Άλλο να πεις τον άλλο στόκο κι άλλο ότι παίρνει τσιμπούκια τον Πούτιν. Καταλαβαίνεις την διαφορά φαντάζομαι. Ε ίσως κι όχι. Από κει και πέρα ο Λίμπρε είναι από την νατοπαρέα και ενεργός καθόλη τη διάρκεια του πολέμου. Κι όμως. Δεν ξέρει γιατί βομβαρδίζει κάποιος μια πόλη. Δηλαδή δεν είναι στόκος; Έχει κολλήσει με την ψευδή αίσθηση ότι οι ρώσοι βομβαρδίζουν για να σκοτώσουν αμάχους. Δεν είναι στόκος; Δηλαδή σαν να λέμε όχι μόνο δεν κατάλαβε τίποτα εδώ και 2,5 χρόνια. Επιχειρεί να μας πει ότι είναι όπως αυτός τα λέει τα πράγματα. Δεν είναι διπλά στόκος λοιπόν;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:40Μ'αρεσει ρε Cohen που εγκαλεις τους αλλους οτι βριζουν οποιον δε συμφωνει μαζι τουςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2024, 20:43Γιατί πρέπει να εκκενώσουν/σκοτώσουν και τους στρατιώτες. Πόσο στόκος είσαι;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 26 Ιουν 2024, 08:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πες ότι είμαι ρωσοφονος Ουκρανός και αγαπώ την Ρωσία. Βομβαρδίζεις και ισοπεδώνεις το σπίτι μου, την γειτονιά μου, την πόλη μου, τους φίλους μου, τα παιδιά τους, ίσως κι εμένα που περιμένω να με απελευθερώσεις. Θα σε μισήσω όσο τίποτα πέρα στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα το καταλάβεις αργότερα. Πρόσεξε όμως γιατί θα είμαι πολύ εκδικητικός.Έχει κολλήσει με την ψευδή αίσθηση ότι η ρώσοι βομβαρδίζουν για να σκοτώσουν αμάχους
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν είσαι ρωσόφωνος Ουκρανός που αγαπάς τη Ρωσία φεύγεις και περιμένεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Να ανακυρηχθεί ο νικητής και να φτιαχτεί εκ νέου η γειτονιά σου ίσως και καλύτερη απ' ότι ήταν για να γυρίσεις. Θυμάσαι το Μπαχμούτ; Εκεί οι ίδιοι οι Ουκρανοί έλεγαν ότι οι ρωσόφωνοι ήταν σκυλιά που όχι μόνο δεν βοηθούσαν μα πολλοί από αυτούς ήταν σε επικοινωνία με ρωσικές δυνάμεις. Οι μόνοι που έμειναν στο τέλος ήταν κάτι παππούδες και γιαγιάδες σε καταφύγια που περίμεναν την απελευθέρωση από τη μαμά ρωσία. Όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε κατά καιρούς καλό είναι να τα ρίχνετε μια ματιά. Αν μη τι άλλο θα μάθετε πως διεξάγεται ο πόλεμος και γιατί βομβαρδίζονται οι πόλεις. Δεν είναι για να σκοτωθούν άμαχοι.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:16Πες ότι είμαι ρωσοφονος Ουκρανός και αγαπώ την Ρωσία. Βομβαρδίζεις και ισοπεδώνεις το σπίτι μου, την γειτονιά μου, την πόλη μου, ίσως κι εμένα που περιμένω να με απελευθερώσεις. Θα σε μισήσω όσο τίποτα πέρα στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα το καταλάβεις αργότερα.Έχει κολλήσει με την ψευδή αίσθηση ότι η ρώσοι βομβαρδίζουν για να σκοτώσουν αμάχους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 26 Ιουν 2024, 08:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
Είμαι φτωχός και δεν έχω χρήματα να φύγω και περιμένω να με ελευθερώσεις. Εσύ βομβαρδίζεις και ισοπεδώνεις το σπίτι μου, την γειτονιά μου, την πόλη μου, τους γείτονες μου, αυτούς που πίστεψαν σε σένα, ίσως βομβαρδισεις κι εμένα που περιμένω να με απελευθερώσεις. Θα σε μισήσω όσο τίποτα πέρα στον κόσμο γιατί δεν θα έχω αυριο. Αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα το καταλάβεις αργότερα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:24Αν είσαι ρωσόφωνος Ουκρανός που αγαπάς τη Ρωσία φεύγεις και περιμένεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:16Πες ότι είμαι ρωσοφονος Ουκρανός και αγαπώ την Ρωσία. Βομβαρδίζεις και ισοπεδώνεις το σπίτι μου, την γειτονιά μου, την πόλη μου, ίσως κι εμένα που περιμένω να με απελευθερώσεις. Θα σε μισήσω όσο τίποτα πέρα στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα το καταλάβεις αργότερα.Έχει κολλήσει με την ψευδή αίσθηση ότι η ρώσοι βομβαρδίζουν για να σκοτώσουν αμάχους
