εκεί πού μέ ξέβρασε τό κύμα ήρθε ένας μυστήριος τύπος μέ κουκούλα καί μού είπε ότι
"ό pumpkin τά τίναξε όλα στόν αέρα"
τά άλλα παιδιά πού είναι,Archmage,Δέλτα Λόξ,κάποιος Νίκος κ.λ.π ;
ή broutsila χάθηκε πάνω στήν αναμπουμπούλα,μάλλον έχει πάει στή πολωνία,
ή Ιωάννα Ντυβάλ,ή γκουνίλα,ό ανάφεντος.....
αυτό το "ανοιξαμε εδώ! κτλ κτλ" κάτω απο τον τίτλο στην κεντρική σελίδα δεν σας ψήνει να το αφαιρέσετε ως "κράχτη" ε;
δεν ξέρω, σημερα το ειδα πρώτη φορα απο πισι και μου φαίνεται λίγο κακόγουστο και περιττό .
Ναι lyna θα το αφαιρέσουμε. Ήταν κάπως όπως βάζεις σε μαγαζί εκτάκτως μια προσωρινή ταμπέλα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
lyna έγραψε: 11 Απρ 2018, 20:51
αυτό το "ανοιξαμε εδώ! κτλ κτλ" κάτω απο τον τίτλο στην κεντρική σελίδα δεν σας ψήνει να το αφαιρέσετε ως "κράχτη" ε;
δεν ξέρω, σημερα το ειδα πρώτη φορα απο πισι και μου φαίνεται λίγο κακόγουστο και περιττό .
Κάτσε να μαζευτούν πρώτα όλοι, ούτε μισό μήνα δεν έχει που άνοιξε τις αγκάλες του το νέο πχόρουμ στο κοινό
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Spiros252 έγραψε: 08 Απρ 2018, 03:50 Χρόνια Πολλά σε όλους τους πχωρουμίτες!
Θρήσκους, Αγνωστικιστές, Άθεους, δεν έχει σημασία.
Ελπίζω να έρθει σύντομα και η ανάσταση του πχώρουμ, όταν θα μαζευτούν όλα τα ενεργά μέλη του και θα είναι και πάλι μία κοινότητα.
Για όσους το επιθυμούν βέβαια ισχύει αυτό. Εγώ πάντως τους καλώ όλους προσωπικά, αφήνοντας πίσω τα στραβά του παρελθόντος.
Ο χώρος αυτός, είναι χώρος πολυθεματικός, είναι για παρέα, για πλάκα, αλλά και για ενδιαφέρουσες συζητήσεις πάνω σε κοινωνικά, πολιτικά, επιστημονικά, κ.ά. θέματα. Η αξία του θα είναι στο να γράφονται και να αντιπαρατίθενται όλες οι απόψεις. Χωρίς διακρίσεις και στοχευμένη λογοκρισία από κάποια ιδεολογική ή άλλη πλευρά. Φυσικά η αντιπαράθεση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια. Προσβολές, ύβρεις και απειλές δεν θα γίνουν αποδεκτά. Μπορούμε να ξαναφτιάξουμε την κοινότητα του πχώρουμ ακόμα καλύτερη!
όση βοήθεια χρειαστείς μην διστάσεις να την ζητήσεις, οι περισσότεροι θαρρώ θέλουμε το ίδιο πράγμα, αυτό που έχεις τονίσει.
(:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.