψε: 15 Απρ 2020, 07:53
hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:17 Να προσθέσω ότι αν έχεις ζώα τα οποία δεν βρίσκονται στον τόπο που διαμένεις, είσαι εκτός των άλλων επικίνδυνος ΚΑΙ παράνομος, γιατί δεν είναι δυνατόν να έχεις υπό έλεγχο τα ζώα σου, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που έχει αυτό.
Σκύλοι σε αγροκτήματα:
http://www.odigostoupoliti.eu/paramoni- ... roktimata/

Οικόσιτα ζώα:
https://www.e-ea.gr/2015/05/%CE%BF%CE%B ... %B5%CE%B9/

Δεν έχεις γράψει οτιδήποτε σωστό στο νήμα. Κάθε πρότασή σου είναι κι ένα λάθος. :e040:

Έκκληση της ΕΦΣΥΝ για τροποποίηση του νόμου και μέριμνα των οικόσιτων ζώων.
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/23 ... i-ton-zoon
Θα θυμόμαστε όλοι ότι οι Ζαιοι στο αποκορύφωμα της συλλογικής προσπάθειας και με τους Ιταλούς να αποχαιρετούν τους δικούς τους μέσω κινητού έκαναν εκκλήσεις για να μπορέσει ο λαός να ταϊσει τον αδέσποτο σκατζόχοιρο που έλαχε να γνωρισει δίπλα στο εξοχικουλι του στην Κάρυστο. Και ότι τα ποταπά καθάρματα που παρέα με τους χρυσαυγιτες κατέβασαν δημοψήφισμα με προειδοποίηση μιας εβδομάδας και άκυρο ερώτημα τα έπιασε ο πόνος για τους θεσμούς της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.
Βρε συ ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2015, μετά έκανες ένα διάλειμμα όντως με Βαρουφάκη εκείνο το εξάμηνο και μετα μέχρι το 2018 πάλι ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε έμπαινα σπάνια και δεν παρακολούθησα.
Χώρια που στο παλιό είχες ζητήσει να σου σβηστούν και όλες οι αναρτήσεις.
Τώρα έρχεσαι και εγκαλείς τους Ζαιους ενω υπήρξες ο ίδιος ψηφοφόρους του τσίρκου από τους πλέον συνεπείς και φανατικούς με λίγα διαλείμματα όπως προείπα.
Από Τσιπρικός, Μητσοτακικός μία γραβάτα δρόμος.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Δεν εκανε sugarcoat λεει.

Για βαλε λινκ που ειπε οτι η ελλαδα θα καταστραφεί και ο κοσμος θα κάνει ουρες για φαγητό και φαρμακα να δω κατι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 15 Απρ 2020, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:02 Ουδέποτε στήριξα αριστερά, οποτε ουδεποτε στηριξα αποδεδειγμένα αυτούς που την καταστρέψανε,

Τα λοιπα ειναι τα γνωστα του 62% που κατεστρεψε τη χωρα.
Τες πα, σωρρας, βαρουφακης, βελοπουλος, παντα θα υπάρχει κοσμος να τους στηρίζει, αυτη ειναι η ζωη
Α ναι σωστά, η αριστέρα κατέστρεψε αυτή τη χώρα, το ξέχασα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:02
klg έγραψε: 15 Απρ 2020, 09:52
talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 09:31
Ο Βαρουφακης προσπαθησε να καταστρέψει την Ελλάδα και την Ευρώπη για να βγαινει εξώφυλλο σε περιοδικά.
Εννοείται οτι δεν σεβεται ούτε νομους, ουτε πολίτες.
Παρ'όλα αυτά υπαρχει ακομα κοσμος που τον στηρίζει
Άξιοι της μοίρας μας.
Ο Βαρουφάκης είχε μια γραμμή δεκαετίας που ακολούθησε πιστά και ως ΥΠΟΙΚ. Δεν σου αρέσει, δεν τον ψηφίζεις. Ο τύπος μια συγκεκριμένη μαλακία έλεγε, αυτή τη συγκεκριμένη μαλακία προσπάθησε να εφαρμόσει. Σε τελική ανάλυση στο εντελώς βλακώδες επιχείρημά σου θα έπρεπε να καταδεικνύεις τον Τσίπρα, δεδομένου ότι αυτός ήταν πρωθυπουργός και αυτός κυβερνούσε τη χώρα, αυτός προσέγγισε τον Βαρουφάκη, αυτός εφάρμοσε την πολιτική του.