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν παίζει. Φεύγεις με το ζόρι και σε οδηγούν σε ειδικές δομές που αν είσαι φτωχός μπορεί να σου φανούν καλύτερες κι από την παρακμιακή γειτονιά σου.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:26Είμαι φτωχός και δεν έχω χρήματα να φύγω και περιμένω να με ελευθερώσεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:24Αν είσαι ρωσόφωνος Ουκρανός που αγαπάς τη Ρωσία φεύγεις και περιμένεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:16
Πες ότι είμαι ρωσοφονος Ουκρανός και αγαπώ την Ρωσία. Βομβαρδίζεις και ισοπεδώνεις το σπίτι μου, την γειτονιά μου, την πόλη μου, ίσως κι εμένα που περιμένω να με απελευθερώσεις. Θα σε μισήσω όσο τίποτα πέρα στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα το καταλάβεις αργότερα.
Αν όμως θέλεις τόσο πολύ να μείνεις όπως κάτι παππούδες και γιαγιάδες στο Μπαχμουτ, που αν έβλεπες τα ρεπορτάζ που ανέβαζα από δυτικά μέσα θα το ήξερες, θρονιάζεσαι σε καταφύγια, δεν το κουνάς και περιμένεις να σε απελευθερώσει η μαμά ρωσία. Εκείνη θα σε στείλει στις δικές της δομές. Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δεν θα πεθάνεις. Ο πόλεμος αυτός υπήρξε τόσο στοργικός όσο κανένας άλλος στο παρελθόν όσο αφορά τους αμάχους. Και αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις μετά από 2,5 χρόνια.
- Libre arbitre
Τις οποίες βομβαρδίζεις... Όπως βομβαρδισες τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:31Δεν παίζει. Φεύγεις με το ζόρι και σε οδηγούν σε ειδικές δομές που αν είσαι φτωχός μπορεί να σου φανούν καλύτερες κι από την παρακμιακή γειτονιά σου.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:26Είμαι φτωχός και δεν έχω χρήματα να φύγω και περιμένω να με ελευθερώσεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:24
Αν είσαι ρωσόφωνος Ουκρανός που αγαπάς τη Ρωσία φεύγεις και περιμένεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.
Η οποία μου ισοπεδώνει κυριολεκτικά την πόλη και κάθε ίχνος ζωής σε αυτή; Από την μόλυνση ούτε λουλούδι θα φυτρώσει πια σε αυτήν την πόλη.Αν όμως θέλεις τόσο πολύ να μείνεις όπως κάτι παππούδες και γιαγιάδες στο Μπαχμουτ, που αν έβλεπες τα ρεπορτάζ που ανέβαζα από δυτικά μέσα θα το ήξερες, θρονιάζεσαι σε καταφύγια, δεν το κουνάς και περιμένεις να σε απελευθερώσει η μαμά ρωσία.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν μπορώ να ξαναλέω τα ίδια. Πίστευε ό,τι θέλεις.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:32Τις οποίες βομβαρδίζεις... Όπως βομβαρδισες τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:31Δεν παίζει. Φεύγεις με το ζόρι και σε οδηγούν σε ειδικές δομές που αν είσαι φτωχός μπορεί να σου φανούν καλύτερες κι από την παρακμιακή γειτονιά σου.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:26
Είμαι φτωχός και δεν έχω χρήματα να φύγω και περιμένω να με ελευθερώσεις.Η οποία μου ισοπεδώνει κυριολεκτικά την πόλη και κάθε ίχνος ζωής σε αυτή; Από την μόλυνση ούτε λουλούδι θα φυτρώσει πια σε αυτήν την πόλη.Αν όμως θέλεις τόσο πολύ να μείνεις όπως κάτι παππούδες και γιαγιάδες στο Μπαχμουτ, που αν έβλεπες τα ρεπορτάζ που ανέβαζα από δυτικά μέσα θα το ήξερες, θρονιάζεσαι σε καταφύγια, δεν το κουνάς και περιμένεις να σε απελευθερώσει η μαμά ρωσία.
