συγκινήθηκα,μέχρι τώρα μου πετάγαν πέτρες όπου έγραφα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
σούπερ δημήτριος
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Ναι βέβαια ψάχνουμε για μαλάκες επειδή δεν είμαστε δούλα και κυρά. Με έμφαση στο δούλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Αυτες οι σχεσεις ειναι αποτελεσμα συμβιβασμου για αποφυγη της μοναξιας και οχι αποτελεσμα ερωτικης ελξης.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:23 . Δεν μπορεί να μη βλέπεις γύρω σου άνδρες που δεν είναι μοντελα,πανέμορφοι, κουκλοι, πλούσιοι και να έχουν σχέση.
Μικρούλη μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι αποδείξεις γι΄αυτές που μιλάω βρίσκονται εύκολα. Στο πορτοφόλι. Όπου δεν ξέρεις από που προέρχεται το χρήμα όταν το βλέπεις (είναι και της επίδειξης), εκεί κάτι δεν πάει καλά. Αφού παραλίγο να μάθω μετά τον θάνατό μου (πιστεύω στην μεταθανάτια ζωή) ότι αυτά που αναρωτιόμουν που τα βρίσκουν (λούσα, ταξίδια, αυτοκίνητα, μεζονέτες κλπ.) εν μέρει τα χρηματοδοτούσα εγώ. Και έλεγα, εγώ δεν θέλω πολύ τέτοια πράγματα, υγεία και αγάπη για τους δικούς μου ανθρώπους.lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:30 Κοιτά. Τώρα με την απόσχιση της βόρειας Μακεδονίας , επειδή είμαι υπέρ νότια Μακεδόνισσα μπορεί να μας θεωρείς κ εξωγήινους . Δεν έχω απόδειξη ότι δεν είμαστε, δυστυχώς.
Τι λες βρε συΟρέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:38Αυτες οι σχεσεις ειναι αποτελεσμα συμβιβασμου για αποφυγη της μοναξιας και οχι αποτελεσμα ερωτικης ελξης.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:23 . Δεν μπορεί να μη βλέπεις γύρω σου άνδρες που δεν είναι μοντελα,πανέμορφοι, κουκλοι, πλούσιοι και να έχουν σχέση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:35Δε με στεναχωρεις γιατι ειναι κατι που εχω παρατηρησει και μονος μου. Απλα ηθελα επιβεβαιωση.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:25Ναι. Σαφώς. Δηλαδή εντελώς. Λυπάμαι που σου το λέω αλλά με ρώτησες. Θα μπορούσα βέβαια να πω ψέματα ή να αποφύγω την απάντηση. Αιφνιδιάστηκα σε μία διάθεση ειλικρίνειας. Και πάλι λυπάμαι!Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:19
Πιστευεις η παρουσια μου μπορει να ειναι ενα ερεθισμα που ταραζει τις γυναικες;![]()
Είσαι τοξικός φίλε. Αποκρουστικός για τις γυναίκες και αρνητικός. Αντιαισθητικός και ενοχλητικός. Χαίρομαι όμως που το έχεις αποδεχτεί και συμβαδίζεις με αυτήν ισορροπημένα.