Η Ευρώπη έτσι και αλλιως δεν χρειάζεται κανέναν να την καταστρέψει, το κάνει μια χαρά και μόνη της όπως φαίνεται. Όσο για την Ελλάδα, οκ, στο μυαλό του ταλαίπωρου το να στηρίζεις αποδεδειγμένα αυτούς που την καταστρέψανε, είναι πιο λογικό από το να στηρίζεις τον τύπο που _πιστεύει_ ο ταλαίπωρος ότι θα την κατέστρεφε.
Ουδέποτε στήριξα αριστερά, οποτε ουδεποτε στηριξα αποδεδειγμένα αυτούς που την καταστρέψανε,

Τες πα, σωρρας, βαρουφακης, βελοπουλος, παντα θα υπάρχει κοσμος να τους στηρίζει, αυτη ειναι η ζωη
Ο Βαρουφακης πεπρεπε να νατρεψει τον τσιπρα και να εφαρμοσει την πολιτικη του ,αντι αυτου ηαναφεραν το μητσοτακεικο που μας εφερε σε κατασταση χρεωκοπιας να κανακυβερνησει ,ζωα ,ε ζωα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ποτέ δεν τον συμπάθησα τον τύπο. Κάτι σε βεντετισμό και ναρκισσισμό μού έβγαζε. :-?
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 09:31
Ο Βαρουφακης προσπαθησε να καταστρέψει την Ελλάδα και την Ευρώπη για να βγαινει εξώφυλλο σε περιοδικά.
Εννοείται οτι δεν σεβεται ούτε νομους, ουτε πολίτες.
Παρ'όλα αυτά υπαρχει ακομα κοσμος που τον στηρίζει
Άξιοι της μοίρας μας.
Ο Βαρουφάκης είχε μια γραμμή δεκαετίας που ακολούθησε πιστά και ως ΥΠΟΙΚ. Δεν σου αρέσει, δεν τον ψηφίζεις. Ο τύπος μια συγκεκριμένη μαλακία έλεγε, αυτή τη συγκεκριμένη μαλακία προσπάθησε να εφαρμόσει. Σε τελική ανάλυση στο εντελώς βλακώδες επιχείρημά σου θα έπρεπε να καταδεικνύεις τον Τσίπρα, δεδομένου ότι αυτός ήταν πρωθυπουργός και αυτός κυβερνούσε τη χώρα, αυτός προσέγγισε τον Βαρουφάκη, αυτός εφάρμοσε την πολιτική του.

Η Ευρώπη έτσι και αλλιως δεν χρειάζεται κανέναν να την καταστρέψει, το κάνει μια χαρά και μόνη της όπως φαίνεται. Όσο για την Ελλάδα, οκ, στο μυαλό του ταλαίπωρου το να στηρίζεις αποδεδειγμένα αυτούς που την καταστρέψανε, είναι πιο λογικό από το να στηρίζεις τον τύπο που _πιστεύει_ ο ταλαίπωρος ότι θα την κατέστρεφε.
Ουδέποτε στήριξα αριστερά, οποτε ουδεποτε στηριξα αποδεδειγμένα αυτούς που την καταστρέψανε,

Ψήφισες αυτόν που τα έδωσε πραγματικά όλα με ουσιαστικά εξωτερικό δανεισμό.
Και το 2011 καλούσες σε αντάρτικο αλα ΣΥΡΙΖΑ με το επιχείρημα ότι τάχα τότε θα συμβιβάζονταν οι γερμανοί.

