Πω ρε χιούμορ. Ξεπερνάς και τα αδέλφια σου τους ταμτάκους σε ευρηματικότηταTarkovsky έγραψε: 15 Μαρ 2021, 20:42σ' αφήνει ακόμα με το ασανσέρ ή τώρα ανεβοκατεβαίνεις απ' τη σκάλα υπηρεσίας;Arisvilla έγραψε: 15 Μαρ 2021, 20:38Δεν επιδεικνύεις καλή διαγωγή λαγουδάκι. Μην ξεχνάς οτι εμείς και ο αιώνιος αντίπαλος σου θα κρίνουμε αν θα παίξεις στην Ευρώπη αφού μαζί σου παίζουμε τις τελευταίες 2 αγωνιστικές. Για αυτό τουμπεκί. Ο γαυραφούζος το κατάλαβε και ανεβάζει άρθρα από το in.gr. Και εσείς σιγά σιγά θα το καταλάβετε. Αν συνεχίσετε ομως έτσι προτελευταία αγωνιστική δεν θα φάτε τέσσερα όπως πέρυσι αλλά πέντε γιατί δεν θα κάνω fair play όπως πέρυσι.Tarkovsky έγραψε: 15 Μαρ 2021, 20:12
υπερετριούλες, χοχοχο
- Μαρία, Μαρία, έπλυνες τα πιάτα;
- Καλέ κυρία, τα 'πλυνε ο Θόδωρας αφού...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
https://www.sdna.gr/podosfairo/819773_k ... y-kypelloy
Μην χάσετε την κλήρωση των διεκδικητών του τίτλου, χαχαχα
Μην χάσετε την κλήρωση των διεκδικητών του τίτλου, χαχαχα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
https://www.ertflix.gr/athlhtika/kosmos ... -ton-spor/
Στο 24:00
Αυτοί που έβαζαν ασλανιδηδες, τι λέει εδώ ρε παιδιά ο προεδρος;

Στο 24:00
Αυτοί που έβαζαν ασλανιδηδες, τι λέει εδώ ρε παιδιά ο προεδρος;
MENU
SDNA logo
Χρόνος ανάγνωσης 1’
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Βόμβες Μητρούδη: «Καρυπίδης, Μαρινάκης, Κουέστα, η κόλαση του σημερινού Άρη - Τρυπημένη η ομάδα»
16-03-2021 18:14 Ανανεώθηκε: 16-03-2021 18:58
Ποδόσφαιρο
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θεόφιλος Μητρούδης, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 για να μιλήσει για τον «κιτρινόμαυρο» θρίαμβο στο Τορίνο to 1993, όμως ο ίδιος επέλεξε να καταγγείλει ότι οι Θόδωρος Καρυπίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Χούλιαν Κουέστα έχουν δημιουργήσει την «κόλαση» του σημερινού Άρη.
Πιο συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3, ο Θεόφιλος Μητρούδης αρνήθηκε να μοιραστεί τις εμπειρίες και τα πεπραγμένα του νικηφόρου τελικού του 1993 στο Τορίνο, αλλά ζήτησε να διαβάσει ένα απόσπασμα από το «Αόρατες Πόλεις» του Ίταλο Καλβίνο, με αναφορές στις «κολάσεις» που οι άνθρωποι δημιουργούν.
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης επέμεινε να μην απαντήσει στις ερωτήσεις του Πάνου Μπλέτσου για το '93, και συνέχισε λέγοντας:
«Δε θέλω να πάμε πίσω... Αυτήν την κόλαση μέσα στον Άρη τη ζούμε σήμερα και μέσα στην κόλαση αυτή υφίστανται τρία άτομα, που θα σας πω ονόματα: είναι ο Καρυπίδης, ο Μαρινάκης και ο Κουέστα. Όταν αυτοί οι τρεις έκαναν αυτό που έκαναν πριν δυο βδομάδες, εμένα μη μου ζητάτε να σας πω τι έγινε στο Τορίνο».
Μάλιστα, προσέθεσε: «Εμένα με αφορά το σήμερα και ότι η ομάδα μου δυστυχώς είναι τρυπημένη. Δε με ενδιαφέρει που βγήκαν δεύτεροι ούτε αν ο Ολυμπιακός τους δώσει παιχνίδια τώρα για να παραμείνουν δεύτεροι, μιας και έχει το πρωτάθλημα στα χέρια, σε αντιστάθμισμα με αυτό που έγινε προχθές (σ.σ. στο Κύπελλο). Και λυπάμαι πολύ που ο Κουέστα ξανάπαιξε... Γιατί εγώ νόμιζα θα έπαιρνε το εφάπαξ και θα έφευγε. Αλλά ο Μάντζιος τον ξαναέβαλε. Για να τον έβαλε να ξαναπαίξει, σημαίνει ότι είναι και ο Μάντζιος στο κόλπο».
Με τη γίδα στην πλατη
SDNA logo
Χρόνος ανάγνωσης 1’
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Βόμβες Μητρούδη: «Καρυπίδης, Μαρινάκης, Κουέστα, η κόλαση του σημερινού Άρη - Τρυπημένη η ομάδα»
16-03-2021 18:14 Ανανεώθηκε: 16-03-2021 18:58
Ποδόσφαιρο
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θεόφιλος Μητρούδης, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 για να μιλήσει για τον «κιτρινόμαυρο» θρίαμβο στο Τορίνο to 1993, όμως ο ίδιος επέλεξε να καταγγείλει ότι οι Θόδωρος Καρυπίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Χούλιαν Κουέστα έχουν δημιουργήσει την «κόλαση» του σημερινού Άρη.
Πιο συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3, ο Θεόφιλος Μητρούδης αρνήθηκε να μοιραστεί τις εμπειρίες και τα πεπραγμένα του νικηφόρου τελικού του 1993 στο Τορίνο, αλλά ζήτησε να διαβάσει ένα απόσπασμα από το «Αόρατες Πόλεις» του Ίταλο Καλβίνο, με αναφορές στις «κολάσεις» που οι άνθρωποι δημιουργούν.
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης επέμεινε να μην απαντήσει στις ερωτήσεις του Πάνου Μπλέτσου για το '93, και συνέχισε λέγοντας:
«Δε θέλω να πάμε πίσω... Αυτήν την κόλαση μέσα στον Άρη τη ζούμε σήμερα και μέσα στην κόλαση αυτή υφίστανται τρία άτομα, που θα σας πω ονόματα: είναι ο Καρυπίδης, ο Μαρινάκης και ο Κουέστα. Όταν αυτοί οι τρεις έκαναν αυτό που έκαναν πριν δυο βδομάδες, εμένα μη μου ζητάτε να σας πω τι έγινε στο Τορίνο».
Μάλιστα, προσέθεσε: «Εμένα με αφορά το σήμερα και ότι η ομάδα μου δυστυχώς είναι τρυπημένη. Δε με ενδιαφέρει που βγήκαν δεύτεροι ούτε αν ο Ολυμπιακός τους δώσει παιχνίδια τώρα για να παραμείνουν δεύτεροι, μιας και έχει το πρωτάθλημα στα χέρια, σε αντιστάθμισμα με αυτό που έγινε προχθές (σ.σ. στο Κύπελλο). Και λυπάμαι πολύ που ο Κουέστα ξανάπαιξε... Γιατί εγώ νόμιζα θα έπαιρνε το εφάπαξ και θα έφευγε. Αλλά ο Μάντζιος τον ξαναέβαλε. Για να τον έβαλε να ξαναπαίξει, σημαίνει ότι είναι και ο Μάντζιος στο κόλπο».
Με τη γίδα στην πλατη
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Μόνο τα υπαλληλακια του καρυπίδη πλέον δεν παραδέχονται δημοσίως τα αυτονόητα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Να σας πω και τρυπιους.δημοσιογραφους του Μαρινάκη δεν έχουμε χρόνο δεν έχουμε χρόνο λεει ο άλλος
Τώρα οι γυφτοβάζελοι αναπαράγουν και τα λεγόμενα του ημίτρελου αλκοολικού που έδιωξε τον Γκάλη. Βέβαια θα πρέπει και να στηρίξει τα λεγόμενα του στο δικαστήριο αφού ήδη ετοιμάζονται οι μηνύσεις και οι αγωγές. Ας καλέσει για μάρτυρες τον εραστή της Χειλουδάκη και τον Λευτέρη τον doctor.
Τρυπιος ο Άρης μας λέει ο πρωην προεδρος;Arisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:18 Τώρα οι γυφτοβάζελοι αναπαράγουν και τα λεγόμενα του ημίτρελου αλκοολικού που έδιωξε τον Γκάλη. Βέβαια θα πρέπει και να στηρίξει τα λεγόμενα του στο δικαστήριο αφού ήδη ετοιμάζονται οι μηνύσεις και οι αγωγές. Ας καλέσει για μάρτυρες τον εραστή της Χειλουδάκη και τον Λευτέρη τον doctor.
Με λίγο τζόνυ στον πάγο ίσως και με λίγο παραδάκι μπορεί να λεει οτι θέλει. Τώρα να δούμε που θα τα βρει τα λεφτά για να πληρώσει μετά τις αγωγές που έρχονται. Εσεις Ιάσωνα γιατί δεν κανατε αγωγές στον Ασλανίδη και στον Μάκη τον Μανάβη που σας έλεγε τρύπιους? Τον τελευταίο τον τιμήσατε κιολας. Για αυτό τουμπεκί ταμτακοβάζελοι και απολαύστε τα κλαρίνα που έρχονται.jason0 έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:24Τρυπιος ο Άρης μας λέει ο πρωην προεδρος;Arisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:18 Τώρα οι γυφτοβάζελοι αναπαράγουν και τα λεγόμενα του ημίτρελου αλκοολικού που έδιωξε τον Γκάλη. Βέβαια θα πρέπει και να στηρίξει τα λεγόμενα του στο δικαστήριο αφού ήδη ετοιμάζονται οι μηνύσεις και οι αγωγές. Ας καλέσει για μάρτυρες τον εραστή της Χειλουδάκη και τον Λευτέρη τον doctor.
Και ο Μητρούδης που έγινε τώρα η σημαία των γυφτοβάζελων είναι φοβερά αξιόπιστο άτομο εδω φαίνεται γιατί:https://www.gazzetta.gr/basketball/psak ... is-fylakes
Μάλλον του άρεσε στη φυλακή και θέλει να ξαναπάει.
- Οργισμένος
Υπαρχουν αριανοι που χουν καταλαβει τι γινεται και τι πουτσα ερχεται για την ομαδα τους.
Με εγκληματικες οργανωσεις που σου κλεψαν στο παρελθον πρωταθλημα δεν συνεργαζεσαι καθημενος στα 4, θα μπλεξεις ασχημα.
Εχουν και τον κατσικοκλεφτη για προεδρο...ερχεται χονδρη πουτσα.
Με εγκληματικες οργανωσεις που σου κλεψαν στο παρελθον πρωταθλημα δεν συνεργαζεσαι καθημενος στα 4, θα μπλεξεις ασχημα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ναι δεν φτανει με τιποτα την αξιπιστια του παλετατζη.Arisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:31 Και ο Μητρούδης που έγινε τώρα η σημαία των γυφτοβάζελων είναι φοβερά αξιόπιστο άτομο εδω φαίνεται γιατί:https://www.gazzetta.gr/basketball/psak ... is-fylakes
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Καλά πάρε τώρα τα χάπια σου. Ο "σύμμαχος" σου πάντως χθες ο Αφραγκούζος ανέβαζε άρθρα του in gr κατά της εξυγίανσης. Για αυτόν θα πείτε κάτι?Οργισμένος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:32 Υπαρχουν αριανοι που χουν καταλαβει τι γινεται και τι πουτσα ερχεται για την ομαδα τους.
Γιατί όποιος έχει την μυγα μυγιαζεταιArisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:28Με λίγο τζόνυ στον πάγο ίσως και με λίγο παραδάκι μπορεί να λεει οτι θέλει. Τώρα να δούμε που θα τα βρει τα λεφτά για να πληρώσει μετά τις αγωγές που έρχονται. Εσεις Ιάσωνα γιατί δεν κανατε αγωγές στον Ασλανίδη και στον Μάκη τον Μανάβη που σας έλεγε τρύπιους? Τον τελευταίο τον τιμήσατε κιολας. Για αυτό τουμπεκί ταμτακοβάζελοι και απολαύστε τα κλαρίνα που έρχονται.jason0 έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:24Τρυπιος ο Άρης μας λέει ο πρωην προεδρος;Arisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:18 Τώρα οι γυφτοβάζελοι αναπαράγουν και τα λεγόμενα του ημίτρελου αλκοολικού που έδιωξε τον Γκάλη. Βέβαια θα πρέπει και να στηρίξει τα λεγόμενα του στο δικαστήριο αφού ήδη ετοιμάζονται οι μηνύσεις και οι αγωγές. Ας καλέσει για μάρτυρες τον εραστή της Χειλουδάκη και τον Λευτέρη τον doctor.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις