!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Μπορεί να μη γουστάρετε τον αράπη και να γουστάρετε τους μπάτσους γιατί οι παιδικές εικόνες ο άξιον μανς κλπ. Εκφραστείτε για τα παιχνιδάκια και τα πριγκηπικά σας όνειρα (πριγκηπικά όπως τα κορίτσι αλλά στην αγορίστικη έκδοση).
Όμως ο ρατσισμός είναι κάτι άλλο και αυτό είναι το σοβαρό θέμα. Υπήρχε και υπάρχει και πάει πίσω τις κοινωνίες και τη ζωή.
Αν θέλετε φροντίζετε στο να μην υπάρχει προωθώντας κινηματικές διαδικασίες. Αν πράγματι ενδιαφέρεστε για το ρατσισμό μπαίνετε στη διαδικασία ενεργά και βελτιώνετε την ποιότητα των κινημάτων. αν δεν θέλετε γιατί απογοητεύεστε γιατί το κίνημα δεν είναι τέλειο ποιοτικά, ενώ εσείς περιμένετε να είναι τέλειο για να το αποδεχτείτε έστω,
Τότε απλά πάρτε τον πούλο και τραβάτε Μύκονο να κρατάτε στο ένα χέρι τη μπύρα και με το άλλο το πουλάκι σας βλέποντας τους VIPS και νιώθοντας κρίκοι σε όλο αυτό έχοντας και περηφάνια γι αυτό. Τον πούλο λοιπόν. άντε γιατί όσο σας αφήνουμε αγάμητους υποτροπιάζετε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Εν τω μεταξύ ο Έληνας είναι το γιδοτύρι κι ο Αμερικάνος ο δυτικός πολιτισμένος που θέλανε κάποιοι να μοιάσουν έτσι;
Έχουν σχέση οι μπάτσοι μας με τους Αμερικάνους σε ψυχή και ανθρωπιά.
Έχουν σχέση τα φρικιά μας με τους κάφρους διαδηλωτές εκεί.

Βάλτε κι άλλη Αμερική στη ζωή σας ρε. Τι φέισμπουκ και μαλακίες; Φέρτε και οπλοφορία , φέρτε τα όλα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:39 Μπορεί να μη γουστάρετε τον αράπη και να γουστάρετε τους μπάτσους γιατί οι παιδικές εικόνες ο άξιον μανς κλπ. Εκφραστείτε για τα παιχνιδάκια και τα πριγκηπικά σας όνειρα (πριγκηπικά όπως τα κορίτσι αλλά στην αγορίστικη έκδοση).
Όμως ο ρατσισμός είναι κάτι άλλο και αυτό είναι το σοβαρό θέμα. Υπήρχε και υπάρχει και πάει πίσω τις κοινωνίες και τη ζωή.
Αν θέλετε φροντίζετε στο να μην υπάρχει προωθώντας κινηματικές διαδικασίες. Αν πράγματι ενδιαφέρεστε για το ρατσισμό μπαίνετε στη διαδικασία ενεργά και βελτιώνετε την ποιότητα των κινημάτων. αν δεν θέλετε γιατί απογοητεύεστε γιατί το κίνημα δεν είναι τέλειο ποιοτικά, ενώ εσείς περιμένετε να είναι τέλειο για να το αποδεχτείτε έστω,
Τότε απλά πάρτε τον πούλο και τραβάτε Μύκονο να κρατάτε στο ένα χέρι τη μπύρα και με το άλλο το πουλάκι σας βλέποντας τους VIPS και νιώθοντας κρίκοι σε όλο αυτό έχοντας και περηφάνια γι αυτό. Τον πούλο λοιπόν. άντε γιατί όσο σας αφήνουμε αγάμητους υποτροπιάζετε.
Αν μιλάς για τις ΕΠΑ τότε ναι συμφωνώ, υπάρχει ακόμη εμφανής ρατσισμός στην κοινωνία από ότι φαίνεται, οτιδήποτε έχει ξεπεταχτεί κινηματικά τα τελευταία χρόνια (βλμ ινκλούντηντ) είναι επιεικώς για τομπούτσο. Δεν γίνεται δλειά έτσι.
Τώρα άμα μιλάς για Ελλάδα και ρατσισμούς και τέτοια μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται, εδώ έχουμε άλλα, καμμία σχέση όμως με αυτά που γίνονται στην άλλη πλευρά (είτε του Ατλαντικού είτε του Αιγαίου).
Γενικά είμαστε γαμάτα τυπάκια εδώ στην Ελλάδα.
:8)

Εγώ πάντως να ξες, ούτε στην Μύκονο δεν θα, ξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 17:50 Εν τω μεταξύ ο Έληνας είναι το γιδοτύρι κι ο Αμερικάνος ο δυτικός πολιτισμένος που θέλανε κάποιοι να μοιάσουν έτσι;
Έχουν σχέση οι μπάτσοι μας με τους Αμερικάνους σε ψυχή και ανθρωπιά.
Έχουν σχέση τα φρικιά μας με τους κάφρους διαδηλωτές εκεί.

Βάλτε κι άλλη Αμερική στη ζωή σας ρε. Τι φέισμπουκ και μαλακίες; Φέρτε και οπλοφορία , φέρτε τα όλα.
Πόσο μπροστά είμαι ρε μαλάκα; Λέγε. Πόσο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 14:38
Κι ο Παπαχρονης ευγενικά μιλούσε. Αυτό βρήκες να πεις; Ή το ζήτημα είναι η σύγκριση εικόνας με τον άλλον που λες ότι φώναζε; Το βρίσκεις μια χαρά ότι πήγε μόνος του με δική του πρωτοβουλία κάπου που δεν είχε καμία δουλειά και πήρε μαζί του όπλο;
το βρισκω τουλαχιστον ιδιο με αυτον που την εφαγε στο χερι, ο οποιος πηρε επισης οπλο και πηγε καπου που δεν ειχε καμμια δουλεια. αλλα εσυ σε αυτον βλεπεις ευγενεις προθεσεις.

η μαλλον οχι. ο νεαρος ειναι καλυτερος. γιατι το κουμπουρι το ειχε να φαινεται οχι κρυφο, πηγε με διαθεση να προστατεψει και οχι να καταστρεψει, και σε καμμια φαση του σκηνικου δεν ειναι επιτιθεμενος, μονο αμυνα.

μια χαρα, οχι, δεν ειναι. απλως λιγοτερο κακο απο τους μπαχαλους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αν δεν ρωτηθεί ο κλόουν από τους δημοσιογράφους ή αν αργήσουν λίγο τα επεισόδια είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το σωστό τουίτ για να γαμηθεί το σύμπαν
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:39
Αν θέλετε φροντίζετε στο να μην υπάρχει προωθώντας κινηματικές διαδικασίες. Αν πράγματι ενδιαφέρεστε για το ρατσισμό μπαίνετε στη διαδικασία ενεργά και βελτιώνετε την ποιότητα των κινημάτων.
ενας τροπος να βελτιωσεις το κινημα, ειναι να προστατευεις τους αθωους και τις περιουσιες τους απο αυτους που χρησιμοποιουν την καλυψη του κινηματος για πλιατσικο και μπαχαλα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 01 Σεπ 2020, 17:51
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:39 Μπορεί να μη γουστάρετε τον αράπη και να γουστάρετε τους μπάτσους γιατί οι παιδικές εικόνες ο άξιον μανς κλπ. Εκφραστείτε για τα παιχνιδάκια και τα πριγκηπικά σας όνειρα (πριγκηπικά όπως τα κορίτσι αλλά στην αγορίστικη έκδοση).
Αν μιλάς για τις ΕΠΑ τότε ναι συμφωνώ, υπάρχει ακόμη εμφανής ρατσισμός στην κοινωνία από ότι φαίνεται, οτιδήποτε έχει ξεπεταχτεί κινηματικά τα τελευταία χρόνια (βλμ ινκλούντηντ) είναι επιεικώς για τομπούτσο. Δεν γίνεται δλειά έτσι.
Τώρα άμα μιλάς για Ελλάδα και ρατσισμούς και τέτοια μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται, εδώ έχουμε άλλα, καμμία σχέση όμως με αυτά που γίνονται στην άλλη πλευρά (είτε του Ατλαντικού είτε του Αιγαίου).
Γενικά είμαστε γαμάτα τυπάκια εδώ στην Ελλάδα.
:8)

Εγώ πάντως να ξες, ούτε στην Μύκονο δεν θα, ξες.
Ρε Άη Γαμύδια που θα δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα.
πάντα αγαπούσαμε τον αράπη και τον βλέπαμε με διάθεση εναγκαλισμού. ο Ζαμπέτας που έγραψε αυτο που έγραψε, είναι υμνητής αυτής της συμπάθειας. οι Πακιστανοί από το 70 στις γειτονιές που εξαπλώθηκαν (Για κάποιο λόγο είχαμε μία μετανάστευση τότε) είχαν αγκαλιαστεί από τις γειτονιές.
Να πάω παλιά στο κρύψιμο των Εβραίων στα σπίτια;

Μιλάμε για λαό πάντα. δεξιό κι αριστερό.

Άλλο οι κυβερνήσεις, οι εξουσίες, τα μέσα και τα ιδεολογήματα που πλασάρουν. Απλά αυτά τα ιδεολογήματα τα μετέφεραν οι φασίστες που είχαν ελεύθερο λόγο. οι κομμουνιστές που βρίζεις δεν μπορούσαν να μιλούν. Ζούσαν στα κρυφά.