Όσοι δεν τα θυμάστε, ο Talaipwros του 2011 ήταν η αριστερά της αριστεράς!
Με αποτέλεσμα ο φιλελεύθερος Οργισμένος να τον αποκαλέσει εως και Συριζαίο.
Ο λόγος ήταν ότι κυβερνούσε ο επίσης ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και εγκληματίας ΓΑΠ και του άσκησε δεξιόστροφη αντιπολίτευση.

Εικόνα

Εικόνα

Δεν είναι κακό να είναι κάποιος δεξιός. Ενίοτε είναι πολύ καλύτερο από το να είναι αριστερός. Σημασία έχει όμως να είναι και επιδέξιος ή και αμφιδέξιος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρχέλαος την 15 Απρ 2020, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αυτό που εσύ λες συνεπής εγώ το λέω αμετανόητος και δεν το θεωρώ πλεονέκτημα.

Ποτέ σε ειρηνική περίοδο άνθρωπος δεν είδε τις δοξασίες του να συντρίβονται από την πραγματικότητα με τόσο απόλυτο τρόπο και με τόσο μεγάλο κόστος για τόσο πολλούς αθωους. Και δεν άλλαξε ούτε μια τελίτσα από αυτές. Δε ζήτησε ούτε ένα συγνώμη. Δεν του πέρασε από το μυαλό να παραδεχτεί ότι κάποιο μικρολαθακι ίσως έκανε. Απλώς απέφυγε να είναι παρων στην ψηφοφορία που αυτό επικυρώθηκε πανηγυρικά γιατί συν τοις άλλοις είναι και ντιβα εμμονικη με την εικόνα της.

Και τι νομίζετε ρε μαλάκες ότι ο Βαρουφάκης είναι ο μεγάλος επικινδυνος εχθρός του συστήματος και τον πολεμάνε; Οκ πιο απλή εξήγηση: είναι ψωνισμενος καραγκιόζης και κάνει ψωνισμενες καραγκιοζιες απασχολώντας συνέχεια την επικαιρότητα γιατί από αυτό αναπνέει.
Άβαταρ μέλους
klg

talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:05 Δεν εκανε sugarcoat λεει.

Για βαλε λινκ που ειπε οτι η ελλαδα θα καταστραφεί και ο κοσμος θα κάνει ουρες για φαγητό και φαρμακα να δω κατι
Ενώ ο Μητσοτάκης έλεγε ότι θα γαμήσει πουθένα το σύστημα υγείας; (και όχι δεν μιλάω για τον παπαροϊό). Δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα, που ψάχναμε να πληρώσουμε φάρμακα για τους καρκινοπαθείς στην οικογένεια, θα μου πεις που είπε οτι θα ψάχνει ο κόσμος φάρμακα γελοίε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

talaipwros

Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:12

Ψήφισες αυτόν που τα έδωσε πραγματικά όλα με ουσιαστικά εξωτειρκό δανεισμό.
Και το 2011 καλούσες σε αντάρτικο αλα ΣΥΡΙΖΑ με το επιχείρημα ότι τάχα τότε θα συμβιβάζονταν οι γερμανοί.

Ο λόγος ήταν ότι κυβερνούσε ο επίσης ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και εγκληματίας ΓΑΠ και του άσκησε δεξιόστροφη αντιπολίτευση.

Εικόνα

Εικόνα

Δεν είναι κακό να είναι κάποιος δεξιός. Ενίοτε είναι πολύ καλύτερο από το να είναι αριστερός. Σημασία έχει όμως να είναι και επιδέξιος ή και αμφιδέξιος.
Ο καραμανλης δανειστηκε οπως και ο υπόλοιπος πλανητης λογω της κρίσης. Στις εκλογες προειδοποίησε οτι πρεπει να παρθούν μετρα και οι Οχιτζηδες ψηφισαν λεφτα υπάρχουν.

Το 2011 ελεγα , πολυ σωστα, οτι η ελλαδα μπορουσε να διαπραγματευτεί επειδη το χρεος ηταν σε ελληνικη δικαιο.