- Libre arbitre
Ευχαριστώ που μου το επιτρέπεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 09:38Δεν μπορώ να ξαναλέω τα ίδια. Πίστευε ό,τι θέλεις.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:32Τις οποίες βομβαρδίζεις... Όπως βομβαρδισες τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:31
Δεν παίζει. Φεύγεις με το ζόρι και σε οδηγούν σε ειδικές δομές που αν είσαι φτωχός μπορεί να σου φανούν καλύτερες κι από την παρακμιακή γειτονιά σου.Η οποία μου ισοπεδώνει κυριολεκτικά την πόλη και κάθε ίχνος ζωής σε αυτή; Από την μόλυνση ούτε λουλούδι θα φυτρώσει πια σε αυτήν την πόλη.Αν όμως θέλεις τόσο πολύ να μείνεις όπως κάτι παππούδες και γιαγιάδες στο Μπαχμουτ, που αν έβλεπες τα ρεπορτάζ που ανέβαζα από δυτικά μέσα θα το ήξερες, θρονιάζεσαι σε καταφύγια, δεν το κουνάς και περιμένεις να σε απελευθερώσει η μαμά ρωσία.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ούτε σου επιτρέπω ούτε σ απαγορευω τίποτα. Απλά λέω ότι όποια σοβαρή συζήτηση επιχειρεί να κάνει κάποιος μαζί σου πέφτει σε τοίχο.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 09:46Ευχαριστώ που μου το επιτρέπεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 09:38Δεν μπορώ να ξαναλέω τα ίδια. Πίστευε ό,τι θέλεις.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:32
Τις οποίες βομβαρδίζεις... Όπως βομβαρδισες τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους.
Η οποία μου ισοπεδώνει κυριολεκτικά την πόλη και κάθε ίχνος ζωής σε αυτή; Από την μόλυνση ούτε λουλούδι θα φυτρώσει πια σε αυτήν την πόλη.
Έλα ντε, σιγά το δύσκολο.Αν είσαι ρωσόφωνος Ουκρανός που αγαπάς τη Ρωσία φεύγεις και περιμένεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.
Μην το ψάχνεις, οι κρυφοπουτινίτσες είναι οι χειρότερες. Κατηγορούν τους πάντες ότι φταίνε γι' αυτόν τον πόλεμο, εκτός από τον Πούτιν που τον ξεκίνησε. Πόσο πιο γελοίο δηλαδήLibre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:32Τις οποίες βομβαρδίζεις... Όπως βομβαρδισες τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:31Δεν παίζει. Φεύγεις με το ζόρι και σε οδηγούν σε ειδικές δομές που αν είσαι φτωχός μπορεί να σου φανούν καλύτερες κι από την παρακμιακή γειτονιά σου.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:26
Είμαι φτωχός και δεν έχω χρήματα να φύγω και περιμένω να με ελευθερώσεις.Η οποία μου ισοπεδώνει κυριολεκτικά την πόλη και κάθε ίχνος ζωής σε αυτή; Από την μόλυνση ούτε λουλούδι θα φυτρώσει πια σε αυτήν την πόλη.Αν όμως θέλεις τόσο πολύ να μείνεις όπως κάτι παππούδες και γιαγιάδες στο Μπαχμουτ, που αν έβλεπες τα ρεπορτάζ που ανέβαζα από δυτικά μέσα θα το ήξερες, θρονιάζεσαι σε καταφύγια, δεν το κουνάς και περιμένεις να σε απελευθερώσει η μαμά ρωσία.