Πολ΄περισσότερο θα μας πει ο Φίνος για τον Έλληνα παρά οι δημοσιογράφοι κάθε εποχής.
Διαλέγεις ποια Ελλάδα κρατάς και ποια τα ιδεολογήματά της.

Άμα χαριεντίζεσαι με τους "όλα για πάρτη μου και να ψοφήσει ο γείτονας", να σε χέσω. Είναι αυτοί που θέλουν να μοιάσουν στον Αμερικάνο. Και ναι αυτός είναι ο ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα. Λίγος και καμία σχέση με τα αμερικανά. Αλλά υπάρχει και προωθείται. Το μπούλινγκ ήταν ευλογημένο από το σύστημα αξιών που είχαν επιβάλλει. Εμείς προσπαθούσαμε να σπάσουμε οτιδήποτε φασιστικό. πριν προλάβουμε μας έστειλαν και μας επέβαλαν "λύση" οι ξένοι. Με τη νοοτροπία τη δική τους, ότι το βάζουμε και τα πρόβατα θα ακολουθήσουν. Εκεί πολλοί αριστεροί την πατήσανε και νομίζουν ότι νίκησαν κι ότι προχωράμε σωστά. Παπάρια. Μόνο οι κινηματικές διαδικασίες παγιώνονται στη συνείδησή μας. Και μόνο με τη συνείδηση μας μετράει κάτι, όχι με τον επιβαλλόμενο κορεκτισμό.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 17:57
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 14:38
Κι ο Παπαχρονης ευγενικά μιλούσε. Αυτό βρήκες να πεις; Ή το ζήτημα είναι η σύγκριση εικόνας με τον άλλον που λες ότι φώναζε; Το βρίσκεις μια χαρά ότι πήγε μόνος του με δική του πρωτοβουλία κάπου που δεν είχε καμία δουλειά και πήρε μαζί του όπλο;
το βρισκω τουλαχιστον ιδιο με αυτον που την εφαγε στο χερι, ο οποιος πηρε επισης οπλο και πηγε καπου που δεν ειχε καμμια δουλεια. αλλα εσυ σε αυτον βλεπεις ευγενεις προθεσεις.

η μαλλον οχι. ο νεαρος ειναι καλυτερος. γιατι το κουμπουρι το ειχε να φαινεται οχι κρυφο, πηγε με διαθεση να προστατεψει και οχι να καταστρεψει, και σε καμμια φαση του σκηνικου δεν ειναι επιτιθεμενος, μονο αμυνα.

μια χαρα, οχι, δεν ειναι. απλως λιγοτερο κακο απο τους μπαχαλους.
Άμα πήρε όπλο κι ο άλλος τα ίδια σκατά είναι. δεν βλέπω όλα τα βίντεο γιατί δεν θέλω να καταναλώνω την προσοχή μου σε αυτό. Είχε όπλο κάποιος που πυροβολήθηκε και πέθανε; Αν ναι είναι το ίδιο αρχίδι με το μαλακισμένο που εγκωμιάζετε. Το ίδιο όμως. Δεν έχω λόγο να τους ξεχωρίσω και πολύ περισσότερο ο αγώνας κατά του ρατσιμού δεν μειώνεται.
Δεν πείθομαι κιόλας με την εικόνα που θέλετε να δώσετε. Ο Χίτλερ το έκανε, η χούντα το έκανε, να βάζουν βόμβες και να λένε κομμουνιστές το έκαναν και μπλα μπλα μπλα. Δεν είναι όλοι αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι φονιάδες και μπαχαλάκηδες. Όταν κατεβαίνουμε οικογενειακά σε μία πορεία κυριλέ εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε μπαχαλάκηδες εγώ και τα κορίτσια μου (Μαλακία βέβαια γιατί εγώ θα ήθελα να είμαι. Να βάλω φωτιά σε κώλους νοικοκυραίων σαπρόφυτων. Να γίνω κανονικός ρε! Να έχω εχθρούς και να επιχειρώ να γαμήσω τη ζωή τους όπως όλος ο κανονικός σας κόσμος).
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 18:18
Άμα πήρε όπλο κι ο άλλος τα ίδια σκατά είναι. δεν βλέπω όλα τα βίντεο γιατί δεν θέλω να καταναλώνω την προσοχή μου σε αυτό. Είχε όπλο κάποιος που πυροβολήθηκε και πέθανε;
οπλο ειχε ο τριτος που πυροβοληθηκε και την εφαγε στο χερι-δεν πεθανε. μαλιστα ειπωθηκε απο φιλο του, οτι εχει μετανιωσει που δεν τον εφαγε λαχανο τον πιτσιρικα. η αληθεια ειναι οτι προσπαθησε, αλλα ο πιτσιρικας ηταν πιο μαχιμος.