Αλλα η αριστερατζα ο ΓΑΠ, ο προεδρος της σοσιαλιστικής Διεθνούς τα πηδηξε ολα

Γνωστα ολα αυτα, δεν θα αλλαξουμε την ιστορία
talaipwros

klg έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:15
talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:05 Δεν εκανε sugarcoat λεει.

Ενώ ο Μητσοτάκης έλεγε ότι θα γαμήσει πουθένα το σύστημα υγείας; (και όχι δεν μιλάω για τον παπαροϊό). Δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα, που ψάχναμε να πληρώσουμε φάρμακα για τους καρκινοπαθείς στην οικογένεια, θα μου πεις που είπε οτι θα ψάχνει ο κόσμος φάρμακα γελοίε.
Α, τυπικα αριστερατζα, λεει βλακειες και οταν τον παιρνουν χαμπαρι, βριζει.
Ουστ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:04 Βρε συ ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2015, μετά έκανες ένα διάλειμμα όντως με Βαρουφάκη εκείνο το εξάμηνο και μετα μέχρι το 2018 πάλι ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε έμπαινα σπάνια και δεν παρακολούθησα.
Τώρα έρχεσαι και εγκαλείς τους Ζαιους ενω υπήρξες ο ίδιος ψηφοφόρους του τσίρκου από τους πλέον συνεπείς και φανατικούς με λίγα διαλείμματα όπως προείπα.
Περιμένω να δω κάποιο επιχείρημα που να μην έχει να κάνει με το αν σέβομαι την εθνική αξία του βοθρολαού να παραμένεις Ολυμπιακάρα ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός κερδάει στο 97' με πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ του αμέσως αφού παίκτης του αποκεφάλισε αντίπαλο. Εγώ σε αντίθεση με εσένα έχω δικές μου αξίες (για τις οποίες μπορώ να αλλάζω και γνώμη όταν βλέπω πως η πραγματικότητα επιτάσσει κάτι άλλο) και υποστηρίζω πάντα αυτές όχι ομάδες. Αν αύριο βγει ο Βελόπουλος και πει κάτι σωστό ή τον κατηγορήσουν άδικα για κάτι δεν έχω πρόβλημα να πω "έχει δίκιο ο Βελόπουλος". Δεν είμαι "με το Βελόπουλο". Είμαι με εμένα. Βλάκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 15 Απρ 2020, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg

foscilis έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:14 Αυτό που εσύ λες συνεπής εγώ το λέω αμετανόητος και δεν το θεωρώ πλεονέκτημα.

Ποτέ σε ειρηνική περίοδο άνθρωπος δεν είδε τις δοξασίες του να συντρίβονται από την πραγματικότητα με τόσο απόλυτο τρόπο και με τόσο μεγάλο κόστος για τόσο πολλούς αθωους. Και δεν άλλαξε ούτε μια τελίτσα από αυτές. Δε ζήτησε ούτε ένα συγνώμη. Δεν του πέρασε από το μυαλό να παραδεχτεί ότι κάποιο μικρολαθακι ίσως έκανε. Απλώς απέφυγε να είναι παρων στην ψηφοφορία που αυτό επικυρώθηκε πανηγυρικά γιατί συν τοις άλλοις είναι και ντιβα εμμονικη με την εικόνα της.

Και τι νομίζετε ρε μαλάκες ότι ο Βαρουφάκης είναι ο μεγάλος επικινδυνος εχθρός του συστήματος και τον πολεμάνε; Οκ πιο απλή εξήγηση: είναι ψωνισμενος καραγκιόζης και κάνει ψωνισμενες καραγκιοζιες απασχολώντας συνέχεια την επικαιρότητα γιατί από αυτό αναπνέει.
Γιατί ποιος παραδέχτηκε σε αυτή τη χώρα ότι έχει κάνει το παραμικρό λάθος ή έχει ζητήσει συγγνώμη για κάτι;

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:19
Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:12

Ψήφισες αυτόν που τα έδωσε πραγματικά όλα με ουσιαστικά εξωτειρκό δανεισμό.

Εικόνα

Εικόνα

Ο καραμανλης δανειστηκε οπως και ο υπόλοιπος πλανητης λογω της κρίσης. Στις εκλογες προειδοποίησε οτι πρεπει να παρθούν μετρα και οι Οχιτζηδες ψηφισαν λεφτα υπάρχουν.

Το 2011 ελεγα , πολυ σωστα, οτι η ελλαδα μπορουσε να διαπραγματευτεί επειδη το χρεος ηταν σε ελληνικη δικαιο.

Αλλα η αριστερατζα ο ΓΑΠ, ο προεδρος της σοσιαλιστικής Διεθνούς τα πηδηξε ολα

Γνωστα ολα αυτα, δεν θα αλλαξουμε την ιστορία
Είπαμε ότι σε είχα για δεξιό, όχι για αδέξιο.
Ο Καραμανλής πάτησε σταθερά γκάζι πολύ πριν την κρίση εκτινάσσοντας τις δαπάνες και κάνοντας μεγάλες παροχές όπως φαίνεται και στα παραπάνω.
Έσπασε κάθε ρεκόρ και οριοθέτησε έτσι ένα ιστορικό υψηλό πλειοδοσίας για κάθε επόμενο λαϊκιστή.
Φυσικά ο ΓΑΠ το τερμάτισε με την σειρά του.

Εικόνα

Τσάκο την αύξηση των συντάξεων.

Εικόνα

Εικόνα

Με λίγα λόγια τα talaipwronomics μας λένε ότι ο Καραμανλής λόγω κρίσης αύξανε μισθούς, συντάξεις κλπ. επί τόσα χρόνια με δανεισμό σε ευρώ.
Κατηγορεί και ορθώς τους λαΪκιστές της αριστεράς αλλά είναι ειρωνικό ότι το δικό του κόμμα μαζί με το ΠΑΣΟΚ πρωτοστάτησαν τόσο στην χρεωκοπία όσο και στις παροχές.
Δεν έχει ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ κόμμα στην ιστορία που να έκανε τις παροχές Καραμανλή.
Και θα πουλούσαμε αριστερά της αριστεράς αντάρτικο στους...κουτόφραγκους.
Βρε κουτα αφού και τώρα έχουμε κρίση να κάνει το ίδιο και ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας.
Να τα ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ρε αδερφέ!
Άβαταρ μέλους
foscilis

klg έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:27
foscilis έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:14 Αυτό που εσύ λες συνεπής εγώ το λέω αμετανόητος και δεν το θεωρώ πλεονέκτημα.

Γιατί ποιος παραδέχτηκε σε αυτή τη χώρα ότι έχει κάνει το παραμικρό λάθος ή έχει ζητήσει συγγνώμη για κάτι;
Μεταξύ ΠΟΛΛΩΝ άλλων ο Βρούτσης την 11η Ιουνίου 2009, αμέσως μετά την εκλογική ήττα. Αντιγράφω:

"Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν ήταν θετικό για τη Νέα Δημοκρατία. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Κυκλάδων που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία, αναγνωρίζοντας τα πολλά και σημαντικά έργα που έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη στα νησιά μας τα τελευταία χρόνια. Δεν παραβλέπουμε όμως το γεγονός ότι αρκετοί συμπολίτες μας με την αποχή εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους προς την Κυβέρνηση. Αποδοκίμασαν τις συμπεριφορές ορισμένων στελεχών που παραβίασαν τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ζητάμε συγνώμη από όσους απογοητεύσαμε.

Σίγουρα, οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να εξετάσουμε με κάθε ειλικρίνεια τα αίτια της ήττας. Οφείλουμε επίσης να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ταχύτητα πάνω στα μεγάλα προβλήματα της χώρας και των πολιτών. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε με τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι χρέος, αλλά και καθήκον μου, να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να δικαιώσω τις κοινές μας προσδοκίες για τις Κυκλάδες και την Ελλάδα όπως κάνω από την ημέρα της εκλογής μου έως σήμερα."