Spoiler
Ποια θες να τσιμπήσει μωρή χαμούρα και με χρησιμοποιείς κάνοντας μου την ερώτηση που έκανες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κι εγώ είμαι σίγουρη ότι χρηματοδοτώ ένα μάτσο βιόλες : αυτές από τα 1400 ενοίκια που πληρώνω αυτή τη στιγμή πάνε για νύχια , κομμωτήριο, έξω για αστακό , στα ορθαδικα για ψάρεμα , κτλAntares έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:40Οι αποδείξεις γι΄αυτές που μιλάω βρίσκονται εύκολα. Στο πορτοφόλι. Όπου δεν ξέρεις από που προέρχεται το χρήμα όταν το βλέπεις (είναι και της επίδειξης), εκεί κάτι δεν πάει καλά. Αφού παραλίγο να μάθω μετά τον θάνατό μου (πιστεύω στην μεταθανάτια ζωή) ότι αυτά που αναρωτιόμουν που τα βρίσκουν (λούσα, ταξίδια, αυτοκίνητα, μεζονέτες κλπ.) εν μέρει τα χρηματοδοτούσα εγώ. Και έλεγα, εγώ δεν θέλω πολύ τέτοια πράγματα, υγεία και αγάπη για τους δικούς μου ανθρώπους.lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:30 Κοιτά. Τώρα με την απόσχιση της βόρειας Μακεδονίας , επειδή είμαι υπέρ νότια Μακεδόνισσα μπορεί να μας θεωρείς κ εξωγήινους . Δεν έχω απόδειξη ότι δεν είμαστε, δυστυχώς.![]()
Αλλά εγώ θα πέθαινα για έναν σαν όπως περιγράψατε . Είναι κάπως θέμα κριτηρίων τι να κάνουμε τώρα;
Τίμια εργατιά
Γενικά , ο Άγις υπερβάλει γτ θέλει να τσιγκλήσει εδώ μέσα. Αλλά το κάνετε κάπως χαζά .
~~¥~~
Εμεις πεθαινουμε και μας σωζει ο χαρος απο την ματαιη προσπαθεια να βρουμε μια τετοια αναμεσα στις κακομαθημενες συμπατριωτισες μας .lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:29Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:11Ολο το ζουμι αυτο - ψαχνετε για μαλάκες.Ίφιδα έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:05
Σκατοχαρακτηρας=Οι γυναίκες φταίνε για όλα, θέλουν μόνο λεφτά κι άλλες σχετικές πίπες.
Καιρός να γίνετε άντρες και να αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί αντί να σκούζετε σα κατι τύπισσες που μισούν τους άντρες, "είναι όλοι γουρούνια", "μόνο για το πορτοφόλι νοιάζονται" και μετα να λένε "Δεν υπάρχουν αντρες" ή "τον μαλακομαγνητη εχω", Όχι κυρά μου, εσύ είσαι μαλακισμενη και τραβάς πάνω σου τα αντίστοιχα άτομα, έτσι κι εσείς, μαλάκες είστε και τραβάτε τις ανάλογες γυναικες. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγοτερο![]()
Προσωπικά πεθαίνω για έναν τέτοιο που δουλεύει όσες ώρες κι εγώ και μου αφιερώνει τις λίγες ελεύθερες του ώρες.
Για να μπορεί να δουλεύει τόσες ώρες θα έχει και μυαλό κ αντοχές και χιούμορ για να το κοροϊδεύει .
Αν τον θεωρείτε μαλακα , ευτυχώς δεν έχουμε conflict of interest
Απο απαιτητικές -ανικανοποιητες -αχορταγες - υπερκαταναλωτικες σκυλες - σε μονιμη υστερια με πεντιγκρι Λαιδης εχουμε αφθονια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάτι δεν κάνετε καλά.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:56Εμεις πεθαινουμε και μας σωζει ο χαρος απο την ματαιη προσπαθεια να βρουμε μια τετοια αναμεσα στις κακομαθημενες συμπατριωτισες μας .lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:29![]()
Προσωπικά πεθαίνω για έναν τέτοιο που δουλεύει όσες ώρες κι εγώ και μου αφιερώνει τις λίγες ελεύθερες του ώρες.
Για να μπορεί να δουλεύει τόσες ώρες θα έχει και μυαλό κ αντοχές και χιούμορ για να το κοροϊδεύει .