και αλλα οπλα κυκλοφορουσαν, μαλιστα η πρωτη μπιστολια που πεφτει στα βιντεο δεν ειναι του νεαρου, ειναι καπου στο βαθος που ριχνει καποιος, ισως στον αερα. τελοσπαντων ο νεαρος και η παρεα του δεν ειναι οι μονοι με οπλα.

να καταναλωνεις λιγο προσοχη στο τι εγινε, για να μπορεις να σχολιαζεις, οχι ερημην.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 18:40
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 18:18
Άμα πήρε όπλο κι ο άλλος τα ίδια σκατά είναι. δεν βλέπω όλα τα βίντεο γιατί δεν θέλω να καταναλώνω την προσοχή μου σε αυτό. Είχε όπλο κάποιος που πυροβολήθηκε και πέθανε;
οπλο ειχε ο τριτος που πυροβοληθηκε και την εφαγε στο χερι-δεν πεθανε. μαλιστα ειπωθηκε απο φιλο του, οτι εχει μετανιωσει που δεν τον εφαγε λαχανο τον πιτσιρικα. η αληθεια ειναι οτι προσπαθησε, αλλα ο πιτσιρικας ηταν πιο μαχιμος.

και αλλα οπλα κυκλοφορουσαν, μαλιστα η πρωτη μπιστολια που πεφτει στα βιντεο δεν ειναι του νεαρου, ειναι καπου στο βαθος που ριχνει καποιος, ισως στον αερα. τελοσπαντων ο νεαρος και η παρεα του δεν ειναι οι μονοι με οπλα.

να καταναλωνεις λιγο προσοχη στο τι εγινε, για να μπορεις να σχολιαζεις, οχι ερημην.
Μπορώ και σχολιάζω αυτά που βλέπω ουσιαστικά. Ο δικός σου πήγε κάτω με όπλο. Οι άλλοι πάλι απλά δεν είναι δικοί μου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 18:49
Μπορώ και σχολιάζω αυτά που βλέπω ουσιαστικά. Ο δικός σου πήγε κάτω με όπλο. Οι άλλοι πάλι απλά δεν είναι δικοί μου.
δεν ειναι δικος μου.

ψυχρος, ουδετερος παρατηρητης ειμαι. το σωστο και δικαιο λεω.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:07
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2020, 18:49
δεν ειναι δικος μου.

ψυχρος, ουδετερος παρατηρητης ειμαι. το σωστο και δικαιο λεω.
έλα ρε. Αφού δεν γουστάρει πορείες και ξεσηκωμούς. Ακόμα και ειρηνικοι να ήτανε (σε άλλη χώρα ας πούμε πιο ανθρώπινη) πάλι κάτι θα έβρισκαν ενάνστια στους διαδηλωτές και θα ακολουθούσες γενικά λόγω ιδεοογίας. ιδεολογίας όχι συγκεκριμένα και σώνει και καλά αυστηρά προσδιορισμένη. Γενικά όμως και ψιλοαόριστα θα ήσουν ενάντια. Εδώ και μόνο ου λες ότι κατέβηκε το άλλο να προστατέψει ενώ του έχουν βγει πράγματα που δείχνουν ότι είναι χρυσαυγιτάκι όπως τα εδώ 17χρονα, δείχνει μια ροπή δική σου. Το θυμάμαι κι από το 85 αυτό όταν έδειχνα οι ειδήσεις τους ΕΠΕΝίτες να πετάνε πέτρες -σε μια κατάληψη στο Χημείο (ή Πολυτεχνείο). Μου λέει τότε ό γαμπρός μου "ποιος σου είπε ότι είναι επενόιτες; Είναι αγανακτισμένοι πολίτες που κατέβηκαν μπλα μπλα. " Κι εγώ να ξέρω τώρα ότι είναι επενίτες. Αφού κυκλοφορούσα και έβλεπα και τους ήξερα στη τελική.

Να τα βλέπεις και σφαιρικά και πιο μακροσκοπικά. Αν λες ότι δεν είναι δικός συ καλό θα ήταν να δεις ξεκάθαρα τι κομπλεξικό αρχιδάκι είναι. Όπως κι αυτοί που σπάνε μαγαζιά, κλέβουν και χτυπάνε κόσμο. Του κάνεις και μια ψυχοκοινωνική ανάλυση και τελειώνεις. Αλλά δεν περιορίζεις σε αυτούς και τα σκηνικά τους, τεράστια κοινωνικά ζητήματα όπως ο ρατσισμός.

Υ.Γ. Είναι η Αμερική ένα μπουρδέλο απολίτιστων κάφρων ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

τι συμβαίνει :102: αυτός κατέβαινε στις διαδηλώσεις με τους αντίφα-BLMarxism :102:

Εικόνα

μαινεται ο εμφύλιος ανάμεσα σε Dems-God Damns :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”