Ο Παντελής Οικονόμου στις 26 Μαϊου 2013, για τα λάθη του ΠΑΣΟΚ κατά την πρώτη συγκυβέρνηση με Σαμαρά:

https://www.eirinika.gr/article/12297/p ... -toy-pasok

Ο Αλέξης Τσίπρας στις 23 Ιουνίου 2019, πάλι μετά την εκλογική ήττα:

https://www.reader.gr/news/politiki/297 ... mia-ellada

Ο Βαρουφάκης την ημέρα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ συντριβής των δοξασιών του και της πανηγυρικής ψηφοφορίας για την ήττα του στη Βουλή, 10 Ιουλίου 2015, δήλωσε instead:

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τι σημαίνει να θέλω να περάσω το ΣΚ με την μικρή μου κόρη πριν επιστρέψει στην Αυστραλία όπου ζει...
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

foscilis έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:26
Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:04 Βρε συ ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2015, μετά έκανες ένα διάλειμμα όντως με Βαρουφάκη εκείνο το εξάμηνο και μετα μέχρι το 2018 πάλι ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε έμπαινα σπάνια και δεν παρακολούθησα.
Περιμένω να δω κάποιο επιχείρημα που να μην έχει να κάνει με το αν σέβομαι την εθνική αξία του βοθρολαού να παραμένεις Ολυμπιακάρα ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός κερδάει στο 97' με πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ του αμέσως αφού παίκτης του αποκεφάλισε αντίπαλο. Εγώ σε αντίθεση με εσένα έχω δικές μου αξίες (για τις οποίες μπορώ να αλλάζω και γνώμη όταν βλέπω πως η πραγματικότητα επιτάσσει κάτι άλλο) και υποστηρίζω πάντα αυτές όχι ομάδες. Αν αύριο βγει ο Βελόπουλος και πει κάτι σωστό ή τον κατηγορήσουν άδικα για κάτι δεν έχω πρόβλημα να πω "έχει δίκιο ο Βελόπουλος". Δεν είμαι "με το Βελόπουλο". Είμαι με εμένα. Βλάκα.
Το βασικό μου επιχείρημα είναι ότι είσαι ξεφτιλισμένος και εκει που γλείφεις φτύνεις και αντίστροφα.
Δεν είσαι με εσένα, είσαι με το θυμικό σου.
Ούτε τσίπα έχεις ούτε ανδρισμό για αυτό κάποτε αποχώρησες διαγράφοντας και όλα τα σχόλια σου για να μη φαίνονται οι πομπές σου.
Είχες ξεφτιλιστεί αισχρά και μου θυμίζεις ένα παλαιό κομματικό από εποχή 1989 ο οποίος είχε κληθεί σε μία δίκη και όταν ερωτάται λέει:
"Τον κύριο πρωθυπουργό τον σέβομα και τον υπολείπτομαι"
και μετά οι δημοσιογράφοι βρίσκουν άλλο στιγμιότυπο σε άλλο χώρο που λέει:
"Ο αλήτης, ο ταδε ο δείνα ο πρωθυπουργός"
Αυτό κάνεις και εσύ, ταυτόχρονα ή εναλλάξ πότε Ζαιος πότε κεντροδεξιός.
Δεν έχεις την τέχνη ούτε ενός ιανού, δεν αναφέρομαι στον παλαιό χρήστη.
Απλώς εκεί που φτύνεις γλείφεις και το αντίστροφο.
Πότε Τσίπραρος πότε μητσοτάκαρος σαν να δηλώνεις ταυτόχρονα Χριστιανός και Ισλαμιστής.

Σε κάθε περίπτωση έχει πλάκα να βρίζεις ουσιαστικά τον εαυτό σου...συνέχισε το, μία φορά ασχολήθηκα μαζί σου και ήταν αρκετό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”