Απο απαιτητικές -ανικανοποιητες -αχορταγες - υπερκαταναλωτικες σκυλες - σε μονιμη υστερια με πεντιγκρι Λαιδης εχουμε αφθονια .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι, αυτό εννοείται. Αν χτυπηθείς απο την καράφλα, αυτό το κακό έχει μετά, ότι δεν σου αφήνει επιλογές και περιθώρια. Κάνεις το κεφαλοξύρισμα καθημερινότητά σου (με την τέρμα ψιλή της μηχανής έστω, και τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα). Αλλιώς αφήνοντας τα πλαΐνά, θα δείχνεις καμια 15αριά χρόνια μεγαλύτερος.Ίφιδα έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:46Ίσα ίσα, εγώ γουστάρω καράφλα αρκεί να είναι όλο ξυρισμένο και να μην έχει μαλλάκια στο πλαιvantono έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:06 Να πούμε καπου εδώ ότι η καράφλα δεν συνεπάγεται σώνει και καλά ασχήμια. Ο αδερφός μου πχ που κουρούπιασε απο τα 22 του σχεδον, αλλα εμφανισιακά και ως σώμα και ως χαρακτηριστικά προσωπου ειναι πολύ δυνατό κομμάτι, ανέκαθεν είχε περισσότερες κατακτήσεις κι απο μενα.![]()
ναι, δεν στηνουμε κωλο στα θελω σας και''δεν σας καταλαβαινουμε ''Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:58Κάτι δεν κάνετε καλά.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:56Εμεις πεθαινουμε και μας σωζει ο χαρος απο την ματαιη προσπαθεια να βρουμε μια τετοια αναμεσα στις κακομαθημενες συμπατριωτισες μας .lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:29
![]()
5 στις 100 ειναι γυναικες οι υπολοιπες ειναι αχρηστη σκαρταδουρα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πρ'όσεχέ τις αυτές. Εγώ δεν μιλάω από θέση άνδρα, αλλά από γυναίκας. Είναι ικανές να σου χαλάσουν και την σχέση ή γάμο που ήδη έχεις ή αυτή που πρόκειται να κάνεις. Όπως και πολλά άλλα παρατράγουδα μπορούν να σου προκαλέσουν.lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:55
Κι εγώ είμαι σίγουρη ότι χρηματοδοτώ ένα μάτσο βιόλες : αυτές από τα 1400 ενοίκια που πληρώνω αυτή τη στιγμή πάνε για νύχια , κομμωτήριο, έξω για αστακό , στα ορθαδικα για ψάρεμα , κτλ
Αλλά εγώ θα πέθαινα για έναν σαν όπως περιγράψατε . Είναι κάπως θέμα κριτηρίων τι να κάνουμε τώρα;
Τίμια εργατιά![]()
Γενικά , ο Άγις υπερβάλει γτ θέλει να τσιγκλήσει εδώ μέσα. Αλλά το κάνετε κάπως χαζά .
Είναι αρχαία "μυστήρια" που ταιριάζουν σε όλες τις εποχές, όσο περισσότερα τεχνολογικά μέσα μάλιστα υπάρχουν (ακόμη και κρυφά) τόσο εμπλουτίζονται.
Πες μας ποια είναι η κάρχια λέμε, να πάμε να της κάνουμε τσαμπουκαδες πλήγωσε τον Άγι μας.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 19:02ναι, δεν στηνουμε κωλο στα θελω σας και δεν σας καταλαβαινουμε ,.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:58Κάτι δεν κάνετε καλά.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:56
Εμεις πεθαινουμε και μας σωζει ο χαρος απο την ματαιη προσπαθεια να βρουμε μια τετοια αναμεσα στις κακομαθημενες συμπατριωτισες μας .
5 στις 100 ειναι γυναικες οι υπολοιπες ειναι αχρηστη σκαρταδουρα .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και γιατί κάνεις τον δύσκολο;Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 17:33Τι εννοεις; Αν ημουν γκευ θα μου αρεσα, γιατι μου την πεφτουν. Μονο οι γκευ ομως.Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 17:30Αν είσαι έτσι ρε τύπε, είσαι και η τελευταία επιλογή για τον εαυτό σου.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 17:23
Αν δεν εχεις ουτε ομορφια, ουτε στατους, ουτε χρημα, εισαι η τελευταια επιλογη μιας γυναικας. Θα σε επιλεξει μονο αν δε βρει καποιον καλυτερο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-
- 9 Απαντήσεις