- Οργισμένος
Ayta na τα θυμαστε οταν θα καιμε τη Μοσχα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:24Αν είσαι ρωσόφωνος Ουκρανός που αγαπάς τη Ρωσία φεύγεις και περιμένεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Να ανακυρηχθεί ο νικητής και να φτιαχτεί εκ νέου η γειτονιά σου ίσως και καλύτερη απ' ότι ήταν για να γυρίσεις. Θυμάσαι το Μπαχμούτ; Εκεί οι ίδιοι οι Ουκρανοί έλεγαν ότι οι ρωσόφωνοι ήταν σκυλιά που όχι μόνο δεν βοηθούσαν μα πολλοί από αυτούς ήταν σε επικοινωνία με ρωσικές δυνάμεις. Οι μόνοι που έμειναν στο τέλος ήταν κάτι παππούδες και γιαγιάδες σε καταφύγια που περίμεναν την απελευθέρωση από τη μαμά ρωσία. Όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε κατά καιρούς καλό είναι να τα ρίχνετε μια ματιά. Αν μη τι άλλο θα μάθετε πως διεξάγεται ο πόλεμος και γιατί βομβαρδίζονται οι πόλεις. Δεν είναι για να σκοτωθούν άμαχοι.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:16Πες ότι είμαι ρωσοφονος Ουκρανός και αγαπώ την Ρωσία. Βομβαρδίζεις και ισοπεδώνεις το σπίτι μου, την γειτονιά μου, την πόλη μου, ίσως κι εμένα που περιμένω να με απελευθερώσεις. Θα σε μισήσω όσο τίποτα πέρα στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα το καταλάβεις αργότερα.Έχει κολλήσει με την ψευδή αίσθηση ότι η ρώσοι βομβαρδίζουν για να σκοτώσουν αμάχους
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Kανείς δεν λέει ότι οι πόλεις βομβαρδίζονται για να σκοτωθούν άμαχοι. Γίνεται για να τρομοκρατηθεί ο άμαχος πληθυσμός, να νοιώσει ανασφάλεια, να αναγκαστεί να ξεσπιτωθεί και να δυσαρεστηθεί με την κυβέρνηση του που δεν τον προστατεύει. Στο τέλος να ζητήσει ειρήνη με την ελπίδα να σταματήσει να βομβαρδίζεται. Τρομοκρατία είναι ο βομβαρδισμός των πόλεων που κάνει ο Πούτιν.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ευχαριστούμε για το σκεπτικό των βομβαρδισμών
Donetsk is again under fire and, unfortunately, there are civilian casualties.
The enemy has struck the Kuibyshevskyi district. They hit from MLRS.
Video: https://t.me/Slavyangrad/102124
The enemy has struck the Kuibyshevskyi district. They hit from MLRS.
Video: https://t.me/Slavyangrad/102124
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 26 Ιουν 2024, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
Καλά, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.sharp έγραψε: 26 Ιουν 2024, 10:24Μην το ψάχνεις, οι κρυφοπουτινίτσες είναι οι χειρότερες. Κατηγορούν τους πάντες ότι φταίνε γι' αυτόν τον πόλεμο, εκτός από τον Πούτιν που τον ξεκίνησε. Πόσο πιο γελοίο δηλαδήLibre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:32Τις οποίες βομβαρδίζεις... Όπως βομβαρδισες τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:31
Δεν παίζει. Φεύγεις με το ζόρι και σε οδηγούν σε ειδικές δομές που αν είσαι φτωχός μπορεί να σου φανούν καλύτερες κι από την παρακμιακή γειτονιά σου.Η οποία μου ισοπεδώνει κυριολεκτικά την πόλη και κάθε ίχνος ζωής σε αυτή; Από την μόλυνση ούτε λουλούδι θα φυτρώσει πια σε αυτήν την πόλη.Αν όμως θέλεις τόσο πολύ να μείνεις όπως κάτι παππούδες και γιαγιάδες στο Μπαχμουτ, που αν έβλεπες τα ρεπορτάζ που ανέβαζα από δυτικά μέσα θα το ήξερες, θρονιάζεσαι σε καταφύγια, δεν το κουνάς και περιμένεις να σε απελευθερώσει η μαμά ρωσία